1286
http://www.anarchy-online.com/
  • SRobert
    Köszi a tippet, én is ezt próbáltam, de nem ment.
    Később rájöttem, hogy tele volt az inventorim és ezért jajong a mission gép, mert 2 szabad hely kell neki a klikkeléshez. :)
  • [Jakuza]
    Ne aggodjal szerezni fogsz eleg penzt. Lvl15 korul mar egy enemy 150-250 penzt ad a lootolasnal, kiveve persze ha nem robotrol van szo.
  • b-type
    itt még egyáltalán nem tartok, :(
    még csak most vannak problémáim az implantokkal, és a custer-ekkel...
    lehúztam a nanonanny 060-at, időm nem volt még, hogy belemerüljek.
    viszont pár ezer aranyat elcsesztem implantra, amibe aztán nem tudtam belerakni a shiny custer-emet, olvasok-olvasok, de az a gáz, hogy bizonyos 'játékjártaságot' követel a leirás.
    rengeteg kacat van....ez jó is meg idegesítő is, persze gondolom eleinte, vannak nodrop, és unique olyan cuccaim amiről azt se tudom fogom-e valaha használni..még jó hogy van bank.
    nem tom, van jelentősége hogy hol adom el a cumókat? vannak különbségek, pl. automatánál gáz eladni? (mire játékosnak adnám el kikiabálnám a tüdőm)
    Az automatánál viszont hihetetlen lófütyi áron vesznek meg cuccokat.
    Elég sok pénzt bukok el a tapasztalatlanságom miatt, és nem igazán tudom, hogy fogok feljutni 10-20k-ra, sztem megveszem a cuccokat, és ráálok a csiszolásra, meg a nno kinyerésekre.
    De ez is csak ködös elképzelés, mert egyenlőre lvl 9-en hentelem a mobokat. :)
  • j0nNyKa
    enis ott zuzom. crafthoz viszont nem ertek.

lvl ? mondjuk en most kezdtem uj karit, rajottem hogy martial artist rolz
  • [Jakuza]
    Rubi-Ka1

Amugy, bar altalaban senki nem valaszol, de azert felteszem a kerdest, mert nektek is jol jonne ez az Ingame Recept gyujtemeny amivel a jatek kozben kaphatna segitseget a craftolasrol az ember, de valamiert nem mukodik rendesen.
    Kerdes miert, free verzioju kliensel nem akar egyuttmukodni a scriptelese vagy nem tudom mi lehet a gond.

Igy kene kineznie a /recipe parancs beirasa utan kb., de ehelyett mashogy jelenitti meg a linkeket :

#L "<" "/showfile rec_tools.txt" #C18 Accelerated NCU Memory
    #C12 Ingredients #C20
    - #L "NCU Memory" "/start http://aodb.info/showitem.asp?AOID=95520"
    - #L "Nano Formula Recompiler" "/start http://aodb.info/showitem.asp?AOID=95519"
    - #L "Lock Pick" "/start http://aodb.info/showitem.asp?AOID=95577"
    - #L "Nano programming interface" "/start http://aodb.info/showitem.asp?AOID=161699"

elmeletileg a #L -nek kene lenni a kiemelt linknek de semmi nincs, csak szovegfile van helyette.Amugy megneztem a konyvtarban a jatek fajlokat html-ben taroljak, ezert kerdem, hogy mikeppen lehetne rendes mukodesre birni a programot.
  • Ottto
    Addigra megszűnik az ingyenesség!!!
    csak január 1-ig vagy 16-ig lehet ingyenesen regeleni accountot!
  • Marcus_
    Köszike akko majd ha befejeztem az SWG-t meg a morriwindet =)
  • j0nNyKa
    melyik szerveren jatszol ?
  • [Jakuza]
    Gondolom ugyanaz a helyzet, mint minden mas lopott cuccnal.
    Szepen felveszed a cuccot, visszabalagsz a Misszios automatahoz es utana kezbeveszed az ellopot cuccot majd azzal raklikk az automatara. "Mission Accomplished"
  • SRobert
    Sziasztok!

Volt már valakinek olyan küldetése, amikor lopott adatot kellett visszaszerezni?
  • [Jakuza]
    Nos tuti hogy lehet, ezt tamasztja ala ezen az oldalon talalhato iras : http://auno.org/ao/db.php?cmd=view&id=156027&t=ag

this was part of the tradeskillprocess to build the "Kamikaze Bot", a self made pet for engineers. dont know if it was ingame on life servers ever, it definiteley isnt atm, coz 1 part needed in the proces doesnt drop anymore.
    you may find the costruction manual for it around here in DB^^ ;D
  • SRobert
    Ja, én a Rubi-Ka 1-en vagyok, Yoana lvl:10 Agent
    (ha valakit netán érdekelne :)
  • SRobert
    Na, a régi idők emlékére tegnap elkezdtem játszani újra az AO-t. A régi idők emlékére hajnal 5-ig nem is tudtam bbahagyni. :D

