Aliens vs Predator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
melyik Media Marktba láttad te,ha tényleg láttad?<#hehe>#hehe>
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
azért thanks a segítséget<#wave>#wave>
<#help>#help>
<#help>#help><#wave>#wave>
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Vki elmondaná nekem hogy milyen is a multi-s rész ebben a game-ban?Mert az elsõben nagyon tetszett hogy cooperative-ban lehettünk és nyírtuk az alien-eket.Itt is van vmi hasonló lehetõség?
Illetve ezt csak eredetivel lehet játszani neten ha jól olvastam?Hol lehetne beszerezni ezt a játékot mert tesco-ba mediamark-ba már néztem de kevés sikerrel.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
|
|
|||
|
X-Coop Mod Beta 2.5 letölthetõ a www.planetavp.com oldalról!
Ennek segítségével a single playert multiban lehet játszani!
Akit érdekel, töltse le, és olvassa el a Readme-t!
Regisztrálni kell a letöltéshez (a *-gal jelölt mezõket ki kell tölteni), és utána rákattintani a megfelelõ linkre.
"Magyar SZAK" néven szoktam csinálni esténként szervert...
War. War never changes.
A botokkal kapcsolatban azt írta valaki, hogy telepíteni kell valamit, csak azt nem tudom, hogy mit, és azt honnan lehet letölteni.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
A szerver amirõl beszélsz állandó dedikált?
(most nem vagyok ASE közelben)
Lehet, hogy tudok segíteni...
<#vigyor2>#vigyor2>
Amikor indítod a játékot, bejön egy menü. Ott az "Options"-t választva tudsz írni indítási paramétert a "Command-Line"-ba. Szerintem neked van itt valami (esetleg magyarítás). Ha így van, töröld ki, és úgy indítsd a játékot!
Feltételezem, hogy multihoz kell. Ebben az esetben sok szeretettel várlak a "Magyar AVP2 SZAKszervezet" szerveren, vagy a "Gyertek ide!" nevûn! 😊 Mindkettõ az enyém, de ezeken kívül szokott még lenni Magyarok, Magyarok gogogogo, Magyar szerver, HUNWAR stb. nevû szerver is. Érdemes idõnként a Primal Hunt-tal keresni szervereket, mert mostanában azzal szoktunk játszani...
Ha valaki tudja, hogy hogy lehet beállítani BOTOKat, legyen szíves írja le, mert több mindenkit is érdekelne, de még sehol nem találtunk választ erre!
<#help>#help>
Üdv.: SZAK
Overrun
Survivor
Evacuate
http://hordeofb108.uw.hu
Egy barátomnak nem megy a multi a serial miatt (gondolom fake a serialja...)
Tudnátok segíteni??
Thanx
feltettem a legújjab patchet és nem akar elindulni a játék single része. Mit csináljak. a www.gamecopyworldon nincs törés, bár nem biztos hogy ez a baj. a multi kifogástalanul megy. Segítsetek légyszi<#nemtudom>#nemtudom>
a többi alien meg általában kocavadász és csak szenved...
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
A Bluesnews volt olyan keves, és felfülelt egy fontos információra. Egy magazin hasábjain idõrõl idõre szó esik a közelgõ játékokról. Bár anno az illetékesek cáfolták, hogy a filmbõl készülne bármi féle játék-anyag, most mégis úgy tûnik, lesz valami (nagyon reméljük!). Itt megleshetitek a papírszeletet, melyen szó esik nyálkás barátaink PC-s eljövetelérõl!
Info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE