World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Igen ám , csak ha 1.700.000-ért adod el akkor számithatsz arra hogy bannolják az accodat. 😄
Igen ám , csak ha 1.700.000-ért adod el akkor számithatsz arra hogy bannolják az accodat. 😄
Hali! Valaki elárulná, hogy 70-es karaktereket mennyi pénzért lehet eladni? Csak kiváncsiságból kérdezem, nincs eladó! 😊
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Eladó egy lvl70 orc hunter (BS szerver)
valamint egy másik accounton:
lvl70 orc warlock (BS szerver)
lvl70 orc warrior (Scarshield Legion rpppvp)
epic cuccok, revered factionok stb...
Részletek: [email protected]
valamint egy másik accounton:
lvl70 orc warlock (BS szerver)
lvl70 orc warrior (Scarshield Legion rpppvp)
epic cuccok, revered factionok stb...
Részletek: [email protected]
hát igen 5 karit nyomni egyszerre az tiszta single player game...
๏̯͡๏﴿
ahhoz nem kell 5-10millás géppark -.-
amúgy meg nem értem, hogy ebben a fajta játékmódban is, mint ami a movie-kon volt mi a poén... elsõ pillanatban még "hûha", aztán utána meg "szegény gazdag hülye"... arról nem is beszélve, hogy ennyi erõvel single player gamét is tolhatna...
amúgy meg nem értem, hogy ebben a fajta játékmódban is, mint ami a movie-kon volt mi a poén... elsõ pillanatban még "hûha", aztán utána meg "szegény gazdag hülye"... arról nem is beszélve, hogy ennyi erõvel single player gamét is tolhatna...
Vinettu ,te inkább ne wowozzál , higyj nekem ,jobban jársz <#nevetes1>#nevetes1>
sziasztok, az addon neve erdekelne amivel a betutipust atkonvertalja a chatben, regebben fenn volt, de elveszett. kösz
ez ám az igazi multiplayer feeling <#zavart2>#zavart2>
ennyi erõvel legózhatna is...
ennyi erõvel legózhatna is...
shadowpriest - affli lock
2 lock
2 frost mage
shadowpriest - frost mage
esetleg holy pala - arms/fury warrior
az általad felsoroltak közül:
-sámán pala dps shammy holy palával nem lehet rossz, de a fentiek sztem simán verik
-rugo druid hmm. csak annyit tudok mondani a 2v2 társam (affli lock) és magam (shadow priest) nevében h ellenünk nagyon szopnak ezzel a kombóval..
-mage -pala 2v2 be felesleges healer szerintem, legalábbis olyan ami csak healelni tud. pala meg másra sztem nem jó.. ahogy tapasztaltam.
priest -pala : ez a kombó viszont nayon ütõs tud lenni ha skillesek a játékosok, tapasztaltam
2 lock
2 frost mage
shadowpriest - frost mage
esetleg holy pala - arms/fury warrior
az általad felsoroltak közül:
-sámán pala dps shammy holy palával nem lehet rossz, de a fentiek sztem simán verik
-rugo druid hmm. csak annyit tudok mondani a 2v2 társam (affli lock) és magam (shadow priest) nevében h ellenünk nagyon szopnak ezzel a kombóval..
-mage -pala 2v2 be felesleges healer szerintem, legalábbis olyan ami csak healelni tud. pala meg másra sztem nem jó.. ahogy tapasztaltam.
priest -pala : ez a kombó viszont nayon ütõs tud lenni ha skillesek a játékosok, tapasztaltam
Szerintetek melyik lenne a leg ütõképesebb párosítás (overall PvP és PvE)?
