Anarchy Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mire hazaérek remélhetõleg leér a játék, aztán regelhetek. (Még mindig suliba vok)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
\"...lámák kíméljenek.\"
Most korigaálom a problémát, még1x elindítom, remélem már nem száll el, meert már csak elég neki 900 mega
antijedi: de, én írtam félre, elnézést érte
Más: Egész éjjel tanakodtam, miért nem engedheti az neturalt és a clant. Arra jutottam, lehet ez csak egy demo program. Végülis nem lepne meg, ám ingyenért, ennek is simán örülni kell! Meg is fordult a fejemben, a ful játék mintha jóval több lett volna....meglátjuk!
Persze ha kasztokat zártak le, az már idegesítõbb mert ha nekem kiszedték a karatés csávót, és a dokit akkor leszek ideges!!! De az omni-tekkel megbarátkozom, végüls zöld rómát megszerettem a játék során, és az omnitekkeseknek van a legjobb kiképzõterepük az alapjátékban.
Na most suli, salz megyek, de ha visszajöttem folytatjuk 😉
mer most voltma kocsmába és fiszettlék piát
...
(bár nem tom mert én nem jáccotam ezzel a gameval és nem is fogok, csak szurta a szemem.. 😛)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy azért javaslom a neturealt mert a függetlenség nagy szerepet kaphat a játékban. Nem véletlenül lett Anarchy online a neve ugyebár. Mint netureal, az összes városokba, falvakba, kastélyokba, bunkerekbe, egy szóval mindenhová elmehetsz. Nyugodtabban kalandozhatsz a városok között, bár a whoopperek ezt is megkönnyítik (teleporterek)
Elmondom miért: Clan tagok nem mehetnek omni-tek területre, omni-tekkesek nemm mehetnek clan területre, mert a két szervezet háborúban áll egymással. Temérdek omni-tek, és clan bástyák állnak a városok között, a kalandozás roppant veszélyes, ugyanis még egy 200 szintes kari sem tudja felvenni a harcot egy bástyával, egyedül!
Ha balhézni akarsz és réészt venni a háborúban, ajánlom a clant, mert õk a függetlenségért harcolnak. Szabadságharcosok 😊 Az omni tek inkább hierarchiára épülõ rendszert akar felállítani rubik-oan, vagy hasonlót. Ebbõl neked annyi a jó, hogy törõdnek veled, pl kezdésnél kapsz egy szép omni-tek mellényt, de nem kell komolyra gondolni, komoly önellátásról van itt szó kéremszépen.
Nagyjából ennyi, most mindenki dönthet kihez akar csatlakozni, én a szabadság mellett szavazok (netureal)
Jimi Hendrix
Letöltöttem a linkrõl de egy hibás filet szerett le D:
Asszem rá kell feküdni a torrentre. Még egyszer megpróbálom letölteni, de ha megint nem fog menni, akkor marad a torrent, több idõt nem vesztegetek.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ezt egyébként még a readme-ben olvastam (beginners guide alcimmel, tanácsos mindenkinek elolvasnia)
mert még csak most fogom felrakni a játékot😊
\"...lámák kíméljenek.\"
amugy jonak tunik csak a hangok eleg furcsak benne
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
... Egy kis kultúra 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Igaz kiegeszitok nelkul. 😛
Thank you for becoming a member of Anarchy Online, the world’s leading
SCI-FI Online universe! Now that you have registered your information
with us, you can log in to the game and enter the exciting, futuristic
world of Rubi-Ka with no fees for basic Anarchy Online until January of
2006! (This is a savings of: $179.40!)
Jimi Hendrix
Nem ingyenes a jatek, csak karacsonyi ajandekkent a Dec 15.-e es Januar 15.e kozotti regisztralok kapnak egy honap probajateknyi idot.
Jimi Hendrix
A szar hivatalos oldalról reggel óta stabil 16k-val jött a cucc, már kezdtem megõszülni<#guluszem1>#guluszem1>
Most meg 100-al jön<#wink>#wink>
\"...lámák kíméljenek.\"
Lényeg ... akinek nem megy a letöltés, itt egy jó, és viszonylag gyors link hozzá (AO homepagéról nekem már nem mûködött a link, folyton foglalt a szerver)
http://www.ausgamers.com/files/details/html/14886
Subscription Type -ot, ami jelenleg Anarchy Online 1-month recurring
2004-12-17 12:03:03 <- ekkor készítettem az accot.
Akkor az accnál semmit semmit se kell kiírjon, mint pl. hogy "hõs vagy, mert most 1 évig ingyen jácchacc", vagy ilyesmi ?! Csak a regisztrációnál a sarokban jelzi, hogy 1 évig ingyé van ?!
Érdekes ...
Ha meg nem, akkor nyomjál linket <#vigyor3>#vