437
Aliens vs Predator 2
  • Tikal #197
    ja szerintem is.... ugyanis mikor elkezdtem játszani vele rögtön nekem támadt egy orrszarvu szeru lény, utána egy sziklának álcázott akármi a gyuruk urábol... nos mivel ezeket láttam, gondoltam megkérdem mi ujság...bár ha szerinted ezek emberi lények voltak kosztümben akkor azt is elhiszem, de csak neked, csáko

ui ettol fuggetlenul a kérdésem még él, hátha más is azt látta amit én, kösz :)
  • zolo
    Hy
    Látom feljött a topik , írok is ide.
    Sima AvP2-m van, és a magyarítást nem tudom működésre bírni.Le van írva , hogy az Optionsban a Command line-ba kéne valamit írni,de ez nem tudom hol van. Kérdés:
    Hol van a command line?

U.i.: v.1.0.9.6
  • Dexantreal
    He? Állatok? Hogy érted? Nagyon lo,l amit írtál.
  • Tikal #194
    hali, a primal hunt-ban végig állatok ellen kell nyomulni?
  • kalo mo
    na csontra leformáztam az egészet most tettem fel legujabb drivert, driectx-et is minden és nem lett jobb, meg aztse értem hogy a neten a játékba a ping az 200-300 körül van mikor szerintem 60-100 kozott kéne max hogy legyen, esküszöm már nemtudom hogy mit lehetne csinálni vele
  • Slig
    load optimized default. aztán formázd
  • lammaer
    Olyan alien, ami predatorbol mászott ki :) Merthogy az alienek nemcsak az emberbe szeretnek petézni, hanem lényegében mindenféle lénybe, ami éppen kéznél van.
    Ha láttad az AVP filmet, annak a végén is születik egy....
  • kalo mo
    nálam nincs a biosba restore default settings, olyan van hogy
    load fail-save default, load optimized default stb, de amit írtál olyat nem találtam. amugy eznélkül ha csak formázom az egészet akkor nem lesz jó?
  • Slig
    igen! először is: menj be a BIOS-ba, nyomd meg a "restore default settings"-et, mentsd el, majd iziből formázd le a gépet, él telepícsd újra
  • kalo mo
    tudom hogy fullba kéne, most tettem fel a legújabb drivert de még mindig rossz, amugy más játék is lassabb szerintem mint kéne
    vmi ötlet?
  • Slig
    kérlek szépen... ezen fullba kéne futnia... tegyél fel újabb drivert
  • Tikal #186
    hi, mi ez a predalien? :)
  • Dexantreal
    Aha, thanks a helpet, de már sikerült működésre bírni.
  • Voltan
    Ne hagyd, hogy behozza az autorunt! Manuálisan indítsd a Setup.exe-vel. És amikor az install végén kéri megint az 1-es CD-t, akkor tenyerelj rá a shiftre, hogy ne jöjjön be az autorun. Vagy úgy, ahogy van, kapcsold ki.
  • lammaer
    hmmm... húzom, húzom, de ez "csak" egy mappack-nak tűnik. Boto külön kell szedni valahonnan?
  • kalo mo
    szevasztok
    nemtudja valaki hogy nálam mér akadozik a játék még minimumra véve is?
    intel celeron 733
    360 mb memoria
    nvidia geforce 4 ti 4200
    vagy ez olyan kevés hogy akad mindehogy?
  • Slig
    vannak... de ahoz botos pályák kellenek. viszont tömörítve 800 Mb kicsomizva vagy 5 giga... jaa kell a link is ugye? http://avp2maps.com/Ultimate%20Mappack%202.zip
  • lammaer
    Srácok, AVP2-be nem lehet valahogy botokat berakni? Multiznánk lanon de kevesen vagyunk, jó lenne némi AI....
  • Dexantreal
    Szerinted miért kéri a telepítés végén a Gamespy Arcade-t? Ott nem kell cd key, tanusíthatom. Nekem lgalábbis nem kellett :P.
  • Dexantreal
    Letöltöttem ismét, hogy nosztalgiázzak és iso1-t bemountolom, erre wrong disc insertedet ír ki és, ha rákatt exe-re külön, akkor is. Iso2-be rá a crackre, behozza, hogy install amin az Alien királynő van és asszondja menjek az összetevőkért a vezérlőpulthoz pffff....

