Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegeta: Nem kell szurkolni - aligha fogsz csalódni. 😉
(csak ha p2p rendszerrõl szeded, kerüld az .mpg verziókat. A ~700MB-os .avi lennének a legjobbak, csak sajnos alig van forrás hozzájuk. 😞)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
a végén meg már minden mind1 alapon csinálhatták a dolgokat, ott lett jó...
Az öreg Many Coto kihozta belõle a maximumot
És még ott az utolsó két rész (legutolsót csak bottal és hegesztõ szemüvegben ajánlom piszkálni -az nem az és nem olyan és ... -), szóval az utolsó két Ent. rész, erõs Many Coto-s enyhén Odyssey 5-os kisugárzása van (az egyik kedvenc színészét is áthozta ide)
Szóval igen, ha a JMS-Coto páros kezében maradt volna az Ent, akkor nem lett volna miért leállítani
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A fõcímtõl kezdve mindent kifordítottak, és ezerszer jobban csináltak meg benne. Valahogy a "sötét" Trek epizódokba mindig beletrafálnak. 😊
Az egész 3. éa az eddigi 4. évad alapján azt kell mondjam, hogy kár, hogy leállították az Enterprise sorozatot. Az elsõ évad esetén kegyetlenül negatív volt a véleményem, annyira, hogy nem is érdekelt igazából a folytatás. Utólag azt kell mondjam, hogy ugyan az elsõ két évad tényleg gyengére sikerült, de amit a utána csináltak, az miatt nem kell szégyenkezniük a készítõknek. Especiel az "In a Mirror, Darkly" lazán hozza (legalábbis nálam) a BSG szinvonalát. Na én valami ilyesmit vártam eredetileg is az ENT-tõl. Kevesebb "klasszikus" Trek-féle idealizmust, és sokkal mozgalmasabb történetett. Ehhh... mit ki lehetett volna hozni még a sorozatból... Igazán kér érte... 😞
Ha nyiregyi lennel tudnek segiteni. 😊
A 4. vége amit tisztán Many Coto csinált, no az még extra jó lesz
(az utolsót kivéve, azt nem õ csinálta, és attól hányni tudnék)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De az tény, hogy ez a 3. évad rendesen össze lett rakva. Így hirtelen a Trek-en belül csak a TNG Borg-csatás és a DS9 Dominion-háborús cselekményszálához tudom hasonlítani. Mondani sem kell, az a két másik kedvencem a sorozatban. 😊
Kár, hogy nem hasonlókon kezdtek el gondolkodni a készítõk. Egy vicc, hogy mennyi lehetõség lett volna az Enterprise-ban még, és hogy mennyire nem aknázták ki... 😞
És az, hogy a jövõbe viszi fontos .... de majd meglátod 😊)
"Van valakinek ötlete merre találhatóak ilyen verziók"
Mininova, piratebay, ha ott nem akkor ötletem sincs
Mondjuk személy szerint rühellem a temporális baromságokat, dehát ilyenek az eddigi sorozatokban is voltak, szóval ezért kár szapulni az ENT-et. A 'Zero Hour'-béli Archer jövõbe ráncigálós dolgot bátran kihagyhatták volna, annyira szánalmas és erõltetett volt.
Szóval tényleg nagyon eltalálták ezt a 3. évadot, na!
Viszont most találtam egy ilye Ent 4x01 Q, 700 megás xvid HDTV. Sajnos kevés a forrás, és alig pár mega jött még csak le belõle, de a preview alapján az állam leeset a 960x528-as felbontástól. Van valakinek ötlete merre találhatóak ilyen verziók, mert akkor a 3. évadot leszedném újra ilyenbe, illetve a 4.-et alapból ilyenekkel kezdeném. Sajnos ed2k-n csak 15-30 forrás van hozzájuk, és egy hét alatt 30 mega gyütt le a 4x01-esbõl... <#rinya>#rinya>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Jah: A thresholdba szerepel Data. 😉
A ds9ben es a tngbe is bizvast allithatom h csodallastos kepessegu szineszeket sikerult szerzodtetniuk. 😊
Enterprise-at kicsit olyan stargate-esnek erzem szineszi teljesitmenyben. SG1 SGAban se azok a shakespeare-i szineszek jaccanak.
Bar a John Billingsley es connor trinneer jateka szerintem jobb a tobbiekenel, igaz nem vagyok ennek a szakertoje.
T'Pol teljesen más, még Saavik-nál is érzelmesebb alak (Saavik ugye sírt Spock temetésén, majd késõbb a kis Spockot majdhogynem anyaként kezelte). Amennyire ki lehet venni, szvsz a nõnemû vulkániaknak nem kellene érzelmesebbnek lenniük, mint a férfiaknak (emlékezzünk csak a Vulkáni fõpapnõre az ST I.-ben és IV.-ben).
Laccik h csak egy szep modell lány a szinesz. 😄
Egyébként tennék egy megállapítást: T'Pol a legkevésbé vulkáni vulkáni az egész ST-ben. Hozzá képest még az ST.II.:Khán Haragjában fentünt Saavik (Kristie Alley) is a hideg logika és az érzelemmentes gondolkodásmód mintaképe...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nézd meg újra a kapcsolatfelvétel elejét ha nem emlékeznél rá, na ott látszik igazán, hogy mennyire tiszteli, és mennyire fél tõle 😊
nem azért nem pusztította el egyszer amikor alkalma lett volna rá mert tiszteli, hanem mert nem tartja magát istennek, hogy õ döntsön egy faj sorsáról
Fél is tõle rendesen (Kapcsolatfelvételben ezt elég jól be is mutatták)
Akinek magasabb az egoja, IQja, és morálisan a többiek felett áll, azt észreveszik, sõt, az még a tisztességtelen ellenfelek is észreveszik és tisztelik (vagy épp félik, ezt a kettõt nehéz elválasztani)
Vagy ha az nem ment, akkor egóból ... KISFIAM .... hmmm .... 😊)
(persze ez se teljesen igaz, ott van az irigyek nem kis serege, de azért én szeretném ezt hinni)
Érdekes kérdés e téren például a Vulkániak hozzáállása, akik vérengzõ fenevadakból lettek "logikus" lények...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
AMúgy ez politika is. Ha 1x szavahihetetlennek, agresszívnek, becstelennek bizonyulnak és olyan eszközökhöz nyúlnak amit szövetségeseink megvetnek, vagy tiltanak, akkor villámgyorsan egyedül hagyhatnak minket és vége...
Archer pont azért küzdött, hogy egyenrangú félként kezeljenek minket, folyamatosan bizonyítani akart és bizonyította is a fajunk valódi fejlettségét !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Viszont elég sok helyen bemutatta Picard, hogy bizony ezekért az elvekért meghalni, sõt a hajóját feláldozni is képes. Ráadásul úgy, hogy morálisan csak az az egy elképzelhetõ út létezik (legjobb példa rá talán a Generations, ami elég gyenge film lett, ezt azért jól bemutatta)
Ez már talán nem spoiler, hanem elemzés
Az egész földet el akarják pusztítani, igen. És hogy mindennel ami van ellen kell szegülni, az is igaz. De nefelejtsd el, ha megnyerik a háborút, utána szembe kell nézniük azzal, hogy mit is tettek. Éppen ezért felsõbbrendû Picard (és már Archer is valamennyire), mert olyan döntéseket hoz, amelyek sem morálisan, sem etikailag, sem a becsület oldaláról nem kifogásolhatók
Mi kézzel lábbal hadakoznánk, õk inkább meghalnak az elveikért