166745
  • panther112
    Nem tudom, én nem tapasztaltam ilyen linkségeket sem a 10, sem a 25 fős guildjeimben. Nem megjelenni időben, készületlenül jönni, nagyon komoly -dkp-t volt volna maga után, majd gkick. Mondjuk egy elég erős realm-en játszom, nagy az elvárás az emberekkel szemben minden valamire is való guildben.
  • sector512
    Szerintem is jó ötlet a több 10 fős raid. Sokkal jobb a hangulat mondjuk ZA-ban, meg kevesebb a tökölés, kevesebb az idegeskedés is. Meg ugye ha egy guild komolyan akarja tolni a 25-ös raideket elég sok aktív tag kell mert valaki tuti lesz mindíg aki nincs épp online. Így pedig mindíg becsúszik valaki aki nem vágja annyira/nincs elég gearje/béna stb. Nekem pl a ZA-s first killek is voltak olyan jók mint mondjuk egy Al'ar.
  • Davidus
    Scalp (Rank 1) ?? Skinning Knife Attempts to skin the target alive, causing them to bleed for 72 damage over 6 sec

Miner's Revenge (Rank 1) ?? Mining Pick Hurls your pick axe at the target, inflicted 45 to 55 physical damage, ignoring any armor. 30 yard range, 5 minute cooldown.

• Davidus
    PC Gamer: What else is changing?

Tom Chilton: We're also going to be doing away with spell-damage only type of gear. We'll moving to a system that, as part of your talents, player will be able to convert healing into spell-damage and vice-versa as part of their talents. That way, they can use the exact same gear, but their talents just adapt what it does.
  • panther112
    Csak egyetérteni tudok. Egy raid nem attól lesz jól, avgy rosszul felépített, hogy hány főre írják meg, hanem attól, hogy mennyire elmések a boss fight-ok, mennyire kidolgozott a sztorija, milyen a hangulata... Kara, ill. ZA véleményem szerint tényleg kiemelkedő raid-ek, látszik rajtuk, hogy rendesen kigondolták, és ki is dolgozták őket a fejlesztől. SSC/TK-val sincs semmi bajom, nekem a nagy negatív csalódás BT volt. MH-t mondjuk nem nevezhetném a nagy pozitív csalódásnak, mert eleve sokat vártam tőle.
    (10 fős azért nem hülyeség egyébként, mert könnyebben össze lehet szedni 10 normális játékost, mint 25-öt. Ha kellőképpen kihívást tud jelenteni a raid minden tagjára nézve a 10 főre optimalizált bossfight - márpedig, ha rendesen van kidolgozva, kigondolva, akkor tud - akkor nem tudom miért jobb a 25 fős. Csak egy példa, a mostani guildemben volt 2-3 szerencsétlen hunter, akik állandóan wipe-olták a teljes raid-et Archimond alatt, egy év volt mire kiszűrtük őket. 10 fősben nagyobb az egyéni felelősség/feladat, gyorsabban kiderül, ki mit nem csinál megfelelően, ha úgy tetszik nagyobb a nyomás a raid tagjain. Persze nem azt kell nézni, hogy egy-két t6 dps helyettesíthet karában 1-2 másik dps-t, és ezért friss 70eseket tudnak felgearezni. A raid-ek előbb-utóbb elavulnak. Karahzan, ZA is elavult raid-ek ma már. És nem a mostani run-ok alapján kéne őket megítélni, hanem mondjuk az alapján, amikor mág zöld-kék-lila gear-ben jártak az emberek oda... nem hiszem, hogy így kisebb játékélményt/kihihívást jelentettek, mint mondjuk mh/bt. Viszont sok olyan kifejezetten jó emberanyaggal rendelkező kis guildet láttam tönkremenni, akik nem tudtak 25 fősekre váltani. A 10 fős raid opció ezeknek a kis guildeknek jelenthet nagy előnyt. És aki esetleg ezeknek a jól menő, de kis guildeknek a játékteljesítményét vitatná el kell, hogy mondjam, hogy a tagok nagy része, ma top guildekben van, és ott is a jobbak közé tartoznak. Viszont a 'nagy guildekben' néha olyan betanított segédmunkásokkal találkozni néha pug-okban, mgt runokban, hogy az ember tényleg csak néz. Azt hiszem a 10 fős felállásban ilyen elképzelhetetlen.
  • WiLDoR
    na ez baromi nagy hülyeség már bocs.
    én raideltem 10 fősben, 25 fősben, sőt még 40 fős raid instában is, szerintem eddig a 10 fős volt a bestof.

ssc-től és tk-tól, már a gondolattól is hánynom kell, hogy még 1x oda betegyem a lábam, de kara-ba még most is szivesen lejárnék, holott már kivűlről fujom az egész instát.
    ugyanigy pre-bc korszak elött is sokkal jobban kedveltem zulgurub-ot, mint pl. bwl-t vagy aq-t...
  • pukihontasz
    nem hiszem el,miért van ott aza rohadt .temp??!! :(
  • pukihontasz
    helyem is van ésa lemez is hibátlan de azt a ".temp"-et nem tudja eltüntetni és ez okozza a bajt és nem tudok rájönni miért van
    aki esetleg tudja,help
  • Mighty
    Hejjj, ne is mondd. Legyártott kb 500 vizzel server crash, ami fél óráig tartott, nagy élmény volt :)
  • Count Adyn
    Pedig de jó volt raid előtt 40 perccel elkezdeni vizet gyártani 2 esével az egész raidnek:DDDD
  • YakHead
    ...az age of gépigény nekem nem jött be.
    Na majd a Warhammer Online
  • Warden
    Huu a negyven fős raidek10 percig buffoltunk-potiztunk-ettünk és mire rendbe volt az összes buff a paladinok kezdhették előröl az egészet.Kb a classbalance abból ált hogy ki onlány ill a trashen a társaság negyede afk-olt.A hátam közepére nem kivánom azt az időt vissza.

Picket senkit nem köteleznek arra hogy bg-zen.Az hogy lila valami valóban nem azt jelenti hogy jó is de a questes itemeknél tutira jobb.A játékban már jóideje el van különitve a pve és a pvp tartalom.Minap egy hyjal-bt s gearelt ork warriort vertem le ugy wsg-n hogy 1800 hp -t vert le a huntadomról a 12k ból.Az 5/8 t6 os paladinomat ugyanugy 2 hitelik hiába van jó pve gearje a kettőnek már rég nincs köze egymáshoz.

Alt gearelésnél elsősörben bg ről öltözködik az ember vagy kiszenveded azt a 2-3 hetet mig megfelelő geared lesz vagy lfg heroica, karahzan alt gruul-maggi és a tokeneket pvp setre váltod.Sok módja van a beszerzésnek viszont mindegyik időigényes.Amennyiben valaki full t6 ban akar"ili" pengékkel a hátán 2 nap alatt masirozni fel s alá sw vagy undercity elött annak meg ott van a tört "szeró".

Az újítás pedig szerintem jó lesz nem ugyan az a loot de aki a lootért játszik az keressen oylan guildet ahol elviselik, viszont ugyanazt a bosst leölheti light mint teszem azt az überkocka hc raid arc igy "énodaelnemjutoksoha" kezdetű népdalnak is vége lesz.

A pr0ság meg nem abból áll hogy három allis-hordás bever egy másik farkciójú játékost 2 másodperc alatt a bg viszont sajna erről szól a legvérmesebbek pedíg a legszarabb gearel rendelkezők.Amennyiben a blizzard rájön hogy a behivórendszer ugy ahogy van szar ill kicsit a battlegroupokat normálisabban osztja el a szerverek közt akár a bg-k is élvezetesek lehetnének ismét.Per pillanat még mindig a legjobb onlány játék a wow az age of gépigény nekem nem jött be.
  • picket
    Lehetne tömjénfüsttel emlegetni a sok pozitívumot is, de minek, ha ekkora logikai bakikat követnek el a játék (tovább/vissza)fejlesztése során?
    Persze ha van valami megvitatni valótok a játék más aspektusával kapcsolatban, és nem csak képeket akartok linkelgetni, amik sorolják a játékba legközelebb bekerülő epix legyezőket, ásókat és ágyékkötőket, akkor szívesen olvasom (és akár hozzá is szólok) azt a témát.
  • Narxis
    Játszol még?
  • YakHead
    Te picket, valami trauma ért ezzel a játékkal kapcsolatban vagy mi a fészkes fene van? A hozzászólásaidat olvasgatva az tűnik ki számunkra, hogy ebben a játékban semmi pozitívum nincs. Már csak az a kérdés, hogy játszottál-e vele és ha igen miért nem?
  • picket
    "A játék arrafelé tendál hogy aki napi 1 órát játszk az is simán full epixben rohangálhat" - Attól, hogy valaminek lilán írják ki a nevét, még nem lesz jó cucc. És az sem szimpatikus, hogy napi egy órával 2-3 hónapon keresztül játszod érte a lábtörlőt.