Valaki help pls, hogy hogyan lehetne feltenni
  • Joke 33
    hali
    én,meg egy haverom is játszanánk a gémmel neten.
    se franciák,se cigányok nem vagyunk:D::D
    de kéne a cd key,vagy mi a gány a multihoz
    valaki tudna segíteni?
  • Slig
    igen... avp2files.com
  • gabe paul logan
    Tud valaki jó custom leveleket(amiben marine-val lehet menni?)
  • Slig
    http://rapidshare.de/files/12054026/AliensVsPredator.rar.html

AvP 1 nem gold
  • bad00
    Szisztok! Szeretnék összegyűjteni magyar avp2 és primal hunt játékost, hogy együtt játszunk (nem roma cigókkal és francia seggekkel). msn:[email protected] Vegyetek fel ha magyarrokkal akartok játszani!
  • AVP2 4ever
    sziasztok segítség kéne azügyben hogy honnan lehet letölteni az aliens vs predator 1-et (alap nem a gold edition) ha valaki tudja írja le ide a linket PLS!!! előre is köszi!!!
  • Vviikkttoorr
    Már sikerült!
    Azé kösz
  • Vviikkttoorr
    Heló!
    Valaki tudna segíteni hogy lehet a cheat-et aktiválni a játékban?
    Mert nem tudok olyan nyilat irni a játékba amit egyes oldalokon írtak!
    Előre is köszi
  • Slig
    Lécci segíccsetek: Az AvP 2 (nem PH) ha neten akarok jáccani azt írja, h nem jó a CD key. Pedig eredetiben megvettem, és azt a CD keyt írtam be. Mit tegyek?
  • Dexantreal
    Újra lett telepítve a gép. Gamespy-t felraktam, de mikor beakartam lépni , ezt írta ki. Ja és no cd-t nem találtam gamecopyworldön.

There was an error that prevented the game from being launched. Check to make sure the game is properly installed and that the patch is correct.

:S
  • Dexantreal
    sztem itt hátrébb linkeltek ilyet a topikba...
  • Slig
    no-cd? gamecopyworld.com
  • Slig
    Kérdésem lenne: Tud vki cooperative modot, vagy botot adni ehhez a játékhoz? Fontos, mert multizni szeretnénk LAN-ban, és 4-en DM-ben már kicsit unalmas.
  • Dexantreal
    nahh, megint én...volt1gép újra telepítés és géjm sikeresen megmaradt (ne kérezzétek hogy, hosszú), lényeg a lényeg...tud vki1 no cd zippet?:S
  • adammmmmmm
    Ha valaki nézi ezt a fórumot akkor segítsen.
    Multizni szeretnék de sehogy sem tudom elindítani.Próbálkoztam cd key vel.
    vagy valaki magyarázza el az x-coop Mod 2.5-öt jobban mert valahogy amit leírtak nem működik.
    kérek valakit segítsen.
  • Dexantreal
    gamespy...lásd bővebben: AvP2 Primal Hunt topik
  • vigyori14
    üdv. valaki eltudja neem mondani h nem eredeti játékal lehet e nete játszani?
  • Dexantreal
    telepítésnél megkérdezi a végén, hogy kell-e a gamespy..na azt tedd fel és updateld.....így majd tudsz játszani..csak előtte regelj a gamespy-ra...én már yo sokat toltam ganespy-n a játékot és semmi hiba,nem kell cdkey semmi...ajánlom neked is..egyébként más ötletem nincs. Egyébként warezos
  • AVP2 4ever
    ha eredeti
  • AVP2 4ever
    Dexantreal eredeti vagy nem mer nekem megvan az internetről de kéne eredetibe is a multi miatt!...
    nem tudnál segíteni?