11588
-
#6499 A kábeltv nálunk sem jobb. Havi 5e ft-ot fizetek egy normál csomagért (hbo és hasonló adók nincsenek benn), amiből összesen a discoveryt, a ngc, a viasat exploerert és historyt nézem. De azért van igen kiváló romantica, vatikáni vallási adó, meg még vagy 20 ilyen nagyon értelmes adó. Ráadásul mióta bevezették a kiváló digitális technikát (mert elvileg már nem volt elég hely ezeknek az igen nézett adóknak), egy rohadt boxon kell kapcsolgatnom, ami a lehető leggagyibb mindőség, 10 másodperc mire adót vált, néha be sem jön, a hang gyakran akadozik, a távirányítóján a világ legkisebb gombjai vannak, ráaádsul a fel-le gomb a jobb felős sarokban van, nehogy véletlenül kényelmes legyen, a hangot meg a másik távkapcsolóval kell állítanom, ráadásul ha 2 jó műsor van, az egyiket nem tudom felvenni videóra. -
#6498 de itt kábel van. HBO HBO2 SPort1 stb csak akkor jön be ha van konverter de mivel az szétb@ssza a képet így az én szobámba nincs, szal vicc az egész fizess előfizetést de ha nézzni akarod akkor vegyél valamit ami kb 20%-kal rontja a képminőséget ez ma magyarország :( -
#6497 Pedig a műholdas UPC digitális alapcsomagban bent figyel. -
Monoton #6496 nem ez nem jogos!
-
#6495 köcsög UPC itt nem nyomja :( legalábbis nekem tuti nincs, de emlékeim szerint a hulladék képet fulléra zavaró konverterrel se jön be (amiért ráadásul fizezni is kellett, tényleg hogy a f@szba van az hogy fizetjük az előfizut de ha nem veszek külön konvertert akkor nem jönnek be az adók, ez jogos?) -
#6494 Az bizony. ;) -
#6493 Az Tachion, és egy fikcionális elemi részecske, ami képes a fénynél gyorsabban haladni. ;) -
_Vegeta_ #6492 Igen magyar. :)
mintha a 3.szezont enis dvdrippbe neztem volna es nememlexem csuszkalasra. :| -
#6491 ez a vérbankos rész is jó volt, elsőre nem tetszett ennyire. -
#6490 full jó hogy a dvdrip-hez sz@r a felirat és összevissza csúszkál :) -
#6489 az magyar adó? :) -
_Vegeta_ #6488 Es mert eleg ertelmes vagy hogy ne rontsd el az elmenyt magyar szinkronnal. ;) -
#6487 mert nincs? -
#6486 cöh:C miért nem nézed AXN-en.. -
_Vegeta_ #6485 az jo volt pedig ha valaki hat en utalom a westernt. :D -
#6484 Star Trek Enterprise 3x09 - North Star -
#6483 mien westernes rész? mikor a sivcatagva 2költöztetnek" aklingonok elől? -
#6482 Azt utáltam benne én is... -
#6481 ez a western-es rész kész -
KnightRider #6480 Van szubtéri kommunikáció az ENTben, még nagyon az elején (második-harmadik epizód) teszik ki az első szubtéri hullámerősítő bóját.
Egyébként aki ütős ENT epizódokat akar látni, az nézze meg a negyedik évados The Forge-Awakening-Kir'Shara storyarcot. ENTben szerintem ez a sztori a legjobb. Meg a klingon-augmentes. Jó ez a sorozat, még ha sokan nem szeretik is... -
_Vegeta_ #6479 Ertelmetlen azzal foglalkozni h mit hogy kell kiejteni, mert ahany hely annyi kiejtes. :)
Mindegy hogy szögedi vagy vagy szegedi. :) -
Cat #6478 azt szerintem tahionnak kell ejteni -
_Vegeta_ #6477 warp 1el egeszen pontosan. :D
cifu: Szerintem minden scifiben kitalaltak valami mindentol fuggetlen kommunikaciot. Azert erdekes volna a deep space 9-rol a foldre kuldeni uzit.. 500ev mulva meg is erkezik. :D
Egyebbkent tekionkkal komunnikalnak. -
#6476 Valami rémlik, hogy Trekben kitalálták a warpon keresztüli, távolságtól független kommunikációt. :)
Az ENT elején mintha csak warp sebességnél lehetett volna kommunikálni valós időben a földel. Ellenpont a VOY... -
#6475 na ezt nem tudtamm hogy a rádió hullám is warp-pal nyomja :) -
Cat #6474 mars föld kommunikáció (a rádióhullám ugye fénysebességgel megy) 8 perc :) Nem véletlenül fejlesztik agyba főbe a Roverek szoftvereit, hogy kicsit is önnállóak legyenek. -
#6473 Vagy éppen túl nagynak.
A Voy-t láttam, és piszkosul tetszett az elején ahogy egy bolygó mellett elmegy, és a bolygó mögül kibúlyik a nap. Na gondoltam megcsinálom 3DStúdióval valós méretekkel a naprendszerünkre, kóricálás a bolygók között, meg hasonlók.
Hát elég hülyén nézett ki, mert a nap nemhogy ugyanakkora (nagy) átmérőjűnek nem látszott, mint a bolygó, hanem szépen eltörpült mellette. Szóval na akkor lássuk a marsot. Itt sem volt nyerő. Bolygók között meg k-ruvanagy távolságok vannak, már fényseb felett mozgott a kameranézet, de még ezzel is sokáig tartott az út. Na itt adtam fel -
Cat #6472 -
_Vegeta_ #6471 Ez lesz a vege ha nem hdtvben nezed. :)) -
Monoton #6470 vegyél nagyobb monitort vagy tv t :DDDDDDDDDD -
#6469 nézem az Ent-et és az összes bolygó kicsinek tűnik nekem :) -
_Vegeta_ #6468 Kedvencek :D
Legnagyobb csillag:
Es normalis minosegbe az elozo. :)
-
_Vegeta_ #6467 Elso 3 kep nekem is megvan a tobbirol nem is tudtam hogy vannak. Rogton lementem. :D
Amugy nemertem a kerdest. :)
Ui: Az antares nem kissebb a betelgeusenal? -
Monoton #6466 azta ez odabasz!!!!! -
#6465 szerintetek a Trek-ben ezt felfogták a készítők?
-
#6464 tudom :( -
#6463 Piratebayt bezárták :( -
#6462 még pirates-en volt HDrip-es verzió, most meg rar-os DVDrip-et szedek. -
Monoton #6461 honnan szeded? -
Monoton #6460 honnan szeded?