Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha nincs a First Contact a filmek között, most nem kerülnek ebbe a helyzetbe 😊 Van rá utalás rendesen 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Persze ezt már tudják korábban is... LOL.
(A DS9-ben amikor a föld múltjában van az a gettó harc, akkor a partin ott a romulán nagykövet pl.)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Megtalálták az elsõ Borg-ot az Enterprise-ban 😊
Yó rész lesz, remélem
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
En pedigg Scott Bakularol es Trinnerrol beszeltem, azt a szerepet egyszeruen rajukirtak. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Mellesleg Patrick Stewart kiválló színész (egyik kedvencem), de eltörpül William Shatner (vagy Leonard Nimoy) mellett (másik két kedvenc).
Ez legjobban talán a Generations-bõl látszott, egyszerûen lejátszotta (leiskolázta).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Uncsi, hogy folyton hatalmas flottákról és hihetetlen erejû szuperfegyverekrõl hallunk, míg mutatnak két árva hajót meg egy kompot amint fézerekkel pityu-pityukáznak. Így olcsóbb a CG ez világos, de néha kicsit feldobhatnák a dolgot. A mágányos kórborlós-felderítõs kornak a DS9-cel végeszakadt. Jól belakott kvadránsok vannak, töméntelen warp utáni kultúrával fertõzött bolygóval és csinos kis flottákkal. Már nem lehet újra eladni változatlan formában egy újabb TOS-t, ami a maga idejében abszolúte ütõs volt. Ezt megpróbálták a Voyager esetében, de néha már annyira kínosan erõltetett volt, hogy MÉGISCSAK tovább kell kóborolniuk (szegények)...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nos ezeket szerintem nem árt összeszedni (pláne, hogy sok volt az tartalommentes/uncsi/lényegtelen rész)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mert a veszélyes határvidékre a flotta büszkeségét a zászlóshajót ugyebár egyedül kell kiküldeni, hátha egy 4-5 hajóból álló csapásmérõ osztag szétszedi
Vagy csak nekem jutnak eszembe olyanok, mint a német tengeralattjárók farkasfalkái?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A DS9-al nem a szereplõk voltak a gond, hanem a sztori (tényleg ebben volt talán a legtöbb "jó" színész mennyiségileg, csak nem tudták/hagyták nekik rendesen adni magukat minõségileg).
A Far Beyond the Stars volt sztem minden idõk legrosszabb Star Trek része, ott majdnem abbahagytam a DS9 nézését (2. legrosszabb Ent utolsó).
Ami pozitívum volt DS9-ban, hogy volt 2-3 nagy ûrcsata, bár közel sem annyira kidolgozott, mint a B5-ben (pedig nagyságrendekkel több pénzük volt rá)
A DS9 szereplõgárdáját szvsz egy szó nem érheti. Avery Brooks nagyon jó (szvsz jobb, mint Scott Bakula), Alexander Siddig szintén, Andrew Robinson (Garak) fergeteges, és ott van Colm Meaney és Michael Dorn akik szintén igen jók (Worf-ot te is jónak tartottad...). Nem lehet kihagyni az Armin Shimerman / Max Grodénchik / Aron Eisenberg triót (Quark / Rom / Nog) akik megteremtették az igazi Ferengi-érzést a Trekben. Említetted Jeffrey Combs-t, aki szintén igen emlékezetesett alakított a DS9-ban is (Weyoun és Brunt megszemélyesítõje). Szóval nem tudom miért szólod le a DS9-t, mert a szereplõgárdája minden dicséretett megérdemel...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Munka elõtt ma hajnalban is megnéztem két VOY részt teszem azt, így már túlélem ezt a napot is...
Na szóval akkor a lényegre: Patrick Stewart tényleg egy kiválló színész, a legjobbak közül való, ezt soha sem vitattam (sõt). Viszont még talán Brent Spiner (Data) meg esetleg Worf az aki még megüti a mércét, a többiek viszont silányak.
A TOS-ban ugyebár nem kellene sorolnom a nagy neveket, de azért megteszem: William Shatner (egymaga jobb, mint a teljes DS9 csapat), Leonard Nimoy (zseniális színész), DeForest Kelley (Bones doki 😊), James Doohan (sugározz fel Scotty ... RIP), Walter Koenig (bár eléggé csak mellékszereplõ volt, de hatásos. B5-ben mint Baster hatalmasat játszott)
Az Ent-ben is remek színészeket szedtek össze: Connor Trinneer (Trip), Jolene Blalock (eleve olyan ufó feje van, és ráadásul remekül adta a jeges vulkáni szukát), John Billingsley (Dr. Phlox, igazi egyéniség), Scott Bakula (a második szériára belejött, az elején egy kicsit feszes és görcsös volt), Jeffrey Combs (Shran, majd minden ST sorozatban játszott mellékszerepeket, remek színész)
Amúgy a szavazás nem online volt? Ha nincs nete és nem tudta letölteni, akkor hogy tudott szavazni ? :pp
Egyébként amcsiban 70% a netet használók aránya (itt 30%, nemrég volt itt cikk)
Abban persze igazad van, hogy van aki csak az enit nézte meg, és elõzõeket nem, node az nem is egy ST fan, tehát nem is látogatja az oldalukat és nem is szavaz, szóval elhanyagolhatóan kevés
"hanem azért mert érdekes volt. Mihez kepest? Az ûrgammákhoz kepest? 😉 Mert a tobbi startreknel aligha volt erdekesebb/elgondolkodtatobb.
