World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a hogyanról, hanem a miértrõl van szó.

picket
Egyszerûnek egyszerû, de tudnál olyan sebészt ajánlani, aki tudna még 3-3 ujjat a két kezemre szerezni mûtéti úton? Lehetõleg 15-20 centi hosszúakat, gömbcsuklóként mûködõ izuletekkel, és szeretném, ha a kézfejembõl nõnének ki (tenyér kizárt). Thx, így már tudnék minden gombot nyomogatni ami egy harc alatt kellhet...

ಥ_ಥ

Kicsit úgy érzem néha, hogy túlmisztifikálod ezt a pofonegyszerû játékot, amikor ilyen típusú dolgokat írogatsz.

csak neked cleanse, ha igy jobban tetszik...

BEAST
dispel? 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

az ilyen paladinok azok, akik ezek után elmennek a blizzard official fórumokra és telesírják, hogy mennyire gyenge hõn szeretett kis class-uk, ahelyett, hogy megtanulnák, hogy mire való a dispel, bubi meg a heal gomb az action bar-jukon...bár ezek után azt is megkérdõjelezem, hogy egyáltalán jártak-e valaha is a class trainer-nél 😊

bár mondjuk so-so, találkoztam már olyan 38-as warriorral is régen stv-ben quest-elés közben, akinek mondtam, hogy defensive-be tankolja már a 38-as elit krokodilt, s ne battle-ba, erre visszakérdezett, hogy: az meg mi?

picket
Nem könyörög sírva a class trainer, hogy menj már el sw cathedralba?

Ez itt azt mondja, hogy SW, IF, Exodar. (gy: "Quests for spell" sor tele van a küldetésekkel, amik ezt a spellt adják.) Egyébként sárga felkiáltójelet ne keress, mert mert ennyire szinted alatt lévõ küldetést nem jelez. Csak beszélj az npc-vel.

Remélem vetted az accountot (sosem hittem, hogy valaha mondok ilyet, és komolyan gondolom <#wilting>)!

&#3237;_&#3237;

capaszabi
sw cathedral ahogy emléxem

Sziasztok

Segitsetek egy problema megoldasaban. Van egy Paladin karakterem 60-as. Sajnos nem csinaltam meg egy questet es nem tudok ujraeleszteni senkit. Irtam a GM nek hogy mi ilyenkor a teendo. Azt a valaszt adta hogy valahol a jatekban felveheto a quest es betudom fejezni.
Jartam Ironforge, Silvermoon, Darnasuss ban de nem tudtam felvenni.

Megtudnatok mondani hol vehetem fel a Redemption hoz a questet?

Koszonettel.
A.

[email protected]
😄
nekem is ez jött le elsõ olvasatra 😊

Élek a gyanúperrel, hogy nem sikerült leszûrni a lényeget. 😄

Kicsit túlzásba vitte, de jónak indult.

én is voltam már olyan wsg-ben, ahol 5 druida, 3 pala, mage, meg warlock volt az ellenfél. persze pug volt.
most akkor kezdjek el sírni, hogy akármit csináltunk, 10-en sem tudtuk megállítani a druidákat?
arról nem is beszélve, hogy a meccs felét cyclone-ban meg poly-ban töltöttem...
van ez igy sajna, el kell fogadni. pug "szépségei" 😊

nembaj, poénnak viszont tök jó volt 😊
szerintem...

Ugye ugye<#idiota>Pár hozzászólással ezelõtt én is pont errõl beszéltem<#vigyor>én is voltam már olyan wsg csapat ellen, ahol 4-nél több lock volt. Nem volt sok gond a karakter kontrollal, max akkor, amikor feléledtem a temetõben<#idiota>
(amúgy az a szám 11 akárhogy számolom, wsg meg csak 10 fõs....vagy nem?)