Lényeges félmondat: "természetesen nem ugyanazokkal a lootokkal" - tehát ismét lila lesz a neve színe, hogy jobban érezd magad.

"Aki egy órát wow ozik naponta azt qrvára nem érdekli hogy van e enchant a cuccán fel van e gemelve, az bemegy lvl up ozik vagy ha hetvenes akkor megy 2 kör bg t és kezdődik a barátok közt" - Közben felmossák vele a bg-t a "pr0" játékosok, mert annyival "skillesebbek" (2x annyi HP, 2x annyi sebzés a kikockult cuccok miatt). De ehhez mosolyognia kell, mert jól szórakozott (vagy nem?).

A többi mondanivalódat nem értem, szerintem csak sok betű egymás után, és ha igaz is, akkor sincs semmi köze a hozzászólásomhoz.
  • Narxis
    lol
  • Mighty
    Jó, akkor te majd nem mész a 10 fős raid-ekre.

Egyébként meg godolom voltál 40 fős raid-ben anno. Mi a faszt keresel 25-fősben? :) Tudod, az a törpe raid, a 40-es az igazi, a tauren fajta.
  • 0ckH4M
    Esetleg helyhiány, vagy karcos lemez. Telepítsd újra a gépet végső esetben.
  • k O T T A
    aki raidelt már 25fősben az a 10fősöket szarra sem értékeli
    kis gnóm szar raidgroupok kellenek a halálnak
  • pukihontasz
    és igy nem tudok menni végre eredetire!:D
    és ez nagyon fáj nekem
  • pukihontasz
    lenne egy kérdésem:
    mit tegyek akkor ha a wow telepitésekor a mappa neve (WorldofWarcraft.temp) és ezt képtelen átnevezni a program 99%-nál
    és a fájlok is temp fájlok és foggalmam nincs mit lehetne tenni,
    pls help!
  • pukihontasz
    hello all
  • bodesz
    karakter nevét lehet változtatni
    amúgy meg accról accra akkor lehet karit átrakni ha a tied mind a 2 acc.a név email is ua vagy hasonló adatok ua stb
    persze mindez pénz
    a blizzard nem szereti a karakterekkel való kereskedelmet...
  • Narxis
    Nem. Az +8 euro asszem'.
  • Exiledd
    Sziasztok.

AZ lehetséges vagy van rá vmi esély hogy amikor accountrol accountra migrálok egy karit és ugyan arra a serverre csak másik accra akarom átteni hogy megváltoztassam a karakter nevét?
  • Warden
    A játék arrafelé tendál hogy aki napi 1 órát játszk az is simán full epixben rohangálhat.A farmolás valóban az ismétlődő tevékenység de nem mindegy hogy x számú air elementált ölsz az aldor bázis felett smv ben vagy x szer ölöd le illidant.Mindkettő farm csak az egyikhez nem kell guild a másikhoz kell.Az elsőt naponta 3678531341 alkalommal megtudod tenni naponta amásukat csak egyszer egy héten.

A következő kiegészitőben a blizzard gondoskodik a teljesen casual guildekről is egy nagyon leleményes újítással, mégpedíglen minden raid instának lesz egy 10 fős és egy 25 fős változata.Ugyanazok a bossok ugyanaz a fight csak az egyik 10 főre kalibrálva a másik 25 főre természetesen nem ugyanazokkal a lootokkal.Így az end gametartalom mindenki számára elérhetővé válik.

Farmra visszatérve.Aki egy órát wow ozik naponta azt qrvára nem érdekli hogy van e enchant a cuccán fel van e gemelve, az bemegy lvl up ozik vagy ha hetvenes akkor megy 2 kör bg t és kezdődik a barátok közt.(das ist lieben frau babolcsai) ergo abszolute nincs szűksége farmolásra.

Aki 2-3 órát játszik annak meg belefér a játékidejébe hogy megcsináljon 10 olyan napi questet ami kb összesen fél óra ez a tipusú játékos sem fog ezen kivül farmolni mert enchantra -gemre futja ebből is, és mivel ah ban vásárolják meg a cuccost nagyjából körbepénzelik egymást a különböző szakmákkal.

A mostani endgame tartalomhoz kell egy fél hc szintű guild itt viszont ha nem is napi de heti szinten 3 nap legalább 4 órát játszol de már ölted illidant.

