437
Aliens vs Predator 2
  • WazheadBoci
    na sirius sound packot nem fontos mondjuk nagyon király hangok csak kell neki gép meg memória keményen. De valszeg nem az a gond :|
  • Kry
    a sound packet még nem ratkam fel, lehet hogy ez volt akkor a hiba, na elkezdem tölteni, és ha majd azzal sem fog menni, akkor valszeg megszerzem mástól :(
  • WazheadBoci
    ott van a multiplayer mappack 1, a sound pack, az 1.0.96 os patch
    ezek kellenek

az UMP mapp csomag meg 800 MB kicsomizva 3GB jó sok mapp de csak nagyon kevés szerveren van használatban a legtöbbön még mindig az alap mappok vannak és a multi update 1
    Ha ezután sem megy akkor elékpzelhető hogy a cd hibás volt már iyen is...
  • Kry
    Thx, letöltöttem a patcht, meg a multi mappacket, de 4-ből háromnél igy is ugyanazt irta ki :( a 4.nél pedig, hogy a serverről diconnectáltam :P
    Az Ultimate mappacket is lekéne töltenem?
  • Slig
    Néhány UMP2 mapban vannak botok. De azokkal sztem nem fogsz tudni jászani :D jobb ha nem tudod meg milyen bugos az egész...
  • WazheadBoci
    botok ? o_O
    ha vannak is amit nem tudok akkor hagyd őket és keress egy rendes szervert :)
  • medog
    hello. visszanéztem a fórum válaszokat és letöltöttem azt a mappack ultimate meg is vannak a mappok meg minden, elindítom a pályát megyek benne megtalálom a botokat de nem mozognak. mit csináljak hogy jáccanak?
  • WazheadBoci
    Jah csak szólj ha vmi nem megy [:
  • Slig
    Le kell töltened a patchet meg a mappack updatet. ITT a letöltések menü alatt megtalálsz mindent, ha nem megy szólj...
  • Kry
    Xfireel próbálkozok, és megtalál egy csomó szervert simán, joinolok valamelyikbe, majd belép ugyebár a játékba, ott megkérdi hogy használja el a GameSpy arcade beállitásait, arra OK-ot nyomok, bejön a LOADING képernyő, tölt egy darabig, madj visszalép a menübe, és kiirja hogy: DISCONNECTED: SOME GAME RECOURSES ARE MISSING.

PLS segitsetek, mert szeretném már onlineban is mások ellen nyomni. :)
  • WazheadBoci
    vagy fizetel XD egyszer 20 dolcsit
  • Slig
    Hát a GS sztem is kalap fos, de mindenki azt használja. Xfire ugyanaz. All Seeing Eye nem jön be. Kalit meg havonta regelni kell de túlélem XD
  • WazheadBoci
    Szija Pig [:

Amúgy amit a Klairól írtál hát nem is tom sztem mindent megtalál legalábbis még ne vesztettem el szervert XDXD
    A másik meg hogy tudsz laddereket kreálni olyasmi mint a hamachi csak kicsit gyorsabb.

Kicsit had oltsam a Game Spy-t :D na jó nem csak a raklá
    mok idegesítőek meg az hogy tetü lassú de amúgy nem olyan gáz csak az a jelszó...
    Viszont ami egyikben csincs benne vlahaogy kimaradt az hogy nem tudsz általad beírt IP re csatizni . Bár ASE tudja csak az meg nem lát sok szeró

LOL ördögi kör XDXD
  • TallPig
    Üdv!!! Ismerősök Idegenek és Ragadozók
    Szerverkeresős észrevételem a következők:
    Kali:
    Pozitívum: jelszavas szerverre is be tudsz lépni és ha jól tudom még Lan-os szervert is lehet kreálni hogy a Kali-sok látsák (mint a Hamachi).
    Negativum: minden hónapban reg-elni kell és kevés szervert talál a kereső
    GameSpy:
    Pozitívum: sok szervert megtalál (ennyi)
    Negatívum: jelszavas szerverre nem tudsz belépni
    Xfire: Még nem probáltam (de nem is fogom ) Jó nekem a Game Spy
    Bye all
  • WazheadBoci
    játszunk még a játékkal nyugi [: asszem dobtam be linkeket is ahol "összegyűlünk" ha ne akkor majd szóljatk rám dobok be
    ha elmondod mi a hibaüzenet tudok segíteni.

