Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Egyetértünk, azt a felvetést próbáltam én is ezzel cáfolni, hogy izrael veszíthet.
Tehát nem egy mostani helyzetben mit tehetne meg szitu, hanem egy végõ elkeseredésében mit tehet válaszlépésként szituáció esetére (amivel akkor is képes lenne megfordítani egy háború kimenetelét)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A terrorista is csak egy civil. Tod, mint a parasztfelkelésnél: egyik sem katona.
Tehát ha elviteted onnan a civileket, akkor nem marad senki akit lebombázhatnál ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
és igazad van izrael nem veszíthet, MERT az arabok között nincs akkora összefogás hogy együttes erõvel legyûrjék 2-3 országgal meg gond nélkül elbír az izraeli sereg.
És ha még lenne, akkor sem veszíthetne az elõbb említett miatt.
Ezért is fél annyira az iráni atomprogramtól, ezért is fél usa is (hogy már szinte a második antikrisztusként tünteti fel iránt nemzetközileg, míg a délamerikai atomprogramokat le sem szarja), mert az képes lenne ezt a "végsõ" egyensúlyt felborítani.
Akkor rossz hírem van. Mivel én ellenálló vagyok (és az is maradok), és büszkén hirdetem az általam vélt igazat izrael terrorista cselekményeirõl, ezért magyarország is egy ellenséges besorolást érdemel, tehát nuke-ot nekie.
És hiába bizonygatod a lökéshullámnak, hogy márpediglen te cionista, és/vagy zsidó és/vagy izraelbarát vagy, nem fogja meghatni <#eplus2>#eplus2>
Nem, és te mikor találkoztál utoljára az agyturkászoddal :PPP (megy ám ez nekem is, csak nem szoktam lealacsonyodni erre aszintre )"
ott a smile!
és igazad van izrael nem veszíthet, MERT az arabok között nincs akkora összefogás hogy együttes erõvel legyûrjék 2-3 országgal meg gond nélkül elbír az izraeli sereg.
Éppen az a lényeg, hogy minden felszerelést oda visznek a kilövéshez, majd szépen el is viszik onnan. Gondolom egy pillanatig sem gondoltad, hogy az a vascsövekbõl tákolt kilövõ ér akár öt petákot is (bár sztem azt is magukkal viszik).
A rakétákat meg ugyebár nem ott készítik, ahol kilövik, szóval akkor mégis milyen terrorista cuccra pályáznak az izraeliek a kilövés helyszínén ????
Ennyi erõvel atomot nekik, úgy tuti nem lesz utánpótlás .... a probléma csak az, hogy ezt az elképzelést követve akkor mi is atomot érdemlünk, mert senki goj-ok vagyunk aki ráadásul csúnyát mernek írni róluk, és akár terroristák is lehetnénk, ha megszállnának minket hirtelen ....
Nem, és te mikor találkoztál utoljára az agyturkászoddal :PPP (megy ám ez nekem is, csak nem szoktam lealacsonyodni erre aszintre <#ticking>#ticking>)
mi a f@sznak figuráznának az izraeliek atommal anélkül is lerendeznek bárkit a térségben
Arra céloztam (ami megtörtént már egyszer), hogy majdnam lenyomták az arabok egyesített seregei. Akkor már majdnem bevetette az atomot, és ha megismétlõdne (azaz totális vesztésre állna valahogy), akkor tuti biztos hogy nem haboznának a bevetésével.
Szóval izrael katonailag NEM VESZÍTHET
(amíg irán is hirtelen ki nem fejleszti az atomot, mert akkor azért már nagyon nagy szarban lenne ha bevetné).
Valószínûleg te nem érted. Az izraeliek is pontosan tudják, hogy a hezb. elcipeli valahova a rakétákat (erdõ ugyebár nem sûrûn van a sivatagban), kilövi, aztán elkotródik onnan.
Magyarán CSAK civileket lehet gyilkolászni azzal, ha a kilövések helyét bombázzák (me addigra már a másik faluban vannak az elkövetõk).
És ebben az az igazán dúúúúúúrva, hogy ezt az izraeliek is pontosan tudják.
te hülye vagy? :)
mi a f@sznak figuráznának az izraeliek atommal anélkül is lerendeznek bárkit a térségben, az arabok meg nem fognak atomot levágni, mert ha valamelyik szélsõséges szerez is akkor a saját társai nyírják ki mielött robbantana, nem kell az nekik hogy a válaszcsapások visszaüssék õket a kõkorig, mert az tuti ha valaki atomot vet be izrael ellen akkor nem 1-2 ház hanem 1-2 ország lesz full ledózerolva.
