4159
UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
Hajnalcat #787 Nálunk is szokott ilyesmi lenni, nyugodj meg, ez csak nyest volt. ;) Hideg időben mindig beköltöznek a padlásra. -
patiang #786 Vagy a gyerekek macskát?:D:D -
#785 nálunk a padláson fura hangok voltak, recsegtek a cuccok meg feldőltek
és sztetek mi volt? a macskák "gyereket csináltak " -
patiang #784 Csak a topics ne haljon ki! -
patiang #783 A pelus fizetve!:D:D -
patiang #782 Egy halottat megbántani?"vagyis érted hogy mire gondolok...........?
-
patiang #781 A hantolásom te fizeted. OK?! -
patiang #780 Csibcsab...........mos má mind1!!
De amúgy te is haláli vagy!!-vagytok?!
Csak nehogy beszarj ha megjelenek HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! -
Hajnalcat #779 Én meg a recsegős részt olvastam és megreccsent az asztal, amin van a számítógép és egyszerre felreppent a papagályom is. :D
-
#778 Hát ez nem igaz... Olvasom ezt a topikot. Hirtelen hülye hangot hallok magam mögül. Tök bepánikoltam néztem jobbra balra, semmi (közben folyamatosan ment a hang) , majd belevágott valami a lábamba. Tisztára pánikba voltam, (azt hittem a megvadult macskám az), majd ránéztem a lábamra, HÁ MIT LÁTOK?! A dvd formázás kész és rányitja magát a dvdolvasó... :DDDD -
#777 Nem beszél? Vágd fejbe sodrófával (hogy meg ne sántuljon) és ha még most sem szólalt meg csapkod meg jobban :D -
#776 :P ez joo volt:S de majd csak holnap jövök észt osztani vagy akkor sem... :P túl sok a tanulnivaló amugy a suliba nincs paranormális dolog semmi... kivéve a tanárokat! -
#775 Na akkor én is elkezdem:) Szoktam én is álmomban beszélni példál köszöngetek meg ilyesmi... egyik rokonom pedig káromkodik álmában :D A recsegések pedig a hőtágulás miatt vannak (felfűti a kázán a teret rövid idő alatt tágulnak a tárgyak és recsegnek...) A de zsa vű (tudom, hogy nem így kell írni) pedig az okozza ,hogy az érzékszervek lelassulnak az agyhoz képest (vagy valmi ilyesmi)
Ui.:Az előző életemben sem hittem az újászületésben... -
#774 Igen, mertr úgymond "bebszéled magadnak" a hangokat, meg minden, minél jobban gondolsz rá, annál inkább recsegni fog a padló, vagy akármi. Egy ébként talán azért recseg a padló is, mert tudniilik minden ház süllyed, és a padló is vele együtt :) -
homeless #773 Ezek a recsegések, meg "megmagyarázhatatlan" dolgok teljesen természetesek. De ha állandóan azon paráztok, hogy mikor fog leesni egy pohár vagy mikor fog recsegni a padló, akkor olyan dolgokat is hallani fogtok amit egy normális ember nagyívbe leszar. -
gyuri12 #772 ebben az élemben is az vok...:D -
#771 :S lehet h előző életetbe ruszki gyűlölő voltál -
gyuri12 #770 ez nem szellemes meg semmi,de azért érdekes: én néha (nagyon nagyon ritkán beszélek álmomban) szal: én nagyon utálom a ruszkikat,azt hogy miért azt nem fogom leírni mert hosszú, és álmomban oroszul beszéltem!!!!a tesóm mondta(egy szobába kell vele aludnom) hogy hallotta hogy beszélek... szörnyű ezzel a tudattal élnem -
#769 hát izé ... olvastam a gportalon de a leelső forum beszolásom a ngayon hosszú viszont igaz... -
#768 lol -
gyuri12 #767 na akkor én ha meghalok,akkor majd kisértem a haverjaimat,akik kitalálták hogy idézzünk szellemet:D -
gyuri12 #766 ez tényleg igaz? -
#765 addig röhögünk mig a wc mumusrol kiderül h élő korában bérgyilkos volt és minden wc használót agyonüt :DDDDD -
#764 Mi is röhögtünk. Meg te is röhögsz. Szóval vicces :D -
#763 hát mer nem wc mumus... az télleg vicces, de egy szellem nem annyira:S -
gyuri12 #762 a haverjaim azt elhiszik hogy szellemek vannak a házban,de amikor mondtam a "wc mumust",akkor csak röhögtek:D nemtom hogy miértXD -
#761 A hideg ami átfutott rajtad azt hívják félelemből szerzett libabőrnek :) -
#760 Te is egy fontos ember lehetsz:D -
#759 WC mumus :D -
#758 pff:D ez rémisztő, hát amugy meg egy kapu van... és azt nyitja ki a szellemidéző.. és nincs olya h mejik mejiket nyitja -
gyuri12 #757 és most leírom a "kedvenc" szellemes dolgomat: amikor magától lehúzódik a wécé!:D hát az valami szuper! volt egyszer,amikor épp szartam,és akkor magától lehúzódott! na az szuper voltXD de miközben mostam a hajam,és pont nem a wécé felé néztem,akkor lehúzódott,és azthittem,hogy valaki bement a fürdőbe:D szal az királyság -
#756 de melyik kulcs nyitja melyik kaput? :DDDDD -
#755 hát nem feltétlenül -
#754 ez a kapu izé egy kicsit olyan fura nem? ilyen kapu nyílik olyan zárul:D
-
#753 vagy ha ott volt egy szellemidézés nah az olyan h a szellemeknek kinyitsz egy ajtot... ahol bejön a szellem de sokan a szellemidézés végén a kaput nem zárják vissza... hanem nyitva marad:S és utána azért is van a sok megmagyarázhatatlan dolog -
gyuri12 #752 na akkor itt az én történetem:
a házunk egy jó öreg ház,ami régen egy piszok gazdag fickóé volt...
még régen a haverokkal kipróbáltuk a szellemidézést,és bejött! miútán megidéztünk valakit(már nem emlékszem ho kit) egy fél éven át különböző dolgok történtek: kopogás,az udvaron tök napos idő volt(szal nem szél volt),egy tégla hevert az udvaron,és egyszercsak megmoccant! egyedül voltam,és miután megmoccant a tégla,furcsa hideg érzés ment rajtam kerszetül...és még soksok dolog...
szal én az én esetemből ezt szűrtem ki: az öreg házak vonzák a szellemeket...:S -
#751 téll. de izéé általában a dolgokat akkor találjuk meg mikor nem keressük... és az ufo-s rablások nagyrésze pont olyanokkkal történik akik nem hisznek az ufokba vagy nem akarnak látni... direkt keresni a sorsot... sortalansághoz vezet...:D -
#750 ahelyett h offolnátok kereshetnétek UFOkat az égen ^^ -
#749 hát :P reál 24 tugyuk mi is ... de nemtom kik csinálták tök jó lett... és azon kívül h csinálod a konfliktusokat... inkább most már te mutasd meg h tucc normális is lenni... bocs az offtopicért.. -
#748 Hogy szaporítsam az offtopicok számát, nagyon parás éjjel ködben, esőben vezetni. Friss jogsis vagyok, és nagyon gáz, mikor jönnek szembe a vakító autok... Elvileg az út jobb széle a tájékozódási pont, de én még nem érzem. Vmi tanács?