166745
  • Davidus
    baromság
  • Fehercsoki
    Legalább hordás warrior?
  • Adler
    ezt vagy tolod és kockulsz vagy nem tolod, köztes megoldás nem létezik, majd rájössz:)
  • 0ckH4M
    Köszi. Végén blacksmith + mining lett.
  • Gumbo
    "...Icci picci encsi lány..."
  • GamerAdams007
    PvP-re engineering + mining. PvE ugyanez, vagy blacksmith + mining. Én mondjuk BS-t elég hamar (80as skill környékén) lecseréltem encsantra mert iszonyat mennyiségű matit kellett volna farmolni, és mivel ez a mainem, nincs miből venni. :) Meg encsit amúgyis szeretem...
  • Narxis
    kovács, bányász
  • 0ckH4M
    Szerintetek egy Warriornak milyen professiont kéne felvennie?
  • Narxis
    Ajaj, élvezd ki amíg lehet, utána úgyis választanod kell, hogy való élet vagy 4. dimenzió.
  • 0ckH4M
    Köszi lemaradt :-)
  • 0ckH4M
    Nem hinném, hogy sok időmet elrabolná. Esténként majd játszom vele, meg amikor jön a nyár, és vége a vizsgaidőszaknak úgyis csajokat fogok hajkurászni, meg haverokkal sörözök a Balcsi partján.
  • edios
    Grat!
    (Bár hosszú távon nem jársz jól vele, mert elég időrabló, de jó móka:P)
  • 0ckH4M
    Hali!

Most vettem meg a WoW-ot, most megy az install ^^ Gondoltam beköszönök, és lehet hogy majd én is fogok írogatni a fórumba. (Hülye kérdéseket majd igyekszem mellőzni ^^)
  • Lacee
    te tanulod meg a képességet olyan állattól, aki már rendelkezik vele. utána a spell book - train pet gombbal tudod megtanítani egy másik petnek, ha lehetséges. lightning breath-t majdnem mindegyik wind werpent tud alapból, ha jól látom itt akkor összevissza kétféle van Dustmallow Marshban, ami nem képes rá rögtön befogás után.
  • ynonyms
    Köszi a segítséget!
    Bár az az igazság hogy van egy wind serpentem amit 35 levelesen fogtam be és nem akarja megtanulni a lightning breath és a bite képességét...
    Hiába harcolok vele...
    Miért lehet ez?
  • shaime01
    használd a Zapthrottle Mote Extractor-t a közelében
  • Shortstop
    swamp gas-szal mit lehet ill. mit kell tenni? mert sehogy sem jövök rá
  • Lacee
    + érdemes a huntershelper addont feltenni, kereshetsz vele képességekre és tooltipként kiírja, melyik állat mit tud (mint a hunter spell, csak minden beastre)
  • MarkBlade
    menj fel a petopiára.. goggle-- peopia elsőre klik..Ott minden fent van ami egy hunternek kell tudni a petről..
  • PiszkosFred
    Fogj be egy olyan petet, amely tudja ezeket a kepessegeket. Harcolj veluk egy picit, majd idovel latni fogod, hogy "megtanultad" ezeket a kepessegeket is. Innentol barmely olyan petnek megtanithatod, amelyek almalmasak erre, illetve szintben/trainingpontban elerheto nekik. A legtobb kepessegnek tobb szintje van, ezeket mindig ujabb es ujabb petek befogasaval kell megtanulni.
  • ynonyms
    hello!
    Hunterként hogy tudom megtanítani a petnek a harapás és a rázás képességét mert azt a sima trainer nem tanítja?
  • Respawn
    Üdv, karaktrt szeretnék átvinni másik szerverre, és a végén mikor bekell irni egy biztonsgái kódot (ami egy képen van kiirva) nem töli be a mozilla, sem az int.expl.
    Vki tudna segiteni hogy mi kell ehez hogy lássa? tettem fel java-t de semmi.
    ty.
  • shaime01
    miota vannak daily bgk már low levelen is megéri bemenni de lv19en szinte csak rugo és huntert található
  • Glesthor
    "a 19 ellenében viszont az szól hogy állitólag kibaszott sok van twinkből és szivás lehet a bg ebből!" <- szerintem meg jóformán csak azok vannak bg-n. nem nagyon lehet találkozni úgynevezett 2normális" karakterrel az alacsonyabb bg-s összejöveteleken. mindenki twink... te meg ott állsz, mint egy fasz és semmit nem érsz a többiek ellen.
  • Pyotr
    Hát uttánna néztem,kérdeztem twink ügyben. 19 azért szimpatikus mert erre a szintre még megoldhatók a boostok meg a prof relollok kevés goldból.(enginer enchant )
    49,59 en viszont már nehezebb ezt összehozni igaz talent+a szélesebb lehetőség ezt konpenzálja!
    a 19 ellenében viszont az szól hogy állitólag kibaszott sok van twinkből és szivás lehet a bg ebből!

mindegy warrinál mindenképp maradok majd kiderül mi a helyzet
  • piccolo555
    kössz
  • Narxis
    Én curse-ről szedtem, tökéletesen működik. Csinálj egy WoW repairt.
  • Viktor99
    Hello all csak azért írok ide mivel a quest helpert használnám de egyszerűen nem megy... Leszedtem egy csomó helyről de egyik sem jó... Esetleg ha valakinek meglene (és jó is) akkor elküldhetné nekem... (Ha megvan pls írj privit)
  • Narxis
    Egyezni kellene a verzióknak. Van amerikai meg európai verzió.
  • Mighty
    Banner alatti szöveg.
  • piccolo555
    Ha valaki tud segíteni írjon! köszönöm
    felakarom rakni a bc-t, a wow-ot már felraktam, de amikor elindítom a bc-t, akkor nincs install, csak buy WoW-ot ír. Azt írja, előbb rakjam fel a wow-ot aztán bc-t, de közben a WoW már fönt van!
    Mit tegyek? Válsz(oka)t köszönöm előre is!
  • ronihun
    ahhoh hogy szerezzek egy normális pvp cuccot most pl s2,s3 ahhoz találnom kell egy jo guildot / csapatot v hogy megy ez ? nehéz megszerezni ezeket? tudom h már be lehet váltani t5 t6 tokeneket s2-re ...de azokat se olyan könnyű azért megszerezni sztem.
  • Guest
    Viszont tökéletesen beleillik a tendenciába, amit a jelenlegi "class-balanszolás" mutat ^^
  • shaime01
    mortal strike crit *3200* execute crit *12000*

Szerintem egy teljesen jó talent.
  • jimbo5
    Bocs, már tárgytalan.
  • jimbo5
    Sziasztok!

Most próbálnám ki a trial 10 napos időt. Valaki meg tudja mondani, hogy ha letelt a 10 nap, azután ezt az account-ot fel lehet tölteni gamecard-dal?
  • The Garrett
    ez amugy szerintem belegondolva egy full kamu talent. már 10% esély is kurvanagy, az execute pedig túl sokat sebez ahhoz hogy egy ilyen talentet megengedjneek.
  • The Garrett
    nerf.
  • sector512
    Ja szerintem is minél nagyobb annál jobb a warrior.
  • shaime01
    Warrior

Sudden Death (new) - Your melee critical hits have a 10%/20/30% chance of allowing the use of Execute regardless of the target's health state.