166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#124266 :D -
#124265 Szar a feje. -
Glesthor #124264 Kedves Belme!
Én a játék dobozában találtam a "kulcsot" a játékhoz. Szerintem te is találsz majd benne egyet, ha megveszed. -
#124263 új mountot láttam csak eddig:) -
Dr DeViLKiNG #124262 Deathknight tier7-et bányászd elő valahonnan, mai patchben már benne van csak megint mindenki alszik ~~ -
voloume #124261 LF magyar guild bs ally! privat :/ -
#124260 új kalimdor töltő képernyő -
knightbali #124259 ok. Köszi Sanyi :) -
Foglaltnick #124258 írsz neki whisperben, partychatre, raidchatre, saybe, akárhogy -
#124257 :DDD -
Foglaltnick #124256 ne haragudj, de mit nem értesz?
master loot van beállítva
sanyi a master looter
kiesik a cucc
sanyi belinkeli: [übertáp kard] [OMGepixx trinket]
szeretnéd a kardot
erre a következőt mondod:
Sanyi! nekem kell a kard! -
#124255 Szólsz neki, hogy kéne neked... -
knightbali #124254 Elhiheted, hogy alaposan körülnéztem, mielőtt ide írtam. Wowwikit is megnéztem. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogyha master looter belinkeli a cuccokat, akkor azokra hogyan lehet rányúlni, hogy tudja kinek kell. -
Foglaltnick #124253 A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
teccikérteni? -
Foglaltnick #124252 master lootnál egy ember határozza meg hogy ki mit kap, a master looter. Ő osztja a cuccot.
további infó itt
valamint hasonló kérdések esetén célszerű szintén először a wowwikit zaklatni. -
knightbali #124251 Jólvan. Látom a napi poén is sikerült ellőni. Ügyes, most már mehetsz is aludni.
Master lootnál hogy tudok lootolni, arra, amire szükségem van? -
#124250 Jaja. -
Warden #124249 Vége az iskolának vagy mia szösz? -
knightbali #124248 Hi. Master lootnál hogyan kell rálootolni valamire, amire szükségem van? -
#124247 Rajta van a kézikönyvön. -
belme #124246 hi!
Lenne egy kérdésem.
Nem tudja valaki a world of warcraft Authentication Key-ét?
Ha valaki tudja akkor leírnánekem?
Előre is köszönöm! -
#124245 Questhelpert hol tudom beállítani? :D -
#124244 Jajó! -
#124243 Letöltöd az XPerl addont, felrakod, és beállítgatod. -
#124242 Sziasztok!
Hogyan tudom a WoW-omat xperl féle külsőre beállítani? -
#124241 /target player
/cast Power Word: Shield
Amit te írtál az elvileg annyit csinál, hogy csak akkor nyomja a skillt, ha a target te vagy, ellenkező esetben semmi nem fog történni. -
#124240 hy.
az lenne akérdés hogy amit lennt olvastam annak mi a lényege?
mert csak lvl30(szóval naon kezdő...) vok én nem nagyon értem ezeket az instance,makró meg ilyen bizgentyűket. ha valaki tömören össze tudná foglalni nekem ezknek a lényyegét zt naon megköszönném. van olyan beállítás,hogy a pozitív(nekem jó :) spelleket aktiválja? válaszotokat előre is köszönöm -
#124239 köszönöm a válaszokat -
#124238 a beállíátsok között van olyan, hogy ha nem friendly a célpontod, akkor automatikusan magadra castolja a pozitív spelleket.
alternatív esetben az alt nyomvatartását tudom ajánlani :) -
#124237 amúgy
wowwiki priest macros -
#124236 ezt találtam
/cast [target=player] Power Word: Shield
ha a playert átírod a nevedre akkor sztem ráddobja -
#124235 sziasztok.tudnátok mondani olyan makrot ami a Power Word:Shieldet rögtön rámnyomja nem kell magamra kattintani? mert az pvpben elönyösebb lenne.előre is kösz -
isi #124234 vki vegyen már nekem egy GCt plz majd megadom az árát :):):):) -
#124233 Ha hunter volt koztuk, es az snake trapet rakott, akkor az titeket is megolhet miutan pvps player/npc "belelepett" es elszabadulnak a kis kigyok. PVE serveren a kezdo zonakban szoktak ezzel szorakozni a roppant intelligens jatekosok, 8-10es onheshot npcket trappolnak, amelyre csodulet lesz, majd persze rakas hulla. Aztan jonnek a mainek, es indul a tenyleges moka. -
a2d2y2 #124232 Hivatalos... -
voloume #124231 pontosan:D
nem amugy.. most kezdtem urja a wowot és csak eléggé idegesít hogy ha felrakom miert nem műxik.. igaz tök felesleges, de én az ilyen apróságokat szeretem a legjobban :) -
#124230 Azért kell, hogy 5 fős instákból kidobják a leggyengébb láncszemet. -
Warden #124229 Mi a manónak neked damage meter?Linkelgetni szeretnéd party chatre hogy huu micsoda dps-t toltam?Abszolute felesleges addon.Low lvl en tökmindegy hogy egyhiteled e hoggert avagynem.70-en meg a raid guildek wws-t használnak ott ki lehet mazsolázni mindenfélét.Ami kell az egy normális raidframe,omen2 a classodnak megfelelő ui,ora2,omnicc,bigwigs vagy deadlyboss esetleg ha questlesz akkor egy colalight hogy lásd a droopok értékét. -
#124228 Hivatalos szerveren vagy törtön vagy? Törtön nem lepne meg ha előfordulnának ilyesmi bugok... -
voloume #124227 nem értem ezt a damagemetert.. pöppet elkezdett tőle laggolni a wow meg neha megall és nem mutatja tovabb :///