Aliens vs Predator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehh,még mindig sehol se lelem<#shakehead>.Akinek van ötlete még,az pls help,mer eléggé kéne

<#help><#help><#help><#help>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Pólus? Na majd elnyargalok oda is<#hehe>,thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

HF
Uh
Én éppenséggel a Pólus media marktban láttam, remélem nem tûnt el a game
Kár lenne érte

voltam ma Media Marktba,nem találtama géjmet a polcokon és megkérdeztem a csávót,aki a kis számítógépénél dekkol,vezeti a nyilvántartást..bepötyögte,se raktárba,se sehol nem volt már AvP2+Primal Hunt<#rinya>

melyik Media Marktba láttad te,ha tényleg láttad?<#hehe>

<#help><#help><#help><#help>

Utóbbit majd megnézem, 576shopot lestem nemrég a neten,ott meg azt írták,hogy nincs belõle,de keresõbe behozta,csakhát üres...csak azért szeretném ennyire az Aliens versus Predator 2-t,meg a Primal Huntot,mer nagy alien fan vagyok<#eljen>

azért thanks a segítséget<#wave>

HF
Sztem 576Kbyte shopban még kapható
Pár hete láttam
Vagy Media Markt

vagy akármilyen online shopot,vagy sima boltot,ahol még kapható AvP+Primal Hunt<#hehe>

<#help>

<#help><#help>

valaki itt,vagy privibe megtudna dobni egy linkkel, ahonnét még lekapható a géjm?márkurva rég óta keresem és megvolt anno, de csak kölcsönbe és hát tudjátok mi a baj a kölcsönnel...<#hehe>

<#help><#wave>

elõkell venni valami ketyerét (azt hiszem k vagy h gomb) és meg kell hekkelni az ajtót nyomod a USE vagy a lövés gombot amikor megjelenik egy zöld téglalapszerúség, benne egy cékereszttel

Ezt nem olvassa senki!!!!!!!!<#rinya><#rinya> 😞
Sziasztok! Egy kis HELP kéne. Felraktam a játékot és emberrel kezdeném de mindjárt az elején elakatam, mert nem tudok rájönni hogy az ajtót hogy lehet kinyitni.
szasztok!!! hol lehet megnézni vagy mi a cd kódja az AVP 2-nek??????????????????????????????????
Erdekes lehet. En ketszer vegignyomtam. Szerintem sokkal jobb volt mint peldaul a Doom 3.
Nos?<#nemtudom>

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Sziasztok!

Vki elmondaná nekem hogy milyen is a multi-s rész ebben a game-ban?Mert az elsõben nagyon tetszett hogy cooperative-ban lehettünk és nyírtuk az alien-eket.Itt is van vmi hasonló lehetõség?
Illetve ezt csak eredetivel lehet játszani neten ha jól olvastam?Hol lehetne beszerezni ezt a játékot mert tesco-ba mediamark-ba már néztem de kevés sikerrel.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

leslieboy
Bocsi!Elfelejtettem írni,hogy a sima AvsP 2-t!Nem primal hunt!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

leslieboy
S.O.S.!Tud valaki egy helyet,ahonnan le lehet tölteni?Megköszönném!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

X-Coop Mod 2.5 letöltése

Olvasd el figyelmesen az X-Coopmod ReadMe.doc fájlt!

BOTOK

|

|

|||

|
Figyelem!
X-Coop Mod Beta 2.5 letölthetõ a www.planetavp.com oldalról!
Ennek segítségével a single playert multiban lehet játszani!
Akit érdekel, töltse le, és olvassa el a Readme-t!
Regisztrálni kell a letöltéshez (a *-gal jelölt mezõket ki kell tölteni), és utána rákattintani a megfelelõ linkre.

"Magyar SZAK" néven szoktam csinálni esténként szervert...
LEADER
...

http://hordeofb108.uw.hu

Pedig én mindig dedikáltat csinálok, és mindig játszok a saját szerveremen.
Ha vki dedikált szervert indít az nem léphet be arról a géprõl a játékba = a szervernek több erõforrása marad a kilienseket kiszolgálni.

War. War never changes.

Dedikált, amúgy ez mit jelent? Mi a különbség a dedikált és a nem dedikált között? És hogy érted azt, hogy állandó dedikált?
A botokkal kapcsolatban azt írta valaki, hogy telepíteni kell valamit, csak azt nem tudom, hogy mit, és azt honnan lehet letölteni.
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Sehogy, nincs botsupport 😞
A szerver amirõl beszélsz állandó dedikált?
(most nem vagyok ASE közelben)

Akinek nem megy a multiplayer, az írjon privátba!
Lehet, hogy tudok segíteni...

