1286
http://www.anarchy-online.com/
-
#286 thx :)
-
#285 F11
Aztán a Screenshots könyvtárban lesznek a képek! -
#284 jók, megnéztem :)
mivel csináltad? a játékon belül nem találtam, és a fraps nem lővi :(
ui: király sárkányos tetkót találtam :)) -
#283 Rányomsz a mellette lévő ok gombra, aztán kiválasztod azt a skillt, amit nullázni akarsz.
De előtte le kell vetkőznöd és ki kell műtened az összes implantot... -
#282 en most kb ideges lettem, crash-el elszallt a jatek, visszamenetelkor meg ures volt az inventorym :) halisten a wear-be minden ottvolt -
#281 és hogyan tudom használni ezt a reset pontot? -
#280 kökemény a csakóm 7szintel keményebb piros mobot nyomtam le 1300valamennyi xp-ért dimach első ütéssel, de 4-5 szintel felettem melee sebzésűt simán leverek :), ezek a jók most, csak akkor van gáz ha összefognak :DDD -
#279 :DD
a télapós kép nagyon ott van!!
láttam egy karácsonyfás hologramot is az egyik városban.
Egyébként óriási a játék!!!!
néha áll leszáll, olyan jó helyszinek vannak.
lvl 21-en áll a harcművészem, de tegnap szinte csak a Brock kküldetést (Watcher of Tir Ring), meg trade-hez hozzávalókat szereztem (kőcsiszolás, monster parts-ból hood-hoz cuccok), meg csavarogtam a grid-del. -
#278 Anarchys screenshotok a galériámban!!! Nézzétek meg, az meg főleg aki még nem játszott a játékkal!!! -
#277 azt nem tudom, de megtaláltam azt az egyetlen leírást, ami szerint Robot Junk-ból Screwdriver-rel ki lehet nyerni a nano senzor-t.
"A Nano Sensort kombináld a Bio Analyzing Computer-el és a MasterComm - Personalization Device-el. A végeredmény egy Personalized Basic Robot Brain."
Computer Literacy 25 kell hozzá.
Az ID Extractor-t használók mondhatnának pár tippet... -
#276 ha elbasztad a skillkiosztast, ujra oszthatsz asszem -
#275 És mire jó ez a reset point? -
#274 Nagyonszépenkösssszépen! :))) -
#273 Ahogy title levelt lépsz, kapsz egy pár új skill reset pontot. -
#272 Figyuzzatok!
Skill reset pontokat hogy lehet szerezni? -
#271 Nano -
#270 én nem tom :(
options/ special attack gombnál?
-
Cutee #269 Vki mondja meg, hogy hol vannak a kaszti varázslataim vay hogyan érem el öket. -
#268 azért veszet jól néz ki ez a világ...pfff.
csak sasolok néha, jó lenne már egy járgány. :) -
Cutee #267 Az egyesre, Hol vannak a vaázslataim, mert máe lvl 2 vagyok és egy gyógyító meg egy buff-nak kellene lennie aszem. -
#266 egyébként nincs baj az ip-kel, ha kevés kezd lenni, akkor implantokkal lehet segíteni hogy vagy maxolva legyen, vagy csak simán ne kelljen a muszáj, drága skilleket ip-vel rakni..
nekem most lvl 14-es, és most inkább pénz kellene a 2. lépcsős implantokra, ip-m van 4k. -
#265 melyikre mentél, Rubi-Ka 1-re, vagy Rubi-Ka 2-re? -
Cutee #264 Hello mindenkinek.
Én is letöltöttem a gamát és egy Adventurer inditottam, ugyanigy Cutee néven. Jó lenne találkozni 1-2 magyarral :) -
#263 Nnna most megint lvl 12 martial artist vagyok, de a kettő közt óriási különbséggel...
kicsibuck a karakter a Rubi-Ka 2-esen. -
#262 Nincs mit ezen szerintem megmagyarazni.
