World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shortstop
persze, ezzel kezdtem.
de már megoldottam hellyel-közzel. szedtem le egy másikat, ami nem rosszabb, de nem is jobb de legalább megy szépen minden vele.

azért köszönöm válaszod

Barney Tech
Ezt probáltad már?

capaszabi
és ugye az kimaradt, hogy nem a tiéd 😄DDD

Shortstop
ja még egy gyors kérdés. remélem ebben tudtok segíteni. szétszaladtak az addonjaim de nagyjából visszarendezgettem sok hibaüzenettel kisérve de eltünt az a panel amin van a karakter,talent,quest,social ikonok..
csak akkor jön vissza ha az addonokat kiveszem, de azok nélkül elég béna az egész. honnan tudnék leszedni rendes addonokat mert a curse nekem nem megy. google-ben keresgéltem de amiket találtam azokban kételkedek, mivel nem valami egyenes a leírásuk, ill. a verziószámuk is röhelyesen betûs.

köszi

Shortstop
nem szerda reggel volt próbálva és ugyanolyan wow-unk van. és köszi Chris tudok olvasni, de ez most nem jött be

The Garrett
nem valoszinu hogy megegyszer benezel ide, de:

"elado egy kocsi 4 kerékkel, többet nem tudok róla mondani, PM kösz csá"

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]Crassus
thx ez nekem megoldotta!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Olcsy
Hi.Tom, h sügér vok, de mi is az a nub?<#idiota>

Lynx_TWL
jó én pro vagyok, de ti meg mind nubok és akkor most úgyis kirakott volna titeket a játék szóval idõben léptem.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Botond
Látom komoly vagy, mint a vakbél gyulladás, neked akkor még azt is elárulom, hogy ez az info elõre kiszivárgott, a sok anti-pvp tálentum (nábz), azért is mondta le idejekorán az accountját nehogy ugyanígy megszívják. Azt most itt verik a nyálukat, hogy a pr0k már nem játszanak,de el ne hidd, csak ködösítenek, hogy miért menekültek el. Ha neked ennél is több bizonyíték kell, akkor keresse fel orvosát vagy gyógyszerészét. -.-
koze nicsni nubsaghoz, nagyon sok ember panaszkodik, soot sokaknak volt rossz midnig is patch napokon de aztan par relog/dc/relog/dc utan megjavult midnig, de most ez sem segit. amit lineklni szoktak hogy halokartyan allitani dolgokat meg uj driver az sem segit midnenkinel. es a vicc ha uj karit csinal az ember akkor siman jol megy, de ha valami mar letezo kariddal mennel akkor dczel es unknown entityk meg kerdojelek az itemek illetve naked a karid, aztan egy ping timeout szeru dc. es ugye ofc nem a blizzard networkjevel van a gond neeem.

Ha raidbe lepek a grp ablakot szepen berakja kozepre es nemlehet sehogyse elmozgatni.Mi a megoldas?

Üdv!
Eladó 1 acc 2db 70es kari van rajta nem az enyém szoval sajna többet nemtok mondani de ha érdekel valakit PM
sZEVa
Botond
2.2ben beépítettek nub alertet is. Átnézték az eddigi pvp pályafutását mindenkinek a 60+os karijain,és a nuboknak bevezettek egy szint limitet, szal a kiskarit tolhatod 59ig, de ahogy 60as lesz kifagy az is egybõl. -.-
[HUN]Crassus
WDB+WTF+CAche+Interface delete már volt,de semmi javulás:S
Még nyomok egy repart meg ezt a hálókártyás stuffot aztán uninstall😛

[HUN]Crassus
azmiaz amúgy?

the elder
Nekem így sikerült megoldani a problémát.

the elder
Elsore probald meg kikapcsolni a halokartyan a Checksum Offload-ot

Looserke
nem tudom,hogy másnak is feltûnt, de a blizzard az új patch-ben kivette a hangkártyák hardveres gyorsítását, így hiába van csili-vili hangkártya a gépedben, akkor is szoftveresen fogja renderelni a hangot... <#falbav>

Barney Tech

[HUN]Crassus
már megtörtént,de semmi javulás:S

Sziasztok.

Most leginkább rugók segítségét kérném.😄 Ti milyen addont használtok stun mérésre? Mert amit eddig használtam (RogueTimerFu) Out of Date lett ahogy minden más addonom is.😞 De viszont ehhez nem találok frissített verziót szal muszály vok más után nézni de nemtom melyik a lehet a "legjobb".

