437
Aliens vs Predator 2
-
#197 ja szerintem is.... ugyanis mikor elkezdtem játszani vele rögtön nekem támadt egy orrszarvu szeru lény, utána egy sziklának álcázott akármi a gyuruk urábol... nos mivel ezeket láttam, gondoltam megkérdem mi ujság...bár ha szerinted ezek emberi lények voltak kosztümben akkor azt is elhiszem, de csak neked, csáko
ui ettol fuggetlenul a kérdésem még él, hátha más is azt látta amit én, kösz :) -
#196 Hy
Látom feljött a topik , írok is ide.
Sima AvP2-m van, és a magyarítást nem tudom működésre bírni.Le van írva , hogy az Optionsban a Command line-ba kéne valamit írni,de ez nem tudom hol van. Kérdés:
Hol van a command line?
U.i.: v.1.0.9.6 -
Dexantreal #195 He? Állatok? Hogy érted? Nagyon lo,l amit írtál. -
#194 hali, a primal hunt-ban végig állatok ellen kell nyomulni? -
kalo mo #193 na csontra leformáztam az egészet most tettem fel legujabb drivert, driectx-et is minden és nem lett jobb, meg aztse értem hogy a neten a játékba a ping az 200-300 körül van mikor szerintem 60-100 kozott kéne max hogy legyen, esküszöm már nemtudom hogy mit lehetne csinálni vele -
#192 load optimized default. aztán formázd -
lammaer #191 Olyan alien, ami predatorbol mászott ki :) Merthogy az alienek nemcsak az emberbe szeretnek petézni, hanem lényegében mindenféle lénybe, ami éppen kéznél van.
Ha láttad az AVP filmet, annak a végén is születik egy.... -
kalo mo #190 nálam nincs a biosba restore default settings, olyan van hogy
load fail-save default, load optimized default stb, de amit írtál olyat nem találtam. amugy eznélkül ha csak formázom az egészet akkor nem lesz jó?
-
#189 igen! először is: menj be a BIOS-ba, nyomd meg a "restore default settings"-et, mentsd el, majd iziből formázd le a gépet, él telepícsd újra -
kalo mo #188 tudom hogy fullba kéne, most tettem fel a legújabb drivert de még mindig rossz, amugy más játék is lassabb szerintem mint kéne
vmi ötlet? -
#187 kérlek szépen... ezen fullba kéne futnia... tegyél fel újabb drivert -
#186 hi, mi ez a predalien? :) -
Dexantreal #185 Aha, thanks a helpet, de már sikerült működésre bírni. -
#184 Ne hagyd, hogy behozza az autorunt! Manuálisan indítsd a Setup.exe-vel. És amikor az install végén kéri megint az 1-es CD-t, akkor tenyerelj rá a shiftre, hogy ne jöjjön be az autorun. Vagy úgy, ahogy van, kapcsold ki. -
lammaer #183 hmmm... húzom, húzom, de ez "csak" egy mappack-nak tűnik. Boto külön kell szedni valahonnan? -
kalo mo #182 szevasztok
nemtudja valaki hogy nálam mér akadozik a játék még minimumra véve is?
intel celeron 733
360 mb memoria
nvidia geforce 4 ti 4200
vagy ez olyan kevés hogy akad mindehogy? -
#181 vannak... de ahoz botos pályák kellenek. viszont tömörítve 800 Mb kicsomizva vagy 5 giga... jaa kell a link is ugye? http://avp2maps.com/Ultimate%20Mappack%202.zip -
lammaer #180 Srácok, AVP2-be nem lehet valahogy botokat berakni? Multiznánk lanon de kevesen vagyunk, jó lenne némi AI.... -
Dexantreal #179 Szerinted miért kéri a telepítés végén a Gamespy Arcade-t? Ott nem kell cd key, tanusíthatom. Nekem lgalábbis nem kellett :P. -
Dexantreal #178 Letöltöttem ismét, hogy nosztalgiázzak és iso1-t bemountolom, erre wrong disc insertedet ír ki és, ha rákatt exe-re külön, akkor is. Iso2-be rá a crackre, behozza, hogy install amin az Alien királynő van és asszondja menjek az összetevőkért a vezérlőpulthoz pffff....
