1286
http://www.anarchy-online.com/
  • Ottto
    Qrvaélet :(((((((((
    Letöltöttem a linkről de egy hibás filet szerett le D:
    Asszem rá kell feküdni a torrentre. Még egyszer megpróbálom letölteni, de ha megint nem fog menni, akkor marad a torrent, több időt nem vesztegetek.
  • j0nNyKa
    1es szerveren, es elvileg csak az omni-tech fele tudunk tavozni
  • ZsZso
    Melyik dimenzióban külditek ?
  • Kovász
    Asszem 3 kapu van, az egyikkel Omni-tek szövetséges leszel, a másikkal vmi Klán, a harmadik meg semleges (késöbb lehet persze változtatni).

Ezt egyébként még a readme-ben olvastam (beginners guide alcimmel, tanácsos mindenkinek elolvasnia)
    mert még csak most fogom felrakni a játékot:)
  • Alblink
    Eljott az ido,kiprobaltam meg is fajdult a fejem olyan bonyulult igy elsore.amugy nem az gondolom de a kezdohelyrol se tudtam kimenekulni,mit kell csinalni hogy tovabbmehessek?ha van meg kezdo aki jatszik azzal game kozbe chaten segithetne,vagy valami hasonlo.
    amugy jonak tunik csak a hangok eleg furcsak benne
  • Alblink
    Na az jo en most instalalom kivancsi leszek ra,ha bejon kene valami hun klant csinalni
  • j0nNyKa
    Nem trial, regen volt 1 honap free, de most 2006 januar 1ig ingyenes. Egyebkent picit bonyi a jatek, meg kell szokni a kornyezetet, de aztan szerintem egy eleg korrekt mmorpg-t kap, aki leul vele jatszani.
  • [Jakuza]
    Foleg ha az a lo nem vak, hanem bator ? :P
  • ZsZso
    "Ajándék lónak ne nézd a fogát"

... Egy kis kultúra :)
  • [Jakuza]
    Akkor megsem eliras hanem valoban ingyenes 2006 Januar 1.ig.
    Igaz kiegeszitok nelkul. :P
  • ZsZso
    Olvasd el az angol szöveget és megérted, hogy miért csinálják ezt. Nem elírás ... mi csóró magyarok, meg örülünk a fejünknek :)
  • toMpEr
    nemtudom, en ezt kaptam emailben:
    Thank you for becoming a member of Anarchy Online, the world’s leading
    SCI-FI Online universe! Now that you have registered your information
    with us, you can log in to the game and enter the exciting, futuristic
    world of Rubi-Ka with no fees for basic Anarchy Online until January of
    2006! (This is a savings of: $179.40!)
  • [Jakuza]
    A leiras szerint 2006 1/1-ig , de szerintem ez eliras, mert az accountban egy honap aktiv hasznalat van engedelyezve a kliensnek.

• Alblink
    Koszi,nem figyeltem de visszaolvastam.jakuza honnan veszed ezt az infot?amugy szerintem is furcsa lenne hogy 1-evig ingyen lenne,de a gamestaron azt irtak
  • [Jakuza]
    Egy kis felreinformalas van a leirtakban.
    Nem ingyenes a jatek, csak karacsonyi ajandekkent a Dec 15.-e es Januar 15.e kozotti regisztralok kapnak egy honap probajateknyi idot.
  • Ottto
    Bazz olvass vissza! #41es hozzászólás óta itt áradoztam a játékról, és némi infoval iss szolgáltam salz TESSÉK OLVASNI ;)
  • Alblink
    Aki mar jatszott vele.annak hogy tetszett,es ez mennyire idoigenyes game ha csak napi 1orat tudok vele jatszani akkor neki se aljak?
  • Kovász
    Kösz a linket!!!!

A szar hivatalos oldalról reggel óta stabil 16k-val jött a cucc, már kezdtem megőszülni

Most meg 100-al jön
  • ZsZso
    már regelhecc előtte is ...
  • Ottto
    Ezer köszönet a linket. 2 óra és lent is lesz. Aztán regelek, és ott meglátjuk. Nagyon remélem hogy nem kérnek számlaszámot, már tülkön ülök, alig bírom kivárni hogy ismét Rubik-Oan kalandozhassak :D
  • ZsZso
    Utánaolvasgattam, és úgy néz ki, hogy a "kiváltságosoktól" nem kérnek zs-t. Ahogy nézegettem, úgy jött ki, hogyha bejelölted, és megadtad a kártyaszámod, azért leszedik a ZSt :). Bár lehet, hogy csak elnéztem.

