437
Aliens vs Predator 2
-
#397 Igen tudsz,de sok nem kompatibilis egymással(projam mod a 0.9.6al sem kompatibilis,ha az kell csak 0.9.5ig patcheld,rakd rá projamot és nem kell savior(savior multihoz kell,de single nem jó nélküle). -
#396 Leírhatnád link-el együtt! + még azt is hogy tudok egyszerre több modot is használni? -
#395 Nekem is ez volt,Savior Modot rakd fel!(ha nem tudod hogy kell hozzá modot felrakni írj leírom részletesen) -
#394 Feltettem a játékot szeretnék vele játszani de nem enged :(
Ráraktam 1.0.9.6-os patchet hozzá a cracket és új game indításánál visszadob a menübe :(
Van erre valami megoldás? -
bust #393 sziasztok
a problémám az, h a játék befagy szerver kereséskor. végigcsináltam ezt. próbáltam ugyis h kikapcsolom a routert, hátha az lenne probléma, de ugysem ment. tudnátok segiteni? :/ -
Gathavor #392 Hello lenne egy kérdésem: Predator utolsó pályáján eljutottam egy bazi nagy csarnokba, kinyírtam két robotcsávót és két automata gépágyút. Középen egy nagy cső fut végig elvileg alatta kell elmenni. Levadásztam a plafonon csimpaszkodó alient de amikor továbbmennék elakadok a semmiben, bénázik balra-jobbra de nem tud továbbmenni pedig baloldalt látszik is egy létra, amin elvielg föl kéne mennem (szerintem.) Mi a teendő? -
#391 Sziasztok!Felraktam a játékot,rendesen működik,de miután felraktam a 0.9.6os patchet már sem a mentett állásokat nem tudom betölteni,sem pedig új játékot nem tudok kezdeni,multizni sem enged.Mi lehet a baj?XP SP3 van. -
david130 #390 ajtó mellett azt a kis izét amibe a kódot kell beírni Le kell hajtani a fedelét és ki kell sütni a kis áramos szerkentyűvel.
-
#389 Azt ami először lecsukódik?
Vagy ahol a terepjáró egység pihen?
-
W B #388 hol, milyen ajtó? -
koma10 #387 AVP2-höz kéne segítség.A legelején nem tudok tovább menni az ajtón.A Marinnel vagyok és nem tudom hogyan kell kinyitni az ajtót. -
#386 Telepítős MOD.
Az Alien vs. Predator-sorozat is MOD-alapú játék.
Okosan elkészítve egyetlen MOD sem okozhat neki gondot. -
#385 Akkor leállok a játszásával és megvárom a normális magyarítást legyen az bármennyi idő is míg befejezed!
És a tied is modként fog működni vagy rendes telepítős lesz? -
#384 Igen. A PDA üzenetek egy része amúgy sima TGA kép.
Az ékezetes megoldás a klasszikus "nem használt karakterekre magyar ékezetes betűk" módszerrel készült...
39 betűtípus Photoshoppal... :)
-
#383 És a te verziódban mindent sikerült magyarrá varázsolni ? Mert amit le lehet tölteni abban pl a pdakban olvasható üzik nem magyarok.:( -
#382 Csak be kellene fejeznem. Az enyém ékezetes.
[Sajnos, az elmúlt 2-3 évem nem arról szólt, hogy én mit akarok...] -
#381 És ékezetes magyarítás nincsen? Mondjuk nem gond ha nincs így is jó! -
W B #380 nem. én több módot is szoktam egyszerre használni
-
#379 Magyarításhoz nem nyúl ez a mod?
-
#378 De van. Grafikai MOD-ok
Ezt ajánlom: AvP2 2007 Complete texture overhaul (1.1 Fixed) - 307 MB.
Kicsomagolva 800 MB.
[Tudom, mert én lekaptam annak idején. Voltaképp csak Photoshop szűrőkkel átment rajtuk, némelyiken igen látványos eremdényt ért el, némelyiken SEMMI sem látszik.]
-
#377 Nincs valami graf tuning mod a gamehez? -
BIG UNIT #376 Hali!
Nosza az a helykó hogy, hogy felraknám megint a gammát, de nem engedi!
Állandóan le akarja törölni merthogy a C:\Windows mappába elvileg még maradt amit manuálisan kéne törölni, de nem találom a fájlokat...
Mit tegyek?
THX! -
Szákos 18 #375 http://www.youtube.com/watch?v=QPTQq9oPA9Q -
Szákos 18 #374 Hello
néztemegy olyan videót, ahol a Counter Strike-ba predatorral lehet menni: http://www.youtube.com/watch?v=5WdT9SQY1MQ&feature=related és azt akarom megtudni, hogy honnan lehetne ezt a módot letölteni? -
W B #373 lenne egy nagy kérdésem: Hogy lehet AJL szerveren játszani? illetve sima multi játék letöltött pályákkal? -
W B #372 lelehet netről tölteni pályákat. de azokon hogy lehet játszani? (egyjátékos pályák) -
W B #371 neten sikerült, de még nem próbáltam ki mással tudok-e úgy játszani -
#370 Sikerült neten elindítani? -
gstup #369 :) Neten nem tudom hogy lehet-e?!Ha igen akkor vlmikorra megbeszélhetjük.De akkor hivom a bátyust is! -
W B #368 közös játék? :) -
gstup #367 A lényeg hogy sikerűlt.Jó játékot hozzá. -
W B #366 megvan! sikerült!
rossz verzitó töltöttem le! -
gstup #365 Ez a legkevesebb... -
W B #364 oké köszi! -
gstup #363 Hajaj.Ha mindent úgy csináltál ahogy irtam,meg ahogy a txt-ben van, akkor sajna nem tudom mi lehet a baj .Holnap csinálok 1-2 képet hogy nekem hogy is néz ki,azt elküldöm hátha segit... -
W B #362 help!!! Coop téren. nem megy, és fejem a falba verem már... -
W B #361 úgyse, normális mapok vannak -
gstup #360 Érdekes.És Team Deathmatchre állitottad,mert csak akkor van coop map? -
W B #359 nettem az összef fájlt a fő könyvtárba, és belépés előtt be állítottam.
de így se -
gstup #358 Amikor elinditod a cd-t megjelenik egy kis balak,ott options nyomsz és ami a txt-ben szöveg(-rez IMPCOOPV2.S.REZ)másold oda,always-t bekapcs és inditsd és a TD matchaknél ott lesznek a coop mapok.