Aliens vs Predator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Végignyomtam a DEMOt (miután végre rájöttem, hogy meg kell hekkelni a Security cuccost...) és beszarás milyen jó ! Meg fogom szerezni a teljes verzió, ez tuti.
Állllaaattttt game !!!
mikor igerik a szivinfarktust...
En igy utaojara a Resident Evil 1 esben ijedtem meg amikor megyek es beugranak a kutyak az ablakon...akkor repult a joy de jol😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Magyarul : a Demo lejatszasanal 4 pre-infartusom volt es vagy 7 falfeher statusban voltam😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"