166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Lerstal #124669 warriornak melyik talent jó fejlödésre?
illetve fury-nak kell agility vagy simán str+sta? vagy mittomén sorba mi kell?
bocsi csak warriorral nem toltam annyit
=D -
#124668 :) -
#124667 Probald ki az AoC-t, aztan ha nem tetszik, meg midnig ott a wow :) -
#124666 hát nemtom én már nem játszottam 2hónapja kéne már vmi :D
de indulok is GCért :D -
#124665 en meg pont most gondolkodok rajta hogy wotlk ig nem fizetem már be, ha lejár juliusban. :P -
#124664 Elég ha 1-re koncentrálsz. -
#124663 na végre.ma megyek gct venni.wotlk ig kéne még 2 70es kari :D simán meglesz.akár még 3is :o -
#124662 birkanyáj
-
0ckH4M #124661 Frostmane szerveren vagy magyar ally klán? Bent vagyok egy angolban, de azért jó lenne magyarokkal beszélgetni :-) -
#124660 ez marhajó... eddig nem volt netem :). szóval fogalamam sincs, miről beszéltetek eddig... kicsit visszaolvastam, de nincsen türelmem 46 kommentet végigolvasni -
Lerstal #124659 Köszönöm szépen h megtiszteltél ezzel a válasszal. Most nagyon vidám vagyok. -
#124658 affli -
Lerstal #124657 Warlocknak melyik talent jó fejlödésre? mert én 50en áttalentolnék Demo-ra... csak h addig affli vagy destro? -
#124656 Halálzóna oda soha többet nem lehet belépni,olyan mint Chernobil,csak az instás megoldásban lehet oda menni mivel akkor visszamész az időben... -
#124655 60 napig -
#124654 A "60-day game time card"-al 60napnyi játékidőt játszhatsz, vagy 60 napig? -
#124652 Kösz.Az üresen hagyott területre gondoltam. -
#124650 bm hunternek elemantal LW vagy dragonscale a jobb? leather cuccok adnak agit, mail pedig intellectet, elvileg mindkettő kéne, nem? -
Foglaltnick #124648 van egy hyjal nevű map tán felwood mellett, na azon nincs semmi. Az egy üresen hagyott terület, amire a fejlesztők később tehetnek valami zónát ha épp kedvük szottyan, anélkül hogy azon kéne gondolkodni, hogy hogyan bővítsék a térképet
van egy hyjal summit nevű 25-fős instance, ez a cavern of times-on keresztül érhető el
Hyjalos háttérinfók itt -
#124647 Taskmanagert elindítod játék közben, amikor beáll a kép, akkor megnézed, hogy mi viszi a processzort, és összehasonlítod a wow (akadás nélküli) processzor használatával. Ha megvan a tettes process, akkor rákeresel neten, hogy mi ő, és mit lehet tenni vele. Ha a wow megy fel 100%-ra, akkor vagy addon probléma, vagy nem tudom, esetleg graf kártya. -
#124646 Bocs előre is a hülye kérdést, de mivan hyjal on? -
Tiger1111 #124645 Helló mindenkinek.Én karit akkarnék cserélni vagy venni ha máshogy nem megy .Van 70 rugóm horda oldalon és 70 lockom allyn .Ally oldalon lévő érdekelne ,leginkább druid , pala ,hunter.Ha valakit érdekel írjon privátba. -
voloume #124644 ugyanilyen problémám volt nekem is... lefutattam vírus írtást azóta nem igazán csinálja -
Lerstal #124643 oks köszi -
#124642 Az nem q simán csak megtanulhatod trainertől és igen mostantól lvl 30on. -
Lerstal #124641 te hol tolod? -
Lerstal #124640 köszi toomy -
#124639 Hello!
Van egy kis problémám a wow-val. Játék közben ien 10-30 secre megáll a kép. Elég jó gépem van, CoD 4 majdnem fullon megy ilyen 40 személyes mapokon lagg nélkül -
Toomy_Xp #124638 Szerintem igen, legalábbis patch notes-ban ezt írják mindkét kasztnak külön:
Paladin
- Summon Warhorse is now available at level 30.
Warlock
- Summon Felsteed is now available at level 30. -
Lerstal #124637 most felteszek egy kérdést!!
mindenki készüljön!
a pala meg lock mount Q-t is 30ra rakják a köv patchben jöv héten?
mert h csak annyit irnak h mount on 30? ebböl nem igazodok ki.
és BOCSÁNAT ha tul szar a kérdés! és nem törtözök én pfujj pfujj phew pfujj
hú. na megis volt. szerintem semmi extra, nem megeröltetö. 1 fokkal jobb mint a " hol van az elf abban a pókos barlangban az elején?". -
Foglaltnick #124636 egy kevés ellentmondást vélek felfedezni
eldöntötted hogy akarsz a játékért fizetni vagy sem?
ha nem akarsz fizetni, akkor menj tört szerverre, de hogy a tört kliens meg a tört pecsek, meg a tört realmlist hogy működik, nem tudjuk, mivel mi nem használunk törtöt. nem hülyeség a piros felirat fent. ebben nem tudunk segíteni.
ha a fizetőset választod, és csak az alapjátékot vetted meg, akkor ne kavarj be a törtös letöltéseiddel, mert hiába ügyeskedsz, játszani nem fog engedni. felrakod az alapjátékot, elindítod, és leszedi a pecseket automatikusan. ennyi.... -
#124635 Hát ha bc-s contentel is játszani akarsz rendes szerveren akkor meg kell venned, egyébként nem sok értelme volt az alapjátéknak sem. -
xxxcolinxxx #124634 Nyugi meg veszem a BC is eredetibe! :D -
#124633 Azt mondjuk, hogy fizess érte, vagy ne gyere erre a fórumra. -
xxxcolinxxx #124632 Akkor most azt mondjátok hogy vegyem meg eredetiben a BC-t is? -
xxxcolinxxx #124631 De én nekem egy barátom segített és a Sima wow-ot meg vettem a Burning Crusadet azt pedig letöltöttem torrentel. és akkor nem eredetin akartam játszani hogy ne keljen fizetni ls azért tört szervert is írtam be a reaml hoz.
De a Bc a patchokat se akarja letölteni!
És még nem is reggeltem a wow oldalára! -
#124630 semmi probléma nincs a hunterrel, ilyen téren szerintem. nem kell hozzá a piros gomb, anélkül is elég meleg tud lenni. (tapasztalat) -
#124629 Lock jobb mert az mindig erős nemcsak 2 percenként 18 másodpercre. -
cumfu #124628 köszi -
#124627 Ja amiket írtál arra hunti a legjobb, esetleg lock.