World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mert a haver 5700 FX -el jaccik es gyonyoruen megy... a 7300 gyengebb annal is?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Intel Core Duo 2 proci
2 gb ram
Geforce go 7300 graf kartya
Miert nem megy a wow? Non-stop szakadozik es minden majdnem minimum.
Mit nem csinalok jol?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
én eddig ugy vettem észre pl underbogban ha éppen dd-ként vagyok lent és druida healel elég sok gond szokot lenni 2 nagy mobal elsõ boss elött (feltéve ha nincs kiteolva a második mob)
elég indok?^^
TSW: Tunderke
amúgy igaz hogy egyre kevesebb a wowos? :o
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy mikor jön ki az uj patch és hogy mik lesznek benne a változások...
Elõre is THX!
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
๏̯͡๏﴿
valamelyik nap kölcsönkarival mentem segiteni raidre, de csak 3 ismeros volt a 25 bõl :C
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
anti hero
anti hero
anti hero
befizettem 1 hónapra az accom,de se klán nincs se sámli, nem játszik má senki vagy mi a repedt here van?
Tolnám a druida altomat kicsi, meg ott a 70es shammym is:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Amúgy healelve tankoljon, és keressen 2 darab 58-as dd-t? Szóval nem értem az egészet. Fõleg ha nincs healer gearje. Nem köszönném meg, ha egy 4000 manás retrihõs elé odaállítanának, hogy majd õ healel, én meg tankoljak. Akármit. Hoggert sem! <#schmoll2>#schmoll2>
Amúgy meg tényleg minden pala noob 😛
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
balance druid ftw! ^^
feral druid divat
resto druid kényszer
balance druid minden
:p
egyébként csak én vettem észre ,hogy resto druidaként sokal nehezebb kihealelni heroicot? mert shamanként easy ^^ (nincs druidám csak 60-s :o)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx