Aliens vs Predator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Én a 2. őrjáratig eljutottam, onnan meg sprint, mert az ipsék easyn nem tudnak célozni, meg egyébként sem távolodnak el a helyükről. Fel akartam jutni mindenesetre egy vezetékkötegre, ami hosszú ideig tudott volnas takarni, de csak sixthsense-vel ment...
Na mind1, így is túlélhető :-)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Szerintem sehogy. Bármit csináltam észrevettek. Spuriztam aztán elbujtam, addig amíg lecsillapodtak a kedélyek. De próbálkozz! Sok sikert.
RelakS
Valaki tudna tanácsot adni arra, hogy az Alien Chestbusteres pájáját hogyan kéne úgy végigvinni, hogy ne vegyenek észre?
Köszi!
-=RelakS=-

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mave_Rick
Tudna v.ki helpingelni nekem az AvP2-ben, mer elakadtam. Ott tartok hogy v.mi robotban vagy miben vagyok marine-nel. És totál elakadtam V.ki segíjjen már ki egy kis infóval. Előre is kösssszzzzz.
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene, az egyik ismerösömnek kellenének cheat kódok az Avsp2-höz!THX!
Goodwill
az lehet 😞

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

I dont know.... elképzelehő hogy a biztonsági másolat egyedi problémája

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Goodwill
Ott vagyok az elején (marine), amkikor ki kell menekülni a facilityből vagy miből, és a végén eljutok ahhoz a kocsihoz.
ez megvan, azután bejön a szokásos loading képernyő, és nem történik semmi. ha esc-et nyomok, bejön a főmenü, és szép fokozatosan úgy 2-3 mp múlva eltűnik a képernyőről minden. vmi 5let?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Krinyo
A fejharaposdi nem új dolog.
Benne volt az első részben is.
Ha megnyomod a T gombot, a pred előkap egy cuccot és feltölti magát.

Krinyo
Működik csak valaki már használja 😄

Shep
Ég áldjon fiam a működni is fog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem is pont ilyenkor van kölcsönadva a 2CD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hmuda
Mármint az alienekből van még sok. : )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Sikerült. Már túl vagyok rajta. Sok van még belőle?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kösz. Megynézem.

Hmuda
Segítség kéne! Az alien pályákon bejutottam a Hiveba és kinyirtam mindenkit, de egy sziklarakás elálja az utam. Innen sehova nem tudtam menni, sehol nem volt olyan járat, amelyik nem önmagába térne vissza. Most merre?

Hmuda
Segítség kéne! Az alien pályákon bejutottam a Hiveba és kinyirtam mindenkit, de egy sziklarakás elálja az utam. Innen sehova nem tudtam menni, sehol nem volt olyan járat, amelyik nem önmagába térne vissza. Most merre?

skorpio7
Figyeld csak , most meg 5-től !
Sőt , ha beírsz nekem egy választ , akkor már 6-tól ! 😊
Ez az új disegn legnagyobb hibája !!!
Eltűnnek a régi hozzászólások .Ez nemcsak erre a topic-ra , de jónéhány másikra is igaz .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

D3t0nat0r
Azért érdekes, hogy 4től indulnak a hozzászólások... Itt valaki moderált

D3t0nat0r
Öőő ezt észre se vettem a searchban, a legelső avp2 topicra klikkeltem izomból

skorpio7
Talán ezt a topic-ot kellene felhozni DETONATOR ! 😊

Coine
Itt van egy király előzetes, sztem mindenkinek kötelező !!!

HC Gamer AvP 2 Előzetes

..hár skacok ez egy nagy nagy szar...!

Legalábbis nekem annak tûnik!
Efreet
kipróbáltam, nem túl nagy durranás, és nem nagyon találtam a grafikában olyasmit, ami indokolta volna a gépigényét... a hangulat nagyon nem rossz, igazén mondjuk nem ijedtem meg tõle, a zene mindig jól rákészített 😊))

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Sephi
te ez a jatek nem lesz Game Boy Advane -re is ? ahahahahahahahahahahah

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
az lehet de közel sem enniyre parás...aki meg nem parázik ezen a gamezon az kihagyta a filmeket olyan 10-15 éves korában!!!
Alien!
Na mindegy,hagyjuk...Egyébként meg lehet nézni a Ps2-es Aliens Colonial Marines c. játékot,ütni vágni fog mindent...És mindez egy 90E ft-os gépen.....Zsír..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Shep
Egyébként 16 fps-sel is lehet folyamatos a játék csak hát érezhetõen lassabb is.

Shep
Jol van na en is tudom hogy ahhoz hogy folyamatos legyen legalabb 25 kell.