Mi van ha azt mondom neked egy heroik + shild slam után nem huzza le híler? 😊 Nagyon bele vagy bolondulva ebbe a sunderbe. Kb dps warrik felszpemmelik hogy tudd a devastot tolni és ennyi. S. Slam + rivendzs a 2 legalapabb agro skill.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Syron
jáááááájjj... xD

Fenrir
Nah az elõzõ képet kiszedtem 😊

Amúgy ez a leírás olyan mint amikor a kínaiak próbálkoznak magyarul:

A halál csupán a kezdet...

folyton ez a panaszkodás.. nálunk 2 napig nem ment av meg wsg :p

hát ez aztán a kifinomult fogalmazás

Mighty
Imadom a wsg sorsolast...
5 lock, 3 priest, 2 warrior es egy druida volt az ellenfel. Nem sokat kontrollaltam a karakteremet.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ebbõl is látszik hogy a warrior tank az egygombos class
kirakod a sundert 1-es gombra oszt kész

jópofa egyébként, kellett két sor mire fel tudtam venni a ritmusát a szövegnek ^^

[HUN]Crassus
Aki ezidáig nemvolt tisztában a tankolással!:
(nem írok szerzõnevet meg,hogy honnan van,de én kész lettem tõle.....)

Minden harcos képessége amelyen "threat" írva kell hasznalni. Csak így tank tudja tartani az aggrot. Pápi pajzs aggrozik, de nem aggrozik ha felrakva a csata elõtt. Gyógyitás meg pajzsrakás csinalnak több threatet egy sundertól. Minden átlagos tank tud hogy 2 sunder tart az aggro 10 secondre (körülbelül). Ha tank használ csak "threatos" képességei és nagyon gyakran, akkor nem fontos a gyógyítási threat. Õ fogja tartani az aggrot.
Ami a legfontosabb hogy mindenki hatul maradnak amíg harcos meghuz és amíg felrak 2 sundert egy mobra. Akkor kezdõdik a "tûz" erre a mobra. Addig tank rak sundereket a többiekre (kettõt fejre) és amikor kész mindjárt folytat tauntelni és sunderelni az elsõt ha még él. Addig gyógyítók használnak csak alacsonyabb heal spelleket (ha a tank nem veszélyben, persze ). Mesteriséget látható filmben amelyet Gennyes feltett a forumra... 5 fõs AQ40. Akit érdekel tankolás javaslom hogy megnézi.

Hárcosi "threat" képességek: heroic strike, sunder armor, revenge, shieldbash (csak protection talentû harcosoknál)...

Legjobb csapat aki tud varni hogy tank fel rak 2-3 sundert mobra, es ha kell gyogyitani, akkor csak kisebb spellekkel. Amikor fent vannak akkor kezdodik igazi tamadas. Ezutan tanknak kell haszanlia revenget, sundert, stb... Nem fontos ha mar van 5 sunder mobon, sunder tart aggrot.
Legjobb tankoknak van gyorsabb sunder talentokat, meg tactical mastery (ez pedig arms talentekbol). Mert amikor cserel stancokat hogy legallabb nehany raget marad.
Mar mondtam hogy tankoknak van nehany armor szetei taskajaiban. Az nem hogy mutatnak mindenkinek milyen cuccoknak juttak hozza es hogy ninjalnak. Nekik kell sok defense szete, aztan fire ressistance szet (ide jo lenne nehany defense is) meg nature vagy shadow ressistance szet. Nagyon fontos hogy tank nem kap mindent ami megy feje fele , mert akkor gyorsabb elmegy a gyogyitojanak manaja.
Tankoknak van szetei altalaban BRDtol-UBRSig. Nekem van csak 329 defensem meg 20 nature ressitancet ha viselek egy legplateset. Ez nagyon keves, de jo LBRSig. UBRSben mar nem jo es ZGben szivas...
Nagyobb instancekben van kurva gyors respawn es azert kell turelmetlen lenni amig MT huz, wipe nagyon draga (nem elfolyik a penz, hanem ido is).
Tankoknak kell megtanulni hogy melyik ability van melyik classnak es mikor tudnak hasznalni. Igy mindig a csoport tamad egy-egy mobt es MT mindig valaszt taktikat, de nem csak o beszel, a tobbiek is javasolnak mit csinalnak.
Tankoknak nagyon fontos aggro radiusz *tudomany*.
Huzas- minden konnyu addig amig mobok meleeben kuzdenek akkor nem lesz nehez (altalaban). De kell meghuzni castereket hogy jonnek tanknak. Itt kell a mage... Amikor tank lo puskabol (vagy ilyesmi), mage silencel mobt. Amikor mob jon, tank elobb tauntet hasznal es kezdodik sunderekkel. Shamanok nem jok ezt a taktikaert mert nekik nincs olyan *range*.
Amikor moboknak van puskak vagy crossbowok akkor kell *secondary tank* ha nagyobb instance. ST lo puskabol es fut MT mellett...
Van tobb is, de ez alapanyag...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kapod e be te ribi😊

TDC Geronimo
na a nagy bs-es 😄DD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fehercsoki
Eladnám wowos accom(nem bcs),karik:51 druid,26 rugó,24 mage,16 pala,15 hunti,10 lock.6000 Huf

deu sex love bs egyik legnagyobb képû guildje...

capaszabi
kár hogy poénból irták 😄

Lynx_TWL
gyenge 😞

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Fehercsoki
Erre valaki?#113495

LOL, ááááá, megadurva, ezt olvassátok el, haver most linkelte 😄

Sziasztok!

