1286
http://www.anarchy-online.com/
  • b-type
    thx :)
  • Ottto
    F11
    Aztán a Screenshots könyvtárban lesznek a képek!
  • b-type
    jók, megnéztem :)
    mivel csináltad? a játékon belül nem találtam, és a fraps nem lővi :(

ui: király sárkányos tetkót találtam :))
  • SRobert
    Rányomsz a mellette lévő ok gombra, aztán kiválasztod azt a skillt, amit nullázni akarsz.

De előtte le kell vetkőznöd és ki kell műtened az összes implantot...
  • j0nNyKa
    en most kb ideges lettem, crash-el elszallt a jatek, visszamenetelkor meg ures volt az inventorym :) halisten a wear-be minden ottvolt
  • Zsolo007
    és hogyan tudom használni ezt a reset pontot?
  • b-type
    kökemény a csakóm 7szintel keményebb piros mobot nyomtam le 1300valamennyi xp-ért dimach első ütéssel, de 4-5 szintel felettem melee sebzésűt simán leverek :), ezek a jók most, csak akkor van gáz ha összefognak :DDD
  • b-type
    :DD
    a télapós kép nagyon ott van!!
    láttam egy karácsonyfás hologramot is az egyik városban.
    Egyébként óriási a játék!!!!
    néha áll leszáll, olyan jó helyszinek vannak.
    lvl 21-en áll a harcművészem, de tegnap szinte csak a Brock kküldetést (Watcher of Tir Ring), meg trade-hez hozzávalókat szereztem (kőcsiszolás, monster parts-ból hood-hoz cuccok), meg csavarogtam a grid-del.
  • Ottto
    Anarchys screenshotok a galériámban!!! Nézzétek meg, az meg főleg aki még nem játszott a játékkal!!!
  • b-type
    azt nem tudom, de megtaláltam azt az egyetlen leírást, ami szerint Robot Junk-ból Screwdriver-rel ki lehet nyerni a nano senzor-t.
    "A Nano Sensort kombináld a Bio Analyzing Computer-el és a MasterComm - Personalization Device-el. A végeredmény egy Personalized Basic Robot Brain."
    Computer Literacy 25 kell hozzá.

Az ID Extractor-t használók mondhatnának pár tippet...
  • j0nNyKa
    ha elbasztad a skillkiosztast, ujra oszthatsz asszem
  • Zsolo007
    És mire jó ez a reset point?
  • SRobert
    Nagyonszépenkösssszépen! :)))
  • Ottto
    Ahogy title levelt lépsz, kapsz egy pár új skill reset pontot.
  • SRobert
    Figyuzzatok!

Skill reset pontokat hogy lehet szerezni?
  • Ottto
    Nano
  • b-type
    én nem tom :(
    options/ special attack gombnál?
  • Cutee
    Vki mondja meg, hogy hol vannak a kaszti varázslataim vay hogyan érem el öket.
  • b-type
    azért veszet jól néz ki ez a világ...pfff.
    csak sasolok néha, jó lenne már egy járgány. :)
  • Cutee
    Az egyesre, Hol vannak a vaázslataim, mert máe lvl 2 vagyok és egy gyógyító meg egy buff-nak kellene lennie aszem.
  • b-type
    egyébként nincs baj az ip-kel, ha kevés kezd lenni, akkor implantokkal lehet segíteni hogy vagy maxolva legyen, vagy csak simán ne kelljen a muszáj, drága skilleket ip-vel rakni..
    nekem most lvl 14-es, és most inkább pénz kellene a 2. lépcsős implantokra, ip-m van 4k.
  • b-type
    melyikre mentél, Rubi-Ka 1-re, vagy Rubi-Ka 2-re?
  • Cutee
    Hello mindenkinek.
    Én is letöltöttem a gamát és egy Adventurer inditottam, ugyanigy Cutee néven. Jó lenne találkozni 1-2 magyarral :)
  • b-type
    Nnna most megint lvl 12 martial artist vagyok, de a kettő közt óriási különbséggel...
    kicsibuck a karakter a Rubi-Ka 2-esen.
  • [Jakuza]
    Nincs mit ezen szerintem megmagyarazni.
    Gondolom a keszitok igy oldottak meg, hogy ne kelljen a MOB-obkra mindenkinek varni, vagy egy helysegben ne kelljen megorulni a laggtol a sok ember miatt, hanem minden X-edik belepo utan egy uj azonos palyat generalhat a szerver. Tehat lehet, hogy nem fogod megtalalni akivel talalkozni akarsz egy helysegben.
  • Zsolo007
    Más dimenzió? Más idősík? Mi a fene? Magyarázd meg ezt nekem pls
  • [Jakuza]
    Azert nem lattatok egymast mert mas dimenzioban voltatok.
    Ne epuletben beszeljetek meg soha talalkozot emiatt, mert konnyen elofordulhat, hogy mas idosikba kerultok az epuleten belul.
  • b-type
    kösz :)
  • Gnome
    mindig be kell biztosítanod magad farmolás elött insurance gépeknél...ott lefixálja az addigi xpd és a tárgyaid is visszakaphatod a reclaim gépnél...csak időbe telik
  • Gnome
    én hátizsákként használom...több hely van benne mint a táskába...néha elég hasznos...
  • b-type
    hát én harcművészt akarok belőlle nevelni, hogy ip-t ne kelljen fegyverre rakni még. Enforcerként nevelem, ahogy itt olvasom de a martial artis-t képességeit fejlesztem, tehát igyekszem ameddig lehet (vagy akár végig) pusztakezesként használni. az evade-jeit, sebzését, életerejét, sebességét növelni, szal semmi extra egy jó darabig.
    max nagyon jó implantok miatt rakok amire kell.

