Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A Magyar Star Trek Klub 2005. december 11-én 10.00 órától 15.00 óráig – ebben az évben utoljára – ismét találkozót tart a Petõfi Csarnokban. Érdekes mûsorral és vetítésekkel készülünk a rendezvényre, amelyet – tekintettel a közelgõ ünnepekre – szeretnénk vidám hangulatban eltölteni. Csak bizalmasan súgjuk meg, de titkon reménykedünk, hogy ebben netán még egy klingon angyalkának álcázott Mikulás is a segítségünkre lesz.... A tervek szerint levetítjük a Star Wreck címû népszerû rajongói sorozat legfrissebb darabját, valamint az Enterprise sorozat egyik epizódját, újabb ízelítõt adunk a Design Center berkeibõl, továbbá szeretnénk közösen játszani egy kicsit – de ez még nem minden… Szeretettel várunk mindenkit, hiszen jó nap lesz ez az ünnepi mókára!

*

Ezúton is békés, boldog karácsonyi ünnepeket, valamint eredményes (és hosszú?) új esztendõt (meg persze életet) kívánunk valamennyi trekkernek! "
PLaci
Uram atyám, ez nagyon komoly film, nagyon tetszett, pláne a kijavított urszekerek.hu -s felírattall 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

tudtok nekem mondani linkeket ahonnan star trek sorozatokat tudok letölteni?
Torrenttel próbálkozok de nagyon lassan jön!
Privátba is küldhettek!

REAL MADRID

Zsolo007
van ennek topicja is 😊 tessék fellendíteni 😊

Sir Quno Jedi
Izé, ezt már próbáltam, de nix képhang.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nékem nem jönik itten HTTP proxy mögül, de majd...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

😊
Amugy most töltöm remélem nem okoz csalódást!

REAL MADRID

Sir Quno Jedi
Bexarás, hogy van hozzá már klingon felirat is !

a kommunikáció feromonokkal és más illatanyagokkal történik, azaz pl. ha a vöröshangyák betörnek, nagyon gyorsan megtudja az egész kolónia
tudom hogy nem irányit a királynõ, és nem vagyok hülye, tudom hogy nem telepaták a méhek, csupán annyit közöltem, hogy a bolyban/kaptárban élõ állatokról másolták a borgokat.

mrzed001
És nem is kollektív a tudat, csak jó az információátadás

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

[NST]Cifu
Ez az, ami szerintem kicsit fals dolog. A rovarkolóniák esetén a királynõ a bolyban kikelõ utódok létrehozásáért felel. Nem irányít elvileg semmit, csak az utódok létrehozásáért felel.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a méheknél/termeszeknél stb. simán mondhatjuk hogy ilyen kollektív tudat van, és ott is van királynõ
ezt másolták szerintem

mrzed001
Vajon miért?
Mert rájöttek, hogy szép dolog az egyenlõség, de akkor is kell lennie egy felsõ vezetésnek, aki megadja az irányt. Nem lehet még egy ilyen überdigitális világban sem megoldani, hogy minden egyes döntést megszavaztassanak az összes egyénnel (pláne, ha pölö fel nem is ért hozzá). A kollektív tudat csak olyan szinten mûköthet, mint egy ötletláda, ahova mindenki dobálja be tapasztalatai alapján az ötleteit, és egy központ válogat belõle

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

[NST]Cifu
Bucser írta:

Melllesleg a Boprgokról a mai napig nem derült k hogy kicsodák micsodák és kifia borja mi a céljuk mit akarnak.. betettek egy közös tudtaot aki hódít és aszsimilál és kalap kabát.. se céljük se értelmük... Mellesleg azt sem tudni ki az overmind köztük...

Szvsz a Borg eredeti koncepciója nagyon jó volt, hogy miért jött létre, arról lehetne vitatkozni, szerintem úgy alkották õket. Hogy mi a céljuk? A fejlõdés az asszimiláció által. Az, hogy azután már jöttek mindenféle Borg Queen meg egyébb hülyeségekkel, az már mást tészta... :\

mrzed001
Lehet, hogy szentimentális vagyok, mert még az átkosban lestem németen (újra, meg újra), de nekem valahogy jobban bejön, mint a Voyager-DS9 😊)
És ezt követõen kell megnézni a 6 mozifilmet, azok a csúcs <#worship>

[NST]Cifu
Én a TOS sorozatot nem tudom nézni. Egyszerûen túl... izé... olyan, mint Pirx kapitány kalandjai. Hiába lenne érdekes a történet, az elõadás és a díszletek a mai sorozatokhoz szokott szemem egyszerûen nem veszi be...

