World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hat te meg ki a fasz vagy ?? !?

anti hero

szeretnel egy autogrammzot ?
NEMKAPSZ !!

<#mf2>

anti hero

Te WiLDoR azon a képen az a Hancu nevû csóka nem a PC Gurus Hancu?

Fenrir
Lol ez a kép <#vigyor1>

A halál csupán a kezdet...

picket
Ha figyeltél volna, akkor észre vetted volna, hogy értelmes kérdésekre értelmes választ szoktam adni. A többire meg "l2p noob". Az is csoda, hogy tudtál 10 sornál kevesebbet írni <#beka3>

&#3237;_&#3237;

Miket meg nem ér az ember, a picket segitõ és kéz mitöbb érthetõen mondhatni szájbarágva nyújt segítséget az arra rászorulóknak.Asszem itt a világvége<#vigyor2>

Shamie valóban lehet játszani ezt a játékot angoltudás nélkül de azért nem árt ad egy mégiscsak más az ha érti is az ember hogy mit miért ill egy sima pug-os futásnál sem hátrány az ha érted mit mondanak a többiek vagy te is tudsz javasolni dolgokat az l2p nem mindenre helyes válasz.
picket
remélem te nem jössz warhammerbe <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Egy shard, egy idézés. Minden idézéshez új kell. Ha kifogysz, akkor idézel impet, mert ahhoz nem kell, leölöd/öleted a mobot 10-15%-ra, aztán drain soul. Legyen nálad mindig soulshard, bármikor kellhet...

&#3237;_&#3237;

Barney Tech
Hogy a picsába lehet ez? van benne ékezet..

shaime01
jah és ha nagyon elakadnál itt rá tudsz keresni a quest nevére és megtudod mit kell csinálni.
www.wowhead.com

shaime01
Minden neked nem szürke mobol (ha jól tudom) tudsz szivni soul shardot voidwalker(lv10) / succbus(lv20) / felhunter(lv30) / felguard(lv50) ezekhez a petekhez kell soul hard és még van pár egyéb spell amihez kérni fog.

Mikor a mobnak már nincs sok hpja kezd el nyomni a drain soult ne hagyd abba amig a mob meg nem hal és kifogja irni ,hogy "You recive loot ebbõl annyi lehet nálad amennyi elfér a táskádban nem tudod "egymásra" rakni öket sajnos. késõbb belejössz az elején még nehézkés kiismerni a játékot de 1 nap játék után már nagyon kezdõ szinten bele lehet jönni. 😊 jah és ne kezdj el halálfejes sárga szinü ellenkezõ frakcióban lévõ embert támadni csak egy jó tanács 😊

--

a másik meg ez ,ha nem tudsz angolul takarodj annyira lejárt téma..
semmi nem zárja ,hogy ki angol tudás nélkül játszon vele magyarok ugy is akadnak szép számmal ..
erre a válasz ugy is az lesz ,hogy olvasson utána etc.. de akkor mire van a forum? ha mindenki utána olvass akkor marad a hön áhitott "ovoda szint" mert mindenki tud mindent.. és csak egymás csesztettése meg én vagyok a legnagyobb pvp/e arc a játékban, aztán lenézõen mondani ,hogy "pff remélem ti nem jöttök warhammerbe .."

GSXR
A guildem szétesése miatt eladó egy 70es human rouge a Bloodscalp Ally oldalán. Jó gearbe van ( 3/5 T4 , 2/5 T5 , dual merciless daggerek , stb )
Ha érdekel írj privit.

BEAST
😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
nem is mondtad, hogy tv mûsorod is van:

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Szerintem itt minden kérdésedre választ kapsz:
Soul shard
Ha nem, akkor #113711 2. lehetõség.

TSW: Tunderke

SrAta
Szia köszi a válasz tehát meg kell ölnöm egy mobot Drain Soullal és kapok egy olyan soul shardot és azu nem fogy el?:????

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

ne vedd sertesnek (bar akar az is lehetne) de ha ezen a ponton elakadsz akkor 1. tanulsz egy legalabb minimalis szintu angolt es olvasd el a szovegeket a jatekban 2. hagyd az egeszet a p*csaba es jatszal massal mert kesobb nagyobb gondjaid is lehetnek.

anti hero

ne bantsatok, a killen a 2 tankot azert megelozte dmg-ben 😉
picket
Drain Soullal ölj meg egy mobot ami XP-t ad, és kapsz egy soul shardot. Az kell a void walker (meg minden más) idézéséhez (kivéve imp).

&#3237;_&#3237;

SrAta
Sziasztok most kezdtem a játékot warlock human vagyok és lenne egy olyan kérdésem hogy van valami idézés nem az Imp hanem az utána levõ valami v.... de ez mindegy az a gondom hogy nem tudom használni mert valami reagation: Soul Shard. És nem tudom hogy mi az pirossal van írva légyszi segítsetek.
Elõre is THX SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

http://mooo.sytes.net/page.php?40

Asszem itt van vmi imél v ircen írjál rájuk, de ha a köv adás is ilyen érdekfeszítõ lesz...