Tényleg, google map-on miért nincsenek jelölve az izraeli és arab városok? Nézegettem izraeli reptereket, de csak egyet találtam, és az is civil (és bár a szomszéd városról volt részletes mûhódkép, pont a reptér környékérõl nem)
na vajon miert? <#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Sõt, ha már áttörte az ellenség a frontvonalat, dobhatja oda a saját országára is (jö öreg Generals taktika :)) ), aztán egyszerûen kijelenti hogy ezek a terroristák atomot robbantottak nálluk ...
tenyleg! csak gratulalni tudok ehhez az elmelethez!! tudod, a zsidokat nem kellene osszeteveszteni az arabokkal!!!
Mert nem veszíthet. Annyi szuperfegyverrel (nuke-os repcsi) a hátországában könnyen megteheti, hogy radioaktív sivataggá teszi a határától számított 100 km-t. Na azon nem masíroznak át még tankokkal sem (élve).
Sõt, ha már áttörte az ellenség a frontvonalat, dobhatja oda a saját országára is (jö öreg Generals taktika :)) ), aztán egyszerûen kijelenti hogy ezek a terroristák atomot robbantottak nálluk ...
Tényleg, google map-on miért nincsenek jelölve az izraeli és arab városok? Nézegettem izraeli reptereket, de csak egyet találtam, és az is civil (és bár a szomszéd városról volt részletes mûhódkép, pont a reptér környékérõl nem)
te nagyon le vagy maradva koma...
ezek szerintem az index xikkírójának a találmánya
nekem nem mondja már senki hogy 1000civilt eddig véletlenül öltek meg...
megölték és kész...de ne rinyáljon még izrael hogy véletlen volt,meg hogy nem tudták....
ha meg nem tudták akkor seggek egytõl egyig a moszadban?? vagy ezek mit csinálnak, hogy soha semmit nem tudnak....
Na egész jól megcáfolgatják egymást, az egyik szerint a hezbollah a lakosságot támadja, a másik meg kilõtt izraeli tankokról beszélget...
Majd jön is szépen a válaszcsapás, lesz 80 halott, 220 sulyos sérült és 1000 könyebb sérült. Csak persze ezek arabok lesznek, õk nem számitanak ember sorba, talán 1000 kiad egy zsidót...
3496: csak azért nem, mert nem volt kit és mivel. Azért abban a korban hogy gondoltad a lakosságot támadni magyarországról? Átlöttünk volna a 100 méterre elvivü ágyunkkal? A magyarok ugyanolyan terroristák voltak az osztrákok szemében, csak akkor még nem ismerték ezt a szót, és bombák meg rakéták sem léteztek, igy aztán azt ütötték amit tudtak.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
nagyon rossz hasonlat mert nem a civil lakosságot támadták!
amugy pont ma szedtek le egy tankot, harom izraeli katona meghalt.
ja, es persze a raketakrol sem kellene megfeledkezi, ami egeszen du 4-ig nem volt, viszont az esti orakig 182 darab pottyant le izrael eszaki reszen. ez 8 halotthoz, 22 sulyos serulthoz, vfalamint 100 konnyebben serulthoz vezetett. es persze hasa nasralla is ugatott egy sort a teveben. kb egy oras kabare volt. ha majd lesz rola cikk, akkor be is fogom ide rakni, most nincs energiam osszefoglalni az egeszet. lenyegeben azt mondta, hogy ha az izraeliek ralonek bejrutra, akkor o kilovo tel-avivot allah segitsegevel :)
sztem ehhez meg allah is keves lesz, mert ehhez a muvelethez mar nem eleg a fadjr-5-os raketa. neki valami nagyobb kene, amit persze meg is fog kapni, de hogy meg mielott foldet erne TLV-ben, tuti leszedik a raketa elharitok.
Annak viszont már nem annyira örülök hogy a dolog be fog gyürüzni hozzánk is...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egyébként meg lassan el lehetne felejteni hogy az arabok terroristák, ez gyakorlatilag gerillaháború.
