1286
http://www.anarchy-online.com/
-
#246 ja jo nagyon, de skillponttal valahogy nem tudtam ugyesen banni. lvl 11en mar nem tudtam minden skillt novelni -
#245 nagyon nagy az Atrox...:DDDD
a jobbegyenes az valami állat, a legkisebb, legvékonyabb testalkatra kreáltam, de egy tipik tank, dózer. :)
ha van vki doki a Rubi-Ka 2-esen, lvl 5 alatt, azzal csapatolnék -
#244 elküldtem. 289kb -
#243 Ja. Neturalosként jó kezdeni a gépmet, mert a játék során bármikor átállhatsz! De ha omnis vagy, az is maracc! Hát még a clanra válthatsz, de netturalra nem. -
damati #242 Így már én is jártam.Free version-t használtunk,de nem láttuk egymást Rubi-Ka kettön. -
damati #241 Sajnos nekem nem kapcsolódik,így nem tudom letölteni.Ha letöltötted,megtennéd,hogy elküldöd az email címemre?
Köszi. -
#240 Üdv!
Fogadjunk, hogy ti a játékban látjátok egymást... :-)
Csak mert tegnap haverral akartunk összedobni egy találkát a Rubi-Ka 2 serveren, és egy koordinátán álltunk, de mind a ketten mást láttunk, illetve más személyek voltak a közelben. Az ICC Shuttlere gondolok, hogy ott álltunk a lezuhant hajón, a nővérke mellett.
Na vajon mi lehet a gond? Nekem annyit sikerült kiderítenem, hogy a havernál, login ablaknál a felső sorban valami olyasmit is ír, hogy Expansion: Shadowlands.
Ezen kívül minden egyezik. Verzió szám, server, koordináta. -
#239 ezt én nem tudom. :(
nem tudom hol fórumoznak az AO öregek, de itt szinte csak egymástól tanulunk, pedig fut ez a játék egy jó ideje.. -
#238 Én úgy vettem észre hogy a nagy többség semleges. Igaz ez szerintetek? Meg tuttommal lehet váltani, tehát ha valki omnis akkor átválthat neutralosnak nem? És egyáltalán nem tökmindegy hogy melyik oldalon áll(befolyásol valamit(a cuccokon kívül)?)?? -
#237 nekem müxik -
damati #236 Sajnos nem megy a link,amit írtál.Fel tudnád tenni máshová? -
#235 Nah enis veglegesitettem, enforcer leszek. Neztem milyen kardokkal rohangalnak a nepek, hat en ha nem olyannal leszek, akkor semmi massal. :D Donci a neve, elkezdek buddy-listet feltolteni. -
#234 Srácok én is itt vok. Zszso(kicsit jobb, de 15 alatti ... Adventurer) és zszsolti(kezdő Engineer) néven nyomulok. Majd én is béleteszlek titeket a listámba ... ha jáccok, majd "csevegünk" ... addig is csáó, és
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK ! (<- legyen ez most egy rénszarvas :) -
#233 matrial=martial
-
#232 most tapasztalatokban okosodva, indítottam a Rubi-ka 2-esen is egy karaktert, egy Atrox matrial artist-et...
hogy legyen egyszerű mint szög, szal ne cseszhessem el nagyon. :D
-
#231 Szerintem csak akkor van ertelme a klannak, ha egy factionban szerepel mindenki, mert az eleg szarul adna magat, ha a klanban vegyesen lennenek az OmniTech-esek es a Clanosok. -
#230 Meg se szólalok ;Ð -
#229 Jakuza, és Ottto buddy listájából összeraktam az enyémet is.
a klán jó lenne.
a VIP meg, amit már észrevettél, és nagyobb képet tölthetsz fel nickedre -
#228 Ja és még valami. Tudom hogy ez nem a topik témája de mire jó a VIP regisztráció? Azt már látom hogy tudom vele szerkeszteni és visszavonni az üzeneteimet, de ezne kívül jó valamire? -
#227 Kíváncsi lennék a véleménytekre egy bizonyos dologban: Szerintetek lenne e értelme/bármi haszna ha létrehoznánk egy magyar klánt? (bár nem tom hogy kell az ilyet). Várnám a véleményteket.
UI.: Ottto lehetőleg ne szólaljon fel mert ővele ezt a dolgot már megvitattuk .
UIUI.: persze az előző UI csak vicc :) -
#226 Ez az én buddy listám:
Carob
Jakuza
Kovasz
Rezielo
Zsolo007
Mecarb
Desertnight
Halaloszto
Szaki
Boxos
Btypehun
Arthas15 -
#225 Na akkor ide irom ki van a Buddy listaban eddig.
