166745
  • Lerstal
    warriornak melyik talent jó fejlödésre?
    illetve fury-nak kell agility vagy simán str+sta? vagy mittomén sorba mi kell?
    bocsi csak warriorral nem toltam annyit
    =D
  • ForsyS
    :)
  • PiszkosFred
    Probald ki az AoC-t, aztan ha nem tetszik, meg midnig ott a wow :)
  • bodesz
    hát nemtom én már nem játszottam 2hónapja kéne már vmi :D
    de indulok is GCért :D
  • The Garrett
    en meg pont most gondolkodok rajta hogy wotlk ig nem fizetem már be, ha lejár juliusban. :P
  • Narxis
    Elég ha 1-re koncentrálsz.
  • bodesz
    na végre.ma megyek gct venni.wotlk ig kéne még 2 70es kari :D simán meglesz.akár még 3is :o
  • DJ RX7
    birkanyáj
  • 0ckH4M
    Frostmane szerveren vagy magyar ally klán? Bent vagyok egy angolban, de azért jó lenne magyarokkal beszélgetni :-)
  • ForsyS
    ez marhajó... eddig nem volt netem :). szóval fogalamam sincs, miről beszéltetek eddig... kicsit visszaolvastam, de nincsen türelmem 46 kommentet végigolvasni
  • Lerstal
    Köszönöm szépen h megtiszteltél ezzel a válasszal. Most nagyon vidám vagyok.
  • The Garrett
    affli
  • Lerstal
    Warlocknak melyik talent jó fejlödésre? mert én 50en áttalentolnék Demo-ra... csak h addig affli vagy destro?
  • Tatyla
    Halálzóna oda soha többet nem lehet belépni,olyan mint Chernobil,csak az instás megoldásban lehet oda menni mivel akkor visszamész az időben...
  • ronihun
    60 napig
  • Randelz
    A "60-day game time card"-al 60napnyi játékidőt játszhatsz, vagy 60 napig?
  • Randelz
    Kösz.Az üresen hagyott területre gondoltam.
  • Lacee
    bm hunternek elemantal LW vagy dragonscale a jobb? leather cuccok adnak agit, mail pedig intellectet, elvileg mindkettő kéne, nem?
  • Foglaltnick
    van egy hyjal nevű map tán felwood mellett, na azon nincs semmi. Az egy üresen hagyott terület, amire a fejlesztők később tehetnek valami zónát ha épp kedvük szottyan, anélkül hogy azon kéne gondolkodni, hogy hogyan bővítsék a térképet

van egy hyjal summit nevű 25-fős instance, ez a cavern of times-on keresztül érhető el

Hyjalos háttérinfók itt
  • picket
    Taskmanagert elindítod játék közben, amikor beáll a kép, akkor megnézed, hogy mi viszi a processzort, és összehasonlítod a wow (akadás nélküli) processzor használatával. Ha megvan a tettes process, akkor rákeresel neten, hogy mi ő, és mit lehet tenni vele. Ha a wow megy fel 100%-ra, akkor vagy addon probléma, vagy nem tudom, esetleg graf kártya.
  • Randelz
    Bocs előre is a hülye kérdést, de mivan hyjal on?
  • Tiger1111
    Helló mindenkinek.Én karit akkarnék cserélni vagy venni ha máshogy nem megy .Van 70 rugóm horda oldalon és 70 lockom allyn .Ally oldalon lévő érdekelne ,leginkább druid , pala ,hunter.Ha valakit érdekel írjon privátba.
  • voloume
    ugyanilyen problémám volt nekem is... lefutattam vírus írtást azóta nem igazán csinálja
  • Lerstal
    oks köszi
  • Fehercsoki
    Az nem q simán csak megtanulhatod trainertől és igen mostantól lvl 30on.
  • Lerstal
    te hol tolod?
  • Lerstal
    köszi toomy
  • Arnoux
    Hello!

Van egy kis problémám a wow-val. Játék közben ien 10-30 secre megáll a kép. Elég jó gépem van, CoD 4 majdnem fullon megy ilyen 40 személyes mapokon lagg nélkül
  • Toomy_Xp
    Szerintem igen, legalábbis patch notes-ban ezt írják mindkét kasztnak külön:

Paladin
    - Summon Warhorse is now available at level 30.

Warlock
    - Summon Felsteed is now available at level 30.
  • Lerstal
    most felteszek egy kérdést!!
    mindenki készüljön!

a pala meg lock mount Q-t is 30ra rakják a köv patchben jöv héten?
    mert h csak annyit irnak h mount on 30? ebböl nem igazodok ki.
    és BOCSÁNAT ha tul szar a kérdés! és nem törtözök én pfujj pfujj phew pfujj

hú. na megis volt. szerintem semmi extra, nem megeröltetö. 1 fokkal jobb mint a " hol van az elf abban a pókos barlangban az elején?".
  • Foglaltnick
    egy kevés ellentmondást vélek felfedezni

eldöntötted hogy akarsz a játékért fizetni vagy sem?
    ha nem akarsz fizetni, akkor menj tört szerverre, de hogy a tört kliens meg a tört pecsek, meg a tört realmlist hogy működik, nem tudjuk, mivel mi nem használunk törtöt. nem hülyeség a piros felirat fent. ebben nem tudunk segíteni.

ha a fizetőset választod, és csak az alapjátékot vetted meg, akkor ne kavarj be a törtös letöltéseiddel, mert hiába ügyeskedsz, játszani nem fog engedni. felrakod az alapjátékot, elindítod, és leszedi a pecseket automatikusan. ennyi....
  • sector512
    Hát ha bc-s contentel is játszani akarsz rendes szerveren akkor meg kell venned, egyébként nem sok értelme volt az alapjátéknak sem.
  • xxxcolinxxx
    Nyugi meg veszem a BC is eredetibe! :D
  • edios
    Azt mondjuk, hogy fizess érte, vagy ne gyere erre a fórumra.
  • xxxcolinxxx
    Akkor most azt mondjátok hogy vegyem meg eredetiben a BC-t is?
  • xxxcolinxxx
    De én nekem egy barátom segített és a Sima wow-ot meg vettem a Burning Crusadet azt pedig letöltöttem torrentel. és akkor nem eredetin akartam játszani hogy ne keljen fizetni ls azért tört szervert is írtam be a reaml hoz.
    De a Bc a patchokat se akarja letölteni!
    És még nem is reggeltem a wow oldalára!
  • Shortstop
    semmi probléma nincs a hunterrel, ilyen téren szerintem. nem kell hozzá a piros gomb, anélkül is elég meleg tud lenni. (tapasztalat)
  • Fehercsoki
    Lock jobb mert az mindig erős nemcsak 2 percenként 18 másodpercre.
  • cumfu
    köszi
  • sector512
    Ja amiket írtál arra hunti a legjobb, esetleg lock.