91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Gundark
    Erre mondjuk annyit hogy azért túlzásnak érzem hogy egy messzer 6os motorját egy sorozattal lángtengerré változtatják a bombázók :) Jó hogy érzékeny volt a DB, de nem hiszem hogy ennyire. A fóka már nehezebb :)) A nagy barom csillagmotor mindent elbír :) Egyébként tényleg miért nincs benne vezethető 4 motoros? Mármint a Tb 3mon kivül. (mondjuk már nem teszenek a SoW BoB miatt gondolom)De mindenesetre érdekes hogy ez valahogy kimarad nekik. Ha mást nem is a PFben lehetett volna hiszen ott orrba szájba kapták a japik a 29esektől. Viszont azt olvastam az Oleg interjúbaj a simhq-n hogy a SoW BoB 2007 Q4re tették. Remek.
  • Gundark
    Szemből támadok :)Nincs sok idő lőni, minden csőből megeresztem. :)) 262essel meg jo-jozás van :) Teljespályás támadást csak a 163assal csinálok :) Nincs benne sok üa, de amig megy addig gyilkos :) Néha lassitanom kell mert megbolondul és simán felmegy 800km/h fölé :) De éjjel (no nem az Il2 féle félhomály) amikor csak radarral lehetne elkapni a töksötétben a shrage Musik jól működik :) Főleg ha már a csatorna felett csinálom, ahol már nem számitanak rám :) Vagy egy brutális wildesau taktik a éjjeli 109essel amikor csak az égő város fénye világit... Persze ehhez gondolom majd a dx10es kártyák kellenének 4magos procival :))
  • Bucser
    Szerintem KV hamarabb lő neked PK-t vagy lövi el valamelyik ágyúdat mindhogy megszólaljon a Schrage Music:)
  • kiskorúbézoltán #7627
    kigyujtjtja->kigyujtja ...
  • kiskorúbézoltán #7626
    Ohh , lobbin is imádom az ilyen hozzáállású vadászokat . :DDD
    Mélységesen meg vannak sértődve amikor a védtelen bombázó tehén faroklövése homlokonpusszantja őket/kigyujtjtja a motorjukat/ellövi valamelyik vezérsíkot ... :DDD
    Na pont az ilyeneknek készül a '46 . Ilyenkor rendszerint idegből előszedik a legbrutálabb ufót (99% 262 négyágyús változata) és bosszúért lihegve jönnek vissza . Ha az ember piszok szerencsés és megint homlokpuszi stbstb. akkor rendszerint még le se ér a gépe már ki is lépett . Persze ilyenkor a bombázó a csíter , Oleg meg megint csal az oroszok/szövik javára .

:DDD
  • Lebowski
    bombázó vagyok században úh nézheted is...
  • raptor22
    szeretnék a hyperlobby-n keresztül repkedni. le is töltöttem de ettől tovább nem jutottma. el tudná e vki nekem magyarázni a legelejétől a dolgokat, mert nekem az elején a progi +keresi a gépen a játékot, +is találja de vmi nem tetszik neki és ennél tovább nem is enged.
  • Gundark
    Azért megnézném az arcodat amikor éjjel mennél Berlint vagy Hamburgot bombázni a nyamvadt Lancastereddel vagy Fortresseddel esetleg Libiddel és maghallanád a hátsó lövész siránkozását ahogy felsejlik a homályból mögötte az Uhu-m :)) Vagy méginkább ha meghallanád a Schrage Music dallamát :))
  • kiskorúbézoltán #7622
    Vagy topikonként linkeljem hol , melyik gázturbinás/rakéta/ufo bekerüléséért sírnak ?
    Hamikádat megrágcsáljam , előemésszem ? :D
  • kiskorúbézoltán #7621
    il-2.com-onnézz szét . :P
  • Lebowski
    pff.szal nemtudsz :)
  • kiskorúbézoltán #7619
    A gugli a barátod ...
  • Lebowski
    azt ne mond hogy ezekre a balfasz agyament soaha vagy aligrepült gépeket kíván a nép.mutass egy helyet ahol azért rinyálnak hogy 46ot akarunk....
  • kiskorúbézoltán #7617
    Nem értem miért sírtok , feltételezem azt adják ki amire várhatóan lesz kereslet , nem ? Ha a legtöbb fizető(!!!) 46-ot akar 46-ot adnak . Ha megint a 28. messzer vagy jak variánst adnák ki akkor meg azért lenne a sírás . Ne modjátok már , hogy a már meglévő választékból nem találtok vagy tizet ami a fogatokra való .
    Egyébként a 46 szerintem se éri meg a beleölt energiát , dehát ez van , aki nem eszi , nem veszi meg .
  • Lebowski
    én szét akarom durrantani az agyam 6000 méteren :D
    amúgy nem iccakai hanem normális 4motoros kell! én imádom a TB-3ast is,de egy jo kis ami vagy angol 4motorosnál nincs finomabb.!.
  • Gundark
    Éjszakai vadászok kellenének :)
  • Bucser
    G2-3 és G4-5 G6-7 között (azaz a páros és páratlan számozású Bf-109-esek között tudtommal csak annyi különbség volt, hogy nyomáskiegyenlített kabinja volt-e vagy sem...
  • Bucser
    Ezek a gépek elvben léteztek vagy kísérleti példány épült belőlük. (mindegyik oldalon)
  • Scottt
    Előre kijelenetem a h nem akarom fikázzni de azér lesz benne egy két finom csemege az igaz de ki a (nemiszervem ) akar x-akaták-y-akták beli soha még elvbesem volt géppekel repülni ha ezek lettek volba akkor németek menyerik a háborút külömben normális fm kellene meg ÚJ messzerek pl:g3-g4-g5-g8 új éccakai vadászok és FŐLEG ME-210 új junkers meg még junker meg még me-110 meg még

