World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barney Tech
azmiaz az fw?

Sugam
egyértelmûen efektye .

Lacee
ez milyen nyelven van? <#wilting>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

XenHai
Hali volt valakinek mar hogy a fw nek az efektye vilogot ?
tigeroo
AH
SrAta
Sziasztok lenne 1 olyan kérdésem hogy hol lehet warlock ruhákat venni Stromwindben
Elõre is THX SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Guest
Most lõtték le õket...
tigeroo
teszt realmok mikor lesznek fellõve nemtudja valaki?
kösz
Ragnar360:
vannak jó fodrász ismerõseim😊
nem voltam játék közelben, a térképet néztem, s felvetõdött ez a kérdés

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

jatekba ezt nem tudod megkerdezni vkitol ? -.- hajam kettéáll az ilyenektõl XD

tigeroo
undercity elõtt megállsz, lenyomod a M betüt (térkép) és a balra vezetõ úton elindulsz...
hello
Trisfal Glades bõl vezet közvetlen út Silverpine Forestbe?
ha igen , merre, mert én nem találom, köszönöm.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

koszonom 😊

Koszi az infokat.

Nem vettem a karakter hanem en szenvedtem vele vegig csak nehany questet kihagytam es most ennek iszom a levet.

Ez volt az elso karakterem es nem allt ossze a kep hogy nehany questet kenytelen vagyok megcsinalni es nem eleg a nagyobb ellenfeleket leolni.

Mindenesetre koszonom hogy segitettel..
Koszonom a segitseget. Megnezem.

THX
U42TIBA
Hali! eladó wow acc bs szerveren, jó gearben, (bt, mh) shadow priest. érdeklõdni msnen: [email protected]

Lynx_TWL
np

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

salazar
megvan köszi

salazar
sziasztok
Föl tudom oszlatni az aréna csapatot ? Meg lehet valahogy szüntetni?

Tatyla
tört szervereken is már az van fenn szerintem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Botond
Én is azt gondoltam,de megnéztem,és 2.1.3 patch van fent nekem is.
malav ha hianyolna vki mondd meg hogy meghaltam es most az agyat nyomom -.-

anti hero

Ebben az esetben a topic tetején pirossal kiírt szöveg az irányadó.

Ha eldobod a kvesztet, akkor a hozzátartozó cucc is eltûnik...valamelyik peccs óta van így hálistennek

esetleg probalkozhatsz azzal is, hogy eldobod a questet, meg a cuccost, es ujra felveszed a trainernel.
mivel irod, hogy melyik patch van fent, ezert nem lehet, hogy tort szerveren jatszol? mert ugye eles szervereken kurva mind1 a patch verzio, hiszen ugyis csak a legutolosval tudsz jatszani.
picket
"working as intended..." <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Kaptál egy tárgyat a katedrálisban azt kell a kövön altivIZÉlni és utána a törpével foglalatoskodni.A quest enyhén bugos volt egy évvel ezelött is mivel meg kell találni azt az egy pontot ahonnan van interakció a kõre.Miután megtaláltad és használtad finisben vagy.
akkor irj ticket-et GM-nek.

Értem én a dolgot, ember-pala vagyok de nekem a törpe él, de nem beszél. Én is tudok olvasni, amit ajánlottatok oldalakat azokat én is megtaláltam, csak nem egyezik a leírás és a valóság. 2.1.3-as patch van fent.

"Henze Faulk is located 72,51 Stonecairn lake on the isle. "
Henze Faulkot 72:51 es koordinatan talalod meg a tavon levo szigeten.

remelem van valami map addonod amivel latod a koordinatakat es remelem human pala vagy, torpe palaknak masik torpet kell reselni ugy tom, ami dun moroghban van az ironband`s compound kornyeken delkeletre.

