11588
-
#6459 8-as dettó :( -
#6458 ilyen nincs a 3/7 is sz@r :( -
_Vegeta_ #6457 Fura helyzet. :) -
#6456 és az előző 50 és utána jövő 5 nem? azok mind mennek csak ez nem, mindegy egy rész nem HD rip csak sima a semminél jobb. -
_Vegeta_ #6455 Hmm... akk biztos fake volt. :( -
#6454 4 lejátszó + virtual dub + Gspot azt írja érvénytelen avi fájl, most próbálok más verziót leszedni de ez valszeg rosszabb minőség. -
_Vegeta_ #6453 Ha torrenttel szeded Lvileg nem serul7+. :\ -
#6452 érvénytelen avi fájlt ír ki minden, azt kéne még tudni hogy eleve sz@r vagy letöltésnél sérült :( -
#6451 kétlem hogy jó lesz :(
most spanyolul szedem mert angolt sehogy se találtam a pirates meg lehalt :( -
Cat #6450 vlc media player, ha ez nem viszi, akkor semmi.
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=4150 -
_Vegeta_ #6449 Emlekeim szerint a vulcaniak tobbszor is emlitest tesznek hogy: "felvilagosultak lettek az emberek?" Ugyan.. meg mindig a kornyezetukben levo allatokat olik/eszik. :) -
#6448 star trek enterprise anomoly plz linket :) -
#6447 Sötét középkor: már akkor is jobbak voltunk-e mint a klingonok
Húst hússal, nekem ez a jelszavam. Ja, meg a nyersen és véresen :PP
-
#6446 3. évad 2. részét sehogy se tudom lejátszani :((( -
#6445 hust hussal
Mi ebben a probléma? -
_Vegeta_ #6444 De Punker kollega.. ezt papolom elejetol fogva: Miert olyan fontos ez a nagy realitas? Egy fantasyba 0%realitas nincs megis milliok imadjak a sztorikat.
mrzed: "Ha belegondolunk az elmúlt 1000 évben nem sokat változott az emberiség jelleme."
Gondoljunk bele akkor. Sotet kozepkor, hust hussal? Rosszabbak voltunk mint a klingonok. :)
Imho eg es fold a kulonbseg. :)
"Az értelmes élet 6. kritériuma:...
Erre emlexem. Ugyanezt a "kriteriumot" tartalmazza az elsodleges iranyelv is. Ettol olyan zsenialis. ;)
Most nemleszek. Rendszer reinstall. :) -
#6443 segítsetek. most a roswelles csávóka van az entben, vagy az ent van benne mint egy scifisorozat a roswellben???? -
#6442 Igen, ők akárcsak régen a nemesség nem hajlandó feláldozni magát a nagyobb jóért, tehát nevezhetjük őket nem értelmeseknem (marha, f-szfej, k-stög .. :P ) -
#6441 Aham, thx :)
Ez egyébként jelen van, természetesen nem a felső 10.000 köreiben mondjuk.. (tehát ők nem értelmesek :DDDD) -
#6440 Delenn mentora, egy öreg bölcs mimbari szájába vannak adva eme szavak (emlékezetből):
Az értelmes élet 6. kritériuma: az önfeláldozás képessége. Az egyén képessége, hogy feláldozza magát egy személy, egy eszme, vagy egy elképzelésért -
#6439 Nagy valószínűséggel sajnos igazad van/lesz :( -
#6438 És a vagyoni hozzáállására ? Ki van zárva.
Aki már megszedte magát (95% lopott/csalt/hazudott/sőt akár direkt, vagy indirekt ölt is érte) az __NEM__ fog lemondani a pénz adta kényelemről és hatalomról.
Hiszen még a legalapabb Spock által rengetegszer említett logikai tényt sem képesek az emberek elfogadni, hogy: A TÖBBSÉG ÉRDEKE A KEVESEKÉ FELETT
Bizony, 1000 év alatt nem volt képes ezt megérteni az emberiség, nem hiszem, hogy a Web2 majd ezt megoldja nekünk pár év(század) alatt.
Sőt, elég ha csak itt az SG-n olvasgatsz egy kicsit, kevés az olyan tápik amit nem barmolnak szét IQ_Lite vérpistikék, mert ők azt tanulták otthon, hogy nekik bármit szabad.
Szóval az idealista részem azt mondatná velem, hogy igen web2, fórumok, egyebek hatására nemesedni fog az emberek jelleme (keveseké), ugyanakkor a realista részem pontosan tudja, hogy nemhogy jobb, hanem éppen rosszabb fog jönni (mert a többség marha, és csak még butább lesz + vadliberalizmus ezerrel)
-
#6437 Akkor már mindenki érteni fogja, hogy mit is jelent, hogy az egyért élünk, meg azt, hogy mi és miért az az értelmes élet ... hanyadik 6. pontja?
És akkor ez mi is? Életemben nem hallottam ilyesmiről... -
#6436 Idealista vagyok, mert tudom, hogy mi lenne a maxitökély, hogy mi lenne az elérendő cél és törekszem felé ... ugyanakkor realista is vagyok, mert tudom, hogy ez a maxitökély bizony közel sem elérhető.
Másokkal szemben persze nem vagyok idealista, túl sok csalódás ért már az emberi faj mindenféle egyedeitől az elvárásaim alulmúlása terén (még ha nem is vártam soha senkitől se többet, mint saját magamtól ... persze az egy kissé magas mérce).
