1286
http://www.anarchy-online.com/
-
#326 sztem is jó ötlet.
és piszkos hasznos, könyebben lehet pénzt keresni, felcuccozni.
most csak a számomra szemet szúró dolgokat említem.
pár jó Trader, Adventurer...stb.
sztem nagy jóság. -
#325 Valami reakció a klánlétrehozással kapcsolatban? Szerintem úgy lehetne legjobban megbeszélni a dolgot, ha összehoznánk egy nagy szeánszot (a játékon belül persze :) )valahol, minél több magyarral, és úgy megbeszélni ezt a klános dolgot.
Szerintem így lehetne leggyorsabban és legkönnyebben.
MIndenki értesít akit csak tud, összegyűlűnk és megvitatjuk :) -
#324 Jah nalunk is vannak gazok, viszont megdumalhatnank 1 klanosdit, az a kerdes, kinek mikor van ideje. -
#323 Ja értem. OK -
#322 Egesz csalad influenzas. -
#321 Zsolo néven nyomul.
Téged se nagyon látni mostanság, régebben minden percben fent voltál. Mi a gáz? -
#320 Neked most mi a karakterneved, mert a Zsolo007 nem letezik nekem valami miatt. -
#319 Rubi-ka 1 tele van magyarral!!!! Minndenhol ott vagyunk, eddig 3al találkoztam Borealisban, 1el Newlanden, 1el Rómában.
Razielo csak elásította magát (/me ásít) máris ordították hogy "MAGYAROK!!!" -
#318 Na most néztem a manuált végre rájöttem hogy lehet klánt csinálni:
Asztmondja hogy legalább 6 embernek csapatban kell lenni és 1! oldalon kell lennie(neutral, clan, omni :) ), és az az ember aki a klán feje lesz(mellesleg az adott csapat vezére is) beírja hogy: /org create (name) és akkor a csapat vezetője lesz a klán feje.
Egy klán előnyei:
-Irányíthatunk egy területet (gondolom báziskialakítás) ilyen building control tower segítségével, ami egy új, vagy eddig elfoglalatlan területen lehet.
-Egy külön chat csatorna csak a klánnak
-És egy nagy klánbankszámla amit a klán feje kezel
A klán vezetőjét nagy figyelemmel kell megválasztani hiszen a klánonba csak és kizárólag ő vehet fel új tagokat, illetve csak ő oszlathatja fel a klánt.
Amikro létrejön a klán akkor a csapat vezetője lesz a klán feje mindenki más az adott kormányzási formánakl megfelelő legalacsonyabb rangot kapja.
A kormányzási formák és hozzájuk tartozó rangok a következők:
Anarchy: Anarchist
Department: President, General, Squad Commander, Unit Commander, Unit Leader, Unit Member, Applicant
Faction: Director, Board Member, Executive, Member, Applicant
Feudalism: Lord, Knight, Vassal, Peasant
Monarchy: Monarch, Counsil, Follower
Republic: President, Advisor, Veteran, Member, Applicant
Ezen a weboldalon érhetők el azok a parancsok amelyeka klánon belül használhatóak: chat parancsok
Itt le van írva többek közt a kormányzási forma beállítására vonatkozó parancs is.
A klánról a következő fontos információkat meg kell még adni:
Klán háttértörténete
Klán célja
Klán leírása
Hirtelen ennyit sikerült összeszednem. Várok véleményeket. Szerintem megérné létrehozni egy klánt azért mégiscsak másféle játékélményt jelent. Viszont ha ez bekövetkezik értelemszerűen annak kellene klánvezérnek lennie (szerintem) aki:
-Nagyon jól tud angolul (lévén gondolom ha war van akkor azt gondolom megbeszélik a klán vezetők, illetve már csak az adminisztrációs dolgok megértése végett)
-Valamint szerintem az is lényeges hogy minél magasabb szintű legyen a vezér és sokat legyen fenn.
No ez az én véleményem. Várom a reakciókat :) -
#317 Ez csak ugy mukodik, ha a masik szerverre is csinal az ember egy karaktert, en meg nem akarok csinalni. :P -
#316 alulról a második...
-
#315 http://ao.stratics.com/
Te honna huztad a chat progit ? -
#314 muhahah :DDDD
ha mosolygok, még rosszabb :D
honnan a progi?
én most húztam egy chat progit amivel elvileg át lehet dumálni a szervrek közt... -
#313 Hat BType nem vagy valami bizalomgerjeszto csavo. :P
-
#312 tényleg, ha valakinek van lövése arról, hogy mi pl. a
Cheap Mass Relocation Robot...mert erre elküldtem 30k creditet, de nem az amire gondoltam (amire gondoltam az a Mass Relocation Robot, és az 1.300.000 credit :D )
valamint ha vki még Personalized Basic Robot Brain-t akar kezdeni a robot junk-ból kioperáltcuccokkal, annak nem árt fejleszteni az elektr. engin. képeséget ..kb. a 3×-a kell mint a kinyert cucc.