Lényeg ... akinek nem megy a letöltés, itt egy jó, és viszonylag gyors link hozzá (AO homepagéról nekem már nem működött a link, folyton foglalt a szerver)

http://www.ausgamers.com/files/details/html/14886
  • ZsZso
    És honnét tudom meg, hogy tényleg olyan accot csináltam -e, ami 2006 jan. 1ig jó ? Mert az accnál lehet választani

Subscription Type -ot, ami jelenleg Anarchy Online 1-month recurring

2004-12-17 12:03:03 <- ekkor készítettem az accot.
    Akkor az accnál semmit semmit se kell kiírjon, mint pl. hogy "hős vagy, mert most 1 évig ingyen jácchacc", vagy ilyesmi ?! Csak a regisztrációnál a sarokban jelzi, hogy 1 évig ingyé van ?!

Érdekes ...
  • Ottto
    Sztem az a trial, dobd a francba :D
    Ha meg nem, akkor nyomjál linket
  • Alblink
    De kene holnap ha mindenigaz en is nyomni fogom.van accom,de ckeyt nem kaptam azt hol lehet szerezni?amugy a hiv oldalrol torrentel,es nem torrentel egyarant leszedheto.
  • Mentol
    Csá!
    Én is ráizgultam! Most szedem lefelé a progit, hétvégén pedig fejest ugrok bele.
  • Kovász
    Na, már csak 2 óra és lent van:)

Nem alapítunk egy magyar klánt?
  • Seth
    Akkor vagy vak voltam vagy marha rossz helyen jártam :)
  • BBird
    Én a hivatalos oldalról nem torrentet szedtem le... érdekes... :-D
  • Seth
    Én is kipróbálnám,de csak a hivatalos oldalról lehet leszedni???
    Mert ott csak torrent letöltés van , azpedig nálam nem túl nyerő...
  • Ottto
    Ha ez tényleg ingyenes lesz, áldom az eget. Nekem még az is BŐVEN elég volna ha a trialnal nem kérnének számlaszámot.
    De azért majd megnézem, mert ez egy ISTEN játék, és minden lehetőséget meg kell ragadni egy kis kalandozásra Rubi-Ka-n :))))
  • Zsolo007
    Na leszedem, kíváncsi vagyok erre a gémre.
  • Zsolo007
    Ez érdekes a regisztráció végén ezt írja:

Current Subscription Type

Anarchy Online 1-month recurring

Ez most az amire gondolok? :) 1 hónap?
  • Zsolo007
    Full version of Anarchy Online with free subscription until 1/1 – 2006.

NA igen szóval 2006. január 1-ig ingyenes. Az előbb azért írtam hogy ne legyen igazam, mert 2005-nek néztem a 6-ot :). Egy év ingyen játék, így már mindjárt más :)
  • Zsolo007
    Én úgy érzem hogy ez a kulcsmondat:

Regular subscription fees will start from 1/1 - 2006.

Vagyis a havidíj fizetés 2006. január 1-től lesz.

De ne legyen igazam!!!
  • BBird
    A magyar oldalakon úgy írták, hogy ingyenes innentől, leszámítva a kiegészítőket, csak annyi a feltétel, hogy dec15-jan15-ig kell csinálni az acc-t.
  • Tom911
    Mivel nem vagyok kiváló angolból ezért lehet, hogy tévedek, de én úgy értelmezem a regisztráció után, hogy csak 1 hónapig érvényes az ingyenesség.
    És itt van ez amit szintén nem értek:

No payment data
    Not having any payment data registered means you will not be billed on a regular basis.

When all your included and paid-for play-time is spent, Your account will be frozen and unusable until billings can be made.

Valaki világosítson fel, hogy akkor ez most örökre ingyyenes vagy csak egy jó beugratás.
  • Kovász
    Hali!
    Milyen a karakterfejlődés? AD&D v. olyan mint pl. a Morrowindban?
    Kipróbálta már vki?
  • Zsolo007
    Én szívesen játszanék ezzel a gémmel :) Minél többen lennénk annál jobb, nem? Mellesleg milyen játék is ez?
  • Zsolo007
    Ti tudtatok regisztrálni? Nekem valami hibát írt ki mikor regisztrálni próbáltam erre az iungyenes dologra!
  • insp
    FONTOS kérdés olyanokhoz, akik már régóta játszanak ezzel a játékkal:

Mennyire addiktív? (Ha nagyon, akkor inkább neki sem állok, mert kinyír az asszony...)