91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#7350 netröl linkeltem...
szal valaki beleturkált már a gépedbe -
#7349 Ezt erosen ketlem..maskent honnan lenne a tarsolyodban ilyen kep?!!! Kis b*zzziiiik tartanak a gepukon ilyen kepet! Mint te -
#7348 hmmm, NÁLUNK nem ilyenek a családi fotok -éted?! nálunk -
#7347 Szep csaladi foto, melyik vagy te?!...De azert nem kell raeroltetni a masikra...nem vagy te diktator csak egy kis b*ziiiiiii -
#7346 inkább mint ami rád vár...
-
#7345 jujujj -
#7344 Psszt mer' konnyen igy jarhatsz!
...es ha igy jarsz akkor meg jol jartal:
-
#7343 ott a pont! -
#7342 mondja ezt egy groundpounder:D -
Lebowski #7341 srécok sztem a második vh legszebb gépe a kondor... gyengébbek kedvéért FW200. de ez szubjektív:D -
kiskorúbézoltán #7340 Hmm , én csak azt látok ...
-
#7339 találd ki, hogy méer nem lácc rajta ellenséges gépet:
-
#7338 -
#7337 -
TBalazs #7336 Köszi, megtaláltam őket.
pics
-
#7335 http://www.screenshotprints.com -
#7334 MS FS es IL2/PF -
TBalazs #7333 Mindesetre teljesen olyanok mint a festmények. -
neuro #7332 ezek FB-s screenshotok feltuningolva -
TBalazs #7331 Nem tudja valaki ki festette ezeket. Szépek nagyon.
-
#7330 höhö -
#7329 Mindíg kell az a létszámfölény... nem is csodálom ilyen gépekkel -
-
#7327 Vanmeg!
-
-
#7325 kockaaa -
#7324 mert ez a BOB egyik fő funkciója és nem akarják elárulni előre, hogy ezt az engine símán tudja... -
#7323 -
neuro #7322 az én repülőm jobb mint a tiéd bebebebeeee! -
#7321 -
kiskorúbézoltán #7320 Jah , bocs , akkor félreértettelek ... :DDD -
#7319 Ember ! Te is olvashatnál a sorok közt:)) Irónia! Tudod:) -
kiskorúbézoltán #7318 Ember , olvass már egy kicsit a sorok közt ...
Ennyire ne nézz -nak minket .
Ja , azért gyujtották fel őket a pilótáik ...
-
#7317 No ,no:)) Ezt ha kérhetném revidiáld.:))) Megjegyzem az orosz ászok a legtöbb légi győzelmüket Cobrával érték el,nem Jak-kal,vagy La -val.Viszont ezek hullottak mint a legyek,csak meg kell nézni a statisztikákat. És akkor is a Messzer A REPÜLŐ!!:D -
#7316 Ahha....hat vegulis anyira nem hianyzik az azert....track ir nelkul is volt/van elet... -
neuro #7315 Gondolom azért mert bugos és nincs kedvük kijavítani. Inkább nem is teszik bele... Ha jól emlékszem Oleg írta még valamikor hogy át kellene alakítani az összes cockpitot a 6DOF-hoz és arra már nincs energiájuk. -
#7314 Erdekes hogy hazi birizgaval meg tudta oldani....kerdes hogy Olegek mi a picsaert nem vezettek akkor eddig be akarmelyik patchben?!
-
neuro #7313 kegety újabb hackelése
olyan mint a kis rohangáló emberke volt legutóbb -
#7312 Nekem eddig nem jott be a 6DOF..igaz eddig csak FS alatt tudtam kiprobalni de egy ido utan mar, hosszabb repulesnel inkabb kikapcsoltam es atvaltottam normal "nezegetos" modra. Persze van mikor jol jon...pl farokfutos gepnel felulsz az ulesben es akkor kilatsz elore...de "fordulozas" es terbeli pozicio megallapitasanal nekem jobban bejott a sima "2DOF" (mar a zoom is neha "utban van"...ezert 2DOF)
Persze lehet IL2-ben jo lesz...majd kiderul. -
#7311 Ez a pumaszálláson volt linkelve:IL-2TrackIR 6DOF
Erröl tud már valaki egy kis részletet,ez a köv. patch ba benne lesz vagy ez csak a BOB tesztelése.Ehhez modositani kell az eredeti cockpitet vagy csak a fejmozgást kell hozzáigazitani.
Nem azért mintha lenne nekem ilyen szerkezetem csak a tudat ha lenne akkor a játék az tudná