437
Aliens vs Predator 2
-
W B #357 teljesen mindegy, ÍGY sem működik.
úgyanúgy sima lan játék lenne -
#356 Viszont az én linkem 2006-os kiadásra mutat, ami tudtommal az utolsó is egyben. Azt töltsétek le, ne a 2005-öset!
-
#355 Ó, most látom, hogy már válaszoltak, miközben a hozzászólásomat szerkesztettem.
-
#354 Már több mint egy éve volt, hogy az alapjátékhoz készített kooperatív moddal játszottam. Tudomásom szerint azóta semmi sem változott e téren: nincs újabb verzió és nem készítettek hozzá másikat sem. Tehát amit az akkori hozzászólásomban leírtam, még mindig érvényes. Talán olvasd el, ott megtalálod a linket is, ahonnan letöltheted.
Nos, talán még annyi kiegészítést tennék hozzá, hogy azóta a Primal Hunt-hoz is készült egy hasonló próbálkozás, bár ezt némiképp gyengébbre értékelném. Ugyanis sokkal több akadályba ütköztem vele játék közben. Sokszor már egyedül is lehetetlenné vált az egyes pályákon a továbbhaladás.
Összefoglalva, előbb az alapjáték modját javaslom kipróbálásra, majd csak ezután a kiegészítőjét. Előrebocsátom, hogy elég sok macera van vele, de számomra az általa nyújtott játékélmény kárpótolt mindenért.
Sok sikert!
-
W B #353 letöltötem. bettem, de hogyan tovább?
elvileg annyi lenne, hogy beteszem és lanban tudnák(nék) játszani? csak hogy nekem nem sikerült... -
gstup #352 Ezt töltsd le:http://aliensvspredator2.filefront.com/file/Impcoop_v2;46582,elvileg van egy txt fájl ami leir mindent,de ha elakadsz szólj nyugodtan.
Üdv -
W B #351 jojo, de pontosan mit-hogy? -
gstup #350 Persze csak lanban működik... -
W B #349 mi? az AvP2höz?
hol, mond már meg légyszives -
gstup #348 Na,sikerűlt ,van coop mod hozzá. -
W B #347 én nem találkoztam ilyennel benne.
csak olyan van hogy válasz a négy csapat közül és kezdj gyilkolni. -
gstup #346 És gyakorlatilag? -
#345 Üdv mindenki.
Akit érdekel, a pólus 576-ban lehet kapni avp2-t medellion kiadásban (Kb 2-3 db van még). Én amint megláttam, kaptam elő a pénzt, má azzal nyomulok. Oké az All seeing eye megold mindent, de akkor is, így legalább tudok primal huntos és modos (ajl) szervereken menni. Lényegében ennyi. Üdv -
W B #344 elvileg sehogy. -
gstup #343 Sziasztok!
Hogyan lehet coopban játszani az alap 2-vel?
Üdv All -
#342 Nekem megvolt eredetibe, amit kölcsönkértek, és akkor láttam utoljára... Szóval másképp is megy hamachin át, primal hunttal és anélkül is. A hamachi verziója szerintem független, azt tudom hogy a legújabbal is ment haverral. -
XRV #341 Hmm, csak az AVP2 van fent, eredeti-e? Patchek, ha van hanyas? Primal Hunt fent van esetleg ? Hanyas Hamaci?
Bocsi a sok kérdésért. -
#340 Pedig elvileg kellen mennie az 1nek, és 2-nek is. Mind2vel szoktam hamachival nyomulni.
Laci1818: Néztem az avp mappáját, de TEXT1.FLT fájlt nem találtam. Nem lehet, hogy a videókártyával nem fér össze? -
XRV #339 avp2 nekem nemment hamachival, help -
zbundy #338 Helló! Írtátok hogy már tök olcsó az avsp2! De hol láttátok, mert én kerestem, de ahol néztem helyeket ott nem kapható!
