91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#7670 Azt nem kell érezni, látni lehet amikor elkezd erősen rázkódni a gép :) na meg kis gyakorlással reflexből a gép tűréshatárán lehet egyensúlyozni, ff nélkül. -
#7669 Nos itten több kérdés is felmerült. Először is a joy . A force az izlés kérdése szerintem,bár egy hosszú bevetés ami akár 1-1/5 órás is lehet bizony igénybe veszi a csuklót. Nem véletlen ,hogy nagyon sokan használják az X52 -őt mivel az nagyon ,nagyon könnyű olyan mintha nem is lenne ellenállása. A többi saitekhez viszonyítva is. Nem beszélve arról ,hogy ugye minden kéznél van trimm ,fleps ,stb.Bár én aszondom még mindig a Saitek Ciborg3D a király. Nekem van egy közel 8 éves éppen kölcsön van adva egyik századtársnak és még mindig hibátlan.:)A k4 és a K4C3 közt valami különbség van szerintem talán a C3 kicsit jobban manőverezik és talán erősebb a motorja de lehet ezt csak én érzem így.
Mind a kettő egy nehéz monstrum a spitekkel vagy lavocskinokkal szemben nem sok esélye van. Magasban jók de pl agy p47 est 8000 ren nem fogsz vele utolérni.Még egy dórával sem megjegyzem.Mondjuk jól emelkednek. -
#7668 Ja csak néha kicsit nehéz koncentrálni ha 3-4 vöröscsillagos kelepel a nyomodban, előtted meg egy kettő fickándozik :) A többiek meg egy sturmovikot kergetnek közösen :) -
#7667 ha figyelsz a gépre akkor ehhez nem kell forcefeedback:) -
#7666 Pedig érezni mikor mit akar a gép. Mikor könnyűvé válik a bot azonnal tudsz reagálni, és nem bedugózik. Ez dogfightban igen előnyös. Például :) -
#7665 Ahol írni is megtanulni... -
kiskorúbézoltán #7664 Úgy , úgy ! -
#7663 ubi.com
-
#7662 Sziasztok Lettőőőteni honna lehjet? -
kiskorúbézoltán #7661 Hja kérem , meg kell kapaszkodni benne ... :DDD -
#7660 Erről nem vagyok meggyőződve. "Normál" joy-al is igen nehéz jól repülni, nem kell azt még, hogy rángassa is valami. Nekem legalábbis egyáltalán nem jött be. -
kiskorúbézoltán #7659 Szerintem meg a FF nagyon jó az Il-2-ben , sőtt szinte már csít FF-kel repülni . -
#7658 A Mistelt repülheted egy Single missionban.
A Saitek X52-t meg ha jól emlékszem, nem éppen az olcsó kategóriába soroltam.
A 109 K4 és variánsai közötti különbségre nálam tanultabb kollégámim bizton válaszolnak
-
Valka #7657 A saitek x52 is faxa lehet, bár ú.tom 20-25 e. között van az ára.
Tudja valaki mi a különbség a 109 K-4 és a 109 K-4 C3 között?
Hogyan lehet előszedni a FW190Mistelt, ami a felvételek közt van? -
#7656 (scott vok de haerommál és innem irok )Nálam minden műxxik pedig ien kiállitott példány amit a törpék mondván jepülő szarrá nyúztak amikor a mediába bették lábukat :(magyarul mindenki akkor nyuzta a joyt amikor akarta de mégis jó(azért vettem meg mert az volt az utolso példány) -
Valka #7655 A saitek evo nem rossz, bár az egyik gomb elég nehézkesen műxik az enyémen, pedig tök új. A logitech-el (wingman force 3D) nincsenek jó tapasztalataim és szerintem a force feedback is baromság. -
#7654 Oh micsoda parázs légicsatákat rittyentettünk vele:)Imádtam.És azok a repülő eszközök :DD -
#7653 a crimson skies jó is :O) igaz hogy nem szimulátor de a hangulata.... -
Lebowski #7652 KRIMZON SZKÁJZ -
#7651 A storm of wár az halad szépen(esetleg kaira de nem tom biztire)külömben én 12000ér csudi jó Cyborg evót vettem sztem mindenképpen Saiteket vegyél elős vh sim naon ritka vagy árkád csak bár pont ma juttot eszembe h kéne már 1 -
Laska123 #7650 Első világháborús addon a CF3-hoz,rengeteg repülhető típussal,hadjárattal és szerkesztővel:http://off.oldbrowndog.net/
Ja...a CF3 azér nem IL2..... -
#7649 És még azt is megkérdezem:Nem tud valaki jó első világháborús repszimet?