így is a Mech. Engin., és az Elekr. Enin. képeségeknél 100 körül fékezek, amíg nem leszek 3title, mert nem marad ip. -
#311 Hat nem tom nekem kb 18 magyar van a buddylistamban a Rubika-1en es tobbsegukkel szoktam beszelni. -
#310 sokat kilogikázom én is, de ebben a játékban bőven van ami nem megy. :)
már egyszer töröltem egy missziót, mert nem tudtam hová kell visszavinni az adott tárgyat....még az ICC-re vezető kapun is bementem (hogy miért azt nem tudom, de nagyon kellett volna a missziócucc. na szal ott buktam vagy 10k xp-t, mert előtte persze nem mentettem az automatánál. :)
pfff..
aztán rájöttem hogy a tárgyal kattintani kell a misszós automatán az szeva :)
Jaku.:
Eddig egy (!) Magyarral találkoztam (Csaba kar.-rel) semmit nem tudtunk dumálni, pedig folyamatosan járt a szám. :DD
Nehezebb így sokkal, mert olyan skill-eket is fejlesztenem kell amit nem tennék. :( ...és persze még így is rosszul járok..alapból csak ki akartam próbálni a Rubi-Ka 2-est, aztán most ragaszkodom a csákómhoz..:(
Meg itt az áll, hogy a 2-esen vannak a Magyarok. :(
(csak gondolom azóta lehaltak) -
#309 Ohhhh, sorry ezt nem tudtam -
#308 Szerintem ez Btypenak oly mindegy , mert o atment a Rubi-ka2-re es ott nem nagyon vannak magyarok. -
#307 Szóval te beléptél egy klánba????? Nekem is felkínálták már de visszautasítottam abban a reményben hogy majd lesz egyszer egy magyar klán és én abban szeretnék tag lenni :)
Ennyire nem tudsz angolul, hogy szótárazni kell?? Én ritkán használok szótárat, inkább kilogikázom mit jelenthet egy egy szó. Mellesleg képzeld el tegnap már annyira fáradt voltam hogy nem tudtam leírni azt hogy ánbilívöböl :) - unbelievable -
#306 két lövés:
Én és a kisöcsém....nem nagyon jár sehova :DDDD (nem fér be)
extrém ugrás... -
#305 ahogy azt sem tudtam, hogy a klánlapot, amire a küldetésekért kapott token-eket feltöltöd, azt a neck helyre kell berakni :))
sok apróság....az a gáz, hogy szótárazok, így vagy játszom, vagy olvasok :D
na mostmár jártattam a számat én is... -
#304 Pedig elég sok pénzt elcsesztem én mire rájöttem arra a kevésre amit tudok...
pl, tegnapíg nem használtam nano programokat :)
a Belt Component Platform-ot hordtam, benne egy memoria bővítővel, de minek? :))
aztán kezdtem pakolni a szükséges skill-ekre, na mostmár tényleg elment az ip, hisz két skill-t (csak a páncélhoz egyelőre) kellett nagyon meghúzni....eddig semmit nem raktam rá.
én próbálok segíteni, mert szerintem nagyon jó a játék, és a Middle-Earth Online-íg minimum benne leszek, és kár ha vki az elején elveszti a kedvét.
-
#303 katt ide....én ezt használom.
ja, nagy a csend a topicban. :)
nem tom miért. -
#302 off:
fórum főoldal/fórum menűnél van a saját galéria..
pl. Az enyém elég szegényes...katt ide.
on: -
#301 egy darabig néztem én is amíg rájöttem :)
amikor rákatt, akkor csak egy normál ablakot kapsz, ezt tudod lefelé bővíteni (van rá gomb)
ahol is meghatározoid, hogy inkább a pénzre mész rá, vagy az xp-re, meg egyebeket, na ott a legfelsőt tökbalra, és a legalsót tökjobbra.
én ezt alkalmazom. -
#300 Na jó nem is egész nap, csak délután .
De most már megyek szundizni.