Előrre is köszi! -
#337 hát nemtudom, én már mindent próbáltam, de nem látszanak betűk csak felismerhetetlen karakterek halmaza, így minden olvashatatlan. ráadásul mikor elindul a játék akkor elég tetű is.
viszont mikor kilépek, mindig megjegyez txt-ben egy kis dx errort, ahol pont a TEXT1.FLT meg az ilyen fájlokra hivatkozik
ez nemtudom miért van...
esetleg ha megosztanád valahogyan velem a Te AVP-d:):)
-
#336 Apropó, avp 1 golddal szívesen nyomnám hamachin vkivel. Akár coop, akár deathmatch -
#335 Én pont ma vettem elő, xp sp2-n egész jól megy. 1-2 hang szórakozik néha, a lényeg hogy még mielőtt a fox/rebellion felirat előjön, üss entert, és minden ok lesz. Én legalábbis így használom xp-n. Ha végigmegy a logo, onnantól kezdve elszabadul... Remélem ez megoldás a te problémádra is. -
#334 mert se patch, se semmi nincs már hozzá a neten. tudom hogy már öreg játék meg stb, de jo lenne ha működne..normálisan -
#333 esetleg megvan valakinek az AVP Gold normális verzioba? vagy valami XP alatt működő AVP 1?
ha lehet rola szo, irjatok: [email protected]
köszi -
#332 hi megszereztem az Aliens Vs Predator első részét, de van egy kis gondom. az install végén kiirja hogy An error occured...stb..stb, lényeg hogy nem találja a message298.smk filet. nos ezt megoldom, létrehozok egyet és belemásolom egy másik file tartalmát, feltelepül és elindul, de a karakterek valami baromi furán néznek ki mert single player meg setting meg quit helyett csak betűk halmazát látom, nagynehezen belépek a játékba, tök lassú az egész és a HUD kiirások is csak összevissza karakterek. pedig AVP 1-et már láttam normálisan sp1-es XP alatt. ha valaki tud, segítsen! előre is kösz! -
XRV #331 Sajni még nem eredeti, de mivel már nem vészes az ára, megvesszük, de csak akkor ha tényleg jó a játékmenete, és a többieknek is bejön :-)
Addig LAN on szeretnénk kipróbálni. "rendes lan on ment" mondják, de hamachis lan on nem akar műxeni. -
#330 Hello!
eredeti az avp 2 ?
Amúgy lehet hogy érdemesebb lenne netre hosztolni es lejelszavazni a szervert. Vagy felcsatlakozni egy magyar szerverre [: -
XRV #329 Sziasztok.
AVP2 +096 patch és Hamachi. Egyik gépen XP a másikon Kerio tűzfal. Lan kreálás de a másik gép az istennek sem látja a szervert. Fordítva sem jó.
Valami megoldás?
-
#328 Az sg-n nem szokás warezkodni de szerintem ezzel mindneki rendelkezik :D:D -
mctomy #327 http://www.freeinfosociety.com/site.php?postnum=907 -
#326 Szeva!
nekem a képet nem tölti be.
De crack nem fontos hozzá viszont az 1.0.9.6 os final patch igen. Ha belinkelnéd újra a képet esetleg ezt az oldalt ajánlom akkor tudok segíteni [:
Illetve a szokásos legfrisebb vidkari driver és társai-t ellenőrizd le. -
Kezoli #325 A hibaüzenetkép
Így -
Kezoli #324 Ha önnmagába elindítjuk a cracket akkor így néz ki:
És az lenne a kérdésem, hogy ha beraktam, akkor miért nem változik, és hogy miért nem működik? -
toarpad #323 Én is küldtem egy Privit . :D
-
#322 Áh elírtam szóval küldtem privit :D -
#321 Küldj egy privát üzit... -
toarpad #320 Szeretném a segitségeteket kérni . Nem tudjátok hogy hol lehet beszerezni vagy letölteni az AVP 2 Primal Hunt-ot ? Nagyon kéne . -
#319 Nos botok nincsenek ha vanank is akkor nagyon sz*rok nem érdemes.
A cd kulcsra pedig az a megoldás hogy egy szerver kereső segítségével csatlakozol [:
gamespy és társai lényeg hogy legyen beírva egy cd kulcs akár jó akár nem csak legyen beírva. És a szerver kereső miatt fogsz tudni csatizni mert az finoma átugorja ezt a cd kulcsos részt. Elindítod a szerver keresőt és onnan indul majd a játék és voálál megy is . A patch legyen fent az 1.0.9.6 os és nem lesznek gondok -
PhoeniX88 #318 Ja, és mégvalami: Nem tud valaki esetleg arról h készült-e botokat beépítő patch v hasonló? Amolyan gyakorlásnak jó lenne.
Üdv!