Aliens vs Predator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Alien vs. Predator-sorozat is MOD-alapú játék.
Okosan elkészítve egyetlen MOD sem okozhat neki gondot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És a tied is modként fog mûködni vagy rendes telepítõs lesz?
Next PC upgrade: 2022
Az ékezetes megoldás a klasszikus "nem használt karakterekre magyar ékezetes betûk" módszerrel készült...
39 betûtípus Photoshoppal... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Ezt ajánlom: AvP2 2007 Complete texture overhaul (1.1 Fixed) - 307 MB.
Kicsomagolva 800 MB.
Nosza az a helykó hogy, hogy felraknám megint a gammát, de nem engedi!
Állandóan le akarja törölni merthogy a C:\Windows mappába elvileg még maradt amit manuálisan kéne törölni, de nem találom a fájlokat...
Mit tegyek?
THX!
néztemegy olyan videót, ahol a Counter Strike-ba predatorral lehet menni: http://www.youtube.com/watch?v=5WdT9SQY1MQ&feature=related és azt akarom megtudni, hogy honnan lehetne ezt a módot letölteni?
rossz verzitó töltöttem le!
de így se
úgyanúgy sima lan játék lenne
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Nos, talán még annyi kiegészítést tennék hozzá, hogy azóta a Primal Hunt-hoz is készült egy hasonló próbálkozás, bár ezt némiképp gyengébbre értékelném. Ugyanis sokkal több akadályba ütköztem vele játék közben. Sokszor már egyedül is lehetetlenné vált az egyes pályákon a továbbhaladás.
Összefoglalva, elõbb az alapjáték modját javaslom kipróbálásra, majd csak ezután a kiegészítõjét. Elõrebocsátom, hogy elég sok macera van vele, de számomra az általa nyújtott játékélmény kárpótolt mindenért.
Sok sikert! <#wave>#wave>
elvileg annyi lenne, hogy beteszem és lanban tudnák(nék) játszani? csak hogy nekem nem sikerült...
Üdv
hol, mond már meg légyszives
csak olyan van hogy válasz a négy csapat közül és kezdj gyilkolni.
Akit érdekel, a pólus 576-ban lehet kapni avp2-t medellion kiadásban (Kb 2-3 db van még). Én amint megláttam, kaptam elõ a pénzt, má azzal nyomulok. Oké az All seeing eye megold mindent, de akkor is, így legalább tudok primal huntos és modos (ajl) szervereken menni. Lényegében ennyi. Üdv
Hogyan lehet coopban játszani az alap 2-vel?
Üdv All
Bocsi a sok kérdésért.
Laci1818: Néztem az avp mappáját, de TEXT1.FLT fájlt nem találtam. Nem lehet, hogy a videókártyával nem fér össze?
Elõrre is köszi!