Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Kvízpart ozz ott minden Star Trek forduló alatt kapod ezt a kérdést!
De aszem vmi ilyesmi!
"nem értem a kérdést"
REAL MADRID
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! :)
Az elmúlt részek valamelyikében szerepelt átlátszó alumínium, és
ekkor volt, hogy a kardszárnyú delfineket át akarták menteni a múltból a jövõbe.
Itt kérdezték meg Spocktól, hogy "Jól vagy?"
Azt szeretném tudni, hogy -pontosan- mit felelt erre a kérdésre.
Nagyon fontos lenne tudnom, kérlek, segítsetek, ha tudok :)
Elõre is köszönöm szépen:)
G.
A 3. évad lett a legjobb az egész sorozatban :). Azt szívesen megnézném megint...
Gondolom évadváltás következik :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Equinox 1-2
Flesh and Blood 1-2
Workforce 1-2
ezek nagyon "jócsengésüek", de megnézem mirõl szólnak.
amugy az Equinox -t szerintem nem is láttam, és nagy a gyanum hogy az lesz az én részem..:D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"fárasztás orrba-szájjba"
<#mf2>#mf2>
Lássuk csak:
Caretaker 1-2
Ekkor érkeznek, Ocampák, gondviselõ kazonok miegymás, ez nem lehet.
Basics 1-2
Ekkor csapnak vissaz a kazonok és végre megszabadulunk a Cardassiai árulónõnktõl.
Future's End 1-2
Idõutazás a múltba, a földre, 29. századi technika, idõhurok stb.
Scorpion 1-2
Törékeny szövetség a Borg-gal, 8472-es faj, folyadékûr, 7/9-ed befigyel.
Year of Hell 1-2
Krenimek, kronotontorpedók, játék a téridõvel, vissza az elejére vég.
The Killing Game 1-2
Hirogen akciókommandó, nácis holodekkelés, büszke ellenállás.
Dark frontier 1-2
Janeway vs Borg queen
Equinox 1-2
Újabb fed. hajó, újabb tér és faj, tömeggyilkos kapitány, túszok, a szokásos.
Unimatrix 1-2
További borg bénázás az unimatrixban, könnyes elválás szegény 7-esnek.
Flesh and Blood 1-2
Hirogenek bajban, lázadó hologramok, a Doktornak színt kell vallania, fárasztás orrba-szájjba.
Workforce 1-2
Quarra bolygó, Tuvok má megint drone injekciózva, szokásos beszivárgás.
Endgame 1-2
Boldog happyending...
Ezek közül melyik dupla részre tippelnél?!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ebben képez Tuvok Maquis-kat!
a klánháborús rész meg melyik lehet?:S
(a weben rajta van minden epizod ismertetése)
van egy rész a Voyagerbe, amikor egy csapatot alakítanak ki és tréningeznek a hajón. mászkálnka a "jeffires" csövekben, stb.
van ott egy kék kinézetû lény is. aki ismeri az Elite Forcot, sztem tudni fogja mirõl van szó.
a másik epizód egy két részes, de ha jól tom, nem szezonzáró rész. könyv is jelent meg errõl "klánháború" néven.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
REAL MADRID
Ha nincs a First Contact a filmek között, most nem kerülnek ebbe a helyzetbe :) Van rá utalás rendesen :D
Persze ezt már tudják korábban is... LOL.
(A DS9-ben amikor a föld múltjában van az a gettó harc, akkor a partin ott a romulán nagykövet pl.)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Megtalálták az elsõ Borg-ot az Enterprise-ban :)
Yó rész lesz, remélem
En pedigg Scott Bakularol es Trinnerrol beszeltem, azt a szerepet egyszeruen rajukirtak. :)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Mellesleg Patrick Stewart kiválló színész (egyik kedvencem), de eltörpül William Shatner (vagy Leonard Nimoy) mellett (másik két kedvenc).
Ez legjobban talán a Generations-bõl látszott, egyszerûen lejátszotta (leiskolázta).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.