91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#7352 (...ezt mar le nem mosod magadrol...bejon ide valaki idegen, es mit lat?...hogy buzikrol beraktal kepet....hat hogy nez ez ki?! ROTFL ) -
#7351 Ahhha! Szoval akkor mas tollaval ekeskedsz?! Ezek szerint akkor csak szeretnel ilyen kis b*zziii lenni mi?!
Ejnye fiam anyad tudja hogy ferde vagy?! -
#7350 netröl linkeltem...
szal valaki beleturkált már a gépedbe -
#7349 Ezt erosen ketlem..maskent honnan lenne a tarsolyodban ilyen kep?!!! Kis b*zzziiiik tartanak a gepukon ilyen kepet! Mint te -
#7348 hmmm, NÁLUNK nem ilyenek a családi fotok -éted?! nálunk -
#7347 Szep csaladi foto, melyik vagy te?!...De azert nem kell raeroltetni a masikra...nem vagy te diktator csak egy kis b*ziiiiiii -
#7346 inkább mint ami rád vár...
-
#7345 jujujj -
#7344 Psszt mer' konnyen igy jarhatsz!
...es ha igy jarsz akkor meg jol jartal:
-
#7343 ott a pont! -
#7342 mondja ezt egy groundpounder:D -
Lebowski #7341 srécok sztem a második vh legszebb gépe a kondor... gyengébbek kedvéért FW200. de ez szubjektív:D -
kiskorúbézoltán #7340 Hmm , én csak azt látok ...
-
#7339 találd ki, hogy méer nem lácc rajta ellenséges gépet:
-
#7338 -
#7337 -
TBalazs #7336 Köszi, megtaláltam őket.
pics
-
#7335 http://www.screenshotprints.com -
#7334 MS FS es IL2/PF -
TBalazs #7333 Mindesetre teljesen olyanok mint a festmények. -
neuro #7332 ezek FB-s screenshotok feltuningolva -
TBalazs #7331 Nem tudja valaki ki festette ezeket. Szépek nagyon.
-
#7330 höhö -
#7329 Mindíg kell az a létszámfölény... nem is csodálom ilyen gépekkel -
-
#7327 Vanmeg!
-
-
#7325 kockaaa -
#7324 mert ez a BOB egyik fő funkciója és nem akarják elárulni előre, hogy ezt az engine símán tudja... -
#7323 -
neuro #7322 az én repülőm jobb mint a tiéd bebebebeeee! -
#7321 -
kiskorúbézoltán #7320 Jah , bocs , akkor félreértettelek ... :DDD -
#7319 Ember ! Te is olvashatnál a sorok közt:)) Irónia! Tudod:) -
kiskorúbézoltán #7318 Ember , olvass már egy kicsit a sorok közt ...
Ennyire ne nézz -nak minket .
Ja , azért gyujtották fel őket a pilótáik ...
-
#7317 No ,no:)) Ezt ha kérhetném revidiáld.:))) Megjegyzem az orosz ászok a legtöbb légi győzelmüket Cobrával érték el,nem Jak-kal,vagy La -val.Viszont ezek hullottak mint a legyek,csak meg kell nézni a statisztikákat. És akkor is a Messzer A REPÜLŐ!!:D -
#7316 Ahha....hat vegulis anyira nem hianyzik az azert....track ir nelkul is volt/van elet... -
neuro #7315 Gondolom azért mert bugos és nincs kedvük kijavítani. Inkább nem is teszik bele... Ha jól emlékszem Oleg írta még valamikor hogy át kellene alakítani az összes cockpitot a 6DOF-hoz és arra már nincs energiájuk. -
#7314 Erdekes hogy hazi birizgaval meg tudta oldani....kerdes hogy Olegek mi a picsaert nem vezettek akkor eddig be akarmelyik patchben?!
-
neuro #7313 kegety újabb hackelése
olyan mint a kis rohangáló emberke volt legutóbb