Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Sztem a Végsõ határ (The Undiscovered Country) nem a leggyengébb volt az eredeti Star Trek filmek között.
Személyes vélemény: Khán haragja (The Wrath of Khan) volt a leggyengébb az eredeti szériában, DE még az is jobb volt, mint a Nemesis, Insurrection, vagy Generations.
A fent említett három iszonyú mélységek felé sodora a Star Treket, csak a Kapcsolatfelvétel (First Contact) volt minõségi a TNG-bõl

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Nekem tetszettek a filmek. A nemesis nagyon gagyi, de a tobbi rendben volt. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PLaci
A végsõ határ neked színvonal volt? lol.... Az volt minden idõk legszarabb Star Trek filmje....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

mrzed001
Persze csak TNG, mert az eredetibõl sztem nagyrésze igencsak színvonalas volt 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Laalee
már nem azért de a first contactot kivéve nem igazán tudok jo trek filmet, ami mondjuk szinvonalasabb egy duplarészes epizódnál

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

mrzed001
Ne legyen igazad. A Nemesis is már csak "majdnem B" kategóriásra sikeredett, egy B-C kategóriással már örökre lehúzhatják a rolót.

Most, hol jársz az Enterprise-ban ?

[NST]Cifu
Sose mond, hogy soha. 😊

10 éve, amikor még a TNG és a DS9 volt a téma, hitted volna, hogy egy Nemesis szintû Trek filmnek csinálnak?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

mrzed001
Hát, ahhoz azért már nagyon kell (nem)tudni, hogy a Nemesisnél is sz.rabbat gyártsanak 😊

mrzed001
Hát, az ésszel együtt a nézetség is csökken. Azzzellen sem véd

Tévednek? A ST sorozatok nézetsége folymatosan csökkent. Az Enterprise sorozatot szépen le is lõtték. A Nemesis meg hatalmas bukta volt, értve úgy, hogy se az "átlag" nézõknek nem tetszett, se a trekkereknek.
Azért a remény hal meg utoljára ...

Sir Quno Jedi
Nincs már mit temetni sajnos... A jó dolgok lassan maguktól elhalnak egy ilyen trágya társadalomban...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én az egyik weblapon már olyanokat olvastam, hogy temetik az egész star treket, remélem tévednek...

[NST]Cifu
Csudijó... Kiváncsi vagyok, alul tudják-e múlni a Nemesist...

Majd ennek is eljon az ideje nallam.

cat: Nem nagyon kovetem a tvs dolgokat. Utallom a reklamokat. 😊

finaltrekker
Olvastátok az új Star trek híreket? Kész az új Star Trek fílm forgatókönyve! Teljesen más lesz mint a jelenlegi hajó-kapitány felállás és jóval sötétebb hangulata lesz az egésznek.

www..KALOZOK.com

ez volt most vasárnap

Van benne pedig egy jó epizod, mikor kis idõre a Voyagernek is "van" saját borgja, csak az 200 évvel fejlettebb és egyedül nekimegy a Kocka flottának. 😊

Ilyenkor mindig a tng borgos reszei jutnak eszembe. Foleg az elso amikor Q megmutatja nekik a kozelgo veszelyt. 😊
Mennyivel erosebb a borg. Bar voyagert még nem lattam.

mrzed001
Ha láttad a Voyager utolsó részt akkor tudod, hogy a Borg még 20 év múlva is komoly ellenfél lesz

finaltrekker
Ha majd lesz valaha új sorozat vagy fílm, akkor abban elõbb-utóbb feltámasztják a borgot és valószínû, hogy az is ellentmondásos lesz. Majd biztos kitalálnak valami fedõ sztorit.

www..KALOZOK.com

Ez jo. 😄D

akyyy
Az iráni külügyminiszter találkozik amerikai elnökkel.
- Tudja, minden nagyon szép az Önök országában, csak egy dolgot nem értek. A Star Trek sorozatban van minden színû és fajtájú szereplõ, fekete, sárga, marslakó, de soha egyetlen arabot nem látni.
- Hát tudja, ez azért van - vigyorodik el Bush -, mert ez a film a JÖVÕBEN játszódik.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
XD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

mrzed001
Nem hiszem. Az se biztos, hogy a sok interferenciától még maradt egyáltalán valami hasznos információ az adásban. Amit biztos meg tudtak állapítani, hogy Borg eredetû, és hogy merrõl jött.

Sir Quno Jedi
Hi ! I'm BORG ! JAMES BORG !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punkerwork
<#fejvakaras><#nemtudom>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

mrzed001
kirk is találkozott velük
<#wilting>

A multbol. Hulye idoutazas. 😊
Nyilvan nem csak a koordinatakat tovabbitottak. Csak a doki nem hallotta. 😉

kirk is találkozott velük

mrzed001
Uggyan honnan ismerné a földet ????

