437
Aliens vs Predator 2
-
#65 Ég áldjon fiam a működni is fog. -
#64 Nekem is pont ilyenkor van kölcsönadva a 2CD -
#62 Mármint az alienekből van még sok. : ) -
#60 Sikerült. Már túl vagyok rajta. Sok van még belőle? -
#59 Kösz. Megynézem. -
#57 Segítség kéne! Az alien pályákon bejutottam a Hiveba és kinyirtam mindenkit, de egy sziklarakás elálja az utam. Innen sehova nem tudtam menni, sehol nem volt olyan járat, amelyik nem önmagába térne vissza. Most merre? -
#56 Segítség kéne! Az alien pályákon bejutottam a Hiveba és kinyirtam mindenkit, de egy sziklarakás elálja az utam. Innen sehova nem tudtam menni, sehol nem volt olyan járat, amelyik nem önmagába térne vissza. Most merre? -
#55 Figyeld csak , most meg 5-től !
Sőt , ha beírsz nekem egy választ , akkor már 6-tól ! :)
Ez az új disegn legnagyobb hibája !!!
Eltűnnek a régi hozzászólások .Ez nemcsak erre a topic-ra , de jónéhány másikra is igaz . -
#54 Azért érdekes, hogy 4től indulnak a hozzászólások... Itt valaki moderált -
#53 Öőő ezt észre se vettem a searchban, a legelső avp2 topicra klikkeltem izomból -
#52 Talán ezt a topic-ot kellene felhozni DETONATOR ! :) -
#51 Itt van egy király előzetes, sztem mindenkinek kötelező !!!
HC Gamer AvP 2 Előzetes
-
CLY #50 ..hár skacok ez egy nagy nagy szar...!
Legalábbis nekem annak tűnik! -
#49 kipróbáltam, nem túl nagy durranás, és nem nagyon találtam a grafikában olyasmit, ami indokolta volna a gépigényét... a hangulat nagyon nem rossz, igazén mondjuk nem ijedtem meg tőle, a zene mindig jól rákészített :))) -
#48 te ez a jatek nem lesz Game Boy Advane -re is ? ahahahahahahahahahahah -
#47 az lehet de közel sem enniyre parás...aki meg nem parázik ezen a gamezon az kihagyta a filmeket olyan 10-15 éves korában!!! -
#46 Na mindegy,hagyjuk...Egyébként meg lehet nézni a Ps2-es Aliens Colonial Marines c. játékot,ütni vágni fog mindent...És mindez egy 90E ft-os gépen.....Zsír.. -
#45 Egyébként 16 fps-sel is lehet folyamatos a játék csak hát érezhetően lassabb is. -
#44 Jol van na en is tudom hogy ahhoz hogy folyamatos legyen legalabb 25 kell. -
#43 Mondjuk onnan tudom Kb az fps számot,hogy még véletlenül sem folyamatos..... -
#42 Teljesen igazad van, a grafika őszintén szólva szerintem nem az a nagy vmi aminek ilyen nagy gép kéne jó a karakterek jobban ki vannak dolgozva mint az elődben de a helyszín szerintem nem sokkal jobb, a vér a padlón meg mintha vmi matrica lenne odaragasztva, na jó ezt csak kukacoskodásnak írtam, de tényleg érthetetlen ez a magas gépigény, az fps-t honnan tudod mennyi? Az a fejlámpa pl tök szar ha be van kapcsolva nagyobb teremben nem tudok célozni tőle tökre zavar hogy egyik részen sötét van a másikon meg világos/jó ez az én bambaságom de hát akkor is/ hol van a night vision? -
#41 Arcoskodás feelingje van a dolognak..... -
#40 Hehe :
P3 600 + 256 MB RAM + Asus GeForce 256 DDR
1024 x 768 , 32 bit
és minden MAXon, aza minden bekapcsolva a Graphicsnál és minden HIGHon :-9)
mondanom se kell, hogy nem akad ;)
-
#39 Mondjuk én a Cerka600+TNT2+320MB-al médiumban 800X600X16-ban nem tudtam még a 24FPS-t sem elérni...Amikor meg jöttek az Alienek célozni sem tudtam...Úgyhogy a demó alapján abszolút nem vagyok elájulva aprogramtól,annyival nem néz ki jobban mint ahogy azt a hardver megkövetelné...Gyalázatos optimalizálás.... -
#38 Kinek milyen konfigon milyen beállítás mellett hogy fut? -
#37 Hát nem tudom de szerintem az 1-től nem lesz jobb legalábbis a demoból nekem ez tűnik ki, főleg így hogy mondjátok, hogy ez a már lényegében végleges verzió. -
#36 Jaja, csiszolgassák csak, egy újabb mesterművet kapunk, a Demo örömére elővettem újra a az AvP Gold-ot :))
-
#35 Inkább örüljünk annak , hogy hamarabb jelenik meg ( remélem tényleg így van :) ) ! -
#34 kiráj !!!
