Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hetfield1887
nincs véletlenül valakinek menüs nemzedékek és nemesis dvd?

power mac g4 733 1Gb ram

Eleve hulyeseg ilyesmin gondolkodni es nem amiatt amit cat emlitett.
Nyilvan 20g-s bolygora nem szallnak le. Az meg h 0.8-1.3 kozott valtozik a gravitacio ereje tv-n keresztul nem nagyon eszreveheto. :)
De ahogy cat emlitette a startreknek inkabb filozofiai ertekei vannak mintsem realista ertekei. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

a star treknek messze nem a realitás a lényege, nem is törekszik rá, a történetek szempontjából ez totálisan lényegtelen

Szóval pls. ne is állj neki ezt fejtegetni, értelmetlen.

Massive Attack
valaki már felvetette a gravitáció problémáját?:)
Ami nem csak a különbözõ hajótipusok esetén fura...
De érdekes hogy minden egyes bolygon amire le transportálnak pontosan ugyanolyan gravitáció van mint a földön..:)))

Bár ezt a problémát is sokféleképpen meglehet közeliteni...például , hogy a szénalapu életformák kialakulása sokkal nagyobb eséllyel alakul ki föld nagyságú bolygo esetében , mert ez az ideális minden szempontbol...

majd folytatom..:)

finaltrekker
StarTrekWorld

Remélem senkit nem zavar a szerény reklám.

www..KALOZOK.com

Lesz még a Star Trek nek sok szép napja! /éve/

REAL MADRID

Nem csodallkozom. :)

[NST]Cifu
A BBC felmérése szerint a TV-nézõk közül legtöbben a Star Treket hiányolják a képernyõrõl.

A lista:

1. Star Trek
2. Buffy the Vampire Slayer (Buffy a vámpírok réme)
3. Friends (Jóbarátok)
4. Fawlty Towers (Waczak szálló)
5. Blake's 7 (egy 1970-es évek végi angol Sci-fi sorozat)
6. The X-Files (X-Akták)
7. Babylon 5
8. Stargate* (Csillagkapu)
9. Seinfeld (egy 1990-es komédia TV-sorozat)
10. The A-Team (a Szupercsapat)

*: a Stargate még most is gyártásban lévõ sorozat.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bubbencs
a

Ez meg mi?

Sir Quno Jedi
Kitudja :D

De biztos lesz idõ, mikor érdemes lesz folytatni. A TOS most is üt, nézem, ha kapom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[NST]Cifu
Azért szerintem alapjaiban eltér egy felújítás (mint a BSG 2003) és egy új sorozat. Mert azért erõsen kétlem, hogy kijönnek majd egy TOS 2020-al pl. :)))

Sir Quno Jedi
Izé BSG.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A BGS-t is fel tudták újítani hosszú évtizedekkel a vége után, majd 1x klasszikusan halott õskövület lesz az ST is és felújítják, csak addigra nekünk hosszú szakállunk-e nõ!

[NST]Cifu
PLaci
Nem tudja valaki, hogy hol tudnám beszerezni a Starfleet Command III-at eredetiben?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Zsolo007
Köszi az infót! <#worship>

Köszi hogy elmondtad!így legalább "felvilágosult" lettem.

De azért annyiban biztos vok hogy ha ez az oldal megszûnik késõbb lesz ey újabb startrek.com.

A Star Trek örökké élni fog!!!

REAL MADRID

[NST]Cifu
Tehát nem tudod elolvasni, mit írnak, de azért véleményed van. <#ravasz1>

Kicsit megvilágítom a dolgot: A Paramount Digital Entertainment megszûnik 2005.12.31.-én. Ez a cég felelt eddig a StarTrek.com üzemeltetéséért. Amennyire ki lehet venni, senki sem tudja mi lesz a StarTrek.commal, egyelõre annyi biztos, hogy valami változni fog, és az, hogy úgy néz ki az eddigi gárda talpa alá utilaput kötnek. Õk is csak annyit tudnak írni a fórumba, hogy remélik hamarosan lesz valami hivatalos bejelentés az oldal jövõjével kapcsolatban.