Nekem a #29185 -ös hozzászóláshoz hasonló helyzetem van, annyi a különbség, hogy nekem nem hal meg ujra, hanem csak ott ácsorog a törpe.
PiszkosFred
Hat ha human fajjal vagy, es a kuldetest felvetted a katedralisban (asszem ott adjak), akkor a torpe alapesetben asszem 1%os allapotban fekszik a kovon, es hasznalva a symbolt, vagy mittomen mi a neve annak a targynak, fel tudod tamasztani. Ekkor elsirja a banatat, es adja a kovetkezo, egyben vegso feladatot. Aztan visszafekszik, es varja a kovetkezo bubinovendeket.

Ha draenei vagy torpe vagy, azoknal nem tudom hogy a human kveszt megcsinalhato e, szerintem ok is kapnak egy-egy hasonlot a helyi fovaros pala vezetoitol.

Ha sehogy sem jon ossze, irj egy ticket-et a GMnek (felteve ha nem torton jatszol), es majd ok orvosoljak a problemat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lazarus
de már fel van támadva, de nem beszél. rákattintok és mintha csak egy kõ lenne.semmi reakcio, bug lenne a játékban?
PiszkosFred
Az lesz az, aki ott fekszik a kis dombon. Hasznald rajta a kapott targyat, es mar fel is tamadt a baratunk, es te folytathatod a kuldetest a kovetkezo lepcsofokkal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok!
Kb.(pontosan) merre találom azt a törpét amit a paladin küldetésben fel kéne támasztanom, és beszélnem kéne vele a lista miatt... van egy kör alakú tó és a közepén lévõ szigeten van egy köoszlop gyûrû, a közepén egy nagy kõtömbbel... valamerre erre kéne lenni de nincs... van egy törpe itt a szigeten a domb tetején, de annak más a neve és nem beszél hozzám... a középsõ kõtömbtõl kb milyen messze keressem és melyik irányban???
Lacee
kis angoltudással azért nem olyan bonyolult, én két-három nap alatt belejöttem úgy-ahogy, persze ahhoz segített egy-két fórum visszaolvasása. itt mondjuk nincs olyan rettenet sok hasznosítható info, de hát IJB 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Barney Tech
Hát szerintem beszélj egy haveroddal ,aki eddig is játszotta a wow-ot
,hogy magyarázza el ,hogy mennek a dolgok , mert anélkül kicsit nehézkés lessz egyedül kitanulmányozni mindent.

Rip
ThunderBluffban van a trainer (tauren "fõváros").

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Bartn73
Sziasztok még csak kb 5órát játszottam a játékkal Tauren vagyok 6os szintü naszóval találtam egy príma kétkezes botot csak nemtom használni mert kiir valamit na én vágom hogy megkéne tanulnom a bot használatát de hol?,valami helynév az nagy segitség lenne hogy hol találok tanárt köszi ha tudtok segitteni

tigeroo
a taurenek hímnõsek. tehát kuki (balls..), nuni 2in1 (az igazat megvallva, nincsenek is tauren fímélek csak egy részük hetente a kondiba jár és szálkásabbak a társaiknál)
ok kösz
vagy cd lemez/driver hiba, vagy hdd hiba.
próbáld meg azt, hogy átmész egy haverodhoz és 1az1-ben átcopyzod tõle a játékot a wincsijérõl...

témához kapcsolódó fórum

amennyiben a minõségbiztosításnak/informatikának van hozzá köze, akkor igen. egyéb esetben a válaszom sajnos nem.

hell tudnátok segíteni ? nemtom felrakni az alapjátékot mert ezt írja ki : The installer was unable fil "unknow". this error may be caused by problems with the media or drive at --for example, a scratched or ddirty cd-rom/dvd-rom, hard drive corruption or a networking problem while downloading installer.(the data being read was"repack-mpq/data*terrian.mpq/world/maps/azeroth/azeroth_32_51.adt", and the error code was38.)
Te WiLDoR, nem újságíró vagy véletlenül<#email><#idiota>

Lynx_TWL
õ az

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TVelvet
esetleg egy armory?
picket
Sztárok. Ez van, ne búslakodj! -.-

&#3237;_&#3237;

gondolom õ az, de még sose kérdeztem meg tõle...