437
Aliens vs Predator 2
-
Dexantreal #157 megvan az AvP2 -
Dexantreal #156 Nass,figy már...nemtok ott belépni azon az oldalon,ahol lehetne vásárolni,mer nem adtak meg felhasználónevet..ilyenkor mi van?:SSS -
#155 Van abban valami, amit mondasz, de a remény hal meg utoljára!
Állítólag a bhr oldal készítői felvették a kapcsolatot az AvP fejlesztőivel. Szerintem hamarosan fognak hírezni az oldalukon!
-
#154 2010 december nézd meg rendesen,de ez amugy is csak ilyen hasraütös...
Duke Nukem Forever meg Sim city 5 na ja... -
Dexantreal #153 igen?na megnézem...mer egyébként nem szívesen vennék használtat -
#152 Szia, elvileg nem. Most olvastam a bhr.w3h.hu-n a fórumban, hogy megtalálták a gyógyírt a problémádra! -
Dexantreal #151 oks,thanks.Nagyon kéne.Meg a Primal Hunt is.Csak,ha te monduuk beszerzed,akkor az a gáz,hogy nemtom rögtön küldeni a zsét...mivel szüleimtől kunyizok...ööö,viszont1kérdés?használt lenne a cucc?:S -
#150 A remény vész el utoljára! Figy Dexantreal, ha kell még az AvP2, akkor én is megérdeklődöm, mert van ismeretség (de nem ígérek semmit). -
Dexantreal #149 Emberek! Igaza van Nass-nak. elvilleg leszAvP3 2007ben.itt van1árlista amit az előző linken találtam és megnéztem és télleg igaz..csakhát azt írták,hogy 2007decembere...mégis van remény a folytatásra -
Dexantreal #148 fasza oldal -
Dexantreal #147 akkorj dobj meg1privivel pls,mer én már csomó helyen néztem... -
#146 Egyébként AvP 2 Beszerezhető elég sok helyen, csak kutatni kell, van olyan ismerősöm aki nemrég a vaterán vette meg, szinte ingyen!!! -
#145 Üdv! Akkor innen próbáld: http://bhr.w3h.hu -
Dexantreal #144 nem jeleníthető meg:P...a honlap -
Dexantreal #143 hidd el én is...nem kéne fáradoznom azon,hogy beszerezzek1ilyen yo játékot,mer jönne1új...de akkoris kéne az AvP2,meg a Primal Hunt...ehh -
#142 Bocs, az előbb rossz linket adtam. Itt a helyes: http://avp2.w3h.hu -
#141 Üdv mindenkinek! azt hallottátok, hogy lesz AvP3? Egy nemrégiben indult avp-s portálon olvastam. http://www.avp2.w3h.hu
Én nagyon örülnék neki, már igen itt lenne az ideje!! -
Dexantreal #140 már ottsincs..marad a remény,hogy esetleg valamelyik Media Markt, Tesco(egyikbe láttam AvP1-t)....vagy egyéb ilyen hely -
Dexantreal #139 ok,megpróbálom és thanks.Azoknál az online shopoknál már sajna nincs -
#138 Ha a CDGalaxisnál meg az 576-nál nincs, akkor újonnan biztos nem fogod már megkapni. Esetleg nézzél még körül aproneten meg más hirdetőoldalakon, hátha találsz. -
Dexantreal #137 ehh,még mindig sehol se lelem.Akinek van ötlete még,az pls help,mer eléggé kéne
-
Dexantreal #136 Pólus? Na majd elnyargalok oda is,thanks! -
#135 Uh
Én éppenséggel a Pólus media marktban láttam, remélem nem tűnt el a game
Kár lenne érte -
Dexantreal #134 voltam ma Media Marktba,nem találtama géjmet a polcokon és megkérdeztem a csávót,aki a kis számítógépénél dekkol,vezeti a nyilvántartást..bepötyögte,se raktárba,se sehol nem volt már AvP2+Primal Hunt
melyik Media Marktba láttad te,ha tényleg láttad?
-
Dexantreal #133 Utóbbit majd megnézem, 576shopot lestem nemrég a neten,ott meg azt írták,hogy nincs belőle,de keresőbe behozta,csakhát üres...csak azért szeretném ennyire az Aliens versus Predator 2-t,meg a Primal Huntot,mer nagy alien fan vagyok
azért thanks a segítséget -
#132 Sztem 576Kbyte shopban még kapható
Pár hete láttam
Vagy Media Markt -
Dexantreal #131 vagy akármilyen online shopot,vagy sima boltot,ahol még kapható AvP+Primal Hunt
-
Dexantreal #130 -
Dexantreal #129 valaki itt,vagy privibe megtudna dobni egy linkkel, ahonnét még lekapható a géjm?márkurva rég óta keresem és megvolt anno, de csak kölcsönbe és hát tudjátok mi a baj a kölcsönnel...
-
Richard90 #128 előkell venni valami ketyerét (azt hiszem k vagy h gomb) és meg kell hekkelni az ajtót nyomod a USE vagy a lövés gombot amikor megjelenik egy zöld téglalapszerúség, benne egy cékereszttel -
csondee #127 Ezt nem olvassa senki!!!!!!!! :( -
csondee #126 Sziasztok! Egy kis HELP kéne. Felraktam a játékot és emberrel kezdeném de mindjárt az elején elakatam, mert nem tudok rájönni hogy az ajtót hogy lehet kinyitni. -
Geep #125 szasztok!!! hol lehet megnézni vagy mi a cd kódja az AVP 2-nek?????????????????????????????????? -
Zozo76 #124 Erdekes lehet. En ketszer vegignyomtam. Szerintem sokkal jobb volt mint peldaul a Doom 3. -
Dankó #123 Nos? -
Dankó #122 Sziasztok!
Vki elmondaná nekem hogy milyen is a multi-s rész ebben a game-ban?Mert az elsőben nagyon tetszett hogy cooperative-ban lehettünk és nyírtuk az alien-eket.Itt is van vmi hasonló lehetőség?
Illetve ezt csak eredetivel lehet játszani neten ha jól olvastam?Hol lehetne beszerezni ezt a játékot mert tesco-ba mediamark-ba már néztem de kevés sikerrel. -
#121 Bocsi!Elfelejtettem írni,hogy a sima AvsP 2-t!Nem primal hunt! -
#120 S.O.S.!Tud valaki egy helyet,ahonnan le lehet tölteni?Megköszönném! -
SZAK #119
Olvasd el figyelmesen az X-Coopmod ReadMe.doc fájlt!
-
SZAK #118 BOTOK
|
|
|||
|