[NST]Cifu
A "canon" annyit tesz, hogy hiteles. Általában a Star Trekkel kapcsolatban úgy szokott felmerülni, hogy az adott könyv/játék/akármi mennyire kapcsolódik a sorozatokhoz vagy mozifilmekhez. Canon az, ami mondjuk TNG, DS9 vagy VOY, de non-canon az, ami nem szerepelt egyik sorozatban/filmben sem, és semmi közük hozzájuk.

Na most én nem tok vmi jól angolul ugyhogy el sem olvastam! de sztem ez hülyeség!
A hivatalos oldalon sem találtam errõl semmit!!!
Biztos vok benne hogy nem fog megszünni!!!

REAL MADRID

Zsolo007
Lehet most nagyon butának fogtok nézni...Mi az a canon? Emlegetik fan oldalakon, meg egy csomó Star Trekkel kapcsoltaos helyen, de nekem fingom sincs mi az. Valaki mondja el pls.. <#rinya>

Miert kellene bezarni a startrek hivatalos oldalat? A b5se megy már, megis van weboldala. Tiszta hulyek. :D

[NST]Cifu
Upsz, csak most látom, hogy van STO topic, úgyhogy sorry az offtopicért. <#vigyor5>

[NST]Cifu
A XI. ST film per pillanat ugyan ott tart, ahol tartott ezelött másfél évvel: pre-production. Vagyis nincs kész forgatókönyv, nincs rendezõ, nincsenek lekötött színészek, nincs hivatalos bejelentés. Elõször még 2004-ben egy Pre-TOS filmben gondolkodtak, aminek a munkacíme az IMDb szerint "The Beginning" lett volna, és a Föderáció megalakulása idejében játszódott volna, mellõzve az össze korábbi ST film illetve sorozat gárdáját. Ebbõl nem lett semmi, ugyan annyit kisajtoltak a Paramountból a rajongók, hogy nem függesztették fel a filmet, csak nem tetszett nekik a történet, ezért egy teljesen új forgatókönyvet kértek (ez azért jelentõs, mert eddig a Paramount hivatalosan nem is erõsítette meg, hogy egy újabb ST film van elõkészületben). A szóbeszédek szerint (a'la Ain't It Cool News) ez a tükörunivezumban játszódna, és szerepelne benne Scott Bakula, William Shatner és Patrick Stewart is. Most itt tartunk. A gond az, hogy ebbõl lehet bármi. Lehet, hogy lesz belõle film (de biztos, hogy nem elöbb, mint 2008), de ugyanígy lehetséges, hogy egyszerûen a kukába kerül az egész.

Mint említettem, jelenleg az egyetlen valóban valamire való ST franchise dolog a Star Trek Online lesz, de az is leghamarabb csak 2007-ben indul csak. Én ugyan nagyon reménykedem, hogy nem szúrják el, az eddigiek alapján akár egész jól is elsülhet a dolog. Ha már az SWG végleg partravetett hal módjára döglõdik, leglább az ST megérdemelne egy normális MMORPG-t...

Az STO-ról eddig csak két koncepciórajz és egy Shockwave bemutató van a tervezett új LCARS2-rõl.

Status Updated: 25 April 2004

Zsolo007
mrzed001
Nekik is szar, mert ahogy ül és felejtõdik, úgy csökken a folytatás lehetséges sikere és bevétele.
És minél tovább húzzák annál rosszabb lesz nekünk, mert annál kevesebb bevétellel számolva annál gyengébb valamit csapnak össze (ha egyáltalán belekezdenek).
Hogy miért nem adják el, az már egy jobb kérdés.
Végülis hogy nevet szerezzen valami, arra megy el egy nagycsomó pénz, ennek meg ugyebár ott a közismert neve és a jelentõs rajongótábora, szóval érthetetlen
Tényleg haldoklik Hollywood

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

[NST]Cifu
Hát ez az, de úgy tünik a Paramountnak most nincs semmi terve az ST franchise-al. Ez csak nekünk, rajongóknak sz@r... :(

ez azért hülyeség, mert a licenc kurvasokat ér, miért nem adják el másnak? Most nem azt mondom mintha erre vágynék, de egy olcsó b kategoriás filmet/sorozatot/játékot is ha ugy adnak el, hogy "star trek", akkor kapásbol sokszázezres nézettségre számíthat, és ehhez semmit nem kell letennie az asztalra.

