1286
http://www.anarchy-online.com/
-
#126 Qrvaélet :(((((((((
Letöltöttem a linkről de egy hibás filet szerett le D:
Asszem rá kell feküdni a torrentre. Még egyszer megpróbálom letölteni, de ha megint nem fog menni, akkor marad a torrent, több időt nem vesztegetek. -
#125 1es szerveren, es elvileg csak az omni-tech fele tudunk tavozni -
#124 Melyik dimenzióban külditek ? -
Kovász #123 Asszem 3 kapu van, az egyikkel Omni-tek szövetséges leszel, a másikkal vmi Klán, a harmadik meg semleges (késöbb lehet persze változtatni).
Ezt egyébként még a readme-ben olvastam (beginners guide alcimmel, tanácsos mindenkinek elolvasnia)
mert még csak most fogom felrakni a játékot:)
-
Alblink #122 Eljott az ido,kiprobaltam meg is fajdult a fejem olyan bonyulult igy elsore.amugy nem az gondolom de a kezdohelyrol se tudtam kimenekulni,mit kell csinalni hogy tovabbmehessek?ha van meg kezdo aki jatszik azzal game kozbe chaten segithetne,vagy valami hasonlo.
amugy jonak tunik csak a hangok eleg furcsak benne -
Alblink #121 Na az jo en most instalalom kivancsi leszek ra,ha bejon kene valami hun klant csinalni -
#120 Nem trial, regen volt 1 honap free, de most 2006 januar 1ig ingyenes. Egyebkent picit bonyi a jatek, meg kell szokni a kornyezetet, de aztan szerintem egy eleg korrekt mmorpg-t kap, aki leul vele jatszani. -
#119 Foleg ha az a lo nem vak, hanem bator ? :P -
#118 "Ajándék lónak ne nézd a fogát"
... Egy kis kultúra :) -
#117 Akkor megsem eliras hanem valoban ingyenes 2006 Januar 1.ig.
Igaz kiegeszitok nelkul. :P -
#116 Olvasd el az angol szöveget és megérted, hogy miért csinálják ezt. Nem elírás ... mi csóró magyarok, meg örülünk a fejünknek :) -
#115 nemtudom, en ezt kaptam emailben:
Thank you for becoming a member of Anarchy Online, the world’s leading
SCI-FI Online universe! Now that you have registered your information
with us, you can log in to the game and enter the exciting, futuristic
world of Rubi-Ka with no fees for basic Anarchy Online until January of
2006! (This is a savings of: $179.40!) -
#114 A leiras szerint 2006 1/1-ig , de szerintem ez eliras, mert az accountban egy honap aktiv hasznalat van engedelyezve a kliensnek.
-
Alblink #113 Koszi,nem figyeltem de visszaolvastam.jakuza honnan veszed ezt az infot?amugy szerintem is furcsa lenne hogy 1-evig ingyen lenne,de a gamestaron azt irtak -
#112 Egy kis felreinformalas van a leirtakban.
Nem ingyenes a jatek, csak karacsonyi ajandekkent a Dec 15.-e es Januar 15.e kozotti regisztralok kapnak egy honap probajateknyi idot. -
#111 Bazz olvass vissza! #41es hozzászólás óta itt áradoztam a játékról, és némi infoval iss szolgáltam salz TESSÉK OLVASNI ;) -
Alblink #110 Aki mar jatszott vele.annak hogy tetszett,es ez mennyire idoigenyes game ha csak napi 1orat tudok vele jatszani akkor neki se aljak? -
Kovász #109 Kösz a linket!!!!
A szar hivatalos oldalról reggel óta stabil 16k-val jött a cucc, már kezdtem megőszülni
Most meg 100-al jön -
#108 már regelhecc előtte is ... -
#107 Ezer köszönet a linket. 2 óra és lent is lesz. Aztán regelek, és ott meglátjuk. Nagyon remélem hogy nem kérnek számlaszámot, már tülkön ülök, alig bírom kivárni hogy ismét Rubik-Oan kalandozhassak :D -
#106 Utánaolvasgattam, és úgy néz ki, hogy a "kiváltságosoktól" nem kérnek zs-t. Ahogy nézegettem, úgy jött ki, hogyha bejelölted, és megadtad a kártyaszámod, azért leszedik a ZSt :). Bár lehet, hogy csak elnéztem.
