World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
A noobok😄 Ahogy mondták, a prók már abbahagyták 😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
hmm wowozik még valaki egyatalan ebben a topikban? 😄DDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Oldern the 1st
Június óta nem játszom, de péntek este veszek egy fránya WoW gamecardot, és újra indul a pörgés 😄

egy null neked ...kishomo erre már nemtudok mitfelelni <#eplus2>
vigyazz mert este jövök és megkukizlak ,kispajtás 😄D

Lynx_TWL
mindig örömkönnyeket ejtek álmomban ahogy lapátolom rád a földet :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
gondoltam <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Velem álmodsz <#law>

TDC Geronimo
pwnolok mindenkit

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én beléptem a vágykapuján ,a valóságban hittem talán , azóta arról álmodom ,h ébren vagyok , a valóság csak illuzió , egy sosem látott szellemhajó , az útja hosszúvégtelen , s csak úszik velem !!!
<#vigyor2>

Lynx_TWL
ah, én naponta nevetek rajtad is :>

romi8 ténleg kitett magáért 😊) , havonta ha jön egy ilyen dinka ide , kár , pedig annyira jót röhögök rajtuk, h az már fáj , s a nevetésbe pedig az a jó ha FÁJ😄D

teddymaci , nem akarsz toborozni még egy pár havert ide ? 😄DD na pleaseee

BEAST
Neha ramjon a wowozhatnek meg, de hamar kiverem a fejembol -.- epp eleget fugg Lynx meg helyettem is a nub Malav 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
ne is mondd... annyira hiányzik már a druidom, fõleg a healelés hogy el se tudom mondani 😄DDD

az elmult honapban kb 7x voltam ugy vele hogy bemegyek az elso MM be és veszek egy wowot es inditok druidat 😄

Lynx_TWL
hát ez úgy van, hogy amikor kasztot választ az ember a paladin mellé oda van írva a descriptionbe, hogy egyébként meg mindegyik nub

BEAST
+1 :p

te is rohatt vagy <#idiota>

BEAST
Nem arrol van szo hogy egyedul kellene elinteznie :p ... de amikor meg en csinaltam anno akkor sem ugy kerestem partyt hogy retri pala vagyok de healelni szeretnek xd ... vegul ismerosokkel csinaltam meg es healeltem mert arra volt szukseg. De meg mindig nem latom hogy miert lenne nub a srac csak azert mert tankot es healert probal szerezni, persze ettol fuggetlenul meg lehet az.

Lynx_TWL
druidák takarodjanak restora talentelni(meg minden más kaszt is), dps csak a rugók dolga

!!!

Oldern the 1st
Ez olyan, mint amikor menni akartam instába egy másik balance-al, és két druida volt a csapatban, és akart jönni még lock, mire írom, hogy nem, tank és healer kell.... de csak nem értette meg "you have 2 druids". Lolz.

Oldern the 1st
Self-pwnage? Botond, azt várod, hogy a szerencsétlen egyedül intézzen el egy elite mobot, a 3+-os group küldivel?

Nem hiszem, hogy mindenki akkora félisten, hogy ez ilyen könnyen megy neki - majd adsz neki leckéket 😛

BEAST
nemmondod :o

Garf
attol mert helfire, attol meg 70es -.-

http://www.flickr.com/photos/bubue/

BEAST
Gondolom neked mar Hellfiren pr0 healer, tank es szintezo retri cuccod volt, arrol nem is beszelve hogy ha retri a srac mit healeljen, se talantjei se manaja 😄 eselye sincs hogy healerkent tamogassa a csapatot ha nincs normalis cucca hozza. Az nem volt nevetseges szamodra amikor druidakent nem voltal hajlando healelni mert te a feralt elvezted? Ja tenyleg, az te voltal :p

The Garrett
ja lol azthittem instaba keres groupot.
Akkor plane nuuuub ahogy mondod. 😄😄

Barney Tech
Hát igen , az a szaros mob 😄
Amugy ismerem a srácot , még anno redrigében adtam neki egy kalapácsot 😄

Botond
Jó, egy kérdõjel kommunikáció a másik legalja. -.-
Botond
Nem az hogy retris, mert csinál amit akar, de hogy annyira beszûkült legyen a tudata, hogy 2 percig se legyen képes tankolni vagy healelni, hogy meglegyen a vacak kulcsa, na ez ami nevetséges számomra.
Botond
Szerinted mi a sz@rhoz érthet a srác, akinek van egy 70es palája,de nem tud vele se tankolni se healelni egy szaros mob erejéig? :-D

Megmondom, semmihez, mert egy nub. -.- Ráadásul utána még hisztizett is, hogy sehol egy healer, sehol egy tank... szánalom ^.^
BEAST
aaa, ezert most nem kezdek el megint wowozni :p

Barney Tech
FIgyelj , talentolj át gyorsan 😄

BEAST
teis <#idiota>

BEAST
rohatt :p

Barney Tech
Az egy másik dolog , hogy retricsicska.
Elnézézt kérek azoktól ,akik retri palával nyomulnak ^.^

The Garrett
hat ha a paladin keres healert meg tankot... akkor õ maga bizonyára DPSPALADIN ... és mint ilyen, simán elég rá a nubladin jelzõ.

TDC Geronimo
<#szomoru1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
😊) bocs, 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fenrir
Kérem kapcsojja ki!

A halál csupán a kezdet...

tigeroo
/mute
Mi Melyik?

Barney Tech
Heeee , ez nem ér átirkálod a hsz-eket!

PiszkosFred
Melyik?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Garf
omögö.

http://www.flickr.com/photos/bubue/

??????

Barney Tech
Szvsz még maradthat , ugyis nemsokára jön a pizsomaosztás.

tigeroo
remélem apu kikötteti a netet. jobblesz ez mindannyiunknak.

(azthiszem romi8-at kérek karácsonyra!)
Fenrir
Óh Rómeó, végülis ez csak 3 napos regisztráció, nem kár érte 😄

A halál csupán a kezdet...

Kandurex
na kiszórakoztátok magatokat? 😊 vagy még maradjon a csávó? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Barney Tech
Az én apukám, még erõsebb!

Az én apukám erõsebb!!

tigeroo
hú, akkor már sejtem mi az a 8-as a nickneved után....egyéni IQ szint?:d