166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#124386 Már ne is haragudj, de a T6-hoz vezető út nem a farmolásról szól, pláne nem a goldfarmról. Az aranyat ugyanis szinte semmire nem lehet elkölteni (semmi olyanra, ami előre vinné a karaktered). Nekem felgyűlt 20ezer+ gold, vettem egy-két altnak epic flying-ot, cenarion mountot, stb. Ezektől ugyan nem lettek 'jobb karakterek', és semmivel sem kerültek közelebb a mh/bt szintű raid-ekhez sem. Még régebben vettem a main-emnek 2 db craftolt itemet (azaz 1 itemet, és 1 receptet), talán ez volt az egyedüli olyan lépés, ami előre vitte a karakteremet, és fizetni kellett érte. -
Foglaltnick #124385 nem nem, ez fenyő miki remake: "egy lépést sem ismételek..." ^^ -
#124384 /agree -
YakHead #124383 Jah, napi kvesztekhez még csak annyit. Most, hogy van ilyen lehetőség és mégis sírnak, hogy "farmolni" kell, az elfelejtette a wow classic-ban, amikor ilyen egyszerű pénzszerzési lehetőség még nem volt. Na ott aztán tényleg komoly dolog volt Naxxramas-ra összefarmolni a szükséges cuccokat. -
#124382 Neked farm fobiad van. Nem akarsz jelentkezni a Dallas remake castingra? Cliff Barnes szerepere kituno lennel... -
YakHead #124381 Lesz valaha olyan MMO, amiben nem kell majd "farmolni"? Kötve hiszem. Ha mégis lesz akkor a következő dolgot tudom elképzelni róla: Van ugye az a játékos, aki rohadt sok időt el bír tölteni a játékban. "farmol" a felszereléséért, azért, hogy "attunement" vagy mi legyen bizonyos instákhoz. Farmol azért, hogy megfelelően felszerelve tudjon raid-elni. Bemegy azzal a csapattal, akik hasonló mennyiségű időt töltenek "farm"-olással. Aztán bezsebelik a "jól megérdemelt" lootot vagy kvesztrevardot.
Ezzel szemben van ugye az, aki nem szeret farmolni, csak néha néha belogol, elinstázgat, elkvesztelget. Raidre nem is nagyon megy, mert ugye ahoz is farmolni kell, meg amúgy is bármilyen tevékenység, ami 10 percnél tovább tart és monotonná válik az már farmolás ugye úgyhogy hagyja a fenébe. DE ácsingózik a T4-6-os cuccok után, meg a gladiátor set után meg a többnyire repuból vagy badge-ekből megszerezhető fegyverek és felszerelések után és rögtön jön a szöveg, hogy "ugyanannyit fizetek, mint ő, neki miért lehet? Nekem miért nem?"
Aztán a cuccok árát lefelezik meg "kommersz" cuccokká degradálják és az, aki heteket, hónapokat "farmolt" érte az idegösszeomlás kerülgeti, hogy majd ugyanolyan cuccokban feszít a heti 3-4 alkalommal fellogoló játékos, mint az, aki minden nap 4-6(8-10) órát tud játszani.
Nekem az a véleményem, aki nem szán annyi időt arra, hogy a karakterét felkészítse több órányi farmolással a T6 szintű instákra, az ne akarjon überforthewinoverpower cuccokban feszíteni, és két orknyi nagy pallosokkal, meg Exalted-en megszerezhető epic mounttal villogni. Aki nem szeret farmolni az elégedjen meg azzal, amilye van. De ha többet szeretne elérni, akkor könyörgöm tegyen érte. -
#124380 Szerintem meg nem. WoW-ozol még? Vagy játszottál vele valaha is? Ellopták a karaktereid? Vagy mi ez a világfájdalom amit érzek a hozzászólásaidban? -
#124379 Én pl AV-ra várakozás alatt átruccanok a szigetre és megcsinálok pár questet, öldösöm a démonokat, SP bejárat mellett, ahol kb 2-5 percenként spawnol a bánya. Pár HK is belefér itt :)
Bár én nem szoktam sűrűn retalentozni, ez a tevékenység bőven fedezné szerintem. -
#124378 Szerinted a napi küldetés nem farmolás, szerintem meg igen. Az, hogy goldot farmolsz, mote of huszadikelemet, vagy gazokat, az nekem teljesen mindegy. Erőforrás érdekében, nullához konvergáló játékélmény mellett időt égetsz el, mint Igor télen a szenet, amikor -30 van Szibériában. Tehát mennyi időt farmol (gyk. "napi küldizik")? -
#124377 aki hülye az sokat farmol és alig van goldja mindig.aki okos nem farmol vagy csak keveset és sok sok sok goldja van :D -
#124376 Semennyit, napi küldizés óta csak az farmol aki mazochista. -
#124375 Tehát akkor az állandó retalent miatt csak hány százalákát kell farmolással töltenie a játékidejének? -
YakHead #124374 Jól -
#124373 Azért lol, ha jól hallottam wow zenét használtak a Kész átverésben :) -
#124372 hát végülis ja mert mostmár van felguard anno nekem még nem volt :) -
#124371 ~100g = kb egy oras daily a "szigeten" :) -
#124370 amúgy.affli majd 50körül demo talent és onnan 70ig demo az imba sztem. -
#124369 wowwiki.com
classes
warlock
talent builds
...
