11588
-
#6739 Csak tipp egy amatőrtől:
borg le a széléről, helyére valami (pölö Star Trek felirat)
körös motívum nagyít, alakok balra
felső 2 centi levág
és egy picit tényleg lehetne világosítani rajta
-
Monoton #6738 magas? miért lenne magas :)
mindig ekkorát csinálok :)
lásd shakira topik :) -
#6737 Itt van alul Chekov-os, villogó new jellel. Kitömcsizve 33. -
Monoton #6736 azért vannak ilyen sorrendben mert a sorozatok ideje is így van :) kronologiailag
azért sötét mert szeretem a sötétet :P -
#6735 Időrendileg így jó sztem .. meg aztán tényleg kilógott :D -
#6734 MIngyá megnézem. -
#6733 MIngyá megnézem. -
#6732 ok hogy nincs helye a nőcinek a belső körben, de mégis csak a bal oldalra kéne tenni mert nem esztétikus hogy kilóg. -
Cat #6731 ja, sötét
merre van a chekovos videó linkje? látok többet is a honlapon, de 33megást nem találok. -
#6730 Szegény Janeway-t meg mintha megkarmolászták volna ... na nem mintha nem érdemelné meg
A közepe viszont nekem nagyon teccik -
#6729 sötét és túl magas szerintem. -
Monoton #6728 ezek azok :)
nahh bannernek ezt gondoltam:)
még arra gondoltam hogy ha rákattintunk akkor a hivatalos honlapra linkel
-
#6727 ezek betegek vazze :) -
Monoton #6726 ááááááááááá -
#6725 meg a mail-be se jönne át a formátumellenőrzésen ... :(
E van, estig kibirom .... talán .... valahogy -
#6724 Gáz, mer 33mega, szal. átküldeni sem 1xű! -
#6723 Itt sajna se wmv, se avi nem jön (az oldal is tiltva), szóval várhatok amíg hazaérek :( -
#6722 Vazeg! Chekov bazira megöregedett, de még mindég jól áll neki a flotta egyen-csizmi! :D Jó ez a tízer, látszik rajta, hogy hagyják a színészt érvényesülni. -
#6721 A teljes híd a minimum, azt már a német vicces csávól is megcsinálták a paródiáikhoz.
De ha Koenig-nek tetszett, akkor must have a dolog :)
Ami az üres csarnokot illeti az ugyebár nem terem minden fán meg nem is tízfillér. Ha mindezeket a felsorolt díszleteket fixre fel akarja valaki állítani az minimum egy hangár .... mellesleg akár úgy is meg lehetne csinálni mint amcsiba, hogy hétközben ott a teljes díszlet és lehet forgatni, hétvégén meg beengedni a nézelődőket jópízé :))) Én mennék :) -
#6720 Csakhogy mostan ezek itten megépítették a teljes hidat és mikor Koenig rálépett, azt mondta köszönöm, itthon vagyok! Nem sajnálják rá a pénzt, meg a melót!
Igazságszerint ha van egy üres csarnokod valahol, fel lehet benne építeni ahajó több részét is. A régi TOS-ban is csak pár részlet volt megcsinálva anno.
- híd turbolifttel
- transzportáló terem
- a gépészet
- gyengélkedő
- kapitány kabinja
- egy legénységi tag kabinja (ezt lehet variálni gond nélkül)
- étkező
- komphangár (később)
- komp pilótafülke (később)
- 1 folyosó turbolifttel, ahol dülöngélhettek az emberek
- néhány gagyi Jeffries cső
- esetleg némi raktár -
#6719 A Pirkining CGI grafikailag teljesen elment, viszont a színészi munka és a belső terek iszonyat nullák voltak. Gondolom nem volt píz stúdióra meg díszletekre, mert az igencsak drágább mint a CGI (és ezek a homemadeek itt buknak el). -
#6718 Töltöm az új 4 perces teasert csak vele! :DDD
De este én is nekiesek, addigra már lesz tapasztalatod mit érdemes és honnan! :D -
#6717 Asszem tudom mi fogja fogni a sávszélem este :)))
Walter Koenig iszonyat nagy színész, a B5-ben is az egyik legjobb arc :)
-
#6716 Az a vicc, hogy manapság simán diákok tudnak olyan (technikai) színvonalú filmet gyártani, mint a TOS. AZ más kérdés, hogy olyan színészeket nem tudnak klónozni már, de majd beletanulnak! A jó forgatókönyvön múlik az egész!
Láttuk a Pirkininget. Azzal ez erővel egy valódi ST filmet is össze tudtak volna hozni, nem pusztán egy paródiát! -
#6715 Nagyon ŰBER lehet Chekov élőben a második epizódban!!! MÁSZTHEV lesz az! -
Cat #6714 [b]http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/2006/07/08/Star_Trek_rajongoi_szemmel -
Monoton #6713 sztem az ugy olyan semmis :( -
#6712 bannermműhelybe régebben belinkeltem meg leirtam eddig senki se fogott hozzá, ha megtenéd akkor köszi sokka nevébe:D -
#6711 Hey!
Én szívesen megcsinálom a bannert, csak néhány képet kérnék..meg akár elképzelést :) -
Monoton #6710 #6698 -
#6709 Jah, nem vok banermájszter és nem művészzi kifogásom vala, kizárólag teknikai! -
#6708 #6695 -
#6707 ÉS lehetne kétsoros, akkor kiférne (nem baj ha magsabb)! -
#6706 Ja és télleg nincs Archer! -
#6705 Izéke, nem a DS9 kéne előbbre a banerban?! -
Monoton #6704 :DDDDDDDDD
ez teccik :S:F:
nemtom!
nekem tetszik az egész sorozat
ezért is szerzem be dual audiosba :D -
#6703 2 jó rész van az egészben mikor azzal a vadász fajjal találkoznak + 1-2 jelenet 7-es csöcseivel :) -
Monoton #6702 azis erős tulzás hogy két részből következtecc arra hogy a Voyager gagyi :) -
#6701 ez így erős túlzás szerintem a mai 2 rész full gagyi volt -
Monoton #6700 jóaz!
legjobb!