166745
  • Narxis
    Nem fog.
  • Lerstal
    "milyen szinüvel?"
  • QuippeR
    filctollal. következő kérdés?
  • szada900
    Hogyan kell olyat csinálni, hogy a nevem után oda legyen írva még valami?(pl. Hand of A'Dal)
  • Narxis
    Mijaza a careometer?
  • picket
  • Shortstop
    azt hol kell állítani? nálam is borzasztóan visszafogja
  • Narxis
    Jóak vagytok!!!
  • WiLDoR
    én csak vigyorogtam egy jót rajta.
    főleg a 2. képen tetszett a duma a party chat-ben :D
  • Gumbo
    Ezekhez csak gratulálni tudunk!
  • shaime01
  • LeWyTy
    Egy kis hangulatfokozás :D

• Randelz
    kösz
  • YakHead
    Trinity bar 2.0 vagy Bartender vagy valami más Action Bar addon
  • Randelz
    Valaki megtudná mondani mi annak az addon-nak a neve amivel középre egy kockába lehet rakni a spelleket?
  • edios
    Állítsd 100%-ról 40%-ra processt.
  • Dr DeViLKiNG
    Nekem ma már nem laggol szerencsére.
  • Count Adyn
    De szép is volt az, még emlékszem rá:D
  • silverchain
    http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=3982958949&sid=1&pageNo=1

Garrett, ráhibáztál, telia csinálja.
  • Foglaltnick
    nem tudom mitől van, de nálunk is csak a chellosoknak, ugyanez a probléma
    lehet hogy nem effektív a chello szar, gondolom hogy az ő hálózatuk rendben van, lehet hogy valamelyik külföldi szolgáltató partnerüknél van gáz, de attól még az ő ügyfeleik szívnak... feltételezem hogy az ő dolguk lenne átterelni a hálózatot, vagy alternatív megoldást keresni.
    De gondolom hogy átmeneti lehet a probléma, és pár wowos kedvéért nem állnak neki több milliós szerződéseket borogatni...
  • silverchain
    Én is gondoltam erre, Blizz korlátozza fos UPC-t:) Szíve joga, csak ez engem nem vigasztal, így váltok arra, ami jó. Ez van.
  • PiszkosFred
    Hat ha vigasztal - bar ezzel elorebb nem leszel - itt a vadkeleten a Fibernet ugyanezt csinalja a kabeles nettel. Este belassul, 17-22 kozott max akkor elfogadhato, ha rangado van/volt a fociEB-n :) Letolteni lehet, az szinte jon max savon, akar ftp, akar http, akar torrent, de barmi mas online dologra - kozte a wow, aoc, hellgate, stb - mar necces a dolog.
  • The Garrett
    akkor valszeg blizz / teliánál van a gond, ha csak oda szar. :)

régebben is volt ilyen. a Telia túllépett valamilyen korlátot, és ezért lekorlátozták valamelyik gerincvonalát vagy egy hónapra. Ami a gyakorlatban akkor azt jelentette hogy fél európának iszonyatos lagjai voltak (ez még BC előtti idők).

• silverchain
    Akkor vagy nem értitek, vagy én fogalmaztam rosszul. A netem gyors. 1 megával töltök lefelé. Párizsi szerverre 5600/900. Csak és kizárólag a Blizz szerverire szar a ping, és csak nekem és a többi chellos ismerősömnek kivétel nélkül, és csak 15 órától éjfélig. A nem csello-soknak tökéletesen zöld a guildemben. Akkor most kinél van a hiba?
  • The Garrett
    kevesebben hagyják bekapcsolva a gépüket tölteni este. Sokan (többen) csak addig töltenek amig amugy is a gép előtt ülnek, ezért hívják csúcsidőnek azt az időszakot amit te is írsz.

A 'lassulás' pedig nem országos jelenség, gondolom azokat a területeket érinti (szolgáltatótól függetlenül) ahova amúgy is gyengébb, de normál leterheltség mellett még megfelelő jel jut el.
  • silverchain
    Na ne, mert még elhiszem. Persze délelőtt, meg éjfél után miért jó zöld a latencym (100-180 ms), és délután este miért áll be megint 600-800-ra, míg a többi nem csellos guildtársamnak meg tökéletesen zöld latency van raididőben is? Ezt mivel magyarázod??
  • Mighty
    Ha csak a blizz serverein van 6-800, akkor nagy valószínűséggel nem a chello a hibás.
  • Dant0r
    annyira mindegy lenne, ha nem lenne fos a szolgáltatás, vajon adsl-el, diginettel, stb. miért nincsenek gondok CSAK a szuperjó hálózattal, modern felszereléssel rendelkező chellonak?
  • Narxis
    free leech van a 3-4 legnagyobb magyar torrent siteon. :) nuff said
  • silverchain
    Chello extreme van nekem is, már 4 hete csinálja ugyanezt, ma fogok válatni. Bármely párizsi szerverre nézve a latency 80-100 között, csak a Blizz szervereire van 600-800. 3 évig tök jó volt, nem tudom most mit kezdtek el, de így nem lehet raidelni. Talán túl sok adatot küld egy pont felé a rendszer, és lecsíp csomagokat belőle, persze ezt sosem ismernék be. Váltok ADSL-re, nálam most szakadt el a cérna.
  • The Garrett
    tökmindegy, nem class függők a professionok. Amelyiket hasznosnak érzed
  • Savmacska
    Feral droodnak esetleg később restonak melyika jó szakma ? skinning+lw vagy herba+alchemy ?? Help
  • Zsoltika 007
    Nekem meg egyik napról a másikra eltűntek a küldik qhelperből. Reinstall után is! Azóta carbon quest-et használok. Az is van olyan jó.
  • Iceman
    Nekem az új quest helper szed le 30-40 fps-t..csak azt nem tudom hogy miért...
  • Shortstop
    értem köszi
  • shaime01
    lv40 körül már tudsz normális healing geart összeszedni (200-250 healingup is összejön sok instával/clothal) és healelni utána meg csak outland felett. de igazából lv70en.

és azért healelsz kicsiket mert flash of light kicsiket healel de 70en itéletnapig spammelheted :D
  • Shortstop
    inkább tank lesz akkor. úgyis mindeki azért sír :)
  • edios
    Attól függ, milyen szintű a csapat többi tagja. Egyébként 70től kezdődik a normális heal:P
  • bowden
    remek meddig lesz ez?
  • Shortstop
    paladinnál melyik szinttől lehet rendesen healert játszani vele?
    mert 20-as szinten még mindig 200alatti HP-ket healel.
    vagy ha healer akkor palát felejtsem el?