24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
azt félévente publikáljuk, most volt nemrég kiadva úgy 3 hete, most egyelőre nem -
nem várható top50 lista mint a múltkor ? -
Ennélszvsz nem ártana a címet kijavítani.Annyira gagyi amikor a címben is helyesírási hiba van. -
a szavazással mi van már??? nem ugy volt, hogy lecserélitek? -
Deigaz! -
:D -
ÉN OTT VAGYOK FELASOROLVA, CSAK EZ NEM IGAZ...
plz valamelyiket javítsátok vagy ne legyek benne a felsorolásba vagy moderátor... -
de elég a top20, ami régen volt, valamikor, mittomén
-
ez inkább a fórum főlapjára kéne
-
top50 listát kérünk a top10 forumozók topicba!!
PLS!!
már mióta kérjük! -
Nem járok a polfórumba. -
Hülye vagy? :DD -
Micsinált? :O -
ezt a topicot töröljétek pls. és O0D: sztem megérdemelne ezért vmi komolyabb büntetést -
töröljétek pls -
grat a 2900 hozzászóláshoz! :) mi a baj velem??? -
Hál' istennek. -
:DDD
Csak ott. -
Valaki nyugtasson meg, hogy Mukika csak a gumiban kaszál... -
Jaja, törölhető user. -
vele csak a baj van! :) esetleg egy kis bann??? 

-
Penta #2897 dzsoni -
na jó ezeket leszámítva! :DD -
Tény, nem szpemelni, kerek számokért rusholni, chatelni járok oda...
Mukika, ez azért kicsit erős volt... :D -
Nekem is ugyanez a véleményem pontosan! :))) -
Csak ennyi a probléma ? Tény, nem szpemelni, kerek számokért rusholni, chatelni járok oda, hanem szörnyülködni az ocsmány topikokon (eddig), és beírni az értelmesebbekbe. De ugyanúgy nézem a gumit, csak nem vagyok elfogult a szpemtopikok részére. Sőt. -
Szerintem azokra bíztuk a gumit akik használják, túl nagy felelősség nem jár az üggyel, tehát nehezen hiszem el, hogy bárki "alkalmatlan lenne" az ügyre.
Ha mégis így van attól a moderátori jogot visszavonjuk. A moderátori jog visszavonását kezdeményezhetik a jelenlegi gumi moderátorok közül legalább 3 fő.
-
hát az azé az volt.. -
Penta #2890 "súlyos eset", ohh! :D -
de ezek sem rosszak!
A gumiszobában egyszerűsített moderálási szabályok érvényesek:
- Nem lehet a közízlést sértő téma cím
- Nem lehet más fórumozó, vagy személy becsületét sértő téma cím
- Nem lehet hatályos jogszabályokba ütköző téma cím és hozzászólás (nácizás, zsidózás, stb)
A gumiszoba moderátora a következő jogokkal lesz felruházva:
- téma átnevezés
- téma törlés
- hozzászólás törlés
szerintem minden ok! -
mondtam ilyet ?
sztem a moderátoroknak nem kéne semmit csinálni , kivéve a súllyos esetekben, mint pl. a KATA ügy -
Törölni az egész gumit és nincs több vita! Ennyi... -
menjek el? -
nem az igazi így a gumi.. -
Penta #2884 A 25ezer gumiban töltött komment legitimitást ad neki :D
Milyen fura dolgok? -
például? -
és pyx vajon megfelel ?
mer elég fura dolgok vannak .. -
tom, csak próba volt, és nem csak én csináltam. egyébként pedig St döntött és kész. Elfogadjátok vagy nem egyenlőre ez van. De ha ő azt mondja hogy nem és kész, menjek a sunyiba akkor ok. -
Hát, ha zárogatsz, nyitogatsz topikokat, akkor nem nagyon felelsz meg a követelményeknek, szvsz. -
hanem? mondhatjuk, hogy az én ötletem az egész! én vagyok a vezéretek vazze! :)) és azért mert nem írok ba minden szobába, még megnézem őket, csak szánalmasnak tartom stb... :) és nem fogadtok el...