Régebben kb.1998-ban láttam egy Flying Circus címűt de sehol nem láttam azóta.Az 576 Kb-ban volt benne. -
#7648 Hello!
A Storm of Warral mi van nem tudja valaki-amit az Olegék csinálnak(?)
A Wings of Honour teljesen árkád vagy elmegy szimulátornak is? -
#7647 "Olcsó pénzért", Saitek EVO; kicsit drágábban Saitek X52, vagy Saitek X52 Pro. -
#7646 Sziasztok!Szeretnék vásárolni joy-t csak az lenne a kérdés,hogy milyet?Tud valaki segíteni? -
#7645 Meg lehet a kollega monitorával van a baj:) Én is pirosnak látom őket. -
Lebowski #7644 az piros ;)
p51,p47,p40,tomahawk,spit,hurricane,b25,a20 stbstbstb
ennek mind mind piros nyomjelzője vala -
#7643 Hát nem mindent értettem amit írtál, de én még piros nyoljelzőt il2-ben nem láttam, max naranccsárgát, és egyedül volt a b17. -
#7642 oké bucser majd meg próbálom:D Khmmm sanyix sry a bele vonításért de tudtommal a b-17nek piros nyomjelzője van és egyedül volt a b-17 mert csoportban még rokin is szarrá lyuggatnak külömben még 1szer a bocs a bele vonításom ért :) de ki az a kp még életemben enm láttam a lobyn tudnátok 1 nicket adni,???szivesen puskacső elé kapnám e nemes vadat:D:D:D -
Lebowski #7641 elég neki a vatsim ... :) -
#7640 Akkor elmehetne űrhajósnak, ha így meg tudja határozni a lövedék pályáját, szojuzzal ISS-re menni műszerek nélkül lazaság lenne neki :DDD -
#7639 Ez az az eset amikor a Northrop egyik géptípusának a nevét feltették a borítóra és nem fizettek a Trademarkért a Northropnak azt hiszem (vagyishát a Northrop utódjának). De hidd el oleg csinálni fog amcsi masinát mert a világ egyik legnagyobb piaca. És nem hagyhatja Figyelmen kívül.
Scott egyébként pls előbb olvasd végig mit postolsz, mert kicsit nehezen megy a szöveg olvasása... -
#7638 Nos rosszabb:) Sokkal rosszabb. Néha kimondottan idegesít,de pl volt olyan ,hogy onlyne war on ez a csíter egyedül maradt a heinkelével ,majd jól megbombázta a célt és hazafelé még lelőtt egy pár humánt is. Valami kitüntetést is kapott aszt hiszem:D Ja és megtépázott gépével még le is szállt. Nem akarom fényezni ,isten ments de ha valaki érti a vbombázósdit az KP. Ez van. -
#7637 És tud olyat mint az ai? :) vót olyan, hogy 2 szer megsoroztam egy ace b17-et 20 milissel bf109-el, aztán mikor 3.-szor fordultam volna rá 1,5 km-re voltam tőle, és ekkor lőtt egy sorozatot. Néztem felé, és láttam hogy rohadtul közeledik pár sárga pötty, és felrántottam a gépet, de ha nem teszem, ez eltalált volna :DDD aszittem lefordulok a székről -
#7636 próbáltatok már betty puska csőre kapni háturol csak ot van 20as a -
#7635 Aham :) Az il2ők szupermenjei szoktak egy lövéssel kiépiteni a gépből, néha motorral együtt :) Mondjuk ott amikor van hely alulról jövök, de ezek mocskok és tapadnak a földhöz :)) Scott ezt a boritós dolgot hol olvastad? -
Lebowski #7634 b25 farok és tetőlövészénél esetleg csak az il2es fasroklövésze a csíterebb.amúgy heinkel a kedvenc és az űberállesz ugye... -
#7633 Hát itt jön a kiábrándítás:olegéket beperelték emrt a BORÍTÓN(a pfen)volt 1 oan typ su gép amnek nem vették meg a haláltudjamiét és nyertek a peresek szal olegéket jól megvágták ettől oleg bácsi bepöccent öszt kinyögte h NEM csinál több amerikai masinát úgy h ne számítsatok semmi jóra :(:(( -
#7632 Hát testvérem én a te arcodat nézném ha Kp bácsit akarnád puskavégre kapni:) Hogy tudd talán a lobbi egyik legjobb bombázolya ,de az biztos hogy csíter egy lövész:) Hidd el tudom tapasztalatból:)) -
#7631 Mármint Messzer G6 :)