437
Aliens vs Predator 2
-
toarpad #277 ok Gamespy-m van ajjor ott játszok kösz :) Ha nem jó akkor msn-en
-
#276 Nah neten akarsz játszani akkor elég egy gémszpáj, kali, vagy ase. Ha nagyon nem megy akkor vegyél fel m$n-re. -
toarpad #275 JA és hogy még nem tudsz oylan CD Keyt amit mé nem használnak ? kérelk csak azt küld amit még nem hsználnka -
toarpad #274 Kösz . ÉS utána bent már sima ügy lesz ? -
#273 Hátulról meg kell krni őket...
kerüld meg ha nem tudod lődd ki diskel vagy spear gunnal... -
toarpad #272 Kösz . Tovább juottam . Mostz a Predatornál a Interplover pályán (vagy nem tom mi a neve ) már az elején hogy nem tuok bejutni a bázisra mer az automata gépágyuk azonnal lelőnek . Ez egyébként a 3-ik páyla . Szóval ha át is megyek a keritésen és VALAHOGY NAGY NEHEZEN KÖZEL IS JUTOK A BÁZISHOZ AKKOR IS kinyírnak a gépágyuk . Tudnád hogy hoygan lehetne kicselezni őket . LElőni meg nem tudom vagy keveset lövök beléjük avgy nem pusztulhatnak el . -
toarpad #271 Igen ott tartok . De ott nincs ha jóludom . NA jó megnézem . -
W B #270 amikor kis hídon is végig kell menni? hm. egyszerű!
Ugya van egy kis pihenő hely szerűség (olyan mint a nyolcadik utasban) onan tovább áttudsz emnni egy hídon, na balra fordulj el, ajtót kinyitni és létrán fel. van egy kis labor ahol egy civil életéért esedezik, na ott van valahol, azt hiszem a kis tologatós fém kocsin. -
toarpad #269 kösz már jó . De most el akadtam a Marinesnél a Betrayel páylánál amikor a katonák már lőnek engem . Megtallátam a főnök " irdodályát " é közelben egy egy szobát ami hasonló mint egy labor . Nekem csak a heckelő izé kéne az a gép ami ajtókat heckell meg . Azt a Betrayal páylán amikor a katonák már támadnak hol lehet megzerezni ? Ha nem tudod akkor tudnál adni egy MAGYAR végigjátszát ? Köszi :) -
#268 Látod ezt én is nagyon szeretném tudni. Na de akkor szedd le innen. -
toarpad #267 De itt a letöltésnél nincs semmi . ez mér van ? -
toarpad #266 Köszi . Hát ha jó lesz . -
#265 Szedd le a cracket innen. -
toarpad #264 Mondom : A Netről letlötöttem .Fel telepítettem . Utána feltettem a patch-et( a legujjabat ) majd amikor rákattntok az indító ikonra csak homokóázik de nem indul el . és ha jobb gomb + futtatás mint.... akkor azt írja ki hogy " No disc inserted " . Crack nincs . Ja és ez " e " meghajtón megy és ott jlzimindig a Disc 1-et vagy 2-őt . Na most mi legyen ? -
rethalmidavid #263 az is lehet hogy hibás nem????
-
#262 A "nem indul el" kicsit kevés infó. Pontosan mit ír ki, mien gépe van, stb... -
#261 Patch --> crack. sorrendet kövesd majd tuti megy -
#260 patch fel van téve az 1.0.9.6 english ?? -
toarpad #259 Hello . AZ lenne a probléma hogy én letötte, instalaláltam de ha az indító ikonra rákattitok akkor nem indul el csak 5 másodpercig homokórázik . Kérem ienkor mi a helyzet ? :( -
rethalmidavid #258 az egyik barátomnak nem indult el a játéka tudna valaki segíteni -
#257 Regcleaner program. Vagy norton windoctor. -
Celebrau #256 KÖszi! De azt hol találom? :D -
#255 valszeg a CD rossz de ha le uninstalálod akkor takarítsd ki a regisztrációs adabázist is az lesz a gondja :D
-
Celebrau #254 Üdv!