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

tigeroo
hm...érdekes. haverom karaktere állandóan lagzik mostanában (én amikor beléptem vele ilyen 900-2000ms volt), de amikor az én karimmal nyomult aztmondta hogy nemvolt gond a sebességgel😄 nah mindegy..

a World of Warcraft\WTF
World of Warcraft\Cache\WDB\enGB mappát ürítsd ki szerintem az megoldja
[HUN]Crassus
nem nem arról van szó...

quit wow

Oldern the 1st
World server down? (Outland)

Volt olyan velem régebben, hogy Outland nem ment, a sima karik, amik Kalimdoron voltak ,mûködtek 😄

[HUN]Crassus
engem 3 órája kidob amint betöltök:S ez miért lehet?
Barátom szerint a cache könyvtárban lévõ adatokat tölti le qrva lassan a szerverrõl...,de ennyire lassú letöltés nem gáz már??
A kis level 5-ös karimmal tudok játszani a nagyok egybõl fagynak:S😞
Ötlet?

picket
karakter választó képernyõn "addons" és pipa be a "load up to date...".
kkthxbai

&#3237;_&#3237;

picket
mindig egybõl a lehetõ legradikálisabbat, szóval inkább egy nagy kalapáccsal verje szét a laptopot 😛
más (hasonló grafikájú) játék is akad-e? 😛

&#3237;_&#3237;

na de jó!! Az új patch.el egyik addonom se megy!! 😞(

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

format c:
resintall windows, patch-eld fel, utána rakd rá erre a "szûz" rendszerre a wow-ot addonok meg minden egyéb extra mentesen, ha igy is akad, akkor a gépeddel lesz valami gubanc.
jobb ötletem nincs...

😄

Sephi
Koszi! De meg mindig nem hinnem hogy a memoria a baj vagy HDD.

En nem hiszem el , a havernek masfel evvel gyengebb gepe van es ugy megy neki mint a huzat.

Video kartya drivereknel meg 2006 -ot ir de mas driver nincs Toshiba-hoz az egesz neten...

Mit alitottam be rosszul?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nehogy azthidd, hogy attol meg nem fog a vinyora dolgozni es elobb utobb telefragmentalni azt.

Lazarus
Háttérben futó szirszar alkalmazásokat tessék eltávolítani, és rakj rá TinyXP-tTinyXP-t

+ Run: msconfig
- Services fülön tiltsd le a nem-microsoft dolgokat
- Startup fülön mindent
- újraindítás

Ha ezek után is szaggat akkor vírus, ha az sincs akkor szar a laptopod
Nembaj, farmolok azt is<#idiota>

Sephi
Mondom a merevlemez semmit sem tolt! Alt Tab egybol megyen. 2 giga ram van benne. De a graf az ugy szaggat hogy az mar faj.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
nincs fantáziád, núb :l

&#3237;_&#3237;

Sephi
Dehogy a toltes. Epp neztem hogy semmit nem tolt...
En nem tudom mit alitottam be rosszul 😞

Mondasz valamit, csak nem értem mire....<#fejvakaras>?

Lynx_TWL
reroll pve

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Ez esetben melegen ajánljuk a topic tetején pirossal fellelhetõ feliratot.

picket
Erre két ok lehetséges:
-Nem ugyanolyan wow-otok van (EU, US, kínai, kóreai <#idiota>)
-Szerver karbantartás miatt nem mentek a realmek (szerda reggel? <#nezze>)

&#3237;_&#3237;

Shortstop
értem.

csak azért kérdeztem mert volt hogy havernál próbáltam belépni az én accountommal és nem talált semmit.

-LEHET

A fene megette ezt az epic flying mountot. Hetek óta dolgozok a Shatari Skyguard-nak, hogy bevágódjak náluk, erre kiváncsiságtól vezérelve megnézem már, hogy melyiket is fogom majd választani. Erre mit látok a Quartermasternél? Baromi nagy rájákat apám. Azt hittem lefordulok a székrõl.
EZEKNÉL NEM IS LEHET NETHERDRAKE-T LEHET VENNI!!!!!<#falbav><#falbav><#falbav>
Aztán a trauma kiheverése után felnéztem a WoWWikire és tövirõl hegyire végigrágtam magam a Netherdrake-hez vezetõ questhalmokon.
Csak azt a több heti repufarmolást sajnálom (az abból befolyó lóvét nem
<#vigyor>)

picket
"2 gb ram" -.-

&#3237;_&#3237;

bowden
Nem kell másolgatni semmit, a wow nem a gépeden tárolja a mentéseket ha erre gondolsz. Mindkettõre feltelepíted és kész.

Shortstop
Skacok hogy lehet azt megoldani hogy a WoW-ot lehessen úgy játszani hogy az otthoni PC-n és egy laptopon. Nem egyidõben de ugyanazzal az acc.-al.

Folyamatosan ide-oda kéne másolgatni a mappákat hogy jó legyen?

defrag (mar ha toltes miatt akadozol, akkor eleg jot dob utana az elmenyen)