11588
-
#6579 voyager utsó 2 epizódja, végjáték 1-2 (endgame 1-2) néven -
#6578 zinkron -
#6577 hát ez az uccsó rész gagyi volt, a 2 tükör részt meg rendes felirattal akarom nézzni . -
#6576 Melyik az a rész, ami a legizgalmasabb, és sok borg van benne? A Zefran Kokrenesen kívül :))) Steppenwolf - Magic Carpet Ride rulz rock & roll -
#6575 Minek ez az újítás mánia? Én egyszerűen nem értem az embereket... :)
Ezekszerint én az átlaghoz képest fordítva működök, sokmindenből minél régebbit próbálok használni :D -
Monoton #6574 miért? -
#6573 Miután több modi is rendszeres látogató, és mivel nem pörög Warp10-el a topic, szigorúan szvsz felesleges házigazdi. Új logó mondjuk mindig jöhet, bár a BSG topicban is végülis le lett húzva (i2k miatt). :) -
Monoton #6572 csak felhoztam :P
kell a változás :D -
#6571 MInek ez tök jó banner, az entrprise simán szétszedi a kocit :DDD -
Monoton #6570 nem gondolkodtatok még azon hogy legyen házigazda???
egy új design, új banner :) -
#6569 semmi kül és veled? -
ipse #6568 hi mizu? -
zetró #6567 semmi
-
zetró #6566 faja -
Monoton #6565 ?? -
zetró #6564 erre menyűnk rá?
-
Monoton #6563 http://startrek.scifi.hu/
vki tud róla vmit? -
KnightRider #6562
Hali!
Tudja valaki, honnan lehet letölteni TNG/DS9 Technical Manualt, Mr. Scott's Guide to the Enterprise-t, ilyesmiket? -
#6561 Ehhez érteni kell nem kicsit a német humort (meg mondjuk érdemes németül nézni), meg talán érthetőbb ha ismeri a néző a főszereplők előző alkotásait ...
Szóval nekem németül piszkosul tettszett :D -
#6560 akkor meg kell várnia másikat -
#6559 ez az ami nem müxik nekem, legalábbis név méret egyezik -
#6558 egyik féle tipus:
van egy másik is azt majd küldik:D -
#6557 kereső nem talált 4 évadhoz semmit :( -
#6556 ajánlom nekik hogy végre DS9 legyen :) -
#6555 Ez is egy vélemény. -
#6554 voyager lesz -
#6553 nem tudjátok mi lesz most a Viasaton, hogy a Next Generationnak vége? ha megint elkezdik a Voyagert a DC9-t veszek egy kardot és beledőlök -
#6552 A Zűrhajó (német) film kib*szott szar -
#6551 feliratok.hu -
#6550 a 2 tükör részhez hol találok rendes feliratot? ami nem csúszik. -
#6549 ez van nekem is 5 másodperccel kezdett, 17 perc után most 25-nél tartok..... -
#6548 A jobb az, amikor csak ilyen gond van.
Már nemtom mit néztem (és valamiért feliratosan volt kedvem, erről már rég leszoktam), szóval nem fix szám volt a csúszás, néha ugrott, néha exponenciális ... szóval 5 percenként kellett utána állítanom a vobsub-ban. Nemtom azóta néztem-e feliratosan (angol/német nyelvű) filmet (mert azért a japán/kínai-akhoz még kell a felirat :P) -
#6547 én is a PAL-ra tippeltem. -
#6546 DirectVobSub-ban beállítható, hogy pölö 25000:297xxx (elfelejtettem :P), így a felirat "PAL-osítható"
Meg az MPC is tud mindenféle utóigazítást, bár abban a hang csúszás javítása ami egyszerű és jó -
Cat #6545 nem egyenként kell tologatni az időzítést, hanem egyszer kell átállítani az FPSt - ilyet a bs nemhiszem hogy tud. -
#6544 bsplayer-rel lehet az időzítést állítgatni de folyamatos a csúszás. -
Cat #6543 fpst kell állítani. -
#6542 hát ez kész elindítom a filmet jó a felirat a vége felé meg már 4-5 percet késik korrigálni se lehet :( -
#6541 Tényleg, tegnap volt. Mondjuk már vagy 5x láttam, de megnéztem volna. Mostanság valahogy nem sokat nézek tévén tévét :)) -
#6540 A Zűrhajó (T)Raumschiff Surprise - Periode 1