ja, ezt a nano övet hogyan képzeljem el?

Jakuza, nem tok segíteni :( nézegettem, arra gondolva, hogy jobb klikkel esetlegesen a tulajdonságaim változnak, mint pl. Forgotten Realms játékok..de kevés volt a lóvém.
    ha leírjuk a tapasztalatokat, akkor máris klánként viselkedünk...de még nincs annyi.
    ami van, hogy ott ahol megtámadhatnak, tehát PvP terület, ott ha mob is öl meg, bukjuk az inventory-ban a nehezen megszerzett cuccokat, én elég sokat vadásztam ilyen helyen a jó mobok miatt, aztán jön egy piros roller, vagy a hentelt narancs mellé betársult mégegy, és már dobtam is ki a cuccost. :(

• Zsolo007
    Engem is iszonyúan idegesít a sok miss, a fegyver sebzése jó csak egy kicsit lassúcska és így a misske elég gázosak, van olyan hogy egymás után 4-5 lövést is kihagy utána meg 10x egymás után maxon sebez, és egyszrűen nem tudom levinni a misseket hiába tunkolom fel az össze slétező skillt aminek bármi köze is lehet hozzá. Valaki nem tud megoldást????
  • j0nNyKa
    az nagyon gaz, nekem ha rosszul jott ki, akkoris kb 5 utesbol 3 ment be, de az mar nagyon gaz volt. Zsolo oks majd 2 unnep kozt megprobalkozok vele . :)
  • Zsolo007
    Szerintem jó, bár én sohasem próbáltam de sokaknál láttam, és szerintem megéri babrálni vele
  • [Jakuza]
    Valaki tudja mire jo a Book of Knowledge ?
  • b-type
    na ha sok itt az Atrax, akkor mondjátok a sok miss, az oké?
    volt, hogy 8(!)-at csapott egymás után, belevörösödtem, annyira nem akartam elhinni, nézegetem, hogy mivel lehetne tápolni a találat pontosságát, de most már le kell tennem a játékot (amugy is pont kivágott)

és
    Boldog Karácsonyt! :)
  • j0nNyKa
    hat nekem kb 1000essevel fogyott lvlrol lvlre, remelem az enforcerrel nem igy lesz, vele sporolok nagyon. dual wield amugy jo a jatekban ?
  • Zsolo007
    Szerintem nem nekem 4-6K tartalékom volt mindíg és ez most is így van lvl 16-on :).
  • j0nNyKa
    az atlagos dobas, es 5k keves lesz sztem, 11 lvl kornyekere te is ki fogsz fogyni
  • b-type
    nekem egyenlőre nincs gond, persze lvl 5 a fickó, van tartalékban 5k ip.
    lassan kimegyek a kezdőterepről, mert kell a bank.
    most vagy az Atrox-nak dob jobban, vagy a Rubi-ka 2-esen, vagy scak a kezdőpályán, de nekem már megvan majd mindenre a kezdő (nem basic!) implantom.
    viszont a kezdőszigeten beragadtak a extramobok, csak a böszme van kint, a pókos szigeten... :(