Aliens vs Predator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
melyik Media Marktba láttad te,ha tényleg láttad?<#hehe>#hehe>
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
azért thanks a segítséget<#wave>#wave>
<#help>#help>
<#help>#help><#wave>#wave>
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Vki elmondaná nekem hogy milyen is a multi-s rész ebben a game-ban?Mert az elsõben nagyon tetszett hogy cooperative-ban lehettünk és nyírtuk az alien-eket.Itt is van vmi hasonló lehetõség?
Illetve ezt csak eredetivel lehet játszani neten ha jól olvastam?Hol lehetne beszerezni ezt a játékot mert tesco-ba mediamark-ba már néztem de kevés sikerrel.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
X-Coop Mod Beta 2.5 letölthetõ a www.planetavp.com oldalról!
Ennek segítségével a single playert multiban lehet játszani!
Akit érdekel, töltse le, és olvassa el a Readme-t!
Regisztrálni kell a letöltéshez (a *-gal jelölt mezõket ki kell tölteni), és utána rákattintani a megfelelõ linkre.
"Magyar SZAK" néven szoktam csinálni esténként szervert...
War. War never changes.
A botokkal kapcsolatban azt írta valaki, hogy telepíteni kell valamit, csak azt nem tudom, hogy mit, és azt honnan lehet letölteni.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
A szerver amirõl beszélsz állandó dedikált?
(most nem vagyok ASE közelben)
Lehet, hogy tudok segíteni...
Amikor indítod a játékot, bejön egy menü. Ott az "Options"-t választva tudsz írni indítási paramétert a "Command-Line"-ba. Szerintem neked van itt valami (esetleg magyarítás). Ha így van, töröld ki, és úgy indítsd a játékot!
Feltételezem, hogy multihoz kell. Ebben az esetben sok szeretettel várlak a "Magyar AVP2 SZAKszervezet" szerveren, vagy a "Gyertek ide!" nevûn! 😊 Mindkettõ az enyém, de ezeken kívül szokott még lenni Magyarok, Magyarok gogogogo, Magyar szerver, HUNWAR stb. nevû szerver is. Érdemes idõnként a Primal Hunt-tal keresni szervereket, mert mostanában azzal szoktunk játszani...
Ha valaki tudja, hogy hogy lehet beállítani
Üdv.: SZAK
Overrun
Survivor
Evacuate
http://hordeofb108.uw.hu
Egy barátomnak nem megy a multi a serial miatt (gondolom fake a serialja...)
Tudnátok segíteni??
Thanx
feltettem a legújjab patchet és nem akar elindulni a játék single része. Mit csináljak. a www.gamecopyworldon nincs törés, bár nem biztos hogy ez a baj. a multi kifogástalanul megy. Segítsetek légyszi<#nemtudom>#nemtudom>
a többi alien meg általában kocavadász és csak szenved...
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
<2004-05-10 @ 07:53 - Mantis>2004-05-10 @ 07:53 - Mantis>
A Bluesnews volt olyan keves, és felfülelt egy fontos információra. Egy magazin hasábjain idõrõl idõre szó esik a közelgõ játékokról. Bár anno az illetékesek cáfolták, hogy a filmbõl készülne bármi féle játék-anyag, most mégis úgy tûnik, lesz valami (nagyon reméljük!). Itt megleshetitek a papírszeletet, melyen szó esik nyálkás barátaink PC-s eljövetelérõl!
Info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE