1286
http://www.anarchy-online.com/
  • grebber
    Na ezt most kiprobálom ilyennel még nem toltam.(örül hogy ingyé van)
  • Alblink
    En csinaltam accot,de cd-keyem nincs most elkezdem leszedni a gamet.cd-keyhez hogy lehet hozzajutni?
  • Alblink
    Szerintem is,meg nem jatszottam vele de most igy fogok remelhetoleg sokaig,es remelem jo game lessz.ebben is van csapat jatek,meg csapat kuldetesek stb?
  • j0nNyKa
    Osszegyulhetne 1 jo kis hunteam erre a free dologra
  • akyyy
  • toMpEr
    Funcom announces that Anarchy Online will be the first major western live MMO without a subscription fee. In a unique move Funcom is removing all cost barriers in the ultimate sci-fi MMORPG, allowing all new players to enter and stay, free of cost! At the same time Funcom is departing from the obligatory need to register with a credit card, making for an easier entrance and registration process.
    http://www.anarchy-online.com/
  • akyyy
    _-.
  • Ottto
    Hát akkor még mindig nem tudsz trialozni bankártyaszám nélkül. Régen lehetett nélküle, most már nem :(
  • Tufa16
    Bazz! próbálgatom regisztrálni TRIAL-ra de mindig a Credit-Card tipusára lyukadok ki... Mivel nekem nincs bankártyám azért igy nehéz...
  • Ottto
    Na áljunk meg itt és most! Nem látod kiírva hogy Anarchy ONLINE!
    Mit beszélsz itt multiról? Ez egy MMORPG. És a trial 1 hétig ingyenes, bár nem tom hogy most működik-e
  • Tufa16
    ésa Trialt lehet multiba? ugy tudok jáccani egy hétig!
  • Ottto
    Nem :((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • Tufa16
    mármint a multirészért!
  • Tufa16
    up! Nem lehet megoldani vhogy hogy ne keljen érte fizetni?
  • Ottto
    Ha valaki játszik, kérem írjon egy privat-ot, vagy ide.
  • Bakutyin
    nembaj..majd még megprószálom a mai napon...:)
  • Bakutyin
    Apukám adott kártyát..de nemjó neki...mert nem tmogatott..(csak mastercard+visa jó neki)
  • Ottto
    Van itt valaki aki játszk az Anarchy Onlineal? Aki igen, írjon már egy privit plz. Kössz. Hali
  • Ottto
    [Már megint?]
    Én AO-ztam igen ssokáig (ingyen), de fater azt mondja nincs pénz online gamere, szal megvárom míg lesz saját bankkátyám :(
  • Bakutyin
    anarchy forevörrrrr!Már csak napok kérdése...és letarhálom apukám bankkártyaszámát.BRUHAHAHAHAHAHAHA!
    Akinek van bankkártyája, az jöjjön ao-zni.[elkeseredett ujjáélesztési kísérlet]
  • Ottto
    Hali. Hacker vagyok. Legalábbis az cvoltam. Lecseréltem a nevem. Csakhogy tudjátok.
  • Hacker
    Még itt írnák a fejlődésről, hogy még érthetőbbek legyenek a dolgok:
    Itt írtam hogy pl. az őrző csak kétkezes fegyvereket viselhet. Ez nem azt jelenti hogy pl. a pisztolyokkat nem veszi kézbe, sőt használja is őket, de akárhogyan nyomatod fel a pisztolyos képessgét, nem fogja neked eltalálni az ellenfelet, így csak fölösletes tpokat (tp=tapasztalati pont) pazarolsz el, amikkel fejleszthetnéd a kétkezes fegyvertudományodat.
    A pácéloknál is hasonló a helyzet. Pl. a nanotechnikus, nem visel páncélt. Ez nem azt jelenti hogy nem tudna. Ha nyomatod az erejét, meg az egyéb dolgokat fel, akkor igennis fogja viselni a legerősebb páncélt is, ami védeni is fog. Csakhogy a nanoteknikusnak a páncéloknál ezerszer jobb védő nano programjai vannak. Ezért inkább a nanohoz szükséges dolgokat fogod fejleszteni, és a többire nem is jut tpod.
    Ha nem jól képzed a karakteredet, először is hülye vagy, másodszor a többiek is hülyének néznek (ez komoly), harmadszor, miért választanád a metafizikust, ha egyszer két pisztolyt akarsz szorongatni a két kezedben, és így inkább mennél dokinak, vagy kalandornak.