Valaki tud valami megoldást az alábbi problémára?
Rakom föl a játékot és az install vége előtt azt mondja, hogy katasztrofális hiba történt, és az install megáll. A program nem indul el. Unsinstallra azt mondja hogy jó, leszedte magát, de igazából mégsem, mert a programlistán is szerepel, és a start menüben is. Újrakezdeni az installt sem hajlandó, mondván hogy "maintenance completed", vagy valami ilyesmi.
Valami megoldás? vagy legalább az oka, hogy miért csinálja ezt? -
#253 a klánunk oldalán fent van a letöltések menüpontban.
De a magyaritasok.hu -n is fent van teljes szöveg magyarosítás. -
W B #252 honan tudok akkor normálisakat leszedni? -
#251 szart szedtél le LOL
vagy nem hívtad meg a REZ file-okat -
W B #250 na, magyarítással játszotam! összesen 2 szó volt magyar. idézem:
Jobra nyil, balra nyil.
ez a kető! ez a nagy magyarítás... hüha! -
#249 Túl kiváncsiak vagyunk megint. Igazából elég kuszák a szálak [:
Megy a szar keverés a széthúzás de ha figyeltél akkor megtudod mi volt a cél.
Amúgy magyarosítással jobb lett volna :D:D -
W B #248 nya végig vittem! mind 3 fajjal. piszok jó a hangulata!
Predátorral ki menteni társainkat, bár az nem sikerül, de az eredeti sisakunkat elveszi az a hájás katona... és vissza szerezni a saját sisakunk, és megvívni az emberkével. (sisak vagy maszk... most mind1)
Aliennel beileszkedni a kolóniába, majd meg menteni a királynőt, és fali dísznek ki rakni az androidot.
Tengerészgyalogossal... huhú, mi is az igazi cél? mert itt nagyon össze mosodtak a szálak. -
#247 Szívesen
Hát igen a smartgunért megérte :D:D:D:D -
W B #246 hupsz! nem arra kellet volna menni, a folyosó elötti termet én csak átfutotam, észre se vettem hogy egy ajtonál tovább lehet menni. de azért megérte oda lemenni, hisz volt ott egy képágyu (az ami autómatikusan célra tart) max lőszerrel
azért köszönök mindent! -
#245 a kapcsoló táblán át tudod fordítani a kapcsolót ???
vagy ott a kapcsolóknál nem tudod valamelyiket meg hekkelni a a kódtörővel ?
a lángvágóval nem tudsz vmi szelőzőt ajtót kinyitni ?? -
W B #244 ja! és még! ahonan jöttem abbaól a méjedésből ahol az ajtóvan, az tele volt tojásokkal... -
W B #243 a fojóso
kapcsoló szekrény
kapcsoló szekrény kinyitva
folyosó elötti terem
itt lehet lemenni a dolyósóban ahol a kapcsoló szelrény van.
innen jöttem 1. (az ajtó mögül folyosókon keresztül)
innen jöttem 2. (más nézet)
amit elvileg csinálnom kéne.
nos a kapcsolót nem tudom használni... nem tudom mért -
W B #242 okok! meglesz! csak egy kis idő az még -
#241 pár képet és a küldetésnek a képét illeszd be plz akkor lehet meg tudom l mondani ködös emlékeimből :D:D:D -
W B #240 hello lenne egy kérdésem:
tengerész gyalogossal vagyok, most mentem vissza a "városba" amit az alinenek már nagyon össze nyálkáztak. ott tartik hogy a sötét folyósokon végig mentem, és az alien tojásokon is. most valamien kapcsolót kellene bekapcsolni, de hiába nyomom nem mozdul, és folyamatosan jönek ezek a dögök! mit tegyek?
Aliennel és Predivel már végig vittem -
#239 valószínüleg az
de róbálj meg egy játék reinstallt
felrakod
1.0.96 os peccs rá
aztána multiplayer
single player mapp update
szerverkereső
és így nézd meg ha ez se akkor nem tom lehet a cd vagy a vindóz rossz :| -
#238 Nem tok csatlakozni így sem, akkor a CD a rossz?