A teljesen hc guildek meg nem 4 órát játszanak naponta de viszont ők sunvell 2.-3.-4. boss magasságában járnak.

Van viszont választásod ezenkivül is lehetsz aréna király, bgtroll ha az a vonal jönne be jobban, és persze ha arra van ingerenciád hogy legyen a játékban 200.000 goldod akár olyan is lehetsz.Ki ki megtalálja azt amit ép szeretne.

Mint említettem a következő kiegészítőben pedíg végleg megsznik ez a fajta kettőség hogy egy adott bosst csak a játékosok kis százaléka ölheti látom is már lfg Arthas kill need frostmourne light....

A teljesen hc guildek sunvellben járnak már a 2.-3. boss magasságában de ők meg nem 3-4 órát játszanak naponta.
  • Warden
    Rakd fel a winchesterre az összes cd-t és onnan telepítsd.
  • gereee93
    Nah eltudtam inditani a telepítést és most otttartok, hogy kéri a 2-es cd-t. Letöltöttem 1 programot (isoBuster-t) és azzal nemtom, hogy lehet elinditani a 2-es cd-t.
  • Narxis
    Én ezt úgy szoktam, hogy egyik nap daily, másik nap bg, harmadik nap valami insta, lehet bármilyen hc vagy nem hc, negyedik nap alt. Így sose untam meg egyiket se.
  • panther112
    Mióta lekopott a billentyűk 30%-a kezdek összefüggéstelenül írni:/
  • panther112
    Azért szerintem elég élesen különbséget lehet tenni, a teljesen primitív farmolás (mote pl.), a daily quest-elés (a szigeten lévő questek hetekig érdekesek maradtak), vagy mondjuk a heroic dungeon-özés között. Persze egy idő minden monotonná (kötelezettség szerűvé válhat, pl. a heti 1 kara badge run), ilyenkor érdemes elgondolkodni, hogy valóban szükség van-e megcsinálni a daily-ket, vagy azt a bizonyos kara runt... És amúgy a wow-on is lehetne bőven javítani a farmolás az egyik legkisebb hiányossága a játéknak. Mondom ezt annak ellenére, hogy alapjában véve pozitév a véleményem a játékról.
  • QuippeR
    de végül csak nem sikerült, és mégis farmoltál játék helyett. :D

(nem akarok beszállni a vitába, csak ez olyan érdekesen hangzik, mintha pillangókéssel mennél balhémentes buliba.)
  • YakHead
    3 éve játszok ezzel a játékkal és a kezdetektől fogva magasról le....m, hogy "hűűdebaromisokatkellfarmolni". Akkor is és most is szerettem ezt a játékot farmolás ide vagy oda. Ha kellett valami akkor nekiültem és pár nap vagy hét alatt "kifarmoltam", ha nem tudtam megtenni akkor meg hagytam a fenébe és élveztem a játékot úgy ahogy volt/van. Jah, mondjuk lehet, hogy az is segített a dologban, hogy nem azzal a gondolattal léptem fel soha, hogy "jaaaaj, megint farmolnom kell" hanem azzal a szándékkal, hogy jászani fogok.
  • picket
    "De sztem ez akkoris egy hülyeség." - Vigyázz mit mondasz, mert még kikiáltanak picket-szimpatizánsnak, és kiegyenesített kaszákkal, epic robogón üldözőbe vesznek az inkvizítorok
  • panther112
    Pontosan ezt csináltam. Van csak pve, és csak pvp karakterem. De sztem ez akkoris egy hülyeség.
  • magus
    azért örülök, hogy semmilyen kapcsolatban nem állsz a blizzarddal, és a wowot nem lineagenak hívják.
  • picket
    Nem értem mi a bajod, csak 100g a retalent, 1 óra daily questekkel. És még marad fél órád pvp-zni, vagy pve-zni aznap. Inkább húzz fel még egy karaktert, és egyikkel pvp, másikkal pve.
  • picket
    "aki minden nap 4-6(8-10) órát tud játszani" annak tehát több joga van, mint annak, akinek élete is van. Értem. Végülis van benne egyfajta logika, csak nem biztos, hogy ezzel a logikával lehet megtartani az előfizetőket. Főleg, hogy nem biztos, hogy az általad említett embertípus az átlag előfizető.
  • panther112
    Ebben teljesen igazad van, de ezt a 100g retalent-et én valahogy képetelen vagyok feldolgozni:) Mélységesen ellenszenves elem a játékban.