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

[HUN]Crassus
most lebuktatta magát a RL elõtt😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
SLEEPWALKER! WOW rádióba,hogyan kell jelentkezni?😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

shaime01
egyre kevesebb female dwarfot látni :/

meg jo hogy valaki eletben tartja a gayelf segged😛

most hogy mondod...
hmm..kajabuff lemaradt, pedig elötte mindig felraktam. oil nem volt mondjuk, meg flask se.

a palákat pedig a buffjuk miatt visszük, nameg mert tök jól mutatnak a kis rózsaszín hacukájukban 😄

BEAST
nem gyulolik a palakat, csak ugy csinalnak, mindig is imadtak oket a szivuk melyen XD

picket
A gnómok elveszítették szaglásukat a Gnomereganban történt szerencsétlenségek során, ezért fokozottan veszélyeztetettek az erdõben megbúvó taurenek álltal. A kérdésemre viszont még mindig nem kaptam választ, pedig én még láttam is nõstény taurent!

&#3237;_&#3237;

fura hogy nem vagy beflaskolva rendesen, se oil se kaja se lofasz..

anti hero

GéééZééé!

Meglepõdve látom hogy a nagy paladingyûlölõ guild 3 palát is képes volt verbuválni pedig nem oylan régen volt a FS-en recruit mazohisták számára mesebeli körettel tálalva, ill a blackravens paladinhoz való viszonyulása épeszû játékost nem vonz oda.
Csirke4
Gratz. Faxa a guild chat. 😄
gz

végre megpusztult 😊

Tatyla
rengeteget...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
a taurenek nem képesek elbújni (tauren rogue oh noes!..), mert kilóméterekrõl érezni a bûzüket. ez köztudott :o)
TDC Geronimo
pff

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Najó, akkor megint van egy kis idõm altozni. :-)
shaime01
egyeltalán láttál már nõi taurent?

ezen a héten sem lesz 2.2
nacccccerûûûû

Tafaya
Láttál már nõnemû taurent elbújva az erdõben?

picket
És a nõnemû tauren egyedek hogyan bújnak el az erdõben? <#fejvakaras>

&#3237;_&#3237;

tigeroo
lol😄

második üt 😄d
shaime01
Q: How do Tauren hide in the forests?
A: they paint their balls red and hide in apple trees.
Q: Have you ever seen a Tauren hiding in an apple tree?
A: No, it works!!
Q: How did the gnome die?
A: Picking Apples

-

"How many gnomes does it take to paint your wall?

--Thant depends on how hard you throw them"

(csak zárójelben kérdezem, nem kötekedésképp, hogy akkor miért Insomnia?)

Üdvözlök mindenkit!

Az Insomnia egy feltörekvõ kis gild aminek a tagjai egy tapasztalt több mint 2-3 éve játszó emberekbõl álló baráti társaság. Célunk minden instát bejárni csak ehez szükségünk volna olyan emberekre és most jön a lényeg akiknek a raid kezdés nem este 20:00 vagy 21:00-tól kezdõdne hanem 18:00 kezdéssel indulnánk instázni.
Dolgozó emberek vagyunk akik 3 mûszakban dolgozunk ill. vannak diákok is akik nem akarnak hajnali 1-2 óráig fentlenni hogy be legyen fejezve a raid... ha úgyérzed beleuntál már te is a hajnali 1-2 órás raidelésekbe, viszon ugyanúgy szeretnél instázni idõtartamban ugyan annyit, akkor ne habozz keress meg minket!

Az insomnia továbbrai is nyitva tartja kapuit az adott kasztokból:
-paladin lehetõleg lvl 70 holy spec kara kulcs +kara ready gear
-druida lehetõleg lvl70 restó és Moonkin, kara kulcs+ kara ready gear
A klán jelen pillanatban karazhan-t teljesen kitakaritotta a bossok egytõl egyig farm státuszban vannak guul's lair is kitakaritvan itt csak maugli van farm státuszba gruul bátyó elõzõ hét végén adta meg magát 2ára és ssc-ben lurkerrel próbálkozunk.

A kapcsolatot a következõ emberekkel tudod felvenni:
Arathor szerver! Horda

- Csontlord (GM)
- Egodman (Off)
- Longstar (Off)
- Earthsong (Off)

vagy jelentkezz a http://www.insomniaklan.atw.hu/ oldalon
shaime01
jaj demegmondtad!

Nem éppen városra gondoltam , de azért általában ott is van vmi udvar ahova lenntröl kilehet mászni mégha többszintes is.
nub

picket
Zártosztály mindig a földszinten van? <#wow2>

&#3237;_&#3237;

picket
Önként jelentkezel óvónéninek?

/hug
>-(^.^)-<

&#3237;_&#3237;