Nekem még van némi kimaradásom. 😞
Tos s2-3
ds9 osszevissza nehany resz, mivel nem mindig tudtam nezni a tvbe. 😞
es voy s2e5-vegéig. + regebbi mozik. Szoval van még potolnivalóm, de amit eddig lattam a tng messze vezeti az elso helyet, a voyagerbe kellemeset csalodtam.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

mrzed001
Mivel láttam már minden sorozat minden részét sokszor (kb TOS 6-7, TNG 10-12, DS9 4-5, Voyager 3-4, Ent-2), szóval nekem mindegy, hogy mit adnak.
Bár az Ent-nek természetesebben jobban örülnék 😊)

Nekem mindegy csak startrek legyen, amugymeg amugyis gepennezem. 😄

Aquir
én meg a TNG-t szeretem <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

😊 én + voyager-t

REAL MADRID

Punker
mikor lesz már vége a TNG-nek? DS-9-t akarok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Massive Attack
Nem rossz...bár én speciel semmit nem tudttam letõlteni..😊

Zsolo007
feliratok.hu...

Véletlenül nincs valakinek a star trek - nemesis 1 cd-s avi változathoz felirat?
finaltrekker

www..KALOZOK.com

finaltrekker
Végre elkészült: www.startrekworld.atw.hu . Itt csütörtöktõl lesz minden féle letöltés + ami régen volt.

www..KALOZOK.com

En szivesen felteleszem webre ha nem lenne jo a torrent, de nekem csak 7megas verzio van. :|

mrzed001

Zsolo007
Én nem találtam sehol....Valaki megdobna egy linkkel? 😄

Igen meg is van. Az entinek a reklamja volt. Nagyonnagy. 😄

mrzed001
De õk nagyon 😊)
Láttad már azt a reklámot, hogy "No more Star Trek.mpg"
Talán minimováról szedtem, nézd meg, hülyére fogod röhögni magad rajta 😊))

Ezt a viccet is csak a startrekesek ertik. 😄D

mrzed001
De, ott a pont 😊

Sir Quno Jedi
Nem "has gone" ?

hja

mrzed001
Mit mond a Star Trek fan, mielõtt meghág egy szüzet: hogy eljusson oda ahol ember még nem járt azelõtt (where no man was before) 😊)

Aquir
😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sir Quno Jedi
Jó, tényleg nagy hülyeség, nadehát nagy a zuniverzum, telsteli furacsodákkal és csudifurcsaságokkal-e !

[NST]Cifu
Mondtam én olyat, hogy rossz lenne az a rész? Kétlem, sõt 9/10-et adtam rá lent, és a 3. évad egyik legjobb részének tartom... 😊

Egyszerûen csak nem jön be nekem ez a temporális parazita dolog, ennyi.

mrzed001
SG1 sorozat sztem jó, tudd, hogy mit várhatsz tõle, és azt kapod
A TNG-ben volt jópár idõcsavaros rész, azok voltak talán a legjobbak (pl amikor kártyáznak, és megint, és megint, és megint, de most mindenhol a 3-as jön ki)
Meg a legjobb TNG-s mozifilm is keményen idõutazásos, a kapcsolatfelvétel 😊)

Sir Quno Jedi
Jó, nem géniuszok a frgkönyírók és abból kellett éljenek amit addigra összerondítottak nekik. DE jó kis rész lett még így is. Inkább az érzelmi része lett hangsúlyozva. ILYENEK az igaz hõsök !

[NST]Cifu
A baj az az "eredeti" történettel, hogy tele van logikai bukfencekkel. Kezdve azzal, hogy valakinek el kell mesélnie mi is történt az elmúlt idõben. Valószinüleg túl logikus volna egy PADD-ra folyamatosan vezetni a történteket, és reggelente elolvasni. Logikai bukfenc, hogy csak 1x meséli el neki T'Pol a történteket, miután Archer legfeljebb néhány óráig emlékszik a történtekre, ezért másnap reggel újra fel kell frissiteni a memóriáját (persze lehet azzal védekezni, hogy ezt csak nem mutatták...). Logikai bukfenc, hogy nem említik mi van T'Pol drogproblémájával. Az pedig, hogy Archer körül forog szó szerint minden, hát... talán gyermeteg? Akkor már elfogadhatóbb az, hogy csak álmodta, és akkor a logikai bukfencek a kutyát sem érdeklik. 😄

#5275: A film jo, a sorozat nem. Epp eleg volt amennyit lattam belole.
#5280: Öhm... TNG uccsó ket resz? 😉
#5281: Nagyon nagy feluldules a mostani x@r amcsi filmek kozott, erdemes megnezni.

#5286-#5287: Neharagudjatok, de ez iszonyat baromsag.

egyetértek
a "felébred, és meg se történt", illetve az idõutazás 99%-ban a kreativitás hiányát jelzi

1% pl. a memento, amikor a történet része az egész, vagy a terminator

Valahogy mindig utáltam ezt az idõben visszamegyünk dolgot. Sztem ezt akkor rakják be amikor nincs ötlet. Lásd DS9-amikos Sikoék viszamennek a 21sz-ba. Eygedül a B5-ben tetszett a dolog. Ott legalább csak egyszer volt ilyen.
mrzed001
No akkor valamikor megkuksizzuk 😊)

megnéztem, érdekes ötlet, de egy megnézésnél többre nem érdemes (nem hal meg többször)
(egyébként fõként keira knightley miatt töltöttem le)