PLaci
Eredeti:
0
00:00:13,800 --> 00:00:17,759
Az "ENERGIA" bemutatja

1
00:00:27,880 --> 00:00:31,839
SAMULI TORSSONEN produkci+-j+íban

2
00:00:42,800 --> 00:00:46,190
TIMO VUORENSOLA filmj+êt

:)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

[NST]Cifu
2005.12.31.-én bezárja kapuit a StarTrek.com.

Na ez nagyon durva... Gyakorlatilag a Star Trek Online-on kívûl nincs nagyobb ST project a látóhatáron, se mozifilm, se sorozat. A Paramount pedig bezárja a hivatalos oldalt. Good bye Star Trek?

Voyager Technical Manual egy reszlete, de kosz h emlekeztettel mekkeresem aztis. <#eljen>

régi, sokkal látványosabb és áttekinthetõbb formában már volt a topicban

Most igy tuzetesebben atnezve, nagyon durva adatokat tartalmaz ez a tablazat. :)

Nagyon megfogott ez a tablazat! :)
De jo lenne ha igy lenne. :)
Bocsi a nagy meretert, eredetileg Imageshack.us-ra tettem, de az nem fain.

http://www.sg.hu/galeria/10399395101134855150.jpg

Miért? Az eredeti felirat rossz volt? :-))
Massive Attack
Rengeteg idióta megkattant ST funnal jó lett volna élöben találkozni..:)

Persze én se vagyok 100 igy 28 évesen..:)

Massive Attack
Kár , hogy nem elöbb írtál Pecsa rendezvényrõl...én is elmentem volna..:(

Star Trek - Design Center "LIVE" :-)))
Mekkora marhaságokat tudnak elkövetni Star Trek-rajongók a neten?
star wrecket, láttam, enterprise összes részét láttam - ujdonság? :)

"A Magyar Star Trek Klub 2005. december 11-én 10.00 órától 15.00 óráig – ebben az évben utoljára – ismét találkozót tart a Petõfi Csarnokban. Érdekes mûsorral és vetítésekkel készülünk a rendezvényre, amelyet – tekintettel a közelgõ ünnepekre – szeretnénk vidám hangulatban eltölteni. Csak bizalmasan súgjuk meg, de titkon reménykedünk, hogy ebben netán még egy klingon angyalkának álcázott Mikulás is a segítségünkre lesz.... A tervek szerint levetítjük a Star Wreck címû népszerû rajongói sorozat legfrissebb darabját, valamint az Enterprise sorozat egyik epizódját, újabb ízelítõt adunk a Design Center berkeibõl, továbbá szeretnénk közösen játszani egy kicsit – de ez még nem minden… Szeretettel várunk mindenkit, hiszen jó nap lesz ez az ünnepi mókára!

*

Ezúton is békés, boldog karácsonyi ünnepeket, valamint eredményes (és hosszú?) új esztendõt (meg persze életet) kívánunk valamennyi trekkernek! "
PLaci
Uram atyám, ez nagyon komoly film, nagyon tetszett, pláne a kijavított urszekerek.hu -s felírattall :)

tudtok nekem mondani linkeket ahonnan star trek sorozatokat tudok letölteni?
Torrenttel próbálkozok de nagyon lassan jön!
Privátba is küldhettek!

REAL MADRID

Zsolo007
van ennek topicja is :) tessék fellendíteni :)

Sir Quno Jedi
Izé, ezt már próbáltam, de nix képhang.

Sir Quno Jedi
Nékem nem jönik itten HTTP proxy mögül, de majd...

:)
Amugy most töltöm remélem nem okoz csalódást!

REAL MADRID

Sir Quno Jedi
Bexarás, hogy van hozzá már klingon felirat is !