24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2869 Ha lehet kérnem, a Humoros és aranyos képek topicból a #6169-es képet törölje valaki. -
#2868 téged pl., jelentkezz moderátornak -
#2867 azért kíváncsi vagyok, kit fogtok találni objektív embert pont a polfórumba
?
mind1 már úgyis alig járok oda
-
#2866 egy altopik -
#2865 A baloldali éppen pofoszkodik! :D
Kéne nyitni olyant, hogy Moderátor figyelmébe!! - diskurzus, és ott kitárgyalni az itt feldobottakat, nem? :D -
Penta #2864 nem, ha jól sejtem baloldali az ügyködő :D -
#2863 törölhető, fölösleges -
#2862 És konkrétan miért akarják bezárni?? -
Penta #2861 Jól gondolom hogy kapcsolatos sodival? -
#2860 ???
Egy fórumos tag? Publikus, hogy ki az? -
#2859 (a jobb oldali az ügyködő) -
#2858 Van a fórumban olyan "jószándékú" ember aki jelenleg az sg bezárásáért ügyködik. -
#2857 "A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye, és nem
tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját."
Hátezamicsoda? Mielőtt a Tilos sorsára jutnátok? :) -
#2856 ha nem leszek elfoglat foglakozok a kéréseddel :D -
#2855 ne legyél már pekmen János! -
#2854 Ha akarod küldök neked a [email protected] címről levelet, szal. -
#2853 Nincs vírusunk, próbálj meg nekem pl. egy pif fájlt küldeni. A szerver az ilyen leveleket törli, nem továbbítja, tehát fizikailag képtelenség, hogy tőlünk jött. -
Garfield #2852 Mert ezek a kis drágák randomszerűen választják ki a címzettet és ugyanígy hamisítják a feladót is.
Ha jól tudom, az utóbbi szinte összes ilyen levelezés útján terjedő worm ezt csinálja. -
Dzenu #2851 Feladó Téma Dátum Méret
[email protected] fake 14:07 30 kb
-
Garfield #2850 Egész véletlenül nem valaki olyasvalakitől jött, akinek a te címed is megvan és az ugyelet@ is? Mert ezek a kis drágák randomszerűen választják ki a címzettet és ugyanígy hamisítják a feladót is. -
Dzenu #2849 Ok, látom ennyivel elintézted.
Nyomjatok egy ápgrédet. -
Dzenu #2848 A pif egy zipben van... -
Dzenu #2847 Hát pedig nem viccelek, mondd, hogy hova forwardoljam. -
#2846 haha tőlünk ez biztos nem jött, 3 különböző vírusírtó fut a szerveren, plusz a pif állományok rendszer szinten tiltva vannak a levelezésben -
Dzenu #2845 Javítás:
a levél tárgya: fake -
#2844 LOÉÁL :DDDDDd -
#2843 :D:D:D -
Dzenu #2842 A [email protected] kaptam egy levelet, feladó: [email protected], tárgy: about you, csatolmány: about you.zip, csatolmány tartalma: about you.pif.
Inkább nem nyitottam meg... -
#2841 -
#2840 ebben az esetben nem kell elvállalni a moderátorságot
át kell adni olyannak, aki figyelembe is veszi a fórumozók véleményét és ismeri azt a szót, hogy tolerancia
pl. a janonak
-
#2839 törölni tudok :D -
#2838 Akkó hogy lehetsz moderator??!! -
#2837 nem tudhatok mindent :D -
#2836 Első vagy második kérdésre? :) -
#2835 3. igen -
#2834 szóval...:
1. miért törölgettetek a tájolós topikból?
ha itt nem lehet viccelődni, akkor tegyétek ki azt a szabályt is és töröljétek a hozzászólások 3/4-edet
2. mi lett jano topikjával? vissza lehet még tenni?
3. miért nem válaszoltok a fórumozók kérdéseire? túl elfoglalt és fontos emberek vagytok?
-
#2833 ezt nekem?
-
#2832 akkor gratulálok neked Cat, ha te törölgettél belőle -
Cat #2831 a stílus maga az ember :) -
#2830 De fiatalos.