437
Aliens vs Predator 2
  • Fehercsoki
    Igen tudsz,de sok nem kompatibilis egymással(projam mod a 0.9.6al sem kompatibilis,ha az kell csak 0.9.5ig patcheld,rakd rá projamot és nem kell savior(savior multihoz kell,de single nem jó nélküle).
  • grebber
    Leírhatnád link-el együtt! + még azt is hogy tudok egyszerre több modot is használni?
  • Fehercsoki
    Nekem is ez volt,Savior Modot rakd fel!(ha nem tudod hogy kell hozzá modot felrakni írj leírom részletesen)
  • grebber
    Feltettem a játékot szeretnék vele játszani de nem enged :(

Ráraktam 1.0.9.6-os patchet hozzá a cracket és új game indításánál visszadob a menübe :(

Van erre valami megoldás?
  • bust
    sziasztok
    a problémám az, h a játék befagy szerver kereséskor. végigcsináltam ezt. próbáltam ugyis h kikapcsolom a routert, hátha az lenne probléma, de ugysem ment. tudnátok segiteni? :/
  • Gathavor
    Hello lenne egy kérdésem: Predator utolsó pályáján eljutottam egy bazi nagy csarnokba, kinyírtam két robotcsávót és két automata gépágyút. Középen egy nagy cső fut végig elvileg alatta kell elmenni. Levadásztam a plafonon csimpaszkodó alient de amikor továbbmennék elakadok a semmiben, bénázik balra-jobbra de nem tud továbbmenni pedig baloldalt látszik is egy létra, amin elvielg föl kéne mennem (szerintem.) Mi a teendő?
  • Fehercsoki
    Sziasztok!Felraktam a játékot,rendesen működik,de miután felraktam a 0.9.6os patchet már sem a mentett állásokat nem tudom betölteni,sem pedig új játékot nem tudok kezdeni,multizni sem enged.Mi lehet a baj?XP SP3 van.
  • david130
    ajtó mellett azt a kis izét amibe a kódot kell beírni Le kell hajtani a fedelét és ki kell sütni a kis áramos szerkentyűvel.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt ami először lecsukódik?
    Vagy ahol a terepjáró egység pihen?
  • W B
    hol, milyen ajtó?
  • koma10
    AVP2-höz kéne segítség.A legelején nem tudok tovább menni az ajtón.A Marinnel vagyok és nem tudom hogyan kell kinyitni az ajtót.
  • IMYke2.0.0.0
    Telepítős MOD.
    Az Alien vs. Predator-sorozat is MOD-alapú játék.
    Okosan elkészítve egyetlen MOD sem okozhat neki gondot.
  • grebber
    Akkor leállok a játszásával és megvárom a normális magyarítást legyen az bármennyi idő is míg befejezed!
    És a tied is modként fog működni vagy rendes telepítős lesz?
  • IMYke2.0.0.0
    Igen. A PDA üzenetek egy része amúgy sima TGA kép.
    Az ékezetes megoldás a klasszikus "nem használt karakterekre magyar ékezetes betűk" módszerrel készült...
    39 betűtípus Photoshoppal... :)
  • grebber
    És a te verziódban mindent sikerült magyarrá varázsolni ? Mert amit le lehet tölteni abban pl a pdakban olvasható üzik nem magyarok.:(
  • IMYke2.0.0.0
    Csak be kellene fejeznem. Az enyém ékezetes.
    [Sajnos, az elmúlt 2-3 évem nem arról szólt, hogy én mit akarok...]
  • grebber
    És ékezetes magyarítás nincsen? Mondjuk nem gond ha nincs így is jó!
  • W B
    nem. én több módot is szoktam egyszerre használni
  • grebber
    Magyarításhoz nem nyúl ez a mod?
  • IMYke2.0.0.0
    De van. Grafikai MOD-ok
    Ezt ajánlom: AvP2 2007 Complete texture overhaul (1.1 Fixed) - 307 MB.
    Kicsomagolva 800 MB.
    [Tudom, mert én lekaptam annak idején. Voltaképp csak Photoshop szűrőkkel átment rajtuk, némelyiken igen látványos eremdényt ért el, némelyiken SEMMI sem látszik.]

• grebber
    Nincs valami graf tuning mod a gamehez?
  • BIG UNIT
    Hali!
    Nosza az a helykó hogy, hogy felraknám megint a gammát, de nem engedi!
    Állandóan le akarja törölni merthogy a C:\Windows mappába elvileg még maradt amit manuálisan kéne törölni, de nem találom a fájlokat...
    Mit tegyek?
    THX!
  • Szákos 18
    http://www.youtube.com/watch?v=QPTQq9oPA9Q
  • Szákos 18
    Hello
    néztemegy olyan videót, ahol a Counter Strike-ba predatorral lehet menni: http://www.youtube.com/watch?v=5WdT9SQY1MQ&feature=related és azt akarom megtudni, hogy honnan lehetne ezt a módot letölteni?
  • W B
    lenne egy nagy kérdésem: Hogy lehet AJL szerveren játszani? illetve sima multi játék letöltött pályákkal?
  • W B
    lelehet netről tölteni pályákat. de azokon hogy lehet játszani? (egyjátékos pályák)
  • W B
    neten sikerült, de még nem próbáltam ki mással tudok-e úgy játszani
  • lalakov
    Sikerült neten elindítani?
  • gstup
    :) Neten nem tudom hogy lehet-e?!Ha igen akkor vlmikorra megbeszélhetjük.De akkor hivom a bátyust is!
  • W B
    közös játék? :)
  • gstup
    A lényeg hogy sikerűlt.Jó játékot hozzá.
  • W B
    megvan! sikerült!
    rossz verzitó töltöttem le!
  • gstup
    Ez a legkevesebb...
  • W B
    oké köszi!
  • gstup
    Hajaj.Ha mindent úgy csináltál ahogy irtam,meg ahogy a txt-ben van, akkor sajna nem tudom mi lehet a baj .Holnap csinálok 1-2 képet hogy nekem hogy is néz ki,azt elküldöm hátha segit...
  • W B
    help!!! Coop téren. nem megy, és fejem a falba verem már...
  • W B
    úgyse, normális mapok vannak
  • gstup
    Érdekes.És Team Deathmatchre állitottad,mert csak akkor van coop map?
  • W B
    nettem az összef fájlt a fő könyvtárba, és belépés előtt be állítottam.
    de így se
  • gstup
    Amikor elinditod a cd-t megjelenik egy kis balak,ott options nyomsz és ami a txt-ben szöveg(-rez IMPCOOPV2.S.REZ)másold oda,always-t bekapcs és inditsd és a TD matchaknél ott lesznek a coop mapok.