Szeretnék jelentkezni hozzátok a warlockommal!

Jelen pillanatban még pici ugyan, ám annál imbább. Armory. Jól látható hogy mennyi spiritem van, és a közeljövõben ez még nõni is fog!!

Talenten 70en áldozós lesz, felhuntert fogok áldozni, mert az irto jó manareget ad, és minden értelmes lock tudja, hogy manareg egyszerüen nincs és nem is lesz jobb. Olyan szempontbol is jobb az áldozós warlock, hogy nem szaladgálnak el a petjeim, erre még sajnos nem jöttem rá miért van, minden bizonnyal írok levelet egy GMnek, és õ majd orvosolja a problémámat. Cuccaimat már ki is szemeltem magamnak, a fegyverem pl ZGs bossbol esõ manareges staff lesz, amire azon nyomban rá fog kerülni a 30 intelect, másnak ugyanis nem látom értelmét. Talentem NEM módosítható, ha elfogadtok olyannak amilyen vagyok akkor rendben, aki meg nem az akár el is mehet a guildbõl.

Azért is jelentkeztem, mert hallottam hogy sokan jelentkeznek át tõletek a Mostlyba, napi 3-4en, mivel már nem bírják elviselni a rémségeket. Gondoltam akkor itt biztos lesz hely, és amúgy is szeretem a horrort. Idõvel (1-2 óra) majd szeretnénk guildmaster is lenni, amenyiben ez nem lehetséges, akkor jelentkezésem tárgytalan.

Aktivitási problémám biztosan nem lesz, feleségemmel együtt tudunk játszani, igy gyakorlatilag heti 14 napot tudok online lenni. Ebbõl következõen a dkpm sem tud elfogyni, tehát ha felvesztek készüljetek arra, hogy mindent el fogok vinni ami manareget ad és tudom használni.

Elõzõ guildemben semmi gond nem volt, amig ott nem hagytak. Sajnos páran átláttak rajtam, hazugságokkal próbáltam magam mellé állíani az embereket, nem mindig sikerült sajnos, pedig szembõl minidg mosolygok. Lajos vagyok, s nem más, ha magadra ismersz, akkor az csak a totális véletlen mûve lehet.

forrás: deus-ex tagfelvételi oldal

ez már 1000 éves...

hogy ez engem mennyire bááánt :x

Fehercsoki
Ok és nem lehet megnézni milyen karik vannak az accomon ha nincs feltöltve?

capaszabi
bónusz nap, szerverleállás stb miatt

Fehercsoki
Nézegettem haver accjának payment historyját,és ez mi: One-Day Exempt?És ilyet hogy lehet rárakni?😊1 napos játékidõ érdekelne meg akarom nézni a karikat mer le van járva:S

semo1
aki hasznal Glider-t PM pls

Lacee
attól még jó.
különben is újszülöttnek... eddig nem nagyon néztem wow-közeli dolgokat

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ez nagyon régi

Csirke4
És még a külföldi gyerek van annyira pöcsfasz hogy beroportolja a szerver leállás elõtt pár percel az emberkéket. :S
Lacee
ez nagyon jó 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tud valaki olyan mûködõ macro-t vagy addont ami váltogat a find herb és find minerals között pár másodpercenként? Ez:
/castsequence Find Minerals,Find Herbs
nem mûködik nálam.
Barney Tech
Fostömlö-t láttam én is , és linkeltem is be képet rólla , de azóta eltünt armory-n már nincs fennt, ki tudja mi lett vele 😄

AtiRadish
szakaggyá

van egy par vicces snitt benne

shaime01
õ már nem wowozik õ már benne él <#nyes>

szal csak rontod itt a levegõt, nahmajd kapszte

Lynx_TWL
én nem wowozom hónapok óta sry:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

lynx jelentkezését várom

kisfigi
😄DDDDDDD