#5409: Megint ittjarunk: Akarmennyire is fejlodunk, nincs mindenkinek internettje! Még odaat sem. Arrol nem is beszelve hany % warezezik. Igenis azok a fiatalok vagy akik még nem lattak startreket es az entivel kezdtek a startrekes palyafutasukat azok nyilvan az entre klikkelgetnek.
Offtopik mrzedhez
Itt vagyok enis. Eddig nemigazan erdekelt a stargate mizeria. Hebe-hoba egy-egy resz amit tvbe adtak nem nyugozott le. Viszont most potolom a lemaradasom es ra kell dobbennem h nagyot hibaztam/tevedtem. A stargate nem annyira rossz mint azt en bealitottam magamnak. Persze messze van a tnghez kepest, de entit üti pl.
Ezzel csak annyit mondok, igenis vannak olyanok akik entiznek holott nem lattak még a sorozat tobbi tagjat.
Ugyebár ha te most lennél 12-14 éves (vagy csak kimaradt, mert nincs kábeltv, parabola), és hallanál a Star Trek-rõl, akkor mit tennél? Igen, szépen letöltenéd az elsõ szériát, aztán lássuk mi is volt az.
Van olyan barátom, aki még sosem látta a TOS-t, beszereztem neki pár részt (1966-os !) és bizony piszkosul tetszik neki. Ráadásul amcsiba nem felejtették úgy el a ST-et, mint itt, ott több csatorna is nyomatja az ismétléseket (ki ebbõl/ki abból, a csecsemõnek meg minden vicc új)
Már bocsi, de ezt mibõl gondolod? a TNG a 80-as évek végén, 90es évek elején volt, szerintem sok amerikai nem látta.
Az Ent-re meg nem azért kattintgattak, mert nemrég volt, hanem azért mert érdekes volt. A mirror-os részt szerintem senki sem felejtette el, szintúgy nem mint a TNG befelyezõ részét az All Good Things-et sem, vagy a Voyager utolsót az Endgame-et.
Abban egyetértek, hogy a TNG-bõl én nem ezt a 4 részt emeltem volna ki (azaz 1 talált), volt 2 idõhurkos és a Scotty-s, azokat inkább.
A DS9-bõl pont az a rész a Far Beyond the Stars, amitõl hányhatnékom volt (csak egy õrült feka amcsi képzelete az egész Star Trek), akkor már inkább valamelyik nagy ûrcsatás vagy a Duel.
A 4ent resz nemtom mit keres ott, es sokkal jobb tng reszek is voltak.
A film listaban is latok nemi kiváGnivalot. 😊
A the wrath of khan nemtom mit keres az elso helyen.
mrzed: Logikus miert szerepel 4ent resz is a listaban, ez a legujabb st es mindenkiben elenken elnek az emlekek (sok helyen még mindig adjak ugye). Mindenki eszeveszetten kattingat mostanaban az entre hatha folytatjak vagy valami.
Cifu: Logkikus miert nem szerepel a listaban. Minden valamirevalo st rajongonak minosithetetlenul ocsmany az a par epizod. 😛
A DS9 nekem nem jött be, csodálom, hogy elsõ helyen az van
A Voyager egy fokkal jobban,
A TNG király volt, fel is soroltak egypárat a kedvenc részekbõl
Az Ent volt talán a legjobb, és láss csodát, 4 része is szerepel itt (de abba kell hagyni persze, mert nem nézik, persze a k...va annyukat az elcsalt (has)nézettségi számaiknak bíííp--------)
És persze a Terra Prime, süt róla Many Coto munkássága (és nem csak azért, mert az egyik kedvenc színészét sikerült belecsempésznie 😊))
A filmekkel teljesen nem értek egyet, szerintem:
First Contact
The Voyage Home
The Motion Picture
The Undiscovered Country
.
.
Generations
Insurrection
Nemesis
TOP TEN EPISODES
1. (4.9) Far Beyond the Stars (DS9)
2. (4.8) The Measure of a Man (TNG)
3. (4.8) Terra Prime (ENT)
4. (4.8) Redemption, Part II (TNG)
5. (4.8) Dead Stop (ENT)
6. (4.8) Homestead (VOY)
7. (4.8) All Good Things... Part II (TNG)
8. (4.8) Ship in a Bottle (TNG)
9. (4.8) Similitude (ENT)
10. (4.8) Shuttlepod One (ENT)
Saját megjegyzés: Hol a fenébe van az "In a Mirror, Darkly"?
TOP TEN MOVIES
1. (4.7) Star Trek II: The Wrath of Khan
2. (4.7) Star Trek: First Contact
3. (4.6) Star Trek VI: The Undiscovered Country
4. (4.5) Star Trek IV: The Voyage Home
5. (4.2) Star Trek III: The Search for Spock
6. (4.0) Star Trek Generations
7. (3.9) Star Trek: Insurrection
8. (3.9) Star Trek Nemesis
9. (3.6) Star Trek: The Motion Picture
10. (2.9) Star Trek V: The Final Frontier
<#hehe>#hehe>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
REAL MADRID
REAL MADRID
A ST pajzsok úgyis csak így mûködnek, hogy
Bziiip
- Kapitány a pajzs 60%-on!
- Kitérõmanõver!
Reccs bummm
- A pajzs 20%!
- Mit gondol Déta?
- Pajcs 0. Hajótest hiba a 2-3-4 szektorban.
REAL MADRID