11588
  • _Vegeta_
    Urhajosban? Ez elegge newbie hozzaszolas volt. :\
    mrzed: Csak magad neveben beszelj. Nekem pl a star trek a legeslegeslegjobb, barmennyire is b5 rajongo vagyok. :)
  • mrzed001
    Babylon 5 a nyerő az űrscifikben már bocs :P
  • zorden
    Hat, ez az altalanos iskolas idoutazgatosdi, meg a neha 6mrd humanoidot leszkennelunk, neha meg 7-et sem tudunk... :-)) Kikapcsolodasnak neha jo, de urhajosban meg minig BSG a nyero :-) Peace.
  • zorden
    A 4-et tudom egesz elfogadhatoan a tobbi egyelore nem nagyon megy ;-( Addig nezem az 1. veget :-)
  • zorden
    Angol hang, magyar felirat. Igy elvezhetobbek a sorozatok :-)
  • akyyy
    nem montad h felirasoan vagy szinkronosan
  • zorden
    Regi szezonok alig lelhetok fel normalis sebesseggel... :-) De keresgelek! :-)
  • akyyy
    tORreNtoLDalAKon kEreSs RÁ pL toReNTSpY.cOM?
  • zorden
    Sziasztok... Nem illendo kerdes, de nagyon szeretnem megszerezni a ST - Enterprise 2-4 szezonjat jo minosegben. Tudnatok segiteni? Az elso szezon mar megvan es tetszik. Koszi!
  • _Vegeta_
    A hajos banner még talan elmegy, mert ollyan szepek a st-es hajok. :)
  • akyyy
    nagy hiba!!!
  • Monoton
    egyébként ott is azok a hajók vannak amik a sorozatokban ill filmekbenvannak

kivéve a Ent Nx-01
  • akyyy
    asszem igen
  • Monoton
    amit a topikomba bannernak tettem?

• akyyy
    én olyan bannert csináltam(csináltatnék) ahol a hajók láccodnak, bár kicsit széthúzódott a kép..

ugy lenne jó ahogy a másik topikba, csak azok a képek váltakoznának jobb oldalt amiket én gyüjtöttem össze képeket
  • Monoton
    #6760 + felette :)
  • _Vegeta_
    Miert olyan fontos hogy az arcokat mutassuk a bannerbe? Azok csak szineszek a sorozat esszenciaja maga az ideologia amit bemutat. :)

akyyy: Nem ugyhangzik a kerdes melyik startrek reszben van roswell? :)
    Szerk: jah ok. Roswellt nemnagyon neztem, nemtom. :)
  • Monoton
    ismerem a sorozatot :) csak furcsa volt elsőre a kérdés!

nemtom a választ :)
  • akyyy
    nem!E

van egy oylan sorozat hogy Roswell.... ilyne tinis nyomi sorozat, bár egész jó
    link
    első évadot adta annoa viasat is!

na szóval és valamelyik részben a csávóka egy scifi sorozatban szerepel amolyna statisztaként asszem, csak hát ugye enneka sorozatnak a neve Enterprise:P
  • Monoton
    ezt nem értem !

nem így akartad?

melyik star trek ben van Roswell es rész?

DS9- ferengok meg Odo amikor visszamennek a multba az rész
  • akyyy
    melyik roswelles részben van a star trek rész?????
  • Sir Quno Jedi
    Pickard a legjobb a nyílegyenes szájával! Látszik a pasin, hogy nem lehet kukoricázni, annyi neked! :D
  • mrzed001
    Tényleg, Janeway minden képén somolyog ... egy kissé tenyérbemászó :D
  • Sir Quno Jedi
    Ez nagyon jóak! Ha Archer feje nem lenne oldalbanyomva és a borg is kacsingatna... na jó csak vicc a kacsingatás, de pl. a borg válthatna a borg queen-nel ide-oda, mint jobb oldalon a hajók!
  • RaZoK
    még ma megcsinálom :)
  • _Vegeta_
    Szerintem kell egy b@szottnagy starfleet command jel alairva hogy united federation of planets azt viszont latasra. :)
  • Monoton
    ez+ csak ugy ! sorry hogy ide tettem be de flash :) tárhelyem meg nemjó :)
  • 2XP
    Hát igen, így már látom, de ez a blur akkor is nagyon csúnya szerintem :) Nem próbálnád meg nélküle? Vagy esetleg lehetnének teljes alakos képek, és akkor a kép végéig leérnének (az alakok méretén még kicsit kellene változtatni, mert archer és janeway kisebb, mint a többi).
    A felirat minta nélkül sokkal jobb és a háttér is jobb, de még mindig túl magas szerintem, 30 pixel még nyugodtan lejöhet belőle.
  • Monoton
    star trek jelet kitolhatom de ugy ronda :)

Kirk öt nem mert ekkora :) vagyis ott már nincs semmi

szval valaki még csinálhatna egyet ! :D

vmihez viszonyítani kell :_SF_:
  • mrzed001
    Rápacsáltál, igencsak kritikus (és lusta) közösségünk tuti bel fog kötni ebbe is :))

Én már kezdem is:
    Star trek jelet egy kicsit fentebb, és sokkal balrább
    jobbról 3 kicsit jobbrább (Kirk-ből több látszódjon)

Amúgy nekem teccik :))
  • Monoton
    felirat oldalra undorító :)

• Sir Quno Jedi
    Archer feje lett oldalbab@szarintva kissé...
  • Monoton
    azis blur!

csak ott azért ilyen jó mert fekete a ruhája ott!

ja és ez a hivatalos Star Trek betűtípus csak van rajta minta !
  • 2XP
    Úgy kellene, mint siskónál :) Nála csak sima áttűnésnek látszik (bár lehet van rajta blur is, de nem olyan feltűnő).
  • mrzed001
    Érdekes, sztem totál jól mutat ott a képek alján a blur :)
    Ad egy feelinget az egésznek
  • 2XP
    Tényleg túl magas és sötét. A szereplőket pedig vhogy közelebb kellene egymáshoz hozni, és vhogy egységesebbre rendezni, mert így olyan hatást kelt, mintha csak úgy véletlenszerűen odadobáltad volna őket. A blurt pedig ki kellene hagyni lentről, elég ha csak átmegy a háttérbe az képek alja, nem kell azt még homályosítani (főleg picard-nél csúnya). A Star Trek felirat stílusát és betűtípusát is meg kellene változtatni, mert nem is star trekes és ki is ment a divatból 5-6 éve ez a stílus.
  • Cat #6743
    uhh, 70 éves, de többnek néz ki :/
  • Sir Quno Jedi
    onnan van az episodes->legalul mirror-ok
  • Cat #6741
    kösz, én a voyage honlapon kerestem.
  • Punker
    shakira topic nem érdekel, és ez így nem csak nekem nem tetszik.