Lényeg ... akinek nem megy a letöltés, itt egy jó, és viszonylag gyors link hozzá (AO homepagéról nekem már nem működött a link, folyton foglalt a szerver)
http://www.ausgamers.com/files/details/html/14886 -
#105 És honnét tudom meg, hogy tényleg olyan accot csináltam -e, ami 2006 jan. 1ig jó ? Mert az accnál lehet választani
Subscription Type -ot, ami jelenleg Anarchy Online 1-month recurring
2004-12-17 12:03:03 <- ekkor készítettem az accot.
Akkor az accnál semmit semmit se kell kiírjon, mint pl. hogy "hős vagy, mert most 1 évig ingyen jácchacc", vagy ilyesmi ?! Csak a regisztrációnál a sarokban jelzi, hogy 1 évig ingyé van ?!
Érdekes ... -
#104 Sztem az a trial, dobd a francba :D
Ha meg nem, akkor nyomjál linket -
Alblink #103 De kene holnap ha mindenigaz en is nyomni fogom.van accom,de ckeyt nem kaptam azt hol lehet szerezni?amugy a hiv oldalrol torrentel,es nem torrentel egyarant leszedheto. -
Mentol #102 Csá!
Én is ráizgultam! Most szedem lefelé a progit, hétvégén pedig fejest ugrok bele. -
Kovász #101 Na, már csak 2 óra és lent van:)
Nem alapítunk egy magyar klánt? -
#100 Akkor vagy vak voltam vagy marha rossz helyen jártam :) -
#99 Én a hivatalos oldalról nem torrentet szedtem le... érdekes... :-D -
#98 Én is kipróbálnám,de csak a hivatalos oldalról lehet leszedni???
Mert ott csak torrent letöltés van , azpedig nálam nem túl nyerő... -
#97 Ha ez tényleg ingyenes lesz, áldom az eget. Nekem még az is BŐVEN elég volna ha a trialnal nem kérnének számlaszámot.
De azért majd megnézem, mert ez egy ISTEN játék, és minden lehetőséget meg kell ragadni egy kis kalandozásra Rubi-Ka-n :)))) -
#96 Na leszedem, kíváncsi vagyok erre a gémre. -
#95 Ez érdekes a regisztráció végén ezt írja:
Current Subscription Type
Anarchy Online 1-month recurring
Ez most az amire gondolok? :) 1 hónap? -
#94 Full version of Anarchy Online with free subscription until 1/1 – 2006.
NA igen szóval 2006. január 1-ig ingyenes. Az előbb azért írtam hogy ne legyen igazam, mert 2005-nek néztem a 6-ot :). Egy év ingyen játék, így már mindjárt más :) -
#93 Én úgy érzem hogy ez a kulcsmondat:
Regular subscription fees will start from 1/1 - 2006.
Vagyis a havidíj fizetés 2006. január 1-től lesz.
De ne legyen igazam!!! -
#92 A magyar oldalakon úgy írták, hogy ingyenes innentől, leszámítva a kiegészítőket, csak annyi a feltétel, hogy dec15-jan15-ig kell csinálni az acc-t.
-
Tom911 #91 Mivel nem vagyok kiváló angolból ezért lehet, hogy tévedek, de én úgy értelmezem a regisztráció után, hogy csak 1 hónapig érvényes az ingyenesség.
És itt van ez amit szintén nem értek:
No payment data
Not having any payment data registered means you will not be billed on a regular basis.
When all your included and paid-for play-time is spent, Your account will be frozen and unusable until billings can be made.
Valaki világosítson fel, hogy akkor ez most örökre ingyyenes vagy csak egy jó beugratás.
-
Kovász #90 Hali!
Milyen a karakterfejlődés? AD&D v. olyan mint pl. a Morrowindban?
Kipróbálta már vki?
-
#89 Én szívesen játszanék ezzel a gémmel :) Minél többen lennénk annál jobb, nem? Mellesleg milyen játék is ez? -
#88 Ti tudtatok regisztrálni? Nekem valami hibát írt ki mikor regisztrálni próbáltam erre az iungyenes dologra! -
#87 FONTOS kérdés olyanokhoz, akik már régóta játszanak ezzel a játékkal:
Mennyire addiktív? (Ha nagyon, akkor inkább neki sem állok, mert kinyír az asszony...)