13258
feenMUx.jpg
  • Soldiers
    na megrendeltem a kesztyűt a www.coolsport.tk-ról azt akarom kérdezni hogy nem kapok vmi infot hogy megkapták e a rendelésemet???
  • Soldiers
    Cutters Receiver
  • D00M
    Milyen keszrtyűt vettél? Amúgy péntekre várható a cucc.
  • Soldiers
    na rendeltem kesztyűt a http://www.coolsports.tk-ról és azt akarom kérdezni hány nap alatt érkezik meg a kesztyű?
  • LasDen #2309
    én is Pats - Giants SB-t látnék szívesen......viszont én azzal, hogy a Chargers lett a Pats ellenfele kicsit félek a meccstől....mert ha a Coltst kapják akkor tőlük tudom mit várhatok, hogy mit tudnak, de a Chargers meg teljesen lealázhatja őket....de remélem nagy küzdelemben végül nyer a Pats......
  • Darth Krash
    Igazad van, mert valóban a Green Bay az esélyesebb..de a Dallas is az volt, szal a Giants megint az esélytelenek szerencséjével is bejuthat. De nem szabad elfelejteni hogy az alapszakaszban a Green Bay a Giants Stadiumban verte meg a Giantset..és most a Giants idegenben eléggé jól játszik...Én abban reménykedek hogy egy izgalmas és szoros meccset játszanak, és ha így lesz akkor nem leszek szomorú ha a Giants kiesik...
  • Rincewind
    En nem nagyon remenykednek Pats - Giants SB-ban.

Szvsz Giants nem azert nyert most vasarnap, mert olyan nagyon jol jatszottak, hanem egeszen egyszeruen Dallas az arnyeka sem volt regi onmaganak; egyaltalan nem hozta azt, amit a season elso feleben nyujtottak. Gyakorlatilag az egesz jatek running game volt, Marion Barber begig vitte a hatan az elso felidot, Romo szinte semmit nem passzolt. Defense sem volt a csucspontjan. Igy nem lehet nyerni...

Green Bay viszont mas! Lelkileg sokkal felkeszultebbej, mint Dallas. Ha csak fele olyan jol jatszik Green Bay es Favre apo, mint mult heten a Seattle ellen, akkor a Giants labdaba sem rughat, egyszeruen Green Bay tul nagy falat.

Mindez persze csak maganvelemeny, es a foci amugy is mindig tartogat meglepeteseket, de szerintem egy Green Bay - New England SuperBowl a legeselyesebb iden.
  • Kori
  • lord nihilus
    ahogy érzed^^
  • Bucser
    Persze....
  • lord nihilus
    tavaly csak a jobb receivereken múlott idén megvannak többen is
  • Bucser
    Jahh mert nem kell azon izgulnotok, hogy a Colts kiveri a Patset:D
  • Darth Krash
    Hát igen:D Remélem marad is a szint, főleg hogy a kedvenc csapatom is benn van még és nem első körben vérzik el, én is jobban várom a meccseket:D Tavaly is Pats - Giants döntőt vártam, de nem jött össze. Idén úgy érzem a Giantsben és a Pats-ben is több van és mind2 csapat megérdemelné a SB-t. Bár nem lesz könnyű dolguk;(
  • lord nihilus
    most izgibb a PO mint tavaly szvsz
  • Darth Krash
    Sztem rohadt jó meccsek voltak és azért elég sokáig bizonytalan volt minden meccsen a győztes kiléte.És igen nihi én is Pats - Giants döntőt szeretnék;) Sztem ha a 17. heti produkciót sikeülne megismételniük, akkor minden idők egyik legizgalmasabb SB-jét láthatnánk:) És én szeretem a jó meccseket:D
  • MrSpock
    Egy kicsit visszaolvastam és egy kis idézet Bucser-től:-)
    "A San Diego csak vágyálom nem? (ez az SD ezt a Coltsot nem igen tudja megfogni szerintem...)"
    És Dallast vártam tovább,és a Jax-ot:-)(ez tényleg csak álom volt)
    Realitásként azért a New England-ot gondoltam.
    Green Bay meg adott volt nekem:-) 50%-os találat:-)
  • Soldiers
    nem tudtok olyan honlapot ahol kesztyűket lehet venni mert nem találtam??
  • lord nihilus
    Giantsnak szorítottam és sikerült nekik, a Pats nem hagyott cserben :D Packers meccsre nem tippeltem de így is jó h Favre bácsiék jutottak tovább ::) Coltsról nem hittem volna h most kiesik...bízok egy Pats - Giants SB-ba(egy haverom is igencsak örülne egy ilyennek :D:D )
  • Etelkozi Vata
    Na ki hány győztest talált el?