[NST]Cifu
Pontosan. De a Borg ismeri a Földet ekkor már!

mrzed001
Ööö nem ismerni Borg ?
A borg nem lehallgat, kukucskál, betör és letölt adatokat, hanem fogy egy kisebb kolóniát, és asszimilálja. Így mindent megtudnak, ami aktuális, és ami történeti, de fontos

[NST]Cifu
Az a Borg kocka aligha csak felderíteni ment ki...

mrzed001
Kapsz egy gyenge (100 éves) jelet, valahonnan az ûr ismeretlen térségébõl
Mit küldesz ki, egy erõs felderítõhajót, vagy egy teljes flottát 😊)

Sir Quno Jedi
Tudom.

itt nem archerékrõl van szó, hanem TNGrõl, picardról

Sir Quno Jedi
Szerintem is jóak a Borgos sztori az Enterprise-ban ! Kismillió Star Trek-et láttam és olvastam, de mégsem problémázok rajta. Ez egy elszigetelt eset volt, Archer-ék sokkal komolyabb(nak látszó) ellenfelekkel akadtak össze nap mint nap, senki lesenem szarta a Borgot, fõleg, hogy minden lakottabb kereskedõbolygón tucatnyi idegen fajjal kavartak ! Azonban a Borg malmai lassan, de biztosan õrölnek... 😄DD

[NST]Cifu
Ez már a logikátlanság esete - miért csak egyetlen kockát küldek? Különösen, ha ilyen nagyszabású terven dolgoztak?

mrzed001
Én csak azon röhögtem, hogy a Voyager a környék leggyorsabb hajója, maxal húz haza, ennek ellenére ugyanazokkal újra és újra összefut

mrzed001
A semleges zóna nem >2 évnyi repülõútra van a földtõl, tehát valamiért azt a magányos kockát csak elküldték oda. Az alfa kvadránsban nem voltak támaszpontjaik, se bázisaik, a terjeszkedés általában felderítés a szélén, bázislétesítés, felderítés bentebb, bázis.... így szokott menni (nem bemegyek a közepébe, és ott lecsapok valami apróra).

[NST]Cifu
A Voyager esetén a Hirogen-ek (haroginek, haloginek, vagy mi a frász 😊) és a 8472 volt az a faj, amelyek komolyabban ki voltak dolgozva. De a Hirogenek is hibádztak (az elején még kosaras magasságú, gigászi harcosok, a végén már akkorák mint Janeway, és még puszta kézzel is lenyomja õket egy ember 😊).

[NST]Cifu
Miért közelítenek? Szvsz csak terjeszkednek (hiszen a Delta Kvadráns jó része már az övék). Ez csak egy továbbgörgetése akar lenni a történetnek.

a voyagerben legalább 3 új fajt behoztak (pl. haloginek), szóval szerintem sokkal inkább arról van szó, hogy sok részbe telik egy faj kidolgozása, "felfuttatása", mint lustaság

mrzed001
Nem, sztem a borgokat elõ kellett, hogy vegyék. Eleve NextGen-ben a Borg territórium éphogycsak létezik az alfa kvadránsban, és közelít a föld felé. De miért is közelítenek erre?
Mi vonzotta el ilyen távolra azt a kockát pl, amelyik a semleges zóna határán törölt el egy telepet (amikor a másik, amihez Q vitte õket 2 évnyi távolságban volt)
No ezért kellett ez a rész, hogy el tudják küldeni azt az üzenetet, ami ide/erre vonzza a Borgokat

[NST]Cifu
Szvsz a készítõgárda nem tudott még egy, a Borg-hoz foghatóan kidolgozott fajt és történetett kitalálni. Szóval fogták, és elõvették újra és újra és újra. Így járt a Ferengi faj is.

Ez mar csak kibuvo keresese. De mondom a resz tetszett, meg jo is volt, de hatalmas dramaturgiai hiba..

mrzed001
Azért Data-ba sem volt feltöltve a csillagflotta összes információja.
Sõt, ha belegondolsz, hogy ilyen régi történelmi naplókról van szó, max valami kutatással kapcsolatban olvashatta volna

Data kapasbol nyomta volna az informaciokat mikor talalkoztak a borggal, de nem tette. 😊

mrzed001
És ha jelentették (persze azt se tudták, hogy mit), az bõven a feledés homályába merülhetett az alatt >100 év alatt. A Next Gen-ben a Kirk-ös sztorik is már csak mint legendák élnek (lsd Scotty megtalálása)
Az, hogy nem száltak le a földre, az igaz, csakhogy volt transzporterük, és a gömb egy része is a földre zuhant le 😊)

Azt a reszt akkor is rosszul csinaltak meg, mert JELENTEST IS TETTEK A BORGOKROL, megha nem is tudtak kik, SZAMITANAK A JOVOBEN RAJUK. Picardeknak viszont teljesen uj volt a dolog..
Borzaszto dramaturgiai hiba. 😊 Mint a ferengiek is.
Arrol nem is beszelve h a first contact-ban nem szaltak le a borgok a foldre. No komment.

Ezektol fuggetlenul szuper resz volt ne ertsen felre senkisem, de nem lett volna szabad megcsinalni...