24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2909 top50 listát kérünk a top10 forumozók topicba!!
PLS!!
már mióta kérjük! -
#2908 Nem járok a polfórumba. -
#2907 Hülye vagy? :DD -
#2906 Micsinált? :O -
#2905 ezt a topicot töröljétek pls. és O0D: sztem megérdemelne ezért vmi komolyabb büntetést -
#2904 töröljétek pls -
#2903 grat a 2900 hozzászóláshoz! :) mi a baj velem??? -
#2902 Hál' istennek. -
#2901 :DDD
Csak ott. -
#2900 Valaki nyugtasson meg, hogy Mukika csak a gumiban kaszál... -
#2899 Jaja, törölhető user. -
#2898 vele csak a baj van! :) esetleg egy kis bann??? -
Penta #2897 dzsoni -
#2896 na jó ezeket leszámítva! :DD -
#2895 Tény, nem szpemelni, kerek számokért rusholni, chatelni járok oda...
Mukika, ez azért kicsit erős volt... :D -
#2894 Nekem is ugyanez a véleményem pontosan! :))) -
#2893 Csak ennyi a probléma ? Tény, nem szpemelni, kerek számokért rusholni, chatelni járok oda, hanem szörnyülködni az ocsmány topikokon (eddig), és beírni az értelmesebbekbe. De ugyanúgy nézem a gumit, csak nem vagyok elfogult a szpemtopikok részére. Sőt. -
#2892 Szerintem azokra bíztuk a gumit akik használják, túl nagy felelősség nem jár az üggyel, tehát nehezen hiszem el, hogy bárki "alkalmatlan lenne" az ügyre.
Ha mégis így van attól a moderátori jogot visszavonjuk. A moderátori jog visszavonását kezdeményezhetik a jelenlegi gumi moderátorok közül legalább 3 fő.
-
#2891 hát az azé az volt.. -
Penta #2890 "súlyos eset", ohh! :D -
#2889 de ezek sem rosszak!
A gumiszobában egyszerűsített moderálási szabályok érvényesek:
- Nem lehet a közízlést sértő téma cím
- Nem lehet más fórumozó, vagy személy becsületét sértő téma cím
- Nem lehet hatályos jogszabályokba ütköző téma cím és hozzászólás (nácizás, zsidózás, stb)
A gumiszoba moderátora a következő jogokkal lesz felruházva:
- téma átnevezés
- téma törlés
- hozzászólás törlés
szerintem minden ok! -
#2888 mondtam ilyet ?
sztem a moderátoroknak nem kéne semmit csinálni , kivéve a súllyos esetekben, mint pl. a KATA ügy -
#2887 Törölni az egész gumit és nincs több vita! Ennyi... -
#2886 menjek el? -
#2885 nem az igazi így a gumi.. -
Penta #2884 A 25ezer gumiban töltött komment legitimitást ad neki :D
Milyen fura dolgok? -
#2883 például? -
#2882 és pyx vajon megfelel ?
mer elég fura dolgok vannak .. -
#2881 tom, csak próba volt, és nem csak én csináltam. egyébként pedig St döntött és kész. Elfogadjátok vagy nem egyenlőre ez van. De ha ő azt mondja hogy nem és kész, menjek a sunyiba akkor ok. -
#2880 Hát, ha zárogatsz, nyitogatsz topikokat, akkor nem nagyon felelsz meg a követelményeknek, szvsz. -
#2879 hanem? mondhatjuk, hogy az én ötletem az egész! én vagyok a vezéretek vazze! :)) és azért mert nem írok ba minden szobába, még megnézem őket, csak szánalmasnak tartom stb... :) és nem fogadtok el... -
#2878 nem erröl van szo -
#2877 Engem senki se szeret! :( -
#2876 Tuvok modvisszavonásával nem, de a többi résszel eggyetértek. -
Penta #2875 Ilyen stílussal lehet valaki moderátor?
"Tekintettel arra, hogy a Gumiszoba egy külön entitás a fórumon belül szeretnénk, ha a gumiszoba moderátorai a gumiszoba rendszeres és visszatérő látogatóiból kerülne ki."
Ez értékelendő, figylmes gondolat volt a főszerkesztő és St részéről, de ennek alapján kérem Mukika és Tuvok moderátori jogának visszavonását. -
#2874 Eléggé fura dolog amit most csináltok! Moderátorokat neveztetek ki a gumiban, ami engem nem zavar, de viszont én Mon, 2 Feb 2004 18:51:36 küldtem nektek egy levelet a [email protected] címre gumiszoba témával, amiben felvetettem, hogy mi lenne ha engem felvennétek gumiszobába moderátornak, és basztatok válaszolni rá! Akkor most mi van??? Egy levelet írhattatok volna, de semmi, és most meg mit látok!!!??? -
#2873 -
#2872 ezt nagoyn gyorsan törölje vki, a agyermekeink érdekében:)) -
#2871 Sztem be kéne zárni a polfórumot, az a 10 ember aki ott dobálja a szart menjen máshova, fórum színvonala emelkedne pár száz százalékot, és bezárástól sem kéne tartani. -
greco #2870 Akkor már a #6171-et is. :)