166745
  • Csirke4
    MSN vírus ilyet csinál.
  • Warden
    Sima partyban vagy ha szólozol kapcsold be a target targetét ezt tudja a blizzard ui raidben meg a legtöbb guild az ora2-t használja.
  • voloume
    kérdés: a wow megy simán semmi szaggatás nem szokott lenni, de tegnap óta így megáll a kép vagy ilyen 2fpsem van és leteszem asztalra várok 2 percet meg kattingatok össze vvissza és újra bejön szaggatás mentesen... meg amikor pl griffesre is rákattolok megáll a kép stb. fullos gépem van szóval az kivan zárva hogy nem bírja! valami ötlet ?! előre is ty.

ui.: tudna valaki egy olyan addont adni ami mutatja a tankokat és targeteiket , ezért is előre ty :)
  • k O T T A
    shamanok omg
  • The Garrett
    jaja free leech van a 3-4 legnagyobb magyar torrent siteon. :) nuff said
  • Mighty
    Par torrent buzi megkeseriti szazak eletet...
  • Davidus
    Hex - Transforms the enemy into a random critter, reducing the target's movement speed by 75%. While moving, the hexed target cannot attack or cast spells. Only one target can be hexed at a time. Only works on Humanoids and Beasts.

:D
  • bowden
    legalább tudom hogy a hiba nem nálam van...de valóban gáz, hogy 3 napja ez van
  • Davidus
    pro build-.-
  • PiszkosFred
    Hetkozben kb 10 perc. Hetvegen neccesebb, hetfoig a szom/vas inditott transfer nem nagyon szokott aterni (nalam legalabbis nem). Annyi karaktert viszel at, amennyit akarsz, persze ha elotte kifizeted a 20eurot darabjaert.
  • Davidus
    elemental shaman kibaszott jó lesz. lehet nem is Dkt indítok:D
  • Csirke4
    Ha a shadow dance tényleg ilyen akkor lesz 4 ambush? O.o
    És esetleg a preparation nem szedi le a CDjét? :D
  • Dr DeViLKiNG
    3 napja van ugyanez nálam, és haveroknál is chelloval.. kezd már faszom kilenni ezzel
  • Lacee
    http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

itt 2.x - 2.4.0 kell neked, vagy kivárni míg a blizzard autopatcher letölti magától.
  • Savmacska
    Mennyi idő egy transfer ? És egyzserre hány karit lehet ?
  • farkasjos
    Van egy gondom! help felraktam a patchokat 2.3.0-ig és a 2.3.2-et nem engedi! mert vmi wowerror.exe hibás! Most mit tegyek? már ujra raktam meg minden de
  • bowden
    hasonlóra gondoltamm én is, azonban kb 5 éve ugyanez a szolgáltató van és nem volt még gond.(chello extreme amúgy)
  • tigeroo
    wts ütömvágom
  • edios
    Vannak olyan internetszolgáltatók, amiknél érezhetően belassul a hálózat, ha sokan használják. Az alapján, amit írtál ez is egy hibaforrás lehet, mert a legtöbben pont estefelé neteznek.
  • bowden
    Olyan problémám van 3 napja, hogy délelőtt semmi gond a játékkal latency 100 alatt, dél körül már kb 200-400 között van és érezhetően laggolok, délután este felé pedig játszhatatlan 800-1000 körüli lat. Játszom már egy ideje és soha nem fordult elő ilyen, nem raktam új addont a rendszer nem változott, csak egyszerűen délután laggolok. Több szerveren van karim mindegyiken ez a helyzet. Van ilyen vírus vagy mi lehet ez?
  • ForsyS
    XD... Ez. hogy lett kijelentő mondat ?:D
  • Shortstop
    akkoris
  • antgecc
    Kijelentő mondat volt.
  • Shortstop
    kérdésed pont olyan mint a neved :)
  • Savmacska
    Nah de msot tényleg :S Valaki segitsen ilyenkor mi a teendő
  • PiszkosFred
    Varni ujabb hat honapot :)
  • kakadara
    Hali WoW goldot vennek Outland serveren msn: [email protected]
  • Savmacska
    Úgy néz ki 6hónap után visszakaptam az accomat, de irtak egy ilyet : Your password will be sent from [email protected]. If you do not receive it after one hour, please add this address to your email address list so that it is not rejected by any spam filter you are using. -Viszont a [email protected] -től nem jött semmifeéle levél és a spam részlegben sincs semmi iylen.. Most mi a teendő?
  • GamerAdams007
    Nekem DC után fordul elő hogy connect-nél megáll, ilyenkor cancel, erre beadja a realm listet, ott kiválasztom ahova menni akarok, oké, és már bent is vok.
  • aradi13
    működött rendesen
  • aradi13
    Az kizárt mert ma raktam űjra a WoW-ot előtte űködött reesen minden
  • edios
    Tűzfal koma
  • aradi13
    Lenne egy problémám. Amikor belépek beakarok jelentkezni, ki is írja h
    Connect csak utána nem megy tovább olyan mint ha nem lennék csatlakozva a netre.Már 2x újraraktam nem segített. mit csináljak?
  • Lynx_TWL
    age of empires meg bekaphatja
  • Lynx_TWL
    45 energys ambush meg backstab :d
    shaodw dance meg 3 secenként ambush gief
  • Lynx_TWL
    elkúrták riposteot:c
  • Lynx_TWL
    rofl:D bleed leszedés talentből = vanish win
  • picket
    Killing Window talent: egy ablak ugrik fel (instant), amibe be kell gépleni egy entitás nevét (játékos, npc, pet, gumicukor). Az OK-ra kattintva a legközelebbi azonos nevű entitás szemezhet a spirit healerrel. Rugónak szerintem ez a minimum. Ja, és 5 perc cooldown.
  • Davidus
    most épp nem jön be úgyhogy itt vannak ömlesztve
    assa
    combat
    sub
  • Davidus
    moulin rogue