Ami az idealizmusomat és a perfekcióra való törekvésemet illeti #6432 második fele -
Cat #6435 "Ha belegondolunk az elmúlt 1000 évben nem sokat változott az emberiség jelleme."
Itt jön be az internet, és mondjuk a web 2.0. Eddig kevesen mondták meg mindenkinek hogy mit gondoljanak (régen királyok, utána a televízióban a politikusok), most viszont ez változhat, jöhet a many-to-many, a részvételi média, amikor bárki publikálhat, bárki kifejtheti a véleményét, és az sokakhoz (sok ezer/tizezer emberhez) juthat el. Ilyen lehetőség eddig nem volt, ez akár pár év alatt is, mindössze egy évtizeden belül hatással lehet az emberek gondolkodására, a közösséghez való viszonyára. -
#6434 Érdekes, ahhoz képest, hogy Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. ezt írod az aláírásodban, nekem nem nagyon rémlik olyan HSZed amiben nagyon idealista lettél volna, de lehet csak az én memóm rövid :) -
#6433 El ne felejtsem, TOS Season 3 HunSub is B-n -
#6432 Megintcsak egyetértek.
Ha belegondolunk az elmúlt 1000 évben nem sokat változott az emberiség jelleme.
Viszont az is igaz amit szintén a B5-ben mutattak be, hogy 1 millió év alatt azért képesek leszünk (lehetünk, ha nem irtjuk ki magunkat addig) kinőlni eme gyermekbetegséget. Akkor már mindenki érteni fogja, hogy mit is jelent, hogy az egyért élünk, meg azt, hogy mi és miért az az értelmes élet ... hanyadik 6. pontja? -
#6431 2/26 ez de jól kezdődik :)
úgyhogy most 40 percre eltünök :) -
#6430 Egyetértek.
Ennyire öntelt és önző faj tuti nem sok van még a galaxisba ... már, mert ha volt is tuti időben kiirtották magukat
-
#6429 1. kösz
2. alakulhat de nem 100-200 év alatt, ezért mondom hogy a B5-ben lévő emberiség a legreálisabb jövőkép. -
#6428 Ha így érzed -
_Vegeta_ #6427 hjumán -by quark -
_Vegeta_ #6426 mrzed: Ne gondolkodj mar ilyen ketsikuan. :)
Punker: Igen 24reszes a zero hour az utcso resz. (from startrek.com :))
Teis nagyon egysiku vagy. Az emberiseg azert olyan amien most, mert ide jutott. Mas tortenelemmel, mashogy alakultak volna a dolgok mas emberiseg lehetne. Es ennyi erovel a jovoben is alakulhat meg az emberiseg.
relaks: Nefeledd, noé barkaja sosem letezett. :)))
1. Kerdes: Parszaz eve meg egesz mas viszonyok uralkodtak. Rengetegen voltak betegek, epp ezert sok kölyköt csinaltak, hogy fennmaradjon a csalad. Rossz kerdes. :P
2. Kerdes: Ez viszont igaz. Csak egy labjegyzet még. A foguru nem hitler volt. O csak dumalt. :) -
#6425 ember, ez jobb galaxisokban tuti szitok szó :) -
#6424 Nem. :)
Én ismerek jó embereket :). Tény, hogy 100% tiszta, és abszolút jó ember nem létezik, de az sem igaz, hogy: vannak emberek és rosszabb emberek ennyi.
Szerintem. -
#6423 reálist akartál mondani? -
#6422 Szerintem te kicsit sötéten látod a világot... :)
Túl sötéten. -
#6421 az egész ott bukik hogy vannak jó emberek, nincsenek jó emberek a faj képtelen rá :) vannak emberek és rosszabb emberek ennyi. -
#6420 Nekem erről a következő jutott eszembe:
1. kérdés:
> Ha ismernél egy not, aki éppen terhes, már van 8 gyermeke, akik közül 3 süket, 2 vak és egy szellemileg visszamaradott, neki magának pedig szifilisze van, ajánlanád neki az abortuszt? Mielott megnéznéd a választ, olvasd el a második kérdést is!
2. kérdés:
> Itt az ido, hogy megválasszák a világ új vezetojét és a te szavazatod számít a döntésben. Az alábbiakban olvashatsz néhány tényt a vezeto-jelöltekrol:
A-jelölt: tisztességtelen politikusok veszik körül, és az asztrológussal konzultál döntései elott. Két szeretoje van. Zsinórban dohányzik és napi 8-10 martinit iszik.
B-jelölt: hivatalából kétszer elbocsátották, délig alszik, az egyetem alatt opiumot használt és minden este egy üveg whisky-t megiszik.
C-jelölt: Kitüntetett háborús hos. Vegetáriánus, nem dohányzik. Néha megiszik egy-egy sört, és soha nem volt házasságon kívüli kapcsolata.
Melyik jelöltre esne a választásod?
Eloször dönts! Ne less! J és utána nézd meg lent a válaszokat.
A-jelölt: Franklin D. Roosevelt
B-jelölt: Winston Churchill
C-jelölt: Adolf Hitler
És mellesleg ha az abortusz kérdésre igennel válaszoltál, akkor épp megölted Beethovent.
Ne feledd: amatorök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!