1946 Berlin..... És banzaiiii kezdődik a koreai háború
  • PhantomAss
    nem- az a baj hogy megen a ruszki gépek lesznek az überek, és mindenkit leradíroznak az égről, a sok vérpistike meg majd menőzik a sok sosemvolt sz@rral
    UFF én beszéltem
  • Sanyix
    A baj az hogy, az egyik yak orrában egy me-262-es hajtóműve van, de ha egyszer nem nyerték meg a háborút akkor honnan lenne németektől zsákmányolt hajtóművük?
  • Gundark
    Ne túlozzunk egyes alá :)) Na de komolyan : Még a 163ast megértem és nekem kell is mert igaz hogy kis számban de harcolt. (meg jó vas :) Fejlesszék a valóban ott és akkor harcoló gépeket, minden oldalról. És ha nagyon cool már minden dobjunk ki egy "mi lett volna ha" mission discet, ami nyithatna onnan hogy pl a németek megnyerték sztálingrádot. Mert ez a 46 igy egy kicsit izé. Persze fogok vele jól szórakozni (körszárny hehe :) de ha "komolyan" akarok nyomulni akkor úgyis valamelyik "rendes" hadjáratot kezdem el újból.
  • Bucser
    Pedig jól mondtad:).. Inkább lenne pár más 4 motoros bombázó mint a TB3...
  • Lebowski
    hú de értelmesen fogalmaztam...
    üjj le fijam eggyes
  • Lebowski
    aza baj hogy a játék nem erre lett kitalálva...már amikor a Go-229es meg a Me-163as megjött nekem már az se tetszett nagyon.minek ide ilyen gép amit alig használtak.inkább csinálják meg normálisan a 210est,a kondort (Fw200),B17t vagy Lancastert.szal sok normális gépre lenne szükség mint ilyen papíron létező baromságokra.sztem...
  • PhantomAss
    sztem meg most lehet temetni a gamét :O)
  • yooyoo
    Nagyon ott van a videó.A legjobbak a turbós légcsavarosak. Szerintem ezzel Maddox beírja magát a játéktörténelembe.Alig várom hogy tolhassam.
  • Bucser
    Megpróbáltad megbirizgálni a sárga FAQ feliratot a banner alatt?? nem fog ám leesni.
  • Valka
    Hol van ez az F.A.Q?
  • Trucker39
    Az általad "körszárnyú furcsák" neve, ha jól emlékszem Heinkel Lerche II vagy III.
  • Gundark
    höhö körszárnyú furcsák támadása rulez :) Ezekhez képest a pillangó vezérsikos 262 maradiak :)
  • Lebowski
    érdekes

hmmmmm.
  • Trucker39
    Idézet a F.A.Q.-ból:
    22. Van "magyarítás" a játékhoz?

Írd át "locale=hu"-ra a megfelelő sort a conf.ini fájlban:

[rts]
    ;ProcessAffinityMask=1
    mouseUse=2
    joyUse=1
    trackIRUse=0
    DisableIME=0
    locale=hu
  • DunczyMaster
    Hello!
    valaki tudna mondani 1 linket IL-2 Sturmovik Forgotten Battles Magyarításhoz? pls
  • hetti
    RRG
  • repvez
    Az is egy másik addon.
    bövebb info itt
    A projekt résznél lehet megnézni a '46-os és a mandzsuriai addonhoz tartozo képeket és részleteket.
  • Bucser
    Szerintem ez a mandzsuria addon lesz amit már korábban emlegettek csak nem lehetett tudni, hogy mi lesz a címe:)
  • DJ Skyline
    biztos hallottatok már róla (vagy nem), de nekem ez még új!
  • repvez
    Aki esetleg még nem látta volna itt a folytatásnak egy videoja (BOB)
    BOB
  • Willenbrock
    Tanácsot kérnék:Olyan gond van hogy néha a karrier során a gép nem tölti be a következő pályát hanem mintha lefagyna.Újraindítás után meg üres a térkép mivel nem töltötte be.Ilyenkor oda minden eredmény én meg majdnem leverem a monitort is.Volt hogy 14 győzelem után játszotta ezt be.Elég erős a gépem(2,66 GHZ a memória 512 MB).Mi lehet a gond?