Gondolom a keszitok igy oldottak meg, hogy ne kelljen a MOB-obkra mindenkinek varni, vagy egy helysegben ne kelljen megorulni a laggtol a sok ember miatt, hanem minden X-edik belepo utan egy uj azonos palyat generalhat a szerver. Tehat lehet, hogy nem fogod megtalalni akivel talalkozni akarsz egy helysegben. -
#261 Más dimenzió? Más idősík? Mi a fene? Magyarázd meg ezt nekem pls -
#260 Azert nem lattatok egymast mert mas dimenzioban voltatok.
Ne epuletben beszeljetek meg soha talalkozot emiatt, mert konnyen elofordulhat, hogy mas idosikba kerultok az epuleten belul.
-
#259 kösz :)
-
#258 mindig be kell biztosítanod magad farmolás elött insurance gépeknél...ott lefixálja az addigi xpd és a tárgyaid is visszakaphatod a reclaim gépnél...csak időbe telik -
#257 én hátizsákként használom...több hely van benne mint a táskába...néha elég hasznos... -
#256 hát én harcművészt akarok belőlle nevelni, hogy ip-t ne kelljen fegyverre rakni még. Enforcerként nevelem, ahogy itt olvasom de a martial artis-t képességeit fejlesztem, tehát igyekszem ameddig lehet (vagy akár végig) pusztakezesként használni. az evade-jeit, sebzését, életerejét, sebességét növelni, szal semmi extra egy jó darabig.
max nagyon jó implantok miatt rakok amire kell.
ja, ezt a nano övet hogyan képzeljem el?
Jakuza, nem tok segíteni :( nézegettem, arra gondolva, hogy jobb klikkel esetlegesen a tulajdonságaim változnak, mint pl. Forgotten Realms játékok..de kevés volt a lóvém.
ha leírjuk a tapasztalatokat, akkor máris klánként viselkedünk...de még nincs annyi.
ami van, hogy ott ahol megtámadhatnak, tehát PvP terület, ott ha mob is öl meg, bukjuk az inventory-ban a nehezen megszerzett cuccokat, én elég sokat vadásztam ilyen helyen a jó mobok miatt, aztán jön egy piros roller, vagy a hentelt narancs mellé betársult mégegy, és már dobtam is ki a cuccost. :(
-
#255 Engem is iszonyúan idegesít a sok miss, a fegyver sebzése jó csak egy kicsit lassúcska és így a misske elég gázosak, van olyan hogy egymás után 4-5 lövést is kihagy utána meg 10x egymás után maxon sebez, és egyszrűen nem tudom levinni a misseket hiába tunkolom fel az össze slétező skillt aminek bármi köze is lehet hozzá. Valaki nem tud megoldást???? -
#254 az nagyon gaz, nekem ha rosszul jott ki, akkoris kb 5 utesbol 3 ment be, de az mar nagyon gaz volt. Zsolo oks majd 2 unnep kozt megprobalkozok vele . :) -
#253 Szerintem jó, bár én sohasem próbáltam de sokaknál láttam, és szerintem megéri babrálni vele -
#252 Valaki tudja mire jo a Book of Knowledge ? -
#251 na ha sok itt az Atrax, akkor mondjátok a sok miss, az oké?
volt, hogy 8(!)-at csapott egymás után, belevörösödtem, annyira nem akartam elhinni, nézegetem, hogy mivel lehetne tápolni a találat pontosságát, de most már le kell tennem a játékot (amugy is pont kivágott)
és
Boldog Karácsonyt! :) -
#250 hat nekem kb 1000essevel fogyott lvlrol lvlre, remelem az enforcerrel nem igy lesz, vele sporolok nagyon. dual wield amugy jo a jatekban ? -
#249 Szerintem nem nekem 4-6K tartalékom volt mindíg és ez most is így van lvl 16-on :). -
#248 az atlagos dobas, es 5k keves lesz sztem, 11 lvl kornyekere te is ki fogsz fogyni -
#247 nekem egyenlőre nincs gond, persze lvl 5 a fickó, van tartalékban 5k ip.
lassan kimegyek a kezdőterepről, mert kell a bank.
most vagy az Atrox-nak dob jobban, vagy a Rubi-ka 2-esen, vagy scak a kezdőpályán, de nekem már megvan majd mindenre a kezdő (nem basic!) implantom.
viszont a kezdőszigeten beragadtak a extramobok, csak a böszme van kint, a pókos szigeten... :(