11588
-
#6699 ez a Voy nagyon gagyi :( -
Monoton #6698 csinálom énis!
nemigérem mára de holnapra csinálok egyet! :) -
#6697 én nem értek hozzá de jó lenne, szép az a hajó -
#6696 hát most csinájam én?:CCCCC
végülis megpróbálom.. -
#6695 mi tart vissza hogy átfaragd? :) -
#6694 sz*r a banner mer nincs benne Arcser -
#6693 na most mi van? -
_Vegeta_ #6692 Ó az szivacs. :( -
Cat #6691 tuti benne van explorer cache fájlai között, csak ki nyálaz át fél gigát... -
Monoton #6690 nahh nekiugrok bannernek!
ha nem kell akkoris :P
addig keressétek a régit :DDDDDD -
#6689 Meghaxolták az iaro-t, szal ami ott volt kép, annak szevasz -
fiX men #6688 Univerzum lakói!Hát megtaláltalak titeket!? -
_Vegeta_ #6687 Bábelhalat nem lehet kapni? Azt szivesebben hasznalnek. :D
Apropo: Csak nekem nem jelenik meg a banner? -
#6686 Ugorj már akkor nekem is el egyért... :))) -
Monoton #6685 :DDDDD
sarki közértbe nézd meg,ott lehet kapsz :P -
_Vegeta_ #6684 Sajna nekem nincs univerzalis fordito. :D -
Monoton #6683 kicsit eltértetek a témától :DDD -
#6682 válasz itt -
_Vegeta_ #6681 OFF :D
Gyakorlokartyakat? Pontosan mit ertessz gyakorlokartyan?
Ez a japan kapd elo fuzetet lehet valahol venni? :))
-
#6680 Egyelőre én is még a hiragana/katakana párossal bajlódom (gyakorlókártyákat vések hozzá, hogy akár héven is tudjam emlékeztetni magam :) )
Hiraganát már viszonylag jól olvasok, de a kata még hátravan :/ Majd ha profi leszek belőlük (MUHAHAAAA!!!! ) akkor nekiállok pl szavaknak. Egyébként ajánlom a JAPÁN Kapd elő füzetet, egész jó :)
Továbbiakat az Általános -> Japán topikban, szvsz -
Cat #6679 és a munkahelyeden tuzfal van? van olyan kliens, amit telepíteni se kell, és jön a torrent fájlocska. -
_Vegeta_ #6678 OFF
Japanoknal nincsen 'V' azaz a 'b' es a 'v' kozott kell ejteni. (Vagy hogy:D) Vegetat pedig ugy irjak/ejtik hogy Bejíta tehat ベジータ. Legalabbis en igy tudom, meg animebe is inkabb azt hallani hogy bedzsítá! :)
Neked ennyire megy a japan? En sajna lassan haladok, még az irasjeleket tanulom meg alapmondatokat gyakorlok, de nagyon teccik. Nagyon szep hangzasu nyelv. -
#6677 De az nem vegeta, hanem bejiita :)
Hogy ejted? Vegíta? mert akkor ウェギータ (wegiita esetleg ha vegiita-t akarsz, akkor ヴェ az eleje)
Vedzsíta? Akkor meg ウェジータ (wejiita)
A többi meg rendben van :)
Ja, és sok sikert a nyihogáshoz :)
(NIHONgo ga ojouzu desu ne - Milyen jól beszél japánul. Ebből a nihon a japán :) (felkelő nap szó szerint )) -
llw66 #6676 Kösz a címet, bár nem írtam, hogy csak a munkahelyemen van net elérésem, tehát egyébb beszerezhetőség érdekelne! De egyébként kösz! -
_Vegeta_ #6675 Off.
Pontosan az. :)
Watashi wa vegeta desu!(meg csak most kezdtem tanulni a japant) ^^
llw66: Megertelek, startrek rulz! :) -
#6674 katt -
llw66 #6673 Sziasztok! Az érdekelne, tud-e valaki segíteni abban, hogy szeretném megszerezni a Star Trek Voyager sorozatot elejétől a végéig. Elsőnek amikor láttam kb a 40. résztől volt Viasat "elérésem", illetve most is a 17. résztől adják, pedig érdekelne teljesen az elejétől! Legjobban DVD formátumban érdekelne (tudom itthon nem lehet kapni!?), de avi-ba is jó lenne legalább feliratosan!
Remélem valaki tud ebben segíteni. Egyébként én is Star Trek "fan" vagyok, szerintem ez az "univerzum" az egyik,hanem a legjobb sci-fi! Beleértve a 10 db mozifilmet, illetve a 5 db sorozatot. Továbbá esetleg érdekelne az új sorozat, mivel az azt a z adót nem tudom fogni ahol megy az Enterprise. Előre is köszi! -
#6672 [off]
Mi van az aláírásodban? :) watashi ha bejiita desu ? (vatasi va bedzsíta desz) :)
[on]
Search for spock plakátját láttátok humoros/aranyosban? :) -
Monoton #6671 Új hírek a főszereplőkkel kapcsolatban :P :) -
#6670 és spock? hisz ő akkor is ugyanolyna idős kéne h legyen mint anno volt........
bár, ha megnézzük az entes vulkániakat, elég sok maszk hasonlítana rá, a hangja meg szinkonnál ugyse számít becsukott szemmel barátok köztbe berényi andrásnál még néha felvillanhat spock:) -
_Vegeta_ #6669 40eves a f@szi? :D -
Cat #6668 40 évesen nem sok esélye van Kirk fiatalkori éveit játszani :) -
_Vegeta_ #6667 Orulj hogy nem Bredpitt. -
Monoton #6666 na de akkor is mettdémon LOL
akkor már inkább én :DDDDDDDDD
-
#6665 A jelekből ítélve most tartós punnyadásra kell felkészülni... :\ -
#6664 matt demon asszem, szvsz jó az...tinisztár, sokan megnézik, sokank teccik, még ha nem is anynira star trekes, most ugyis ez a divat:C
fellendül a star trek piac ujra, és jönnke a jobbnál jobb sorozatok:):):)
kicsit sötét rész jön, de legalább legyen valami, és ne ekkroa punynadás mint amit eddig éltünk át az ent befejezése óta:( -
Monoton #6663 még a szereplők sincsenek meg! vagyis remélem nem az a fsz akit multkor felhoztak :) -
#6662 ajvé.. de soká lesz. köszi!
addig lehet voyager rerun-t kell tartani :) vagy sufni entit forgatunk :D -
#6661 1-2 év talán, még el ss kezdték forgatni szerintem. -
#6660 OFF: mivan politikai vitafórum lett?
ON. mikorra tervezik az új filmet, hogy kész lesz? thx