Akik lentebb mondták, hogy bonyolult a gamma, azokkal közlöm, hogy ez a verzió már jóval emberbarátabb, mert a réginek hihetetlenül kusza és bonyolult volt a kezelőfelülete...
  • Ottto
    Lehetséges, de szerintem nem. Ezek a cuccok inkább tárgyak készítésére vannak
  • [Jakuza]
    jajottem=rajottem
  • [Jakuza]
    Erre jajottem, de talaltam egy csomo robot alkatreszt azokbol nem lehet csinalni semmit ?
    Meg voltak olyan eszkozok, mint pl "fejlesztett robot agy" ezeket nem lehet hozzaadni a robotokhoz valahogy ?
  • Ottto
    Best MMORPG!
    Napersze shadowlandsel jjobban tetszett, de jóezígyis!
  • j0nNyKa
    jó. :D

1.re egyebkent bonyi 1 picit, de teljesen logikus. a vilag egy nagy politikai kaosz, egyebkent a jovoben jatszodik. sok kaszt van, 4 faj. fegyverek "varazslas"-redszer, minden kiraly, jovobe illo. osszessegeben jo jatek, ha van turelmed kitanulni
  • Marcus_
    Jojezegamma?

aKIjátszottmárMMORPGvelésvanviszonyitásialapjakéremválaszoljon:Köszike
  • Ottto
    Engineer nanok segítségével építi a robotokat, és ezáltal a nanok határozzák meg a robot szintjét is...
  • [Jakuza]
    Aki tud Robot leirasokat passzolja mar ide, mert szeretnek majd egy engineert is inditani es gaz lenne harci droidika nelkul lenni. :P.
  • [Jakuza]
    btypehun ja megvan. :P
  • [Jakuza]
    Milyen nikkel nyomulsz ?
  • b-type
    én itt valahol olvastam valamit....már nem tom hol, elkezdtem keresni, de most mikor kellene persze nem találom.
    a lényege vmi olyasmi volt, hogy kell hozzá vmi spec cucc, amivel ki lehet nyerni belőlle (robotjunk) vmit....
    sajnos, hogy nem tudok konkrétan segíteni, de ez volt ami a legközelebb áll ahoz talán.

egyébként bárkinek: én (btypehun) Atlantea (Rubi-Ka 1)-en vagyok, most épp az első missziómmal szívok West Athen-ban, este megyek újra..
  • BBird
    Mivel még nem telt le neki a 24órás sg regisztráció micsoda, így csak üzenni tudom a nevében: "Köszi" :-)
  • akyyy
    DC++
  • BBird
    Hi!

Havernak kellene egy link, ahol nem a torrent változat van. Valaki tud egy helyet? A nevében is köszi!
  • Sadun Tryst
    thx! működött! ;)
  • [Jakuza]
    Azt tudja valaki, hogy a robotjunk-bol hogyan lehet csinalni robotot ?
  • Ottto
    Használjl bit torrentet, ne a tornadot, azzal szedni fogja!
  • Ottto
    Ez szar :P olvasgasd a hivatalos honlapot, ott minden széépen részletesen le van írva!
    www.anarchy-online.com
  • [Jakuza]
    Tudja valaki merre talalhato a "Prepared Program Crystal" az eleg ha megmondjatok melyik gepbol veheto, mert az kene a nano keszulekemhez, de sehol nem talalom. Gondolom vasarolni kell hozza.
    Az adatddiszkhez mar hozzatettem 2 alkatreszt amit a kocsma felett lehet kaopni, de ezt sehogy sem talalom.
  • Stotoo
    Melyik szerveren vagytok?
  • Kovász
    Az egyik skill, "computer literacy".
  • b-type
    figy. nem tudsz egy oldalt, ahol az alapok le vannak írva, a nano cuccok felhasználása, meg az implantok?
    teli vagyok már teljesen, és nem tudom mit adhatnék el, q10-es nano-k, meg az implantokról sincs lővésem se...
    én ezt az oldalt olvasgatom folyamatosan...
  • ZsZso
    meg van a letöltendő fájl neve, igaz ? Írd be google -be. Kiad (legalább) egy linket. Onnan kb. 100 kilóval szedheted ! Sok sikert !
    (amúgy a linket már beírtam a fórumba is, szóval ha van kedved, olvass vissza érte)
  • Ottto
    nyomd be a disket a kapu melletti terminálba!
  • b-type
    tök gáza, ez végül is már nem mai játék, de hogy a rákomba kell elmenni a kezdőszigetről?
    van kártyám, Clan lettem, elvileg mehetnék Athén felé, de nem.
    lvl kell hozzá?
    most még csak 7-es.
    ha berágok elúszom...:DDD
  • j0nNyKa
    Nah ugy nez ki, tobb embert is erdekel a dolog. Nem akarunk osszegyulni pl IRC-n ? Ha mar igy valogathatok, akkor qneten. :)
  • Sadun Tryst
    nekem a torrentes letöltés azt írja, h nincs elég seed ahonnan szedhetne... :/