Alien!
Mondjuk onnan tudom Kb az fps számot,hogy még véletlenül sem folyamatos.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Shep
Teljesen igazad van, a grafika õszintén szólva szerintem nem az a nagy vmi aminek ilyen nagy gép kéne jó a karakterek jobban ki vannak dolgozva mint az elõdben de a helyszín szerintem nem sokkal jobb, a vér a padlón meg mintha vmi matrica lenne odaragasztva, na jó ezt csak kukacoskodásnak írtam, de tényleg érthetetlen ez a magas gépigény, az fps-t honnan tudod mennyi? Az a fejlámpa pl tök szar ha be van kapcsolva nagyobb teremben nem tudok célozni tõle tökre zavar hogy egyik részen sötét van a másikon meg világos/jó ez az én bambaságom de hát akkor is/ hol van a night vision?

Alien!
Arcoskodás feelingje van a dolognak.....

Coine
Hehe :

P3 600 + 256 MB RAM + Asus GeForce 256 DDR
1024 x 768 , 32 bit
és minden MAXon, aza minden bekapcsolva a Graphicsnál és minden HIGHon :-9)
mondanom se kell, hogy nem akad 😉

Alien!
Mondjuk én a Cerka600+TNT2+320MB-al médiumban 800X600X16-ban nem tudtam még a 24FPS-t sem elérni...Amikor meg jöttek az Alienek célozni sem tudtam...Úgyhogy a demó alapján abszolút nem vagyok elájulva aprogramtól,annyival nem néz ki jobban mint ahogy azt a hardver megkövetelné...Gyalázatos optimalizálás....

Shep
Kinek milyen konfigon milyen beállítás mellett hogy fut?

Shep
Hát nem tudom de szerintem az 1-tõl nem lesz jobb legalábbis a demoból nekem ez tûnik ki, fõleg így hogy mondjátok, hogy ez a már lényegében végleges verzió.

Coine
Jaja, csiszolgassák csak, egy újabb mestermûvet kapunk, a Demo örömére elõvettem újra a az AvP Gold-ot 😊)

skorpio7
Inkább örüljünk annak , hogy hamarabb jelenik meg ( remélem tényleg így van 😊 ) !

Coine
kiráj !!!
csak mert a Demo végén at van, hogy Fall 2001, ami ugyi 2001 vége, ami tél >)

skorpio7
Gamekapocs
Exkluzív AvP 2 videó, európai megjelenési dátum
2001. augusztus 18, Szombat - Castor
A Vivendi-Universal Interactive legfrissebb sajtóközleménye szerint az Aliens vs. Predator 2 tervezett európai megjelenése november 8-ra esik. Igaz, hogy a játék már szinte teljesen kész (ezt bizonyítja a demó is), de a kiadó még szeretné, ha csiszolgatnának a programon, valamint véleményük szerint szükség van még egy 3 hónapos reklámkampányra is.
Ha ez nem is volt annyira jó hír, a következõ biztos az lesz. Amiért biztosítottunk egy magyar mirror-t a demónak, mi és az egyik cseh magazin, a Bonusweb.cz kaptunk egy 1:09 perc hosszú exkluzív videót a játékból. Ha letöltitek az 5 és fél megás fájlt, akkor egy alien, és egy tengerészgyalogos szemszögébõl követhettek végig néhány látványosabb jelenetet.

Ez azért már közelebbi megjelenést igérõ hír ! 😊

Coine
ott van a második beszólásnál a link, a Demo letöltése, 52 MB

Todd : ez csak DEMO, még sok minden történik decemberg, kb akkorra várható

ujedith
Hello Todd!
Remelem nem zavarlak meg nagy jaccasodban, de jo lenne, ha leirnad, hogy honnan toltotted le. 😊
Elore is KOSZI!!!

Most szedtem le a Netrõl a gamét és...WoW!!!!!!
Így este nagyon ütõs a játék, mint az elsõ rész! De mi a fak van a nightvision-nel????? He????? És mi a fak van a pulsrifle hangjával???? He????? Remélem ezen még változtatni fognak...Kíváncsi vagyok mit csinálnak majd az Alien-nel és kedvenc vadászunkkal 😊)
Na csákány, megyek jáccani!!!!
Coine
Jóvan, összekevertelek vkivel, csak mert már túl sok embert ismerek jobban innen az SG Fórumról.

Shep
Bizonyára ez, nem vagyok klánba! Bocsi az offtopicért

Coine
Persze, én vagyok, CSben is ez a nevem, de neked is ez ?
Melyik klánban vagy ?

Shep
Téves én nem ismerlek. Na én is megcsináltam a demot, tényleg nincs nightvision vagy csak én nem találtam? Hááát az 1 jobb volt így a demo alapján remélem a full ettõl sokkal jobb lesz, na azért hardon már elég kemény a dolog fõleg a szellõzõben, de ezeket a 2 lábon járó alieneket nem tudom megbocsátani/jó a filmben is volt ilyen de nem sok/ ami viszont tetszett, hogy mostmár intenzívebben mászkáltak a falon is.

Coine
Meg kell hekkelni a security bigyót, ahova kártyát kéne rakni, na akkor jönnek az Alienek :-))

Coine
Szevasz TBlade, asszem sejted, hogy az vagyok, de végre tom ki vagy. :-))

Shep
Coine te a CS-s Coine vagy? Csak kérdem