13258
-
#2273 Mostmár nem..átvette a vezetést a Colts:-( -
#2272 Óriási ez a meccs, akárcsak a tegnapiak. -
Dougie #2271 a vasárnapi meccs hétkor kezdődött (mint a múlt heti is)
Tomlinson és Rivers megsérültek... de még így is vezetnek (egyelőre) -
#2270 Nézi valaki a Colts meccset?
Jelen pillanatban Chargers vezet:-)
Gondoltam megnézem mikor lesz a meccs,kicsit eltájoltam magam,azthittem később lesz,bárnemvoltam gépközelben.
Mostmár az uccsó negyedben jár. -
lord nihilus #2269 iparosan :D:D igaz, a Packers meccs se volt semmi, de eddig még csak az nfl.com-os összefoglalót láttam :( -
#2268 uccsó 4negyed Jax - Patriots Sport 2őn! -
#2267 Green Bay meccs sokkal látványosabb volt,míg a Patriots olyan iparosan hozta a meccset.Annyit adtak amennyi kellett.Brady nem hibázott,mert nem is volt kényszarítve.Jax.meg mikor már hátránybakerült,sajnos sietnie kellett,és benne vana hiba.
Packers játéka jobban tetszett,bár más volt az ellenfél is,de valahogy ott volt szív! -
#2266 SPORT 2 Patriots Jaxonville!! nem tudom a vég eredményt de akit érdekel sasoljátok!! -
Etelkozi Vata #2265 illetve deflection... -
Etelkozi Vata #2264 Annyiban nem értek veled egyet, hogy a Jax nagyon jól kezdett és nyílttá tette a meccset.
Aztán a 3. negyed néhány hibája megbosszulta magát, onnan már nem tudtak visszajönni. Amikor szorítani kezdte őket az idő, jöttek az újabb hibák.
De le a kalappal a Jax előtt, szerintem derekasan küzdöttek.
Megint más kérdés, hog Brady-vel nem tudtak mit kezdeni, incomplete pass /az a kettő/ csak drop volt, nem tackle. -
#2263 1st 2nd 3rd 4th Final
Seahawks 14 3 3 0 20
Packers 14 14 7 7 42
-
#2262 EDDIG KIK VANNAK "TOVÁBB JUTVA HSZEKBŐL eddig a GB és a PAtriots -
#2261 Green Bay game iszonyat jo volt, bar sajnos csak foszlanyokat lattam belole. Patriots game meg dog unalom volt, kiszamithato, sablonos, mint az egesz season... :P -
#2260 hát de nehogy már a patriots nyerjen
ekkora egy csíra famblt jézusom, sajátját löki meg -
#2259 csak most kezdet rá nagyon esni -
#2258 Eszméletlenül szakad a hó!
Már alig látni a pályát:-)Nemsemmi ilyen időben játszani!
Igazi hazai környezet:-)
20-35 jelenleg:-)GoPackers! -
#2257 hát az biztos -
#2256 Nagyot játszik ma Favre!
Ahogy fordítottak,és mostmár magabiztos vezetés a félidőben:-) -
D00M #2255 Szia! Egyelőre megmaradok a full-contact verziónál, de majd ha kiöregedtem akkor benézek hozzátok :) -
#2254 ja elég jól feljött 14-0 hátrányból 14-20-ra megjól szakad a hó -
#2253 Itt lehet nézni szinte mindent..nagyon jó a meccs!
Mindjárt vége az első negyednek. -
#2252 kössz -
#2251 http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=4646&part=sports
itt nézheted,Sopcast,vagy TVU klienssel. -
#2250 hol lehet nézni a meccset? -
#2249 Nagyon nagy ez a Green Bay meccs!
Nemsemmi küzdelem van a pályán!Az idő meg enyhénszólva nem kellemes. -
#2248 :-D..Iggen..látom te majd a Patriotsnak szurkolsz:-)
Valamelyikünk biztosan örülni fog a végén:-P
Ha te ,akkor én meg azért,lesz még esélyem örülni:-D -
lord nihilus #2247 :D -
#2246 Már nagyon várom ama estét,és persze az éjszakát.
2 atomjómeccs!
És az benne a jó,hogy tudok szurkolni mindkét meccsen!
Green Bay,iletve Jacksonville! -
#2245 Grat a megalakulashoz es sok sikert hozza! -
#2244 Szia Attila8805!
Igen én is a szervezők között vagyok. Kérdezz bátran, de kérlek, hogy a hffl oldalán tedd föl, mert azt sűrűbben nézzük. Regisztráció nélkül is írhatsz. A cím: hffl.freebase.hu
Szia DOOM!
Köszi az észrevételed. Már a hiba kijavításán vagyunk. Ha téged is érdekel, gyere bátran! -
D00M #2243 Van, most februárban (asszem 10.-e) lesz valahol Arena Football kupa. -
D00M #2242 Én belenéznék a szabályok leírásába, az a passing interference és a hozzá tartozó büntetés nem igen stimmel :) -
#2241 Te is szervező vagy?
Mert lenne egy két kérdésem. -
#2240 Nekem van asszem 3 vagy 4 Cowboys mezem, de ebbol csak egy er valamit #9 Romo, a tobbit leertekele vettem, mert miutan Keeshan Johnson (valszeg elirtam a nevet) atigazolt a Panthers-hez, 20 dollarert vesztegettek a mezet a Cowboys Pro Shop-ban. :)
Amugy strapabironak strapabiroak, de ossze sem hasonlithato egy on-field mezzel, ami kb. 3-4-szer olyan vastag. Csak sajnos azok a mezek 250 dollarnak kezdodnek, meg amugy is tul nehezek ahhoz, hogy utcan hord. -
#2239 Nekem N.Y.Rangers mezem van kintről kaptam annak idején 150$ volt -
#2238 Végülis nemdobod ki mert megmarad és eléggé tartós:-)
azért egy Favre mez elférne nálam is,főleg most bajnokok lesznek:-)
Persze nemlesz ott egyszerű,de minden megtörténhet.
Én vagy 15 éve,egy avalanche mezt vettem 10ezerért,akkor nemkis pénz volt,azóta is megvan és bírja a kiképzést:-) -
#2237 azért sajnálok 15000-17000 -ret ki dobni rá de szeretnék NFL NHL mezt venni 1-1et kedvenceimet -
#2236 Mellesleg jegyeznem meg, hogy ezek nagyon jo arak. Azt hinne az ember, hogy a mezek is oltari dragak Magyarorszagon, mint szinte minden mas import cucc, de az Amerikai 75 dollaros egysegarhoz kepest ezek szinte semmivel sem dragabbak. Itt is kb. ugyanennyibe kerul egy mez. -
#2235 Hat ha Dallas ugy jatszik, mint az elmult 3 meccsen, akkor ebbol nem lesz nagydonto... :( -
#2234 leeht ez lessz