World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Elõre is THX SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ragnar360:
vannak jó fodrász ismerõseim😊
nem voltam játék közelben, a térképet néztem, s felvetõdött ez a kérdés
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Trisfal Glades bõl vezet közvetlen út Silverpine Forestbe?
ha igen , merre, mert én nem találom, köszönöm.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Nem vettem a karakter hanem en szenvedtem vele vegig csak nehany questet kihagytam es most ennek iszom a levet.
Ez volt az elso karakterem es nem allt ossze a kep hogy nehany questet kenytelen vagyok megcsinalni es nem eleg a nagyobb ellenfeleket leolni.
Mindenesetre koszonom hogy segitettel..
THX
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
anti hero
mivel irod, hogy melyik patch van fent, ezert nem lehet, hogy tort szerveren jatszol? mert ugye eles szervereken kurva mind1 a patch verzio, hiszen ugyis csak a legutolosval tudsz jatszani.
"Henze Faulk is located 72,51 Stonecairn lake on the isle. "
Henze Faulkot 72:51 es koordinatan talalod meg a tavon levo szigeten.
remelem van valami map addonod amivel latod a koordinatakat es remelem human pala vagy, torpe palaknak masik torpet kell reselni ugy tom, ami dun moroghban van az ironband`s compound kornyeken delkeletre.
Ha draenei vagy torpe vagy, azoknal nem tudom hogy a human kveszt megcsinalhato e, szerintem ok is kapnak egy-egy hasonlot a helyi fovaros pala vezetoitol.
Ha sehogy sem jon ossze, irj egy ticket-et a GMnek (felteve ha nem torton jatszol), es majd ok orvosoljak a problemat.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kb.(pontosan) merre találom azt a törpét amit a paladin küldetésben fel kéne támasztanom, és beszélnem kéne vele a lista miatt... van egy kör alakú tó és a közepén lévõ szigeten van egy köoszlop gyûrû, a közepén egy nagy kõtömbbel... valamerre erre kéne lenni de nincs... van egy törpe itt a szigeten a domb tetején, de annak más a neve és nem beszél hozzám... a középsõ kõtömbtõl kb milyen messze keressem és melyik irányban???
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
,hogy magyarázza el ,hogy mennek a dolgok , mert anélkül kicsit nehézkés lessz egyedül kitanulmányozni mindent.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
próbáld meg azt, hogy átmész egy haverodhoz és 1az1-ben átcopyzod tõle a játékot a wincsijérõl...
témához kapcsolódó fórum