Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*
Ezúton is békés, boldog karácsonyi ünnepeket, valamint eredményes (és hosszú?) új esztendõt (meg persze életet) kívánunk valamennyi trekkernek! "
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Torrenttel próbálkozok de nagyon lassan jön!
Privátba is küldhettek!
REAL MADRID
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amugy most töltöm remélem nem okoz csalódást!
REAL MADRID
tudom hogy nem irányit a királynõ, és nem vagyok hülye, tudom hogy nem telepaták a méhek, csupán annyit közöltem, hogy a bolyban/kaptárban élõ állatokról másolták a borgokat.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ezt másolták szerintem
Mert rájöttek, hogy szép dolog az egyenlõség, de akkor is kell lennie egy felsõ vezetésnek, aki megadja az irányt. Nem lehet még egy ilyen überdigitális világban sem megoldani, hogy minden egyes döntést megszavaztassanak az összes egyénnel (pláne, ha pölö fel nem is ért hozzá). A kollektív tudat csak olyan szinten mûköthet, mint egy ötletláda, ahova mindenki dobálja be tapasztalatai alapján az ötleteit, és egy központ válogat belõle
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Melllesleg a Boprgokról a mai napig nem derült k hogy kicsodák micsodák és kifia borja mi a céljuk mit akarnak.. betettek egy közös tudtaot aki hódít és aszsimilál és kalap kabát.. se céljük se értelmük... Mellesleg azt sem tudni ki az overmind köztük...
Szvsz a Borg eredeti koncepciója nagyon jó volt, hogy miért jött létre, arról lehetne vitatkozni, szerintem úgy alkották õket. Hogy mi a céljuk? A fejlõdés az asszimiláció által. Az, hogy azután már jöttek mindenféle Borg Queen meg egyébb hülyeségekkel, az már mást tészta... :\
És ezt követõen kell megnézni a 6 mozifilmet, azok a csúcs <#worship>#worship>
Tos s2-3
ds9 osszevissza nehany resz, mivel nem mindig tudtam nezni a tvbe. 😞
es voy s2e5-vegéig. + regebbi mozik. Szoval van még potolnivalóm, de amit eddig lattam a tng messze vezeti az elso helyet, a voyagerbe kellemeset csalodtam.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Bár az Ent-nek természetesebben jobban örülnék 😊)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
REAL MADRID
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
www..KALOZOK.com
www..KALOZOK.com
http://www.mininova.org/tor/111886
Láttad már azt a reklámot, hogy "No more Star Trek.mpg"
Talán minimováról szedtem, nézd meg, hülyére fogod röhögni magad rajta 😊))
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyszerûen csak nem jön be nekem ez a temporális parazita dolog, ennyi.
A TNG-ben volt jópár idõcsavaros rész, azok voltak talán a legjobbak (pl amikor kártyáznak, és megint, és megint, és megint, de most mindenhol a 3-as jön ki)
Meg a legjobb TNG-s mozifilm is keményen idõutazásos, a kapcsolatfelvétel 😊)
#5280: Öhm... TNG uccsó ket resz? 😉
#5281: Nagyon nagy feluldules a mostani x@r amcsi filmek kozott, erdemes megnezni.
#5286-#5287: Neharagudjatok, de ez iszonyat baromsag.
a "felébred, és meg se történt", illetve az idõutazás 99%-ban a kreativitás hiányát jelzi
1% pl. a memento, amikor a történet része az egész, vagy a terminator
(egyébként fõként keira knightley miatt töltöttem le)