Nekem 3 jött be, a Packers-ben és a Pats-ben szinte biztos voltam, de azt kell mondjam, a Giantsban is...
    A Colts hazai veresége meglepetés, méghozzá nagy...

Patriots - Packers döntő lesz... Szerintem...
  • Kori
    kersd meg az összefoglalot a kicsi képek közt jobbra lent oda katt és lejátsza a firefox is
    legalábbis nekem
  • MrSpock
    Az IE lejátsza nálam is!
  • robotnyk
    amióta betették a reklámokat, a firefox nem játsza le nekem sem, csak az IE
  • Soldiers
    nektek a nfl.com-on a meccs összefoglalokat lejátsza mert nekem nem???
  • MrSpock
    Én bealudtam a meccsen valahol a 4.negyedben.
    Valami rémlett,hogy nyertek Manningék,derengett,de csak reggel néztem meg,hogy tényleg.
    Megérdemelte a Giants a győzelmet!
    De így legalább tudok rendesen szurkolni a Green Baynek,és a Chargersnek:-)
  • Kori
    Giants maximálisan megérdemelte a győzelmet
    Eza dallas nem az a dallas amit a szezon elején közepén láttunk, igaz időnként villantak de hát ez kevés
    na meg irtózatos bírói segédletet kaptak
    IGAZ JAKUZA???????????,
  • Rincewind
    Crap... :P
  • Casillas
    nyg winrar, iláj rulz ^^
  • Shep
    Vezet a Giants yeee
  • Shep
    nincs sport 2-m szerinted ha lenne a neten nézném?
  • Bucser
    őőőő Sport 2 élőben közvetíti:)
  • Shep
    na csak találtam egyet, akinek még kellene Channel - 38635 -Sopcast
  • Shep
    Ginats meccsre nem tud valaki stream-et? Működőt, mert végignéztem már vagy 10-et vagy offline, vagy csak bufferel
  • LasDen #2281
  • robotnyk
    leginkább azt sajnálom, hogy mindkét csapat szépen elintézte egymást, ha LT és Rivers nem lesz 100%os, akkor a Patriots röhögve veri meg őket. mindkét csapat szimpatikus, de a Coltsnak jobban örültem volna... de ha Merriman fasírtot csinál Tommy fiúból, akkor nem számít. Harrison fumbleje tette ezt a meccset ilyenné, addig sehol nem volt a Chargers. de azért azt megmondom, hogy a Rivers-féle hisztigép továbbra sem tetszik, főleg, hogy lassan az egész SD átveszi ezt a mentalitást, minden flagre a pálya közepén üvölt a HC is... ez nem európai foci.
  • Soldiers
    hát ez nem hiszem megverte a Diego a Colts-ott
  • lord nihilus
    jaja Volek&Turner előtt le a kalappal
  • MrSpock
    Szép volt San Diego!
    Nemsokára meglátjuk azt is:-)
    Biztosan hatalmas meccs lesz!
    Go Cowboys:-D
  • Shep
    Szép, szép, de remélem a másikon a Giants fog nyerni.
  • MrSpock
    Mostmár csak okosan kell játszani és meglesz a meccs!:-)
    Szép teljesítmény lesz a Chargers részéről!
  • Dougie
    azóta már visszavette a Chargers

a backupok kb. ugyanolyan jók mint az "eredetiek" - durva

amúgy ez a playoff legjobb meccse eddig kb.