11588
  • 2XP
    A kábeltv nálunk sem jobb. Havi 5e ft-ot fizetek egy normál csomagért (hbo és hasonló adók nincsenek benn), amiből összesen a discoveryt, a ngc, a viasat exploerert és historyt nézem. De azért van igen kiváló romantica, vatikáni vallási adó, meg még vagy 20 ilyen nagyon értelmes adó. Ráadásul mióta bevezették a kiváló digitális technikát (mert elvileg már nem volt elég hely ezeknek az igen nézett adóknak), egy rohadt boxon kell kapcsolgatnom, ami a lehető leggagyibb mindőség, 10 másodperc mire adót vált, néha be sem jön, a hang gyakran akadozik, a távirányítóján a világ legkisebb gombjai vannak, ráaádsul a fel-le gomb a jobb felős sarokban van, nehogy véletlenül kényelmes legyen, a hangot meg a másik távkapcsolóval kell állítanom, ráadásul ha 2 jó műsor van, az egyiket nem tudom felvenni videóra.
  • Punker
    de itt kábel van. HBO HBO2 SPort1 stb csak akkor jön be ha van konverter de mivel az szétb@ssza a képet így az én szobámba nincs, szal vicc az egész fizess előfizetést de ha nézzni akarod akkor vegyél valamit ami kb 20%-kal rontja a képminőséget ez ma magyarország :(
  • [NST]Cifu
    Pedig a műholdas UPC digitális alapcsomagban bent figyel.
  • Monoton
    nem ez nem jogos!
  • Punker
    köcsög UPC itt nem nyomja :( legalábbis nekem tuti nincs, de emlékeim szerint a hulladék képet fulléra zavaró konverterrel se jön be (amiért ráadásul fizezni is kellett, tényleg hogy a f@szba van az hogy fizetjük az előfizut de ha nem veszek külön konvertert akkor nem jönnek be az adók, ez jogos?)
  • [NST]Cifu
    Az bizony. ;)
  • [NST]Cifu
    Az Tachion, és egy fikcionális elemi részecske, ami képes a fénynél gyorsabban haladni. ;)
  • _Vegeta_
    Igen magyar. :)
    mintha a 3.szezont enis dvdrippbe neztem volna es nememlexem csuszkalasra. :|
  • Punker
    ez a vérbankos rész is jó volt, elsőre nem tetszett ennyire.
  • Punker
    full jó hogy a dvdrip-hez sz@r a felirat és összevissza csúszkál :)
  • Punker
    az magyar adó? :)
  • _Vegeta_
    Es mert eleg ertelmes vagy hogy ne rontsd el az elmenyt magyar szinkronnal. ;)
  • Punker
    mert nincs?
  • akyyy
    cöh:C miért nem nézed AXN-en..
  • _Vegeta_
    az jo volt pedig ha valaki hat en utalom a westernt. :D
  • Punker
    Star Trek Enterprise 3x09 - North Star
  • akyyy
    mien westernes rész? mikor a sivcatagva 2költöztetnek" aklingonok elől?
  • Zsolo007
    Azt utáltam benne én is...
  • Punker
    ez a western-es rész kész
  • KnightRider
    Van szubtéri kommunikáció az ENTben, még nagyon az elején (második-harmadik epizód) teszik ki az első szubtéri hullámerősítő bóját.

Egyébként aki ütős ENT epizódokat akar látni, az nézze meg a negyedik évados The Forge-Awakening-Kir'Shara storyarcot. ENTben szerintem ez a sztori a legjobb. Meg a klingon-augmentes. Jó ez a sorozat, még ha sokan nem szeretik is...
  • _Vegeta_
    Ertelmetlen azzal foglalkozni h mit hogy kell kiejteni, mert ahany hely annyi kiejtes. :)

Mindegy hogy szögedi vagy vagy szegedi. :)
  • Cat #6478
    azt szerintem tahionnak kell ejteni
  • _Vegeta_
    warp 1el egeszen pontosan. :D

cifu: Szerintem minden scifiben kitalaltak valami mindentol fuggetlen kommunikaciot. Azert erdekes volna a deep space 9-rol a foldre kuldeni uzit.. 500ev mulva meg is erkezik. :D
    Egyebbkent tekionkkal komunnikalnak.
  • [NST]Cifu
    Valami rémlik, hogy Trekben kitalálták a warpon keresztüli, távolságtól független kommunikációt. :)
    Az ENT elején mintha csak warp sebességnél lehetett volna kommunikálni valós időben a földel. Ellenpont a VOY...
  • Punker
    na ezt nem tudtamm hogy a rádió hullám is warp-pal nyomja :)
  • Cat #6474
    mars föld kommunikáció (a rádióhullám ugye fénysebességgel megy) 8 perc :) Nem véletlenül fejlesztik agyba főbe a Roverek szoftvereit, hogy kicsit is önnállóak legyenek.
  • mrzed001
    Vagy éppen túl nagynak.
    A Voy-t láttam, és piszkosul tetszett az elején ahogy egy bolygó mellett elmegy, és a bolygó mögül kibúlyik a nap. Na gondoltam megcsinálom 3DStúdióval valós méretekkel a naprendszerünkre, kóricálás a bolygók között, meg hasonlók.
    Hát elég hülyén nézett ki, mert a nap nemhogy ugyanakkora (nagy) átmérőjűnek nem látszott, mint a bolygó, hanem szépen eltörpült mellette. Szóval na akkor lássuk a marsot. Itt sem volt nyerő. Bolygók között meg k-ruvanagy távolságok vannak, már fényseb felett mozgott a kameranézet, de még ezzel is sokáig tartott az út. Na itt adtam fel
  • Cat #6472
  • _Vegeta_
    Ez lesz a vege ha nem hdtvben nezed. :))
  • Monoton
    vegyél nagyobb monitort vagy tv t :DDDDDDDDDD
  • Punker
    nézem az Ent-et és az összes bolygó kicsinek tűnik nekem :)
  • _Vegeta_
    Kedvencek :D
    Legnagyobb csillag:

Es normalis minosegbe az elozo. :)
  • _Vegeta_
    Elso 3 kep nekem is megvan a tobbirol nem is tudtam hogy vannak. Rogton lementem. :D
    Amugy nemertem a kerdest. :)

Ui: Az antares nem kissebb a betelgeusenal?
  • Monoton
    azta ez odabasz!!!!!
  • Punker
    szerintetek a Trek-ben ezt felfogták a készítők?

• Punker
    tudom :(
  • Zsolo007
    Piratebayt bezárták :(
  • Punker
    még pirates-en volt HDrip-es verzió, most meg rar-os DVDrip-et szedek.
  • Monoton
    honnan szeded?
  • Monoton
    honnan szeded?