Van 45 variáció
Sámán + Pala
+ Örökélet
+ Közepes dps
+ Blessing of Freedom
+ No magic poison disease
+ Lassítás
- AoE
- Manaszükséglet
- CC
Rugó + Druid
+ Sealth
+ Heal
+ DPS
+ 1 CC
+ Lassítás
- AoE
Mage + Pala
+ 1 CC
+ Heal
+ Blessing of Freedom
+ No magic poison disease curse (semmisenem)
+ AoE
+ Lassítás
- Mana
- Cloth
Mage + Shaman
+ 1 CC
+ Heal
+ Tûrhetõ DPS
+ No poison disease curse
+ AoE
+ Lassítás
- Mana
- Cloth
Priest + Pala
+ Örökélet
+ Blessing of Freedom
- Mana
- shadowformig 0 dps
- AoE
- Cloth
Rerollol a család azért foglalkoztat a téma ennyire 😛
Van 45 variáció
Sámán + Pala
+ Örökélet
+ Közepes dps
+ Blessing of Freedom
+ Lassítás
- AoE
- Manaszükséglet
- CC
Rugó + Druid
+ Sealth
+ Heal
+ DPS
+ 1 CC
+ Lassítás
- AoE
Mage + Pala
+ 1 CC
+ Heal
+ Blessing of Freedom
+ No magic poison disease curse (semmisenem)
+ AoE
+ Lassítás
- Mana
- Cloth
Mage + Shaman
+ 1 CC
+ Heal
+ Tûrhetõ DPS
+ No poison disease curse
+ AoE
+ Lassítás
- Mana
- Cloth
Priest + Pala
+ Örökélet
+ Blessing of Freedom
- Mana
- shadowformig 0 dps
- AoE
- Cloth
Rerollol a család azért foglalkoztat a téma ennyire 😛
kk kösz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor törölni akarsz egy karaktert ,azt kell beirnod hogy : delete
ok nem az erõsségem
tényleg ?
hell ! tudna segíteni valaki ? amikor az 1ik karimat törölni akarom és kijön 1 ablak oda mit írjak
?
?
igen, van valami könyv amit el kell olvasni, tanarisban a tengerparti faluban ha minden igaz... de olvass utána, wowwikin biztosan fent van az infó
csõ!
segítek:
Az információ amit megadtál helytelen. Kérlek nézd át a "betûzését" a felh. nevednek és a jelszavadnak.
Ha segítség kell az elfelejtett vagy ellopott jelszavad és felh. neved visszaszerzéséhez, látogasd meg a www.worldofwarcraft.com-ot a részletekért.
ebbõl már levonhatod a következtetéseket
(ergo rosszul írtál be valamit loginnál..)
segítek:
Az információ amit megadtál helytelen. Kérlek nézd át a "betûzését" a felh. nevednek és a jelszavadnak.
Ha segítség kell az elfelejtett vagy ellopott jelszavad és felh. neved visszaszerzéséhez, látogasd meg a www.worldofwarcraft.com-ot a részletekért.
ebbõl már levonhatod a következtetéseket
(ergo rosszul írtál be valamit loginnál..)
szinvonal 😄
anti hero
hali mindenkinek!
The information you have entered is not valid.Pls check the spelling ofg the account name and password.
If you need help in retrieving a lost or stolen password and account,see www.worldofwarcraft.com fort more
information.
lécci segítsetek! 😊 köszi
The information you have entered is not valid.Pls check the spelling ofg the account name and password.
If you need help in retrieving a lost or stolen password and account,see www.worldofwarcraft.com fort more
information.
lécci segítsetek! 😊 köszi
Valaki tudna segiteni mit birok kezdeni a Spirit Shard-al ?😞
Elöre is kösz<#worship>#worship>
Elöre is kösz<#worship>#worship>
Get a life!
SW-ben nem is fogsz találni.1h ill 2h axet IF-ben lehet megtanulni ally oldalon sehol máshol.Felülsz szépen a metróra (jegyet bérletet mindenkép vegyél mert megjárhatod) átmetrózol IF-be ott egy õrt megkérdezel hogy merre is vana weapon master az megmutatja neked szépen odamész a jelhez megtanulod ,örülsz.Bányászathoz nem kell mivel a szamáknak semmi köze nincs a fegyverekhez.
A thottboton meg a wowhead-en mindenféle dologra választ kapsz javallom olvasgasd vagy ne tört szerveren játsz.
A thottboton meg a wowhead-en mindenféle dologra választ kapsz javallom olvasgasd vagy ne tört szerveren játsz.
Csak venned kell egy mining picket,és azt hordozni magaddal a zsákjaidban, meg a trainertõl meg kell tanulnod a bányászás skillt.
Nem kell Axe mastery a bányászáshoz, nekem sincs a trialos karimon, és mégis tok bányászni.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ember paladin vagyok és megtanultam eddig az egykezes kard használatát ( a kalapácsot kezdetnek kaptam), de a bányászáshoz kellene tudnom az AXE haszálatát is, elvileg tudhatom is, mint paladin, de SW-ben sehol nem találtam még axe trainert. Merre keressem? Segítsetek!!!
We will be putting up the 2.2.2 PTR realms later this afternoon."
szal ma delutantol ujra tesztszerver 😊
szal ma delutantol ujra tesztszerver 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ja nem fury wind igen igy a jó
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"