• Kry
    Én mégcsak msot kezdtem el pár napja játszani xD De naon tetszik a gém, fel is raktam az Xfire-t csakhát az emlitett magyar szerveren nem volt éppen senki, ha meg vmi másik külföldi szerverhez kivántam csatlakozni, akkor meg kiírt vmit s nem engedett csatizni :(
    Remélem visszatértek még néhányan, s lesz kitől tanulnom ;)
  • adammmmmmm
    Megvan mi volt a probléma.
    A gépünkön 3 felhasználó van. Mig az enyémen nem indult el a telepítő a másikon igen.
    Mert az enyémen csak töltött és megszakadt.
    Ok most továb telepítem.
  • WazheadBoci
    uánna elindítod az exe-t kicsomagolja magát a temp be és elindul a telepítő NEXT/YES/NEXT és utánna kérni fogja az elérést alapból program files next és fel teszi
  • WazheadBoci
    total commander rámész a kurzorral egyik oldalt ahova akarod csomizni alt F9 és kicsomagolja
    vagy jobklikk kibontás ide...
  • adammmmmmm
    Azt a crackolást meg tudnám csinálni csak az a baj,hogy miután a letöltés után futtattam azt a kali2613.exe-t akkor nem tom, hogy hova rakta ezeket. Nem kérdezett hogy hova akarom rakni csak úgy megcsinálta. Ki írta hogy unpack és ott sorolta a fájlokat.
    Egyik meghajtón sem találtam pedig rákerestem.
  • adammmmmmm
    Azt a crackolást meg tudnám csinálni csak az a baj,hogy miután a letöltés után futtattam azt a kali2613.exe-t akkor nem tom, hogy hova rakta ezeket. Nem kérdezett hogy hova akarom rakni csak úgy megcsinálta. Ki írta hogy unpack és ott sorolta a fájlokat.
    Egyik meghajtón sem találtam a mappáját pedig rákerestem.
  • WazheadBoci
    mi szerónk nem rossz játszható kategória XD.

ahova kérted Xd
    utánna van egy crack azt meg a könyvtárába kell bemásolni és ott lefuttatni. majd a kali.net en a register menüpont 4.; register a free trial accountot havonta meg kell csinálni.
    érdemes fake adatokat megadni aztánc sak az ott leírtakat kell követni...
    de ha nagyon országra akarsz keresni akkor gém szpáj... elég bré progi de erre legalább jó...
  • adammmmmmm
    Most éppen az xfireon nyomom csak az a bajom,hogy egy magyar szervert ad csak és kiváncsi vagyok erre az AI clan server is.
    Egyépként az oldalatokról letöltöttem a Kalit de sajna ha el indítom csak Unpackolja a dolgait és nem tudom hova rakta és nem ír semmi mást.
    Ezt az eggyet kéne még elmagyarázni és akkor már boldogulok magam is!
    Az lesz majd jó!
  • adammmmmmm
    Okköszmegnézem.
  • WazheadBoci
    be tudod állítani magadnak az internet games nél, vagy ha nem eredetni akkor a LAN nál is a playey fülön nevet fajt / kasztot...

arra meg igent kell nyomnod h elindítsa a szerver kereső
    által kért gémet gondolom a "Launch the game using Game Spy arcade settings "feliratra gondoltál mert akkor mindneképp igen Xd.
    A Név dolgot nem tom szerver kereső függő, de játékban is be lehet fent leírtam.
    ha vmi nem tiszta csak szójj
  • adammmmmmm
    De régen játszottam ezzel a gamával.
    Már nem értek a multiban semmit.
    Itt cseszekedek vele: mit, hogyan, merre.
    Egyépként régen gamespyal játszottam de most xfire-on nyomom.
    És folyton azt írja ki a játék, hogy gamespy arcad regisztrációjával vagy nem. Ha nemet mondok akkor meg kiép ha igen akkor nem azzal a nével amivel akartam. Ez mért van?
    Ja és még egy kérdés mert már ténleg nem emlékszem a játékra. Amikor belépsz a szerverre akkor csak úgy be oszt autómatikusan vagy én vélaszthatom mert a ha belépek akkor csak úgy bedob egy csapatba és egy bizonyos fajtaként és nem tom hogy válthatnék csapatot és fajtát?
    Addig is próbálkozom hátha rájövök.
  • WazheadBoci
    nekem eredeti de én is szerver keresőzök KALI az tápos game spy ... azt nem ajánlom pl jelszavas szerevrre nem is tudsz vele menni

lol slig mé nem montad h itt is egy avp2 topik csak a másikban voltam XD
  • Slig
    Kali serverkeresőt ajánlom. vagy a gamespyt de az egy rakás szar XD
    [A.I.] Clan Server (HUN) itt van sok magyar XD
  • adammmmmmm
    Hy.
    Ti mivel szoktatok multizni ha nem eredeti gamespy arcad, xfire stb?
    Melyik szervereken van sok magyar?
  • Slig
    aki szereti az avp2-t tekintse meg a klánom weboldalát a fórumban segítünk amiben tudunk
  • Besz
    Cooperative mod: Imp Coop v2.something

Sajnos van jó pár nehezítő körülmény, de mindezek ellenére remek szórakozást nyújt:

- Nincs mentési lehetőség, de ez gondolom, nem lep meg senkit. Külön lehet a pályákat lejátszani, így csak az aktuálisat kell túlélni.
    - Csak 1 élete van mindenkinek, ha valaki elhalálozik, rendszerint nem érdemes neki a pálya elejéről indulnia, mert a szkriptek úgyis elvágják az útját, nem tudja beérni a többieket. Kivétel, ha például rögtön a pálya elején harapott fűbe.
    - Friendly Fire On, ezt nem lehet kikapcsolni. Szóval körültekintően kell bánni a különböző fegyverekkel. Nem célszerű felgyújtani, vagy gránáttal megszórni a társakat. (Párszor sikerült leszednünk egymást. Volt, amikor egyszer csak spontán megijedtem az elinduló zenétől, és megnyomtam a jobb egérgombot; a Pulse Rifle volt a kezemben éppen, alul is töltve volt… )
    - Érdemes együtt maradni, nem feltétlenül kell mindig, de sokszor muszáj. Például egy olyan trigger, amely az aktivizáló után bezárja az ajtót, elvághatja a lemaradó társakat.
    - A karakter specifikus fegyvereket be kell kapcsolni. Ennek technikai oka van. Csak ekkor rendelkezhet a játékos a hegesztő pisztollyal, vagy a hekkelő ketyerével.
    - Bizonyos pályákon az utóbbi két eszköz mindegyikére szükség van a továbbjutáshoz.
    Ezért 2 ember elengedhetetlen a csapatban (marine, vagy corporate is lehet), különböző eszközökkel. Mindenkinél csak egy lehet. (Mi csak ketten játszottunk, így nem sok lehetőségünk van, pedig jó kis kombó volt az ember + ragadozó, csak később felsültünk a fenti probléma miatt).
    - Samrtgun pöpec, de célszerű elöl haladni vele, mert hajlamos célkeresztbe venni a társat is.
    - Jó vigyázni, mert aki már végigvitte a játékot, annak is meglepetést okozhat néhány nem várt körülmény. Bizonyos triggerek többször is elsülhetnek különböző játékosok által, így soha ne gondoljuk azt, hogy: „Itt már kinyírtam azt a 3 alient, így most már tiszta a terep!”
    - Kis segítség, hogy a multiplayer mód eredményeképpen bizonyos lőszereket, fegyvereket, életcsomagot, meg ilyeneket kis idő elteltével újra fel lehet venni. Ládákat viszont nem lehet újra kifosztani.
    - Kár, hogy az elemek nem merülnek ki a lámpából, ez is a multi miatt van.
    - Mivel human pályákról van szó, ezért a predator esetén nem működiknek rendesen a különböző látásmódok. Illetve működnek, csak például nem kékül el a képernyő teljesen hőlátás esetén.
    - Néhány pályán egyéb nem várt esemény, hiba keletkezik a többjátékos mód eredményeképpen (pályafüggő), bár ezek többsége már az elején kiütközik. Például a kedvenc pályámon nem tudtunk játszani, mert egyikünket egy fal mögé helyez kezdéskor, ahonnan nem tud kijönni. Ez az a pálya, ahol a nőt kellene megmenteni, és be kell menni érte a fészekbe.

Hogy miért nem küszöbölte ki a készítő ezeket a problémákat? Azért mert a single player map-ok kódolva vannak, nem lehet szerkeszteni ezeket akadályok nélkül. Leírta, hogy a support-ot felkereste ezzel a kéréssel, de elutasították. Sajnos emiatt biztos nem lesz jobb ez a mod sohasem.

Telepítés:
    1. Ki kell csomagolni, és be kell másolni a .rez fájlt az alapjáték főkönyvtárába.
    2. Játék elindítása, felugró ablakban Options kiválasztása, Command-Line sorba beilleszteni:
    -rez IMPCOOPV2.S.REZ
    Majd az Always gomb beikszelése, hogy ne kelljen mindig beírni az indítási paramétert.

Néhány fontos dolog a használatról (csak Lan-on próbáltuk):
    Type: Team Deatmatch
    Time Limit: 0
    Score Limit: 0
    Class Weapon Sets: On
    Friendly Fire Damage lényegtelen mire van állítva, úgyis On lesz.
    A többi paraméter lehet alapértelmezett, vagy tetszés szerinti. Karakterválasztásnál: valakinél legyen a Blow Torch, a másiknál a Hacking Device.

Összességében szerintem érdemes kipróbálni, aki teheti. Sokkal jobb ketten nyomulni, mint egyedül, egészen más játékélményt nyújt. Más taktika is kell, például, amikor a szellőzőjáratokban mászkáltunk, aki hátul volt, fedezte a másik hátát, de előre is besegíthetett, ha az elöl haladó szorosan a falhoz tapadt, így óvatosan el lehetett lőni mellette. Vagy volt, amikor az egyikünk kinyitotta az ajtót, és elszaladt, a másik pedig pár méterről néhány robbanótöltetet zúdított az ajtón belülre. Repkedtek is szanaszét az alien cafatok!
  • Attila8805
    UP
  • Attila8805
    HI all valaki segítene nekem ennél a modnál nem naon tok angolul.
    Lehet ezt lanba jáccani?
  • Dexantreal
    Nemtom :S.... nekem megy... van lentebb egy cd kulcs és azzal tolom és Gamespy mellé, úgy tökéletes.
  • dns1
    Akkor valszeg béna vagyok mert nem sikerült!
    Azért köszi!
  • Dexantreal
    Gamespy arcade
  • dns1
    Hali!
    Ezzel a játékkal hogyan lehet tört verzióval online játszani?
  • Dexantreal
    nm és hajrá. Mondjuk én elakadtam ott, ahol erdős részen rohangál a Predator és embereket nyír ki, mert nem tudtam bejutni a bázisra :S, de majd lehet, hogy próbálkozok még.
  • Tikal #199
    pontosan, köszi ;)
  • Dexantreal
    Akkor aPredator küldit visezd és ott az elején ilyenek ellen nyomul a Predator. Majd idővel lesznek emberek, Alienek, ne aggódj.