437
Aliens vs Predator 2
  • Dexantreal
    megvan az AvP2
  • Dexantreal
    Nass,figy már...nemtok ott belépni azon az oldalon,ahol lehetne vásárolni,mer nem adtak meg felhasználónevet..ilyenkor mi van?:SSS
  • Nass
    Van abban valami, amit mondasz, de a remény hal meg utoljára!
    Állítólag a bhr oldal készítői felvették a kapcsolatot az AvP fejlesztőivel. Szerintem hamarosan fognak hírezni az oldalukon!
  • Tatyla
    2010 december nézd meg rendesen,de ez amugy is csak ilyen hasraütös...
    Duke Nukem Forever meg Sim city 5 na ja...
  • Dexantreal
    igen?na megnézem...mer egyébként nem szívesen vennék használtat
  • Nass
    Szia, elvileg nem. Most olvastam a bhr.w3h.hu-n a fórumban, hogy megtalálták a gyógyírt a problémádra!
  • Dexantreal
    oks,thanks.Nagyon kéne.Meg a Primal Hunt is.Csak,ha te monduuk beszerzed,akkor az a gáz,hogy nemtom rögtön küldeni a zsét...mivel szüleimtől kunyizok...ööö,viszont1kérdés?használt lenne a cucc?:S
  • Nass
    A remény vész el utoljára! Figy Dexantreal, ha kell még az AvP2, akkor én is megérdeklődöm, mert van ismeretség (de nem ígérek semmit).
  • Dexantreal
    Emberek! Igaza van Nass-nak. elvilleg leszAvP3 2007ben.itt van1árlista amit az előző linken találtam és megnéztem és télleg igaz..csakhát azt írták,hogy 2007decembere...mégis van remény a folytatásra
  • Dexantreal
    fasza oldal
  • Dexantreal
    akkorj dobj meg1privivel pls,mer én már csomó helyen néztem...
  • Nass
    Egyébként AvP 2 Beszerezhető elég sok helyen, csak kutatni kell, van olyan ismerősöm aki nemrég a vaterán vette meg, szinte ingyen!!!
  • Nass
    Üdv! Akkor innen próbáld: http://bhr.w3h.hu
  • Dexantreal
    nem jeleníthető meg:P...a honlap
  • Dexantreal
    hidd el én is...nem kéne fáradoznom azon,hogy beszerezzek1ilyen yo játékot,mer jönne1új...de akkoris kéne az AvP2,meg a Primal Hunt...ehh
  • Nass
    Bocs, az előbb rossz linket adtam. Itt a helyes: http://avp2.w3h.hu
  • Nass
    Üdv mindenkinek! azt hallottátok, hogy lesz AvP3? Egy nemrégiben indult avp-s portálon olvastam. http://www.avp2.w3h.hu

Én nagyon örülnék neki, már igen itt lenne az ideje!!
  • Dexantreal
    már ottsincs..marad a remény,hogy esetleg valamelyik Media Markt, Tesco(egyikbe láttam AvP1-t)....vagy egyéb ilyen hely
  • Dexantreal
    ok,megpróbálom és thanks.Azoknál az online shopoknál már sajna nincs
  • Cobra.
    Ha a CDGalaxisnál meg az 576-nál nincs, akkor újonnan biztos nem fogod már megkapni. Esetleg nézzél még körül aproneten meg más hirdetőoldalakon, hátha találsz.
  • Dexantreal
    ehh,még mindig sehol se lelem.Akinek van ötlete még,az pls help,mer eléggé kéne

• Dexantreal
    Pólus? Na majd elnyargalok oda is,thanks!
  • HF
    Uh
    Én éppenséggel a Pólus media marktban láttam, remélem nem tűnt el a game
    Kár lenne érte
  • Dexantreal
    voltam ma Media Marktba,nem találtama géjmet a polcokon és megkérdeztem a csávót,aki a kis számítógépénél dekkol,vezeti a nyilvántartást..bepötyögte,se raktárba,se sehol nem volt már AvP2+Primal Hunt

melyik Media Marktba láttad te,ha tényleg láttad?

• Dexantreal
    Utóbbit majd megnézem, 576shopot lestem nemrég a neten,ott meg azt írták,hogy nincs belőle,de keresőbe behozta,csakhát üres...csak azért szeretném ennyire az Aliens versus Predator 2-t,meg a Primal Huntot,mer nagy alien fan vagyok

azért thanks a segítséget
  • HF
    Sztem 576Kbyte shopban még kapható
    Pár hete láttam
    Vagy Media Markt
  • Dexantreal
    vagy akármilyen online shopot,vagy sima boltot,ahol még kapható AvP+Primal Hunt

• Dexantreal
  • Dexantreal
    valaki itt,vagy privibe megtudna dobni egy linkkel, ahonnét még lekapható a géjm?márkurva rég óta keresem és megvolt anno, de csak kölcsönbe és hát tudjátok mi a baj a kölcsönnel...

• Richard90
    előkell venni valami ketyerét (azt hiszem k vagy h gomb) és meg kell hekkelni az ajtót nyomod a USE vagy a lövés gombot amikor megjelenik egy zöld téglalapszerúség, benne egy cékereszttel
  • csondee
    Ezt nem olvassa senki!!!!!!!! :(
  • csondee
    Sziasztok! Egy kis HELP kéne. Felraktam a játékot és emberrel kezdeném de mindjárt az elején elakatam, mert nem tudok rájönni hogy az ajtót hogy lehet kinyitni.
  • Geep
    szasztok!!! hol lehet megnézni vagy mi a cd kódja az AVP 2-nek??????????????????????????????????
  • Zozo76
    Erdekes lehet. En ketszer vegignyomtam. Szerintem sokkal jobb volt mint peldaul a Doom 3.
  • Dankó
    Nos?
  • Dankó
    Sziasztok!

Vki elmondaná nekem hogy milyen is a multi-s rész ebben a game-ban?Mert az elsőben nagyon tetszett hogy cooperative-ban lehettünk és nyírtuk az alien-eket.Itt is van vmi hasonló lehetőség?
    Illetve ezt csak eredetivel lehet játszani neten ha jól olvastam?Hol lehetne beszerezni ezt a játékot mert tesco-ba mediamark-ba már néztem de kevés sikerrel.
  • leslieboy
    Bocsi!Elfelejtettem írni,hogy a sima AvsP 2-t!Nem primal hunt!
  • leslieboy
    S.O.S.!Tud valaki egy helyet,ahonnan le lehet tölteni?Megköszönném!
  • SZAK

Olvasd el figyelmesen az X-Coopmod ReadMe.doc fájlt!

• SZAK
    BOTOK

|

|

|||

|