csak mert a Demo végén at van, hogy Fall 2001, ami ugyi 2001 vége, ami tél >)
-
#33 Gamekapocs
Exkluzív AvP 2 videó, európai megjelenési dátum
2001. augusztus 18, Szombat - Castor
A Vivendi-Universal Interactive legfrissebb sajtóközleménye szerint az Aliens vs. Predator 2 tervezett európai megjelenése november 8-ra esik. Igaz, hogy a játék már szinte teljesen kész (ezt bizonyítja a demó is), de a kiadó még szeretné, ha csiszolgatnának a programon, valamint véleményük szerint szükség van még egy 3 hónapos reklámkampányra is.
Ha ez nem is volt annyira jó hír, a következő biztos az lesz. Amiért biztosítottunk egy magyar mirror-t a demónak, mi és az egyik cseh magazin, a Bonusweb.cz kaptunk egy 1:09 perc hosszú exkluzív videót a játékból. Ha letöltitek az 5 és fél megás fájlt, akkor egy alien, és egy tengerészgyalogos szemszögéből követhettek végig néhány látványosabb jelenetet.
Ez azért már közelebbi megjelenést igérő hír ! :) -
#32 ott van a második beszólásnál a link, a Demo letöltése, 52 MB
Todd : ez csak DEMO, még sok minden történik decemberg, kb akkorra várható
-
#30 Hello Todd!
Remelem nem zavarlak meg nagy jaccasodban, de jo lenne, ha leirnad, hogy honnan toltotted le. :)
Elore is KOSZI!!! -
Todd #29 Most szedtem le a Netről a gamét és...WoW!!!!!!
Így este nagyon ütős a játék, mint az első rész! De mi a fak van a nightvision-nel????? He????? És mi a fak van a pulsrifle hangjával???? He????? Remélem ezen még változtatni fognak...Kíváncsi vagyok mit csinálnak majd az Alien-nel és kedvenc vadászunkkal :))
Na csákány, megyek jáccani!!!! -
#28 Jóvan, összekevertelek vkivel, csak mert már túl sok embert ismerek jobban innen az SG Fórumról.
-
#27 Bizonyára ez, nem vagyok klánba! Bocsi az offtopicért -
#26 Persze, én vagyok, CSben is ez a nevem, de neked is ez ?
Melyik klánban vagy ?
-
#25 Téves én nem ismerlek. Na én is megcsináltam a demot, tényleg nincs nightvision vagy csak én nem találtam? Hááát az 1 jobb volt így a demo alapján remélem a full ettől sokkal jobb lesz, na azért hardon már elég kemény a dolog főleg a szellőzőben, de ezeket a 2 lábon járó alieneket nem tudom megbocsátani/jó a filmben is volt ilyen de nem sok/ ami viszont tetszett, hogy mostmár intenzívebben mászkáltak a falon is. -
#24 Meg kell hekkelni a security bigyót, ahova kártyát kéne rakni, na akkor jönnek az Alienek :-))
-
#23 Szevasz TBlade, asszem sejted, hogy az vagyok, de végre tom ki vagy. :-))
-
#22 Coine te a CS-s Coine vagy? Csak kérdem