91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#7312 Nekem eddig nem jott be a 6DOF..igaz eddig csak FS alatt tudtam kiprobalni de egy ido utan mar, hosszabb repulesnel inkabb kikapcsoltam es atvaltottam normal "nezegetos" modra. Persze van mikor jol jon...pl farokfutos gepnel felulsz az ulesben es akkor kilatsz elore...de "fordulozas" es terbeli pozicio megallapitasanal nekem jobban bejott a sima "2DOF" (mar a zoom is neha "utban van"...ezert 2DOF)
Persze lehet IL2-ben jo lesz...majd kiderul. -
#7311 Ez a pumaszálláson volt linkelve:IL-2TrackIR 6DOF
Erröl tud már valaki egy kis részletet,ez a köv. patch ba benne lesz vagy ez csak a BOB tesztelése.Ehhez modositani kell az eredeti cockpitet vagy csak a fejmozgást kell hozzáigazitani.
Nem azért mintha lenne nekem ilyen szerkezetem csak a tudat ha lenne akkor a játék az tudná -
#7310 mijjen árba vannak a cd-k? -
#7309 A 4.06-os patchel mi van?Vagy visszatartják amig ki nem javitják benne a feltörési lehetöséget? -
#7308 és ha nem gyujtották volna fel öket, akkor most előréb lenne a ruszki hadiipar...
még másolni se tudnak rendesen -
#7307 -
kiskorúbézoltán #7306 Pedig azért annyira nem voltak rosszak , ki érti ezeket a németeket ...? -
#7305 lelőtték... inkább csak felgyújtoták a földön a pilótáik:( -
#7304 -
neuro #7303 csak sírnak, hogy messzerből nincs ilyen szép példány, mert mindet lelőtték annak idején a mustangok és a jakok :P -
kiskorúbézoltán #7302 Miért mi legyen egy ruszki gépen ? Horogkereszt ? Vagy felkelő nap ? -
kiskorúbézoltán #7301 VEF-en meg szidtátok mindíg a Jak-okat , pedig a legjobb ruszki vadász volt . -
kiskorúbézoltán #7300 Ugye , hogy nem mindegy szakasz vagy raj ... -
#7299 én viszont neked -
#7298 Lenyugodhatsz! Kar itt futnod a koroket...nem neked szantam a kepeket! -
#7297 -
#7296 permetezésre még jok lehetnek -
#7295 ugy tünik most lettem érdemes rá -
(tessek jol megvizualni azt a kardot ott az orreszen...)
-
-
#7292 Ezt eddig is tudtak akik erdemesek voltak ra...csak te nem....ugyes voltal leulhetsz! -
#7291 hmm, most már tuGYukk mért VÖRÖS az avatarod -
#7290 Húúúúú mekkora ventilátor! -
Grrrrrrr #7289 Rá se ránts! Hullócsillag... -
#7288 Randa am amit a tukorben latsz az!
-
#7287 csak az a randa vöröscsillag az oldalan... -
#7286 -
kiskorúbézoltán #7285 Hű de szép Spitfire ... -
Lebowski #7284 szép -
#7283 -
samhun #7282 Hello. Nem veszi a game a joyt, x és y-on. A gép felismeri a joy-t, más játéknál jó. IL-2 controlsban meg az up down stb-t nemtudom átállitani az x-y ra. Hogyan kell megcsinálni? -
Grrrrrrr #7281 Én áttedtem a Q-ra betűkombináció nékül. -
Gabo #7280 Akkor rosszul emlékeztem. -
neuro #7279 CTRL+E egyébként -
#7278 Alt+F4? -
#7277 köszi -
Gabo #7276 Szét kellene nézni a beállítások alatt. Amúgy CTRL+Q ha az emlékeim nem csalnak. -
neuro #7275 a katapulttal -
#7274 mivel tudok kiugrani a reppülőből és kinyitni az ejtőernyőt? -
#7273 A komet az Ace expansion Packal került bele.