437
Aliens vs Predator 2
-
#21 Ez biza így van -
#20 Nem azt mondtam hogy csak 2 lábon jöttek de az a gyakoribb -
#19 Már az 1 részben is....Egyébként király lesz a játék csak nagyon jó vas kell alá...És a hangok gyatrábbak mint az első részben,a gépfegyver hangja pl. sokkal szarabb lett,egyáltalán nem hasonlít a filméhez... -
#18 nem igaz, alienek nállam nyomultak 4 lábon is.
-
#17 Hááát nem értem miért kell azoknak a fránya alieneknek még mindíg 2 lábon járni? Azért ezt megcsinálhatnák már végre rendesen. Amúgy elég jó, fülhallgatóval elég vad, de azért nem ijedtem halálra magam, pedig éjfél körül ültem le vele játszani kicsit, meg az alienek sem olyan halalosak mint az 1ben ott egy példány is úgy szétkapott mint a sicc ha nem figyeltem így aztán volt is rohanás a legneheyebb fokozaton. -
#16 2001 vége, ősz vége, tél kezdete kb.
-
#15 ÚRISTEN !!! :-))
Végignyomtam a DEMOt (miután végre rájöttem, hogy meg kell hekkelni a Security cuccost...) és beszarás milyen jó ! Meg fogom szerezni a teljes verzió, ez tuti.
Állllaaattttt game !!!
-
#14 Nem jol irtad...
mikor igerik a szivinfarktust...
En igy utaojara a Resident Evil 1 esben ijedtem meg amikor megyek es beugranak a kutyak az ablakon...akkor repult a joy de jol:))) -
#13 Mikorra igérik a gamét? -
#12 Na lekaptam kicsit bele is néztem, kb 5 perc de egy nyamvadt aliennel nem találkoztam, viszont a shotgun amit találtam, háááát. Nem értem mit ilyedeztek ettől a gamétól nagyon jó a hangulat de én az 1ben a hangóktól azért nem tettem magam alá/nem úgy értem hogy rosszak voltak, mivel a filmből lettek kiszedve/ 1x-2x er megilyedtem az igaz de az is főleg a paraziták miatt volt mikor néha a semmiből ugrottak rám, mert nem volt az a hülye hangjuk. Ja ez a demo milyen hosszú, megint csak 1 pálya? Az a hack mire jó, mert nyomom ott az egyik computernél de semmi? -
#11 még nem jött le, csak 37%-nál vagyok, de már nagyon várom :-9))
-
xtaki #9 csak ugy tudtam jatszani hogy lehalkitottam es kozben folyamatosan azt mondogattam hogy "ez csak egy jatek, nem is lehet meghalni" ;))) -
#8 Ize... szal nekem olyan gordulo szekem van... es amikor ejjel 4 kor lejjot a demo... akkor jaccotam es baazz... en 3 metert repultem hatra mikor nekem ugrott egy kurva Alien:)
Magyarul : a Demo lejatszasanal 4 pre-infartusom volt es vagy 7 falfeher statusban voltam:))) -
#7 Huhh hogy telik az ido.Meg nem havertem ki az egyet sem erre itt a ketto.Az egy nekem nagyon tettszett.Remelem ez is jo lesz.Mar toltom le.Remelem lejon ma este.:)))
-
#6 Úristen, asszem ezt töltöm este :-)))
nagyon teccet az 1, eszméletlen volt, ez is az lesz :)
-
Atomy #4 Már töltöm is le :-) -
fairplay #3 A demoval lehet neten nyomulni? -
#2 Aliens Vs Predator 2 demó:
dávnlód