166745
  • Shortstop
    hunter
  • cumfu
    Heló! most kezdeném a játékot, de nem tudom milyen karaktert válasszak. Olyan kéne ami távolharcba jó. és kb minden tulajdonsága közepes (a lehetőségeken belül, pl nem hal meg gyorsan, de öl mint az állat) Ti mit ajánlanátok? Előre is köszi
  • sector512
    Érdekes ez az állandó bankkártyás probléma, én nem is nagyon értem. Mikor én megvettem a gamét, először regeltem egy trialt meg letöltöttem, felraktam. Utána megvettem a játékot és mikor lejárt a trial meghosszabbítottam a játékohoz kapott kóddal, semmi bankkártya számot nem kért.
  • shaime01
    pvp servere menj ^^
  • DJ RX7
    Ahhhhaaaahaaa
  • edios
    Most lőttem:

FAIL
  • tigeroo
    tört wowot nem szabad használni!!
    ha rájön a blizz a dunába fog lőni, szerintem gyorsan telepítsd újra
  • Narxis
    arathor, alli > all
  • tigeroo
    eyy eddig tartott a wow nélküli élet..
    január óta nemtudom eladni, hát minek porosodjon itt a cd?
    leporoltam, most települ..ha minden jól megy akkor kezdek egy teljesen új karit (neptulon vagy arathoron több az allisok száma?)
  • xxxcolinxxx
    Valaki meg tudja mondani hogy honnan lehet letölteni a Word of Warcraft Burning Crusade 2.0.3-tól a 2.4.2 verzióig a patchokat?
    Pls írjatok e-mailen vagy ide a forumba! E-mail: [email protected] vagy MSN: [email protected]
    Köszike!
    Esetleg az lehet a baj hogy Eredeti WoW-ra telepítettem Tört verziót?
    Mert ezt írja ki: Patch can't be applied because it is missing data for: "enGB". If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (SetLanguage)
    Mi lehet a baj lécci segítsetek!
  • Lacee
    tesztszerver alfa kliense, gondolom
  • JaSoN HuNTeR #124615
    Nem akarok balhét de ez mi?
  • shaime01
    quest megcsinálása után lv20n
  • k O T T A
  • Shortstop
    rogue hogy tanulja meg a méreg használatát?
  • ForsyS
    :D
  • s0n1c
    mindig volt/van/lesz fotm kari és a sok gyökér mindig relollolni fog az éppen aktuálisra, gondolom kitalálod, hogy miért van így...
  • MarkBlade
    Emlékszem mikor még a sámánokat szidták.. aztán jött a pala.. utána a lock..most a Druidnál tartunk?
  • Narxis
    varázslat :>
  • Dr DeViLKiNG
    mert így találták ki?
  • antgecc
    Egyébként meg elég nagy faszság alapból, hogy formaváltással leszedheted poly-t, lassító effecteket. Nem látom benne a logikát, hogy ez miért is működik így.
  • shaime01
    csak a sebbeségedet limitálja nem lassito effekt..
  • Fehercsoki
    Csakhogy ez kurvára nemlassít le...Csak te nem gyorsíthatsz.
  • PiszkosFred
    /agree
  • s0n1c
    mekkora kibaszás is ez, így van egy class, ami ellen nem tudsz gusztustalan mód elfutni instant formváltással bármilyen helyzetből, 1.8 előtt volt jó a drood (gy.k. erősen prebc), most meg csináltak belőle ilyen fotm majom classt max ezért jár a cg a blizznek
  • rhazid
    valóban, főleg azért mert van egy olyan gyönyörű spelljük mint a Sel Of Justice amivel ha le judgementel akkor bármit csinálok a droodommal (vagyis át váltok mongyuk travelformba) rohadtul nem megy le rólam pedig annak el kéne tüntetnie minden lassító hülyeséget szóval kösszépen blizzard
  • Narxis
    Palákat nerfelni kell.
  • Calver
    van egy ilyen zseniális talent paladinok "kincseskamrájában", hogy Sanctified Seals. ez maxon ad 100% dispel resistet az aktuális Seal-re, ezzel nagy mértékben elbaszva mindenki napját aki dispellelni/spellstealelni akar a paláról, lévén nagy eséllyel a nem dispellelhető sealre ugrik rá - legalábbis eddig. nos, ez ugy fog módosulni hogy a dispel/spellsteal átugorja a Sealt innentől kezdve, mintha ott sem lenne. tehát ha el akarod picsázni a kicsi mageet aki mondjuk pont Frost Novázott, és benyomsz egy Blessing of Freedomot, jön a kicsi mage, és - mivel a Seal nem eszi meg a Spellstealjét - nagy valószínűséggel leszedi rólad.

csak ezek után nem értem mi a fene értelme van a dispel resistancenak. dobjuk ki az ablakon, hadd legyen a shamanoknak is egy jó napja és szabaduljon el a Purge mindenen és mindenkin...
  • Foglaltnick
    ezt most elolvastam négyszer, de nem értem... biztosan azért mert már marha álmos vagyok... mi a baj tulajdonképpen?
  • Calver
    "Dispel effects will no longer attempt to remove effects that have 100% dispel resistance."

köszönjük blizzard. miért nem adják simán oda a Blessing of Freedomot a mageeknek? nem kéne itt szenvedni legalább pala nerfekkel, nekik meg nem kéne Spellstealelniük, hiszen mostmár úgyis automatikusan megkapják ha esetleg egy pala benyomja. akkor minek egy felesleges klikk? sőt, esetleg a szárnyakat sem ártana. biztos örülnének +30% damagenek.

/wrist
  • Lynx_TWL
  • zakika00
    3_igen
    ezt írja: The patch "pc-hdfiles\WowError.exe" could not be applied. (CRC mismatch: expected 0x93432d79, actual 0x3376339f.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply)
    To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.
  • Shortstop
    gratulálok :D
  • Lacee
    afflit fejleszd, wowwikin találsz leveling buildet szerintem.
  • hawkie22
    Hunterem már volt, az nem tetszett annyira.
  • Savmacska
    1hónapot akarok jáccani és jelenleg nicns se bank kártyám se gc-re pénzem szval?
  • Narxis
  • bodesz
    huntert kezdj amúgyis ha gyorsan akarsz fejlődni
  • bodesz
    ez a kérdés 2hetente fejlön kb...wowwiki.com vagy keresgess itt a fórumba
  • hawkie22
    Sziasztok!

Elkezdtem egy lockot, életemben először, nagyon tetszik egyelőre. A kérdésem, pontosabban a kérésem az lenne, hogy tudnátok küldeni egy jó talentkiosztást, ami a kezdeti fejlődést picit megkönnyíti PvE-ben?

Azt tudom, hogy lock-al kicsit gyorsabban lehet fejlődni a pet miatt, de egy jó talentkiosztás, ami talán a sebzést is megnöveli, még dobhat egy picit a dolgon. :)

Köszi