91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#7390 Érdekes a bicikli és a csávo kidolgozottsága közti különbség... :) -
#7389 Át kell lőni majd a küllők között? -
neuro #7388 -
#7387 Már azóta megtaláltam köszi! -
TBalazs #7386 Forgotten Battles patchek
il2_fb_v1.0_to_v1.22.exe <- ezt keresd. -
#7385 hmm nekem ez csak 15 -
#7384 hali a fileplanetről simán le tudod tölteni...116mega -
#7383 Valaki tudna nekem adni egy olyan linket ahonnan le tudom szedni a forgotten battles 1.22-es patch-ét? A google mind használhatatlan linkeket nyögött be nekem. -
yooyoo #7382 kűűűszönöm szépen -
Grrrrrrr #7381 3,28 GB PE-2-vel együtt. -
#7380 Neke mmost 4.7 giga..de sok addon skin van benne ambar nincs rajta meg mindig a Pe-2.. -
yooyoo #7379 Az FB+AEP+PF trió mennyi helyet foglal el a winchesteren? A válasz előre is köszi. (és utólag) -
#7378 Ha élt még akkor egyáltalán... -
Tasman #7377 Hat, a messzer pilotaja eleg idegesen loghatott az ernyon az eset utan:) -
#7376 ez benne van a Squadron Signal - Bent & Battered Wings (1935-1957) c könyvben is! ehhez hasonlo durva esetek is vannak. sztem az 1ik legdurvább, amikor 1 maraudernek (b-26) leesik a jobb oldali motorja!!! -természetesen repülés közben) -
#7375 Hiába az amik nem sajnálták az anyagot:) Megvolt a szemléletük előnye ,mint hogy mindenből nagyot köll csinálni. -
#7374 A memphis bell-be is volt egy hasonlo jelenet csak ott le is vitte a farok részt. -
#7373 hat jah -
neuro #7372 a hátsó lövészeknek biztos kellemes perceket szerzett az a messzer mikor keresztülment a gépen :) -
#7371 Duuurvaaaaa! Nagyon is jogos az a legenda, hogy elpusztithatalanok voltak a repulo erodok!
es egy kep rola, hogyhogy is tortent az eset:
-
#7370 A nagyon hideg.
De a viccet félretéve tényleg elég pocsék ízük van a non-alcoholic söröknek. Eddíg csak két fajta viszonylag jobb izű ilyet ittam : Stella Artois és a Claustaler -
#7369 Olyan létezik? Melyik az? -
#7368 most se offolsz, ugye? -
Lebowski #7367 nalátod ő meg tud kólával is élni.hol itt a probléma??? :)
-ne egyél párizsit,kolbászt,paradicsomot(mégha parasztbácsitól veszed akkoris lehet hogy melegházi...),virslit,tejet,pirospaprikát stbstbstb... :) -
#7366 Ehhh....ez roszabb mint hogy en 2 eve nem szivtam el egy szal cigit se...azert a havi 1-2 sor az nalam alap...foleg nyaron...nem tudnek sor nelkul letezni...(bar en nem az alkohol miatt iszom hanem az ize miatt, ergo en szeretem a jo alkoholmentes sort is!!!) -
#7365 4 éve nem ittam semmilyen alkoholt. -
#7364 Meg sört se?! Hat milyen ebmer vagy te?! -
#7363 .... Bocs Mi közöd hozzá, hogy kólát iszom??
Kávét nem tolok se bagót se alkoholt.. legalább a kóla engedtessen meg. -
#7362 Hát pedig a kettő között rohadtul nagy a különbség :)
Én legalábbis élek kóla nékül. + A levegőt nem is lehet a monitorra köpni, vagyis igen, de az nem gond. -
Lebowski #7361 ezt nem anyázásnak szántam:) hanem ennyi erővel levegőts e vegyél mert az is egészségtelen csak éppenséggel létszükséglet... :P 22es csapdája :) -
#7360 Ja azóta a századok nem írkálnak a másik fórumára mert úgyyis csak anyázás lesz belőle:D -
kiskorúbézoltán #7359 Látom , kezd anyás lenni a hangulat ...
Hejj , a régi szép Il-2-es idők , micsoda frankó flémek mentek az Index-en , meg a századok fórumain . -
Lebowski #7358 *:) -
Lebowski #7357 miért veszel levegőt? -
#7356 Hát miért iszol kólát akkor? Amúgyis egészségtelen :) -
#7355 -
#7354 Basszátok meg kiköptem a kólát a monitorra.... -
#7353 -
#7352 (...ezt mar le nem mosod magadrol...bejon ide valaki idegen, es mit lat?...hogy buzikrol beraktal kepet....hat hogy nez ez ki?! ROTFL ) -
#7351 Ahhha! Szoval akkor mas tollaval ekeskedsz?! Ezek szerint akkor csak szeretnel ilyen kis b*zziii lenni mi?!
Ejnye fiam anyad tudja hogy ferde vagy?!