<#vigyor2>
Hello!

Amikor indítod a játékot, bejön egy menü. Ott az "Options"-t választva tudsz írni indítási paramétert a "Command-Line"-ba. Szerintem neked van itt valami (esetleg magyarítás). Ha így van, töröld ki, és úgy indítsd a játékot!
Feltételezem, hogy multihoz kell. Ebben az esetben sok szeretettel várlak a "Magyar AVP2 SZAKszervezet" szerveren, vagy a "Gyertek ide!" nevûn! 😊 Mindkettõ az enyém, de ezeken kívül szokott még lenni Magyarok, Magyarok gogogogo, Magyar szerver, HUNWAR stb. nevû szerver is. Érdemes idõnként a Primal Hunt-tal keresni szervereket, mert mostanában azzal szoktunk játszani...
Ha valaki tudja, hogy hogy lehet beállítani BOTOKat, legyen szíves írja le, mert több mindenkit is érdekelne, de még sehol nem találtunk választ erre!
<#help>

Üdv.: SZAK
Hello,tudja valaki hogy miért nem tudom a AVP2 höz telepiteni a 1096os patchet? Mindig azt irja ki hogy nem találja a gépemen az AVP2õt.
LEADER
már nem kell, meg tapasztaltam

LEADER
Le tudná valaki irni mit jelentenek a következõ multi módok:
Overrun
Survivor
Evacuate

KáZé
LUR3-WUC2-GAJ4-LUJ2-2657 ez a kód jó hozzá? csak azért kérdezem mert mg nincs meg a gém csak holnap lesz!!!

KáZé
sziasztok!! ezt a játékot csak eredeti cdkóddal lehet jáccani?? nem lehet úgy mint a call of duty-t?? ha vki tudna megoldást hogy,hogy lehet eredeti cdkód nélkül jáccni az pls írja meg hogy,hogy?<#help>

Üdv
Egy barátomnak nem megy a multi a serial miatt (gondolom fake a serialja...)
Tudnátok segíteni??
Thanx
jerome
Sziasztok
feltettem a legújjab patchet és nem akar elindulni a játék single része. Mit csináljak. a www.gamecopyworldon nincs törés, bár nem biztos hogy ez a baj. a multi kifogástalanul megy. Segítsetek légyszi<#nemtudom>

Tom3
Lehet valahonnan botokat letölteni?
én predaliennel szoktam nyomni de mostanában annyi a cheater, hogy kezdem unni...
a többi alien meg általában kocavadász és csak szenved...

Adam5
Predatorral szoktam menni általában ott is ha emberre vadászok akkor csak háló és lándzsa ha alienre akkor ugyan ezek +discet is szoktam, ugyanis az alient a háló nem nagyon tartja fogva 😛

Adam5
na megy, csak kellet egy kis reg pucolást csinálnom 😊

valaki megszerezte neten keresztül.

Adam5
lemaradt a "tud vki segiteni?" kérdés.

Adam5
eredeti a cdkeyem és régebbem tudtam is vele játszani és senkinek sem adtam oda és mégis azt írja ha mennék netre hogy használatban van.

tomasz
hali valaki tudna nekem 1 multis CDkely-t????

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

Jól jönne már 1 ilyen megerõsítés, mert mind2 nagyon jó kis játék volt, fõleg multiban...

grebber
Alien versus Predator?!

<2004-05-10 @ 07:53 - Mantis>

A Bluesnews volt olyan keves, és felfülelt egy fontos információra. Egy magazin hasábjain idõrõl idõre szó esik a közelgõ játékokról. Bár anno az illetékesek cáfolták, hogy a filmbõl készülne bármi féle játék-anyag, most mégis úgy tûnik, lesz valami (nagyon reméljük!). Itt megleshetitek a papírszeletet, melyen szó esik nyálkás barátaink PC-s eljövetelérõl!

Info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

grebber
Valamikor olvastam valamelyik újságba hogy a Alien vs Predator amikor megjelenik kinyomnak még egy gamet az Alien vs Predator 3-at!Van valami megerõsítés efelöl hogy lesz 3??

Next PC upgrade: 2022

Mhosah
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni botokat a multiplayerhez????
RelakS
A magasugrást bróbáltad? (lehet, hogy az egyik végénél át kell menni másik ropira, rég jártam arra)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dikkma
Vagy qczi.warez.hu ?
Dikkma
hlc.warez.hu -n még fenn volt asszem.