437
Aliens vs Predator 2
-
PhoeniX88 #317 Szevasztok! Mi a haverokkal hamacsi segédletével nyomjuk, ez lan-hálót szimulál ha jól sikerült megértenem. A netes verzióval annyi gondom lenne h nem találok Cd-kulcsot, egy pár korábbi alkalommal pedig a talált kulcstól befagyott a játék. Beléptem az internet beállítás oldalra és fagyott...
Mindegy, ha valaki csatlakozna, v tudna működő cd kulcsot azt megköszönném!
CSáó! -
iguanodon #316 Interneten szeretnénk egymáshoz csatlakozni. -
#315 neten akartok játszani vagy LANon ? mert ha LAN on akkor:
IPX protokol fel van telepítve a hálóhoz? Mert ha jól tudom akkor az még azt használ, bár tcp / ip -t is használ de ha ott nem megy próbáljátok meg ipx en.
ez mind 2 esetben
tűzfal, engedélyezve van ? A windowsos és a ha van akkor a másikban is
-
iguanodon #314 Szevasztok.
Az AVP 1 GOLD EDITION -nal lenne olyan problémám, hogy multiplayerben szeretnénk játszani de egy szerűen nem látja egy mást a két gép, mindegy melyikőnk csinálja a szervert a másik nem látja, mind a két játék eredeti, akinek van bármi ötlete azt megköszönném.
-
#313 Már akartam szólni hogy gyere linkelni de azé ide is tedd be ha fel van sz*rva vhova...
Majd az a multit meglessük DD -
iguanodon #312 Felvettelek msn-re. -
#311 ha felveszel m$n-re akkor mehetünk multizni. és ha kell azt a peccset is átküldöm. -
iguanodon #310 Azt megköszönném. -
#309 Megy az újabbal is csak patch kell neki, amolyan nem hivatalos féle majd belinkelem azért hátha érdekel.. -
iguanodon #308 Köszönöm a segítséget.
Sikerült megoldanom, fel kellett tennem egy régebbi NVIDIA drivert a 66.93-ast e felett nem megy rendesen. Végre megoldódott, lehet nyomni ha valaki multizni akar szivesen csinálok szervert. -
#307 XP alatt nem megy rendesen kivéve ha felteszel egy patchet. majd megkérem havert hogy linkelje be -
iguanodon #306 Szevasztok.
Az lenne a prolémám, hogy igazábol nem ide tartozik de nem találtam az első részhez fórumot.
Megvan eredetiben az AVP 1 GOLD elindul minden rendben van vele a menüben de mikor a játék betöltődik megmerevedik a kép, hang van de más nincs.
Egyszerűen semmi segítséget nem találok a neten nem tudom mit csináljak.
Az AVP 1-2 mindig ott volt a legjobbak között, valahogy szeretnék az eggyel újra játszani.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
W B #305 tudnál adni linket, ahonan letölthetném? -
#304 All seeinget sztem hanyagold inkább kali vagy game spy.
Avp ben nagyon sok szervert n em talál meg az ASE
cd kulcsnak írj be egy bármilyet úgy is a kereső miatt menni fog [: -
W B #303 nya!
valaki tud adni egy CD kulsot?
szerver keresőnek meg van a "szem" (The All-Seeing Eye) de a játék listán nincs fent...
és ha ezek megvannak egy jó szervert :) -
toarpad #302 Szintén siker . :) -
Kis kos #301 Siker -
Kis kos #300 Kösz megpróbálom
-
#299 mert nem eredeti de van megoldás le kell szednetek egy szerver keresőt.
Game Spy, Kali, All seeing eye és azzal kell megkeresni nem a játékon belülről így tudtok játszani [: -
Kis kos #298 ezt írja ki WS_AuthServ_CDKeyBanned -
toarpad #297 Nekem semmit . Csak azt hogy A registráció kész és még utána jön egy ablak ahol a CD Keyt tölti be . De miután kiírta nem tudok se egy szerverbe belépni se szervert csinálni merz nem engedi hpgy rá kattintsak .
-
#296 Esetleg mondjátok meg mit ír ki tudok segíteni... -
toarpad #295 Nekem nincs így . Valamit kell az ügybe tenni . -
Kis kos #294 ja hát ez van -
toarpad #293 NA látod nekem is ez a baj . Tölt és a végén nem tudok belépni egy szerverbe sem mert valami hibát ír ki ami kb 10 soros . -
Kis kos #292 császtok van egy problémám amikor belépek a multiba akkor elkezd tölteni bead egy ablakot és utánna nincs semmi -
toarpad #291 OK :) -
#290 odamész azt ütöd DDDDD -
W B #289 ja... csak csapkod mint a hülye. -
toarpad #288 Ok . De hogy kell szét tépni ? ? Szét kell karmolni ? -
#287 de előtte gyakd ki a mocskos androidokat [: -
W B #286 szét kell tépni a bombákat... nincsmás megoldás -
toarpad #285 Ok Túl jutottam . Most a Szöktetés pályánál ( a következő páyla ) az elején bombákat hogyan leeht megsemmisíteni ? Mert hiába rakmolom semmi sem használ . -
toarpad #284 Ok . Megnézem . De lehet hogy 4 van . -
W B #283 őőőő néz fel a lisft aknában... elvileg 4 nagy ventilátornak kéne lennie, de csak 3 van... na az üres helyen surranyki -
toarpad #282 Válaszolnál az elötte lévő Alien-re ? Köszi :) -
W B #281 néhány szöveg, + az összes küldetés opciót -
toarpad #280 bocs . J ó volt cska rosz helyen iditóttam . Most elakadtam az ALiennnek a Vengeance páylánál amikor kiengedem a többi Alien és ott elkezdenek törni-zúzni de nem tudom hová kell menni . Csinálnak egy nagy lyukat a liftaknához de utána nem tudom mit kell csinlni . Egyébként az a magyaritás az Aliens vs Predator 2-höz van a www.magyritasok.hu oldalon az tisztára lemagyarosítja a játékot ? vagy csak néhány szöveget ? -
toarpad #279 Hoppá bajvan a H@lye Gamespy miatt . Az a baj hogy hiába kattintok rá a " load-ra " azt írja ki hogy " Error the loadling " A legujjab peccs fenn van . De eddgi minden jól ment amíg nem próbáltam ki ezt a ( .... ) gamespy-t . Kérlek segitsetek :( -
toarpad #278 JA és van magyar oldal ott ? AZ Aliens Cs Predator 2-ben ? mert akkor egyszer egy mecset játszahatnánk.