ittis van kereső beírhatod oda is hogy warlock tuti találsz vagy 4-5 talentbuildet -
#124368 40-0-21 -
Razputyn #124367 Hellosztok, valaki letudna írni nekem egy jó warlock talentet? nem raidelésre hanem szintezésre 1-70ig ami erős és sokáig bírja. köszi szépen -
Foglaltnick #124366 Szia gereee93! A piros felirat a banner alatt nem tréfa. -
Foglaltnick #124365 nem lehet hogy aznap (ma) adtad le?
nem a felvétel dátuma számít, hanem hogy mikor adtad le... mint minden napi kvesztnél
más ötletem nincs -
#124364 Ez szerintem nevezhető end-game karakternek, és átlagban kb. napi 1,5 órát játszom egy ideje. (pvp-t igaz már egy jó ideje abbahagytam, mert nincs kedvem heti 100 aranyat farmolni retalentre) -
maniac001 #124363 16 napi q van felvéve szóval ez sem lehet gond -
maniac001 #124362 Kérdésem lenne...
Felvettem a cookingot és 365-nél járok vele. 2 napja shattrathban felvettem a cooking napi q-et megcsináltam, de ma nem adja az npc. miért vajon? -
#124361 Google -
gereee93 #124360 Hello mindenki. Letöltöttem a WoW burning crusadet és nemtudja elinditani az install-t nemtudom miért. B6I fájl-ként szedtem le és nemlátja a gépem.
Előreis thx a segitséget. -
0ckH4M #124359 Simán regelsz, és amikor meg kell adni a fizetési módot, akkor bankkártyás fizetésre mész, és megadod hogy visa electron, mivel a Junior is az. Simán elfogadja, és nem is von le róla pénzt, csak a köv hónap elején ha akarsz játszani. -
Razputyn #124358 Akkor jó a junior is? :O áhh biztos baszsus az úgy nagyon jó lenne :D letod írni pontosan h h kell onnan feltölteni az accot? -
0ckH4M #124357 Nekem van sima Visa kártyám, de nem akartam azt megadni. Előástam valahonnan a fiók aljáról az OTP Junioromat, és miután lefújtam róla a port, simán működött. Elfogadta a Blizzard. -
Razputyn #124356 Hellosztok, érdeklődnék h 18 év alattinak lehet sima VISA-s kártyája nem tudjátok? Jah és, én úgy tom h a sima wowhoz adnak 1hónapot ajándékba nah szal oylat lehet csinálni h én triallal játszok megvezsem a wowot beírom a kódod meg minden h ne legyen már tial és úgy játszok? h azt az egy hónapot kelljen először lejátsznaom, mer bankártyáról akarok fizetni, de az nem fog megjönni jövőhétre és nem akarok 8.000et kibaxni 2 hónapra amikor kártáyról sokkal olcsóbb. előre is köszi. pls válaszoljatok nagyon fontos lenne :) -
#124355 -
#124354 -
isti26 #124353 áhá, tényleg, köszi és ezúton kérnék bocsánatot is, igyekszem az elkövetkezendőkben a hülyeséget felejtősre venni! Még egyszer kössz!!!:) -
#124352 le fogja tölteni a szükséges patcheket magától, csak várd ki. kézi letöltéshez: http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors -
isti26 #124351 Sziasztok, én még új vagyok ebben a játékban, de szeretném ha segítene valaki abban, hogy hol találok PATCH-et hozzá, mert a 2.4-est csak így simán nem fogadja el! -
Vucli #124350 End gamet nem lehet napi 1 órával játszani, a játékosok többsége pedig end gamet játszik -
0ckH4M #124349 Nem, Human warrior. De majd fogok csinálni egy Undead-et is. Amúgy a 70 elérésében egyenlőre az is megakadályoz, hogy nem vettem meg a BC-t, csak az alapjátékot ^^ -
#124348 Van középút, csak nehéz megtalálni, esetleg nem akarja. :) Egyébként napi 1 óra játékkal is elérheti a 70-et, meg full honor geart, csak nem 1 hónap lesz neki... -
Vucli #124347 ez így van