Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább paranormális 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
És épp több milliárd volt a nyeremény. 2 hét múlva el is vitték.
Bibibiii, ha álmodom nem mondom el a számokat bibibiiiii :pp
Bár az óta sajna több nem volt, anyám is csak 1x álmodta így meg a számokat (és nem játszotta meg 😞 )
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
<#vigyor3>#vigyor3>
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
- *******.
- Csomagolok és hazaköltözöm a mamához!
Bocs ezt nem hagyhatam ki.
Nekem van egy kristálytiszta emlékem arról, hogy valami nagy város Budapest vagy Debrecen utcáján sétálok az amukámmal , és láom hogy a temlomtorony bombatlálatot kapott. Ez az emlék olyan tiszta, mintha tegnap történt volna, pedig biztos vagyokbenne, hogy sosem éltam át. Azóta is keresem azt a temlomot. Biztos felismerném ha látnám.
Én mért nem álmodom meg elõre soha? <#rinya>#rinya>
Ez szemétség
Ez volt a legdurvább, és itt jött ki legjobban a választás következménye.
Persze asszonynak is elmondtam, és azóta is hálás, hogy nem mondtam ki, amit akartam. Néha neki is elég jó megérzései vannak 😊)
viszont olyan is volt elég sok ami a környezetemben játszódott , különbözõ történetek , és az álmomban izgultam , meg féltem...
sztem az álom a második életünk
Sokszor van, hogy álmodom valamit, de istenigazából csak az érzésekre emlékszem, a képekre nem (vagy a képekre is halványan, de vagy különböztek a dolgok mai képétõl, vagy sose látott helyek voltak).
Aztán ahogy eljön az idõpontja, akkor az "álom", mint egy sablon, egy lehetséges jövõ símul a jelenre (kb elõre látok másodperceket, perceket, közelgõ eseményeket, párbeszédeket, érzéseket, vagy pl egy döntési pontot és esetleges következményét).
Volt pl, hogy talán lehettem 10 éves, amikor álmodtam valamit. Teljesen megfoghatatlan volt akkor számomra (ismeretlen személy, hely), el is felejtettem.
Aztán most pár éve az asszonnyal összevesztünk (nem ez volt az elsõ, de azóta alig volt). Szóval veszekedtünk, és akkor beugrott, hogy mit fogok mondani. Erre azt válaszolta, amit láttam. Erre már direkt is azt válaszoltam, amit láttam. A válasz pontosan megegyezett a vártal.
És ekkor nem válaszoltam (bár azt válaszoltam volna, amit álmodtam), mert az álomban ennek a következménye az volt, összeccsomagolt, és elment.
Azóta is együtt vagyunk 😊
Talán elõzõ élet?
Majd holnap leírom. Most fáradt vagyok.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Az 1. kb. ált iskola 6. osztályában. Tesiztünk az udvaron, az óra végén két diák focizott. Valami rosszat mondhattam mivel õ kb. 4-5 m-rõl izomból megrúgta a labdát. Pont a fejem felé. És ahogy pár hozzászólással ezelõtt mondták nekem is tök lassan játszódott le, és gyorsan elhajoltam elõle. A többiek azt hitték becsípõdött a derekam olyan gyorsan😊
A 2. pedig most gimi 1.-ben Felvilágosítás volt és egyszercsak kb az óra negyedénél borzalmasan elkezdtem izzadni és fázni, hányingerem volt.
Az óra végénél semmire nem emlékeztem, kérdeztem is hogy nem-e aludtam azt mondták, hogy végig az orvost néztem!!! Egyébként hót sápadt voltam, a doki azt mondta hogy semmi bajom.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
Ha már paranormális. _Megvan már a Baranyajenõi tigris?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ott még a valóság is kamu.
Pedig úgy drukkoltam, amikor mentek a Ferikéhez, hogy bárcsak igaz lenne és a ferikén át megnyilvánolú démon jól széjjeltépné az egész fókusz stábot.
De hát az pont nem parajelenség volt.
Szerintem kamu...
Ez jó! Hát én nem tudom mit gondolnék hasonló esetben.
Prof ha nem akart megfagyni az csak azert lehet, mert nem hutotted le elegge. Par ora siman kell hozza, nekem ugy 3 volt a sikeres probalkozas.. Persze tulzasba sem jo vinni mert azert nem tul nagy a nyomas odabent, es megfagy ido elott lezarva is. Talan az idealis az lenne ha be lehetne allitani a hutot pontosan minusz 1-2 fokra es benthagyni jo sokaig a cuccot, akkor nem lotto, hogy sikerul-e.
Nem mineden paranormális ami elõre annak látszik.
Mindenesetre próbálkozok, de még nem akart megfagyni.
A szellemsztorimat viszont nem tudom megmagyarázni. <#csodalk>#csodalk>
Szóval felnyitottam. Nem csapott ki a víz (mert természetesen jól felráztam mélyhûtõbe tevés elõtt) a széndioxid hatására, de azért rendesen jöttek fel a buborékok. Aztán jobban megnéztem és megláttam a kását (vagy hogymondják).
Végülis ha belegondolunk, és durván a p/T-t nézzük, annyira nem is kell elérni nagyobb nyomást!
De a részletekre is kíváncsi lennék:
-Elvileg mûködik úgy is, ha fél literes üvegbe teszek szódavizet, vagy bontatlan üvegnek kell lennie?
-Ha már egyszer sikerült lefagyasztani a kezedben, ugyanazzal a vízzel újra el lehet játszani?
-És részletesen, hogy a sima, szobahms-en lévõ üveget összerázom, beteszem a fagyóba, majd x idõ múlva kiveszem, vagy esetleg elõre hûtõben lehûtött vízzel kell megcsinálni hogy felrázod, majd beteszed a fagyóba? MErt gondolom ha sokáig tartod a fagyasztóban, az sem jó!
Tök jól hangzik!