Aliens vs Predator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tudja, hogy lehet megoldani a Master Server kontra Win7 problémát?
Én is megpróbálom, de nekem GS-es AVP2 van, amihez ugye már nem adtak kódot. 😄
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
és szóval kérte a cd-kulcsot, megadtam és kész kilépet, meg ugy tudtam hogy nincsen már "szervergép" vagyis a készitök már nem szolgáltatják hogy multizni tudjunk, hogy is van most akkor???
Mehet a kukába ez a gamestaros dvd. Majd valami torrent oldalról levadászom a kalóz verziót, azzal biztos minden mûködni fog. Ennyit a legális dolgokról.
Windows Registry Editor Version 5.00
"Language"="English"
"InstallDir"="{PATH}"
"Update Command Line"="-rez AVP2P1.REZ"
"Num Launcher Runs"=dword:00000009
"Disable Sound"=dword:00000000
"Disable Music"=dword:00000000
"Disable Movies"=dword:00000000
"Disable Joysticks"=dword:00000000
"Disable Triple Buffering"=dword:00000000
"Disable Hardware Cursor"=dword:00000000
"OptionsWarning"=dword:00000001
"Save Commands"=dword:00000001
"Commands"=""
"Directory"="{PATH}"
"Full Name"="Aliens vs. Predator 2"
Egyébként tényleg semmi esély rá, hogy bármi mód is lehessen játszani vele multit? Mert én errõl anno lemaradtam. Vagy inkább valaki eltudná mondani milyen játéktípusai voltak? 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Itt egy kép:

A játék egyébként simán mûködik, csak pathelni és magyarítani nem tudom.
Pár napon belül letölthetõ lesz a Magyarítások Portálról
AVP2 Widescreen Patch: http://www.filefront.com/10680917/AVP2-Widescreen-Patch/
Elküldve a Magyarítások Portál szerkesztõinek, úgyhogy gondolom rövidesen publikássá válik.
Hááááttt.... Bõ 7 év elteltével (az elsõ publikus félkész verzió után) csak be lett fejezve. Ékezetek nincsenek benne. Köztudott hogy az engine alapból nem kezel magyar ékezeteket, fontkészletek grafikus átbuheráláshoz meg már nagyon nem volt kedvünk 😊
A fõ érdem a befejezésben Nemecz Ádámé. Pár nap alatt lefordította a hiányzó szöveget! Én a befejezésben csak a tesztelésben, hibajavításban vettem részt + dll és rez buherálásban + a végleges verzió telepítõjét csináltam meg.
am meg szedj le 1 frissebb daemont és próbáld azzal
Nekem lenne kérdésem, hátha tudja valaki, miért van ez. Win 7-em van, lehet ez okozza. Felrakom az AVP2-t, megy minden, netes dolgot is megcsinálom, viszont neten, amikor írnak, nekem össze van mosva az egész:S alig lehet kivenni belõle bármit is. Van valakinek tippje, hogy miért?
Gondjaim vannak a játék telepítésével. Valaki tudna segíteni?
Azt szeretném kérdezni hogy megtudnátok-e mondani hogy nincs-e egy olyan mod (vagy ilyesmi ) amivel a predinek 2 karma lenni (az az alapfegyó) mint a 3adik részében (nekem az is meg volt de nem teszett ezért uninstall) 😄
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
de indításnál a kövi üzit dobja és nem indul:
ERROR: Could not launch LITHTECH.exe.
Valaki találkozott már ilyen hibával, vagy esetleg tudja mi a megoldás? :S
Elõre is köszi.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Next PC upgrade: 2022
2 modot egyszerre hogy kell használni?
Nem tölti le ezt virust jele a nod 😞
Akkor a commandline sorba csak egymás után beirom õket ? Kell közéjük space vagy vesszõ akármi?
Ráraktam 1.0.9.6-os patchet hozzá a cracket és új game indításánál visszadob a menübe 😞
Van erre valami megoldás?
a problémám az, h a játék befagy szerver kereséskor. végigcsináltam ezt. próbáltam ugyis h kikapcsolom a routert, hátha az lenne probléma, de ugysem ment. tudnátok segiteni? :/
I never asked for this.
Vagy ahol a terepjáró egység pihen?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.