Ottto
Carob
Kovasz
Boxos
Halaloszto
Btypehun
Razielo
Arthas15
Arthesz
Meckarb
Zsolo007
-
#224 Pedig en is irtam neked, nem ertem miert nem latod amit irok, lehet, hogy letiltottal a csati tulajdonsagoknal valamit. -
#223 oks. oo en most lvl 7 vagyok, de crashol sokat, ujrarakom videokarit es megyek jaccok kicsit -
#222 a karaktered nevét, de még nem tudtam dumálni senkivel, Jakuzának is írtam mikor 'zöld' :) volt, meg Halaloszto-nak is de még nem kétirányú sajnos.
(most lettem lvl 10) és még mindig meg vagyok lőve az implantokkal..grrr
ui: boxos felvéve.. -
#221 Listara karinevet kell, vagy accnevet ?
accnevem j0nNyKa
karinev boxos -
#220 felvettem a listámra:
-Jakuza (láttam is, hogy online voltál, aztán már nem..)
-Halaloszto
-Kovasz -
#219 ja, és ha tudtok jóságokat az jöhet.
pl. én találtam egy fickót akitől olcsóba lehet venni mindenfélét, pl. 2000c körül q30-as shiny cluster-eket, ha ma planet map-ot peace 'dovve' forejt-en használom, akkor Rising Sun-ból Reet Retreat-ba tartva a folyón átúszva, és a zónahatáron az úton áll a csákó. -
damati #218 Köszi a segítséget!Müxik. -
#217 ezt tudjátok értelmezni?
mi a rákot lehet a misson csúszkán kombókat nyomni? :DDD
na szal szöveg:
"
A legkönyebb út ha küldetést veszünk fel, hogy Seasoned OT embereket öljünk. A küldetés szintje ql80-170, de a legjobb ha ql110-140-es amit felveszünk. Ahoz, hogy a küldetésben mindenképp emberek legyenek használjuk a következõ beállításokat küldetésfelvételkor: bal, bal, közép, közép, közép, jobb. (Ezt a beállítás adja a legjobb küldetés XP-t is, nem árt ha tudjuk mert a legtöbben ezt szeretik csapatküldetésnél.) Talán az is jó ötlet ha egy Mezzer (trader, buro, NT) segitségét kérjük és a nem Seasoned OT-kat mezzeljük mig a többivel kíméletlenül elbánunk.
"
forrás:
statikus küldetések/Tir gyűrűje-commander Brock -
#216 Ja meg egy kerdes.
Nektek mukodik ez a free kliens mas skinnel ?
Mert en hiaba csereltem ki az advanced optionsban nem valtozik meg a kinezet. -
#215 semmi használható még, most megyek majd játékba..
én ezt az oldalt olvasom folyamatosan sajnos a kezdőknek mint én nem túl kézenfekvően tálalja, de pl itt az -írások- menüben végignézegetem szinte mindet link-ként, és úgy próbálom értelmezni a logikáját. -
#214 sztem a legfontosabb, hogy megtaláld a boltost, és használd a shift+bal klikk-et.
puszta kézzel is jó a harc...persze nem tom milyen a karaktered. -
#213 Ha tudsz valami magyar leirast a Nano Nannyrol esetleg ha tudod mit lehet vele kezdeni, hogy mukodik ez a nano craftolas akkor ird mar le. -
#212 ááh köszi így legalább nemkell mindig alt-tabozni ha info kell..ki is próbálom...
-
#211 A droidodat Nano jartassagbol szerzed.
A nano ampulat hasznalod amire megjelenik a baloldalt alul levo Nano menuben az ikonja a droidnak.
Utana azt az ikont hasznalod, amitol lesz az Inventorydban egy chip aminek a hasznalatval jon elo a droid.
Amugy a a /pet attack , /pet guard stb parancsokkal lehet iranyitani a droidot, ami elerheto a command menubol is, vagy csinalsz a quick slotba makrot ezekhez a parancsokhoz. -
tmate6 #210 Sziasztok! Még full kezdő vok aztsem tom hogy veszem elő a fegyverem, ti hol játszotok? -
#209 Na uraim orulhettek, csinaltam egy konverziot a regi Online Trading Skill programbol erre a kliensre.
Ugytunik mukodik is, persze lehetnek meg hibak benne, csak nem vettem max eszre. :P A telepites utan a jatekban a /receptek parancs chat ablakba valo beirasaval aktivalodik. Remelem megerte a faradsagot.
Online Tradingskill for Free Client conversion by (Jakuza) -
damati #208 Üdv.
Mérnök vagyok."Elvesztettem" az aktivált droidomat,de nem tudom hogyan tudok beszerezni egy másikat.A Shopokban lehet kapni?Mi a neve?
Ha vki tudja,válaszoljon pls.Köszi!
-
#207 Akkor egy komoly kérdés...
Hogy lehet skill reset pontot szerezni?