Valaki help pls, hogy hogyan lehetne feltenni -
#177 hali
én,meg egy haverom is játszanánk a gémmel neten.
se franciák,se cigányok nem vagyunk:D::D
de kéne a cd key,vagy mi a gány a multihoz
valaki tudna segíteni? -
#176 igen... avp2files.com -
#175 Tud valaki jó custom leveleket(amiben marine-val lehet menni?) -
#174 http://rapidshare.de/files/12054026/AliensVsPredator.rar.html
AvP 1 nem gold -
bad00 #173 Szisztok! Szeretnék összegyűjteni magyar avp2 és primal hunt játékost, hogy együtt játszunk (nem roma cigókkal és francia seggekkel). msn:[email protected] Vegyetek fel ha magyarrokkal akartok játszani! -
AVP2 4ever #172 sziasztok segítség kéne azügyben hogy honnan lehet letölteni az aliens vs predator 1-et (alap nem a gold edition) ha valaki tudja írja le ide a linket PLS!!! előre is köszi!!! -
#171 Már sikerült!
Azé kösz -
#170 Heló!
Valaki tudna segíteni hogy lehet a cheat-et aktiválni a játékban?
Mert nem tudok olyan nyilat irni a játékba amit egyes oldalokon írtak!
Előre is köszi -
#169 Lécci segíccsetek: Az AvP 2 (nem PH) ha neten akarok jáccani azt írja, h nem jó a CD key. Pedig eredetiben megvettem, és azt a CD keyt írtam be. Mit tegyek? -
Dexantreal #168 Újra lett telepítve a gép. Gamespy-t felraktam, de mikor beakartam lépni , ezt írta ki. Ja és no cd-t nem találtam gamecopyworldön.
There was an error that prevented the game from being launched. Check to make sure the game is properly installed and that the patch is correct.
:S -
Dexantreal #167 sztem itt hátrébb linkeltek ilyet a topikba... -
#166 no-cd? gamecopyworld.com -
#165 Kérdésem lenne: Tud vki cooperative modot, vagy botot adni ehhez a játékhoz? Fontos, mert multizni szeretnénk LAN-ban, és 4-en DM-ben már kicsit unalmas. -
Dexantreal #164 nahh, megint én...volt1gép újra telepítés és géjm sikeresen megmaradt (ne kérezzétek hogy, hosszú), lényeg a lényeg...tud vki1 no cd zippet?:S -
adammmmmmm #163 Ha valaki nézi ezt a fórumot akkor segítsen.
Multizni szeretnék de sehogy sem tudom elindítani.Próbálkoztam cd key vel.
vagy valaki magyarázza el az x-coop Mod 2.5-öt jobban mert valahogy amit leírtak nem működik.
kérek valakit segítsen. -
Dexantreal #162 gamespy...lásd bővebben: AvP2 Primal Hunt topik -
#161 üdv. valaki eltudja neem mondani h nem eredeti játékal lehet e nete játszani? -
Dexantreal #160 telepítésnél megkérdezi a végén, hogy kell-e a gamespy..na azt tedd fel és updateld.....így majd tudsz játszani..csak előtte regelj a gamespy-ra...én már yo sokat toltam ganespy-n a játékot és semmi hiba,nem kell cdkey semmi...ajánlom neked is..egyébként más ötletem nincs. Egyébként warezos -
AVP2 4ever #159 ha eredeti
-
AVP2 4ever #158 Dexantreal eredeti vagy nem mer nekem megvan az internetről de kéne eredetibe is a multi miatt!...
nem tudnál segíteni?