Jó Éjt mindenkinek! Vagy ti még játszotok? A sok játékőrült!!! Orvoshoz kéne mennetek, éjszaka aludni kell nem játszani!!! (na jó azért vannak kivételes esetek amikor nem csak aludni kell, hanem valami egészen mást csinálni..... ) -
#299 Ahh és egy off topik kérdésem is lenne :
Pénzbe kerül a VIP regisztráció? Hol lehet regisztrálni (persze csak ha nem pénzes)? És emlegettek egyesek valami galériát, ilyet lehet itt létrehoztni vagy mi? Hogy érhetném el ha van ilyen? -
#298 Ahh és még valami: Jól értelmezem hogy mérnök kari esetén a robotokat nanoprogiként lehet megvenni? Van valahol valami nagy leírás arról hogy miből mivel mi nyerhető ki és aztán miből mivel mit lehet csinálni? (tradeskill cuccokra gondolok)
UI: MIndenki játszik vagy mi? Egész nap csak én beszélek , pontosabban küldözgetem az üziket, az ujjam meg elkopik -
#297 Btypefree te érted ezt a mission csúszka húzogatós dolgot? Mert én nem! Valaki el tudja magyarázni hogy pontosan mit jelent amit írt? (kicsit későn, de csak most olvastam vissza ) -
#296 Namost mászkáltam még egy picit és rájöttem hogy nem biztos hogy ezek a nagy városok klánbázisok, ugyanis az egyik mellett találtam egy nagy "városirányító épületet" ami azt mondta nekem hogy alien invasion nevezetű kiegészítőre van szükségem hogy használni tudjam. Éppen pont a minap olvastam hogy az alien invasionban az alien erők városokat hoztak létre a felszínen. NAmost szerintem ezek azok a városok, és csak azért nincs bennük senki mert nincs meg az expanzió. De ez csak egy elmélet.
Amúgy imádom ezt a játékot:
Képzeljétek most nyomultam egy órát egy amerikai csávóval aki jelenleg Guamban él. És küldik között Bush jelenlegi politikáját, meg az Iraki háború kérdéseit vitattuk meg!!!!!!! Szóval ez a játék összenyomja a világot egy PC méretére. Hihetetlen :D -
#295 Látom te is csavarogsz :))
én pl. elmentem Wailing Wastes-be, és ott felmentem Crater Lake-be, na az nem volt gyenge....volt hogy csak úszni tudtam, mert mindkét oldal teli volt magas szintű skorpiók, rákok, és vmi mászkáló gomba szerű hammer-rekkel, azok rögtön megtámadnak mint egy rollerrat.
sokat rohangáltam, soxor csak a víz mentett meg :), aztán visszafelé a Guard Post, War Academy-nek jöttem, ott már jobb volt. :) -
#294 Newland desertből délnek majd keletnek haladva mentem végül athénban kötöttem ki. A sivatag tele van ilyen városokkal. Ezek klánbázisok :), ezek békésebbek, de láttam olyan klántáborokat amiket ilyen 50es szintű radarszerűségek védenek :D. Mellesleg tudtátok hogy Rubi-Ka nak két napja van?
Azért nem rossz:
Még egy ilyet is találtam (lol mi?):
Illetve Athén kívülről(sajnos pont rosszkor fotóztam. Abban a pillanatban mikor megnyomtam az F11et belepte a várost ez a zöld akármi, így csak a fényeket látni :( ), valamint a térképen jelöltem kis túrám körülbelüli útvonalát:
Az egész kb. 1 óra volt. -
#293 nem tom :(
én elhagyott városokként kezelem, viszont nagyon kell vigyázni, mert itt
bementem egy 'nemtommilyen' Bar-ba, azt kibukkantam egy Omni városban, ott összevissza rohangáltam, hogy valahogy visszajöjjek, erre elmentem mégegy Omni városba :DDDDDD
ott mérgeződtem egy darabig a nagy szaladásaimban, amíg be nem tévedtem egy Omni tréning helyre, ahol csúnyán legyaktak az őrök.... :DDDDD
már mindegy volt, szinte már örültem neki, azóta nem nagyon nézelődök ilyen helyeken. :) -
#292 Jut eszembe már megtaláltam a skill reset gombot :D. úgyhogy ez az üzenet teljesen tárgytalan. -
#291 Na remélem sikerül jól belinkelni a képeket, nem nagyon vagyok otthon ilyesmiben, remélem nem veszitek rossz néven hogy így rakom be a képet, ha igen akkro szóljatok rám és többet ilyet nem csinálok :).
Íme: a kérdés a következő: Látott már valaki ilyet? Tudja valaki mi ez? (azonkívül hogy város)
-
#290 két lövés a srácomról :)
lekésem a missziót, de nem gáz, pózör powa :)))
és a srác gyí tova...
sajnos még mindíg 1-es implantokkal, mert vettem 30k-ért egy felesleget :((((
aztem jó lesz, de nem... -
#289 Namost ez nagyon hülyén fog hangozni de mi mellett lévő ok gombra kell rányomni? a reset point mellettire? de az hol van? ÉN ugyanis csak onnan tudom hogy van ilyen mert szintlépéskor írta, de nem tom hol van
Ohh tényleg ha ezt használom akkor visszakapom az IPt amit az adott skillre költöttem? (gondolom igen máskép nem lenne értelme) :D -
#288 Ezt még akkor kiírja, amikor az ember az ok gombra klikkel.
Addig nem is hajlandó megmoccanni, amíg fullra neki nem vetkőzöl. Kicsit logikátlannak tűnik, de érthető. -
#287 Nem kell levenni mindet, csak azt ami az adott skillhez ad bónnuszt. Azért ez nem biztos, mert még sosem használtam skillreset pontot, de valahogy így írta...