3448:ööö, azért gondolkodj már arra, hogy az izraeli katona bepattan a gyakorlatilag elpusztithatatlan tankjába, esetleg a bombázó repülõgépébe egy olyan ország ellen, aminek nincs légvédelme, a gerilláknak meg nincs semmiféle védõeszközük. Akkor most ki mit is érez? Mit érez az az izraeli katona a szupertankjába a veszély legkisebb esélye nélkül abban a tudatban, hogy hetente 1-2 izraeli civil esik áldozatul a gerilláknak és hogy õ most meg fog ölni 100-200 civilt? és Mit érez az a gerilla akit semmi nem véd, és tudja esélye sincs felvenni a harcot a tankokkal és a repülõkkel ha azok rátámadnak?
Amugy meg, 1848-ban a gaz magyarok voltak a terroristák a jólelkü osztákok ellen, a rákóczi szabadságharc során szintén a kuruczok voltak a gaz terroristák a habsburgok szemében, sõt a világháború során a jugoszláv és francia partizánok voltak a terroristák a németek szemében, folytassam még a sort?
Ha már valaki leterroristázza a hezbollahot, akkor mekkora terrorista már az izraeli hadsereg? Hány terroristát öl hány civil árán a hadseregük? Ha ez lenne a szempont, akkor kiderülne, hogy az un. terroristák sokkal jobb arányban irtják a katonákat a civil veszteséghez képest, mint az istenitett izraeli hadsereg.
ez a mondat nagyon jól tükrözi azt hogy mit is éreznek az izraeli katonák õk a saját családjaikért harcolnak, a terroristák mások családjai mögé bújnak.
katonák hivatalos hadseregben szolgálnak 1 országban, minden más csak félkatonai dolog milicia terror csoport, partizánok és gerillák nem ölnek civileket legalábbis nem szándékos ellenük indult akcióval!
izraelnek meg nem úgy kéne védenie a saját lakosságát, hogy gyerekeket gyilkol az ovóhelyen...
Szóval akkor szerinted civil. Minek is hívjuk akkor, ha civil öl ellenséges katonát?
Nekem a honvédõnél precizebb szó erre nem jut eszembe ... partizán (a nem jó :P)
És itt jön megint a kérdés, hogy ami az elsõdleg cél, talán éppen annak kellene többnek meghalnia (ha õzre mész, akkor õzbõl kellene többet elejtened ugyebár, nem pedig nyusziból ... mer akkor egy kissé vaksi vadász vagy :P , vagy eleve nyuszikra mentél sunyiba :PP)
Egyébként vitatkozhatunk azon is, hogy mitõl katona a katona?
A ruhájától, attól hogy egy katona kinevezte katonának, vagy a fegyverétõl?
Azok a nem állítólagos terroristák azért öltek le több katonát, mert a katonák megpróbálták lekapcsolni a Hezbollah embereit Libanon területén, ezért az ott kialakult tûzpárbajokban haltak meg ezen katonák...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezt a háborút-ellenségeskedést, csak egy utópisztikus világban lehetne megoldani.
Vagy egy nagyon fájdalmas sokkoló háborúval? nem is tudom...
Amíg az egyik ország az állampolgárait próbálja védeni megelõzõ csapással, addig a másik elfajzott szabadságharcosokkal bombát erõsít magára.
1) mert az annyira kicsi, hogy még a CNN sem meri leírni
2) mert a jelentõs katonai áldozat számmal közösen esetleg úgy jönne le, hogy mégis katonai létesítményeket célozgatnak :P
Az tuti, hogy olyan komoly találatot összesen nem kapott eddig izrael, mint a libanoni kõolajfinomító lebombázása (nyugaton keményen kussoltak róla illetve mellékesen említették, csakhogy az olaj ömlik a tengerbe és elõbb utóbb már ciprus, görögök és olaszok fognak panaszkodni, hogy mijezaszar itt a partjainká vazze .... há ebbe basznak fürödni a turisták akikbõl élünk )
Ja, és a folyamatos bombázások mellett embereket menteni a házak romjaiból?? Nem épp a múlthéten haltak meg páran pont ezért??? Egyszóval humanitáriusan sem elfogadható, hogy ugyanazt a környéket többször megszórják.
hamár számokkal dobálozol az Izraeli anyagi károkat miért nem emlited? ott is löttek szét épületeket, tettek embereket hajléktalanná. Igaz az a Gonosz Izraelieknél van akik voltak olyan aljasak hogy megprobálták magukat megvédeni a rakéta támadásoktól és nem fülüket farkukat behuzva siránkoznak hogy jaj lõnek...