91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Falconer
    Érdekes a bicikli és a csávo kidolgozottsága közti különbség... :)
  • Bucser
    Át kell lőni majd a küllők között?
  • neuro
  • Pluskast
    Már azóta megtaláltam köszi!
  • TBalazs
    Forgotten Battles patchek

il2_fb_v1.0_to_v1.22.exe <- ezt keresd.
  • Pluskast
    hmm nekem ez csak 15
  • PhantomAss
    hali a fileplanetről simán le tudod tölteni...116mega
  • Pluskast
    Valaki tudna nekem adni egy olyan linket ahonnan le tudom szedni a forgotten battles 1.22-es patch-ét? A google mind használhatatlan linkeket nyögött be nekem.
  • yooyoo
    kűűűszönöm szépen
  • Grrrrrrr
    3,28 GB PE-2-vel együtt.
  • Seaweed
    Neke mmost 4.7 giga..de sok addon skin van benne ambar nincs rajta meg mindig a Pe-2..
  • yooyoo
    Az FB+AEP+PF trió mennyi helyet foglal el a winchesteren? A válasz előre is köszi. (és utólag)
  • Esrohnoil
    Ha élt még akkor egyáltalán...
  • Tasman
    Hat, a messzer pilotaja eleg idegesen loghatott az ernyon az eset utan:)
  • ChevyG #7376
    ez benne van a Squadron Signal - Bent & Battered Wings (1935-1957) c könyvben is! ehhez hasonlo durva esetek is vannak. sztem az 1ik legdurvább, amikor 1 maraudernek (b-26) leesik a jobb oldali motorja!!! -természetesen repülés közben)
  • Her Laca
    Hiába az amik nem sajnálták az anyagot:) Megvolt a szemléletük előnye ,mint hogy mindenből nagyot köll csinálni.
  • repvez
    A memphis bell-be is volt egy hasonlo jelenet csak ott le is vitte a farok részt.
  • Seaweed
    hat jah
  • neuro
    a hátsó lövészeknek biztos kellemes perceket szerzett az a messzer mikor keresztülment a gépen :)
  • Seaweed
    Duuurvaaaaa! Nagyon is jogos az a legenda, hogy elpusztithatalanok voltak a repulo erodok!

es egy kep rola, hogyhogy is tortent az eset:

• Nemcso
    A nagyon hideg.

De a viccet félretéve tényleg elég pocsék ízük van a non-alcoholic söröknek. Eddíg csak két fajta viszonylag jobb izű ilyet ittam : Stella Artois és a Claustaler
  • Falconer
    Olyan létezik? Melyik az?
  • ChevyG #7368
    most se offolsz, ugye?
  • Lebowski
    nalátod ő meg tud kólával is élni.hol itt a probléma??? :)
    -ne egyél párizsit,kolbászt,paradicsomot(mégha parasztbácsitól veszed akkoris lehet hogy melegházi...),virslit,tejet,pirospaprikát stbstbstb... :)
  • Seaweed
    Ehhh....ez roszabb mint hogy en 2 eve nem szivtam el egy szal cigit se...azert a havi 1-2 sor az nalam alap...foleg nyaron...nem tudnek sor nelkul letezni...(bar en nem az alkohol miatt iszom hanem az ize miatt, ergo en szeretem a jo alkoholmentes sort is!!!)
  • Bucser
    4 éve nem ittam semmilyen alkoholt.
  • Seaweed
    Meg sört se?! Hat milyen ebmer vagy te?!
  • Bucser
    .... Bocs Mi közöd hozzá, hogy kólát iszom??

Kávét nem tolok se bagót se alkoholt.. legalább a kóla engedtessen meg.
  • Sanyix
    Hát pedig a kettő között rohadtul nagy a különbség :)
    Én legalábbis élek kóla nékül. + A levegőt nem is lehet a monitorra köpni, vagyis igen, de az nem gond.
  • Lebowski
    ezt nem anyázásnak szántam:) hanem ennyi erővel levegőts e vegyél mert az is egészségtelen csak éppenséggel létszükséglet... :P 22es csapdája :)
  • Bucser
    Ja azóta a századok nem írkálnak a másik fórumára mert úgyyis csak anyázás lesz belőle:D
  • kiskorúbézoltán #7359
    Látom , kezd anyás lenni a hangulat ...
    Hejj , a régi szép Il-2-es idők , micsoda frankó flémek mentek az Index-en , meg a századok fórumain .
  • Lebowski
    *:)
  • Lebowski
    miért veszel levegőt?
  • Sanyix
    Hát miért iszol kólát akkor? Amúgyis egészségtelen :)
  • Seaweed
  • Bucser
    Basszátok meg kiköptem a kólát a monitorra....
  • ChevyG #7353
  • Seaweed
    (...ezt mar le nem mosod magadrol...bejon ide valaki idegen, es mit lat?...hogy buzikrol beraktal kepet....hat hogy nez ez ki?! ROTFL )
  • Seaweed
    Ahhha! Szoval akkor mas tollaval ekeskedsz?! Ezek szerint akkor csak szeretnel ilyen kis b*zziii lenni mi?!
    Ejnye fiam anyad tudja hogy ferde vagy?!