    Szal jól meg kell itt választani hogy mire akarsz menni, még a játék elején.
  • Hacker
    Akkor a nanoról:
    A nano programokat főleg a varázslatokhoz tudnám hasonlítani. Minden egyes kaszt másfajta nano programokkal rendelkezik. Az egyik nem használhatja a másikét, és fordítva sem mehet. A nanokkall képes lesz a játékos szinte bármire (repülhet, robotokat gyárthat, támadhat, gyógyíthat, védhet, idézhet, gyorsíthat, mérgezhet stb. iszonyatosan sokminden). Pl. a mérnök a nano programjával lesz képes robotot építeni. A doktor nanoval, gyógyíthat. A metafizikus, nanoval idézi a lényeit.
    Hogy mirt nano? Mert a varázslat fantazis fogalom, itt pedig a jövőben járunk, és iszonyatosan bénán nézne ki. Ezért lett nano.
  • Hacker
    na lássuk csak:
    Bureaucrat-nem tom magyarul, de magas szinten ezekből lesz a polgármester. Harcban béna, de robot segítője igen tud, és remek nano programjai vannak
    Shade-Árnyék. Amolyan tolvajféleség. Mindene az álcázás. Páncélt nem viselhet, ám iszonyatosan jó fegyvereket hord (kések)
    Enforcer-Én puszítónak hívom. minden páncélt tud viselni, és a zúzó fegyverekre specializálódott. A nanoprogramja is csak pusztításat szolgál
    Keeper-Őrző. Igazi csapatjátékos. Kétkezes fegyverekre specializátódott. A pánvél terén hordhat bármit. A nano programjai is csapatban alkalmazhatóak főleg, és a gyógyító aurájával még a dooktor sem versenyezhet
    Material Artist-Karatés. A legjobb harcos kaszt. Páncélok terén meg van kötve a keze, fegyvereket egyáltalán nem viselhet, ám a kezeivel iszonyatosan jól sebez.
    Doctor-doki. Fegyvereknél csak pisztoly, páncélt hordhat. A kiválló gyógyítónanok mellett a bio-toxinok igen-igen értékesek (ez a kedvenc kasztom)
    Adventurer-Kalandor. Minden fegyver, minden páncél viselője. A nao programjai között a legértékesebbek, az átváltozások. Csak ez a kaszt képes rá. Igen értékes tulajdonság.
    Agent-ügynök. Légy láthatatlan, és támadj hátba mindenkit. Páncélok terén nem a legjobb. Mesterlövész fegyvereket nagyon vágja, és ezek igen jól sebeznek. Nanoo programjait nemigen ismerem, de főleg védő és álcázó cuccok (az ügynök az egyetleen aki képes összemenni 2 centisre :))
    Engineer-mérnök ugye. Harcban csak a gépágyúk álják meg a helyüket, de ezek nem sebeznek nagyot. Ám a mérnök képes robotokat összeszkábálni magának, és így már igen erősek.
    Fixer-szerelő. Nem tűnhet nagy számnak, ám igen értékes, hisz belőlük lesznek a legnagyobb hackerek. Képesek teleportáni, bárhol a világon. Nem tudok sokat róla, nem próbáltam.
    Meta-Physicist--metafizikus. Fegyver, és páncél a leggyengébb fajtából. Ám a metafizikus nanoprogramokra specializálódott. Remek támadó nanoi vannak. Képes segítőtársakat idézni maga mellé (szörnyikék), melyek más-más képességgel rendelkeznek (gyógyító, támadó, stb). Ő az egyetleen aki magától képes a repülésre.
    Nano Technician-Nanotehcnikus. Semmi fegyver, a nano a mindene. remek támadó, védőnanok. Csapatban is megálja a helyét
    Soldier-katona. Fegyverek és páncélok főleg, de küllönböző védő nano programokat is használ
    Trader-Kereskedő. A kereskedő remek puskákat viselhet, páncélozása közepes. A kereskedő kasztnnak vannak külön boltjaik, ahol csak ők vásárolhatnak, és senki más.
  • Hacker
    Igen ott lenne hogy -no payment, de most nincs, és lehet hogy nem is lesz.
    Olvasgattam a FAQ-t, és azt írta hogy a trialhoz is meg kell adni a bankkártyaszámot. Ez gondolom azért van, mert sokkan elfelejtették canncelolni az accounjukat 7 nap után, és játszottak tovább. A sok hülye! De azért még várhatunk a csodára, vagy remélemm nincs igazam, és rosszul fordítottam.

Sci-fantasy, ami magyarul Tudományos-fantzy? Szted a Sci-fi mit jelent? Na jó, talán egy kicsit tényleg van külömbség, de olyan nagy nincs. Végülis, ki tudja mmit hoz a jövö :D
  • Hacker
    Amúgy megnyugodtam, azt hittem csak nálam nincs ingyengame, már a szívbaj rámjött. De ezek szerint csak várni kell egy kicsit. Ha soká nincs, beírok a Funcomnak.
  • Hacker
    Én is csak most láttam (mikort már ötdjére regisztráltam volna magam) hogy ez az opció hiányzik. Amúgy ez lenne a 3. választás a fizetésnél. Biztos karbantartás, vagy leltár vagy mittomén mi van. Várjunk egy kicsit, aztán mejd meglátjuk (remélem nem szűnik meg).

Ha letelik az 1 hét után újratudod magad regissztrálni, de más névvel, amúgy minden maradhat ugyanaz. Én már 4szer eljátszottam, és egyszer sem rinyáltak.

Igen elég sok helyet foglal, de az installációs programot letörölheted (nem azt amit a netről leszedtél, hanem amit az csinált) miután a játékot felraktad (ez nem sok idő). Így olyan 1,5 gigától megszabadulsz, mert a játékhoz ugye ez nem kell.
  • Hacker
    A delux az tartalmazza mindkét kiegészítőt, míg a classic csak az alapjátékot. A deluxot éri meg letölteni, mert ott a Notum wars (ennek köszönhetően válik lehetővé a háború) és a Shadowlands (az egész játék legjobb területeit adja), meg az extra fegyverek, tárgyak stb.
  • Hacker
    Válaszd ki azt hogy no cred (7 day trial) a fizetésnél, és akkor egy hétig ingyenes lesz
  • Hacker
    Fantasy? Inkább sci-fi, de egy kicsit keveredik. A játék a jövőben játszódik. A pisztolyoktól kezdve, a kardokon át, a nehézgépágyúig van itt minden. Vannak benne hajók, amelyekkel lehet repülni, mások csak a földön lebegnek (légpárnásak), de ezek igen gyorsak. Páncél is van dögivel.
    És a legjobb hogy nem csak megvenni lehet az adott páncélt, hanem néhányat el is készíthetsz.
    Továbbá rengeteg kaszt közül választhatsz. Ez is fantasyra utalhat, de ha majd látod hogy a kasztok olyanok hogy: Ügynök, Katona, Kereskedő, Karatés, Meta-fizikus, Nano-mágus, Orvos, akkor rájössz hogy ez is scifi jellegű.
  • Hacker
    Naná hogy él. Ráadásul nemérég összefutottam egy magyar sráccal. Éljen :)
  • Lacc
    Nahát ez a game még él? :P
  • Hacker
    Az az. Sztem is a Neturealok a legjobbak, hisz biztonságban mászkálhatnak a világon. Meg őket ugye nem bántják az őrök, így minden egyes discoba bemehetnek :D
  • Hacker
    Nos a játékban végülis háborúk folynak. Két birodalom, (omni-tek vs. clan) harcol, a Rubi-Ka bolygó uralásáért. Ezen belül vannak szervezetek (organization), melyek folyamatosan tagokat hívogatnak magukhoz (akár te is csinálhatsz egy ilyen szervezetet), hogy minél ütősebb sereget állítsanak fel, és szétzúzzák az ellenség bástyáit. A harc soha nem marad abba, így csak fokozzuk az izgalmakat.

De mint láthatod a játék online. Tehát meg van adva a teljes érkép, és totál azt csinálsz amit csak akarsz. De hogy merre mész? Na az már nem mindegy. Egyértelműen, Clan tag nem mehet be az Omni-Tek-es városokba, és ez fordítva sem működik. De van egy "csoport", a Netureal-ok, akiket teljesen hidegen hagy a háború. Hozzájuk, úgy állnak a harcoló felek, hogy nem bántják őket, de pl. a boljaikban ők nem vásárolhatnak.

Ha nem érted, csak egyet mondok:Töltsd le! Hidd el hogy megéri egy fél napig a letöltést, és egy fél napig az installációt lesni. Este úgysincs semmi dolgod. És megéri, mert nem lelsz még egy ilyen játékot :)
  • Hacker
    Hé gyerekek! Mi az hogy haldoklik a téma heh? (vagy már meghalt?) TESSÉK RÖGTÖN LETÖLTENI A TRIÁL VERZIÓT ÉS REGISZTRÁLNI! Aztán lökhetitek a szöveget. Ha valmi kell, kérdezzzetek, és már egy hónapja játszok a triállal (eddig 3-szor regisztráltam magam, újra). Itt a link.

Anarchy Online 7 day trial version

A deluxot töltsétek, de ha fizetni akartok érte, a classicot ajánlom, mert jóval olcsóbb, bár a játék legeslegjobb része kimarad belőle (Az árnyékföldek). Ezt nyomatjuk a World of Warcraft megjelenéséig, aztán majd meglátjuk.
    (Újáélesztés folyamatba. Hátha sikerül :))
  • I.C.ram
    valaki irja mar le a velemenyet errol a jatekrol meghogy hol jatszodik mikor es mikepp es mia lenyege?
  • MuERTe
    beta4
  • skorpio7
    Mi ez a demo dolog ???
    Nekem nem ezt mondtad .
  • skorpio7
    Szia MuERTe !

Nem jöttél tegnap , pedig vártalak ! :)
    Nézz már be a "VÉGRE MEGJELENT !!!" topic-ba , vettem magamon a fáradtságot és kicsit tanultam végre . :)))
  • Lacc
    Demóval????