11588
-
_Vegeta_ #6779 Urhajosban? Ez elegge newbie hozzaszolas volt. :\
mrzed: Csak magad neveben beszelj. Nekem pl a star trek a legeslegeslegjobb, barmennyire is b5 rajongo vagyok. :) -
#6778 Babylon 5 a nyerő az űrscifikben már bocs :P -
zorden #6777 Hat, ez az altalanos iskolas idoutazgatosdi, meg a neha 6mrd humanoidot leszkennelunk, neha meg 7-et sem tudunk... :-)) Kikapcsolodasnak neha jo, de urhajosban meg minig BSG a nyero :-) Peace. -
zorden #6776 A 4-et tudom egesz elfogadhatoan a tobbi egyelore nem nagyon megy ;-( Addig nezem az 1. veget :-) -
zorden #6775 Angol hang, magyar felirat. Igy elvezhetobbek a sorozatok :-) -
#6774 nem montad h felirasoan vagy szinkronosan -
zorden #6773 Regi szezonok alig lelhetok fel normalis sebesseggel... :-) De keresgelek! :-) -
#6772 tORreNtoLDalAKon kEreSs RÁ pL toReNTSpY.cOM? -
zorden #6771 Sziasztok... Nem illendo kerdes, de nagyon szeretnem megszerezni a ST - Enterprise 2-4 szezonjat jo minosegben. Tudnatok segiteni? Az elso szezon mar megvan es tetszik. Koszi! -
_Vegeta_ #6770 A hajos banner még talan elmegy, mert ollyan szepek a st-es hajok. :) -
#6769 nagy hiba!!! -
Monoton #6768 egyébként ott is azok a hajók vannak amik a sorozatokban ill filmekbenvannak
kivéve a Ent Nx-01 -
#6767 asszem igen -
Monoton #6766 amit a topikomba bannernak tettem?
-
#6765 én olyan bannert csináltam(csináltatnék) ahol a hajók láccodnak, bár kicsit széthúzódott a kép..
ugy lenne jó ahogy a másik topikba, csak azok a képek váltakoznának jobb oldalt amiket én gyüjtöttem össze képeket -
Monoton #6764 #6760 + felette :) -
_Vegeta_ #6763 Miert olyan fontos hogy az arcokat mutassuk a bannerbe? Azok csak szineszek a sorozat esszenciaja maga az ideologia amit bemutat. :)
akyyy: Nem ugyhangzik a kerdes melyik startrek reszben van roswell? :)
Szerk: jah ok. Roswellt nemnagyon neztem, nemtom. :) -
Monoton #6762 ismerem a sorozatot :) csak furcsa volt elsőre a kérdés!
nemtom a választ :) -
#6761 nem!E
van egy oylan sorozat hogy Roswell.... ilyne tinis nyomi sorozat, bár egész jó
link
első évadot adta annoa viasat is!
na szóval és valamelyik részben a csávóka egy scifi sorozatban szerepel amolyna statisztaként asszem, csak hát ugye enneka sorozatnak a neve Enterprise:P -
Monoton #6760 ezt nem értem !
nem így akartad?
melyik star trek ben van Roswell es rész?
DS9- ferengok meg Odo amikor visszamennek a multba az rész -
#6759 melyik roswelles részben van a star trek rész????? -
#6758 Pickard a legjobb a nyílegyenes szájával! Látszik a pasin, hogy nem lehet kukoricázni, annyi neked! :D -
#6757 Tényleg, Janeway minden képén somolyog ... egy kissé tenyérbemászó :D -
#6756 Ez nagyon jóak! Ha Archer feje nem lenne oldalbanyomva és a borg is kacsingatna... na jó csak vicc a kacsingatás, de pl. a borg válthatna a borg queen-nel ide-oda, mint jobb oldalon a hajók! -
#6755 még ma megcsinálom :) -
_Vegeta_ #6754 Szerintem kell egy b@szottnagy starfleet command jel alairva hogy united federation of planets azt viszont latasra. :) -
Monoton #6753 ez+ csak ugy ! sorry hogy ide tettem be de flash :) tárhelyem meg nemjó :) -
#6752 Hát igen, így már látom, de ez a blur akkor is nagyon csúnya szerintem :) Nem próbálnád meg nélküle? Vagy esetleg lehetnének teljes alakos képek, és akkor a kép végéig leérnének (az alakok méretén még kicsit kellene változtatni, mert archer és janeway kisebb, mint a többi).
A felirat minta nélkül sokkal jobb és a háttér is jobb, de még mindig túl magas szerintem, 30 pixel még nyugodtan lejöhet belőle. -
Monoton #6751 star trek jelet kitolhatom de ugy ronda :)
Kirk öt nem mert ekkora :) vagyis ott már nincs semmi
szval valaki még csinálhatna egyet ! :D
vmihez viszonyítani kell :_SF_: -
#6750 Rápacsáltál, igencsak kritikus (és lusta) közösségünk tuti bel fog kötni ebbe is :))
Én már kezdem is:
Star trek jelet egy kicsit fentebb, és sokkal balrább
jobbról 3 kicsit jobbrább (Kirk-ből több látszódjon)
Amúgy nekem teccik :)) -
Monoton #6749 felirat oldalra undorító :)
-
#6748 Archer feje lett oldalbab@szarintva kissé... -
Monoton #6747 azis blur!
csak ott azért ilyen jó mert fekete a ruhája ott!
ja és ez a hivatalos Star Trek betűtípus csak van rajta minta ! -
#6746 Úgy kellene, mint siskónál :) Nála csak sima áttűnésnek látszik (bár lehet van rajta blur is, de nem olyan feltűnő). -
#6745 Érdekes, sztem totál jól mutat ott a képek alján a blur :)
Ad egy feelinget az egésznek -
#6744 Tényleg túl magas és sötét. A szereplőket pedig vhogy közelebb kellene egymáshoz hozni, és vhogy egységesebbre rendezni, mert így olyan hatást kelt, mintha csak úgy véletlenszerűen odadobáltad volna őket. A blurt pedig ki kellene hagyni lentről, elég ha csak átmegy a háttérbe az képek alja, nem kell azt még homályosítani (főleg picard-nél csúnya). A Star Trek felirat stílusát és betűtípusát is meg kellene változtatni, mert nem is star trekes és ki is ment a divatból 5-6 éve ez a stílus. -
Cat #6743 uhh, 70 éves, de többnek néz ki :/ -
#6742 onnan van az episodes->legalul mirror-ok -
Cat #6741 kösz, én a voyage honlapon kerestem. -
#6740 shakira topic nem érdekel, és ez így nem csak nekem nem tetszik.