World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
Addig vagy keresel másikat vagy lekapcsolod azokat.
Nálam a Monkeyquest dobta le az ékszíjat. Konkrétan a táskámat teljesen kiakasztotta, nem töltötte be a táska tartalmának az infóit csak az ikonokat (ilyenkor hibát is fogott a buggrabber), nem lehetett eladni sem belõle semmit. Kikapcsoltam a Onebag-et, de nem segített mert a sima default táskák sem mentek. Aztán véletlenül leszedtem az MQ-t és rögtön megjavult (hivatalos fórumon írták, hogy az infós/questes addonok bezavarhatnak). Felraktam a Fubar QuestFu addonját és azzal meg tök jól megy.
A halál csupán a kezdet...
de már megoldottam hellyel-közzel. szedtem le egy másikat, ami nem rosszabb, de nem is jobb de legalább megy szépen minden vele.
azért köszönöm válaszod
csak akkor jön vissza ha az addonokat kiveszem, de azok nélkül elég béna az egész. honnan tudnék leszedni rendes addonokat mert a curse nekem nem megy. google-ben keresgéltem de amiket találtam azokban kételkedek, mivel nem valami egyenes a leírásuk, ill. a verziószámuk is röhelyesen betûs.
köszi
"elado egy kocsi 4 kerékkel, többet nem tudok róla mondani, PM kösz csá"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
๏̯͡๏﴿
Eladó 1 acc 2db 70es kari van rajta nem az enyém szoval sajna többet nemtok mondani de ha érdekel valakit PM
sZEVa
Még nyomok egy repart meg ezt a hálókártyás stuffot aztán uninstall😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Most leginkább rugók segítségét kérném.😄 Ti milyen addont használtok stun mérésre? Mert amit eddig használtam (RogueTimerFu) Out of Date lett ahogy minden más addonom is.😞 De viszont ehhez nem találok frissített verziót szal muszály vok más után nézni de nemtom melyik a lehet a "legjobb".
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
a World of Warcraft\WTF
World of Warcraft\Cache\WDB\enGB mappát ürítsd ki szerintem az megoldja
Volt olyan velem régebben, hogy Outland nem ment, a sima karik, amik Kalimdoron voltak ,mûködtek 😄
Barátom szerint a cache könyvtárban lévõ adatokat tölti le qrva lassan a szerverrõl...,de ennyire lassú letöltés nem gáz már??
A kis level 5-ös karimmal tudok játszani a nagyok egybõl fagynak:S😞
Ötlet?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
kkthxbai
ಥ_ಥ
más (hasonló grafikájú) játék is akad-e? 😛
ಥ_ಥ
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
resintall windows, patch-eld fel, utána rakd rá erre a "szûz" rendszerre a wow-ot addonok meg minden egyéb extra mentesen, ha igy is akad, akkor a gépeddel lesz valami gubanc.
jobb ötletem nincs...
En nem hiszem el , a havernek masfel evvel gyengebb gepe van es ugy megy neki mint a huzat.
Video kartya drivereknel meg 2006 -ot ir de mas driver nincs Toshiba-hoz az egesz neten...
Mit alitottam be rosszul?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
+ Run: msconfig
- Services fülön tiltsd le a nem-microsoft dolgokat
- Startup fülön mindent
- újraindítás
Ha ezek után is szaggat akkor vírus, ha az sincs akkor szar a laptopod
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En nem tudom mit alitottam be rosszul 😞
-Nem ugyanolyan wow-otok van (EU, US, kínai, kóreai <#idiota>#idiota>)
-Szerver karbantartás miatt nem mentek a realmek (szerda reggel? <#nezze>#nezze>)
ಥ_ಥ