Aliens vs Predator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slig
kérlek szépen... ezen fullba kéne futnia... tegyél fel újabb drivert

スラッグ

Tikal
hi, mi ez a predalien? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Aha, thanks a helpet, de már sikerült mûködésre bírni<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Voltan
Ne hagyd, hogy behozza az autorunt! Manuálisan indítsd a Setup.exe-vel. És amikor az install végén kéri megint az 1-es CD-t, akkor tenyerelj rá a shiftre, hogy ne jöjjön be az autorun. Vagy úgy, ahogy van, kapcsold ki.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hmmm... húzom, húzom, de ez "csak" egy mappack-nak tûnik. Boto külön kell szedni valahonnan?

szevasztok
nemtudja valaki hogy nálam mér akadozik a játék még minimumra véve is?
intel celeron 733
360 mb memoria
nvidia geforce 4 ti 4200
vagy ez olyan kevés hogy akad mindehogy?
Slig
vannak... de ahoz botos pályák kellenek. viszont tömörítve 800 Mb kicsomizva vagy 5 giga... jaa kell a link is ugye? http://avp2maps.com/Ultimate%20Mappack%202.zip

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Srácok, AVP2-be nem lehet valahogy botokat berakni? Multiznánk lanon de kevesen vagyunk, jó lenne némi AI....

Szerinted miért kéri a telepítés végén a Gamespy Arcade-t?<#hehe> Ott nem kell cd key, tanusíthatom. Nekem lgalábbis nem kellett 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Letöltöttem ismét, hogy nosztalgiázzak és iso1-t bemountolom, erre wrong disc insertedet ír ki és, ha rákatt exe-re külön, akkor is. Iso2-be rá a crackre, behozza, hogy install amin az Alien királynõ van és asszondja menjek az összetevõkért a vezérlõpulthoz pffff....

Valaki help pls, hogy hogyan lehetne feltenni<#help><#wave>

Joke 33
hali
én,meg egy haverom is játszanánk a gémmel neten.
se franciák,se cigányok nem vagyunk😄:😄
de kéne a cd key,vagy mi a gány a multihoz
valaki tudna segíteni?

Slig
igen... avp2files.com

gabe paul logan
Tud valaki jó custom leveleket(amiben marine-val lehet menni?)

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Slig
http://rapidshare.de/files/12054026/AliensVsPredator.rar.html

AvP 1 nem gold

Szisztok! Szeretnék összegyûjteni magyar avp2 és primal hunt játékost, hogy együtt játszunk (nem roma cigókkal és francia seggekkel). msn:[email protected] Vegyetek fel ha magyarrokkal akartok játszani!
sziasztok segítség kéne azügyben hogy honnan lehet letölteni az aliens vs predator 1-et (alap nem a gold edition) ha valaki tudja írja le ide a linket PLS!!! elõre is köszi!!!
Vviikkttoorr
Már sikerült!
Azé kösz

Vviikkttoorr
Heló!
Valaki tudna segíteni hogy lehet a cheat-et aktiválni a játékban?
Mert nem tudok olyan nyilat irni a játékba amit egyes oldalokon írtak!
Elõre is köszi

Slig
Lécci segíccsetek: Az AvP 2 (nem PH) ha neten akarok jáccani azt írja, h nem jó a CD key. Pedig eredetiben megvettem, és azt a CD keyt írtam be. Mit tegyek?

Újra lett telepítve a gép. Gamespy-t felraktam, de mikor beakartam lépni , ezt írta ki. Ja és no cd-t nem találtam gamecopyworldön.

There was an error that prevented the game from being launched. Check to make sure the game is properly installed and that the patch is correct.

:S

sztem itt hátrébb linkeltek ilyet a topikba...

Slig
no-cd? gamecopyworld.com

Slig
Kérdésem lenne: Tud vki cooperative modot, vagy botot adni ehhez a játékhoz? Fontos, mert multizni szeretnénk LAN-ban, és 4-en DM-ben már kicsit unalmas.

nahh, megint én...volt1gép újra telepítés és géjm sikeresen megmaradt (ne kérezzétek hogy, hosszú), lényeg a lényeg...tud vki1 no cd zippet?:S

Ha valaki nézi ezt a fórumot akkor segítsen.
Multizni szeretnék de sehogy sem tudom elindítani.Próbálkoztam cd key vel.
vagy valaki magyarázza el az x-coop Mod 2.5-öt jobban mert valahogy amit leírtak nem mûködik.
kérek valakit segítsen.
gamespy...lásd bõvebben: AvP2 Primal Hunt topik

vigyori14
üdv. valaki eltudja neem mondani h nem eredeti játékal lehet e nete játszani?

telepítésnél megkérdezi a végén, hogy kell-e a gamespy..na azt tedd fel és updateld.....így majd tudsz játszani..csak elõtte regelj a gamespy-ra...én már yo sokat toltam ganespy-n a játékot és semmi hiba,nem kell cdkey semmi...ajánlom neked is..egyébként más ötletem nincs. Egyébként warezos

ha eredeti
Dexantreal eredeti vagy nem mer nekem megvan az internetrõl de kéne eredetibe is a multi miatt!...
nem tudnál segíteni?
megvan az AvP2<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hehe><#vigyor2>

Nass,figy már...nemtok ott belépni azon az oldalon,ahol lehetne vásárolni,mer nem adtak meg felhasználónevet..ilyenkor mi van?:SSS

Nass
Van abban valami, amit mondasz, de a remény hal meg utoljára! <#wink>
Állítólag a bhr oldal készítõi felvették a kapcsolatot az AvP fejlesztõivel. Szerintem hamarosan fognak hírezni az oldalukon!

Tatyla
2010 december nézd meg rendesen,de ez amugy is csak ilyen hasraütös...
Duke Nukem Forever meg Sim city 5 na ja...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

igen?na megnézem...mer egyébként nem szívesen vennék használtat

Nass
Szia, elvileg nem. Most olvastam a bhr.w3h.hu-n a fórumban, hogy megtalálták a gyógyírt a problémádra! <#wink>

oks,thanks<#wave>.Nagyon kéne.Meg a Primal Hunt is.Csak,ha te monduuk beszerzed,akkor az a gáz,hogy nemtom rögtön küldeni a zsét...mivel szüleimtõl kunyizok<#vigyor2>...ööö,viszont1kérdés?használt lenne a cucc?:S

Nass
A remény vész el utoljára! Figy Dexantreal, ha kell még az AvP2, akkor én is megérdeklõdöm, mert van ismeretség (de nem ígérek semmit).

Emberek! Igaza van Nass-nak. elvilleg leszAvP3 2007ben.itt van1árlista amit az elõzõ linken találtam és megnéztem és télleg igaz..csakhát azt írták,hogy 2007decembere...mégis van remény a folytatásra

fasza oldal<#eljen>

akkorj dobj meg1privivel pls,mer én már csomó helyen néztem...

Nass
Egyébként AvP 2 Beszerezhetõ elég sok helyen, csak kutatni kell, van olyan ismerõsöm aki nemrég a vaterán vette meg, szinte ingyen!!!

Nass
Üdv! Akkor innen próbáld: http://bhr.w3h.hu

nem jeleníthetõ meg😛...a honlap

hidd el én is...nem kéne fáradoznom azon,hogy beszerezzek1ilyen yo játékot,mer jönne1új...de akkoris kéne az AvP2,meg a Primal Hunt...ehh

Nass
Bocs, az elõbb rossz linket adtam. Itt a helyes: http://avp2.w3h.hu

Nass
Üdv mindenkinek! azt hallottátok, hogy lesz AvP3? Egy nemrégiben indult avp-s portálon olvastam. http://www.avp2.w3h.hu

Én nagyon örülnék neki, már igen itt lenne az ideje!!

már ottsincs..marad a remény,hogy esetleg valamelyik Media Markt, Tesco(egyikbe láttam AvP1-t)....vagy egyéb ilyen hely

ok,megpróbálom és thanks.Azoknál az online shopoknál már sajna nincs

Cobra.
Ha a CDGalaxisnál meg az 576-nál nincs, akkor újonnan biztos nem fogod már megkapni. Esetleg nézzél még körül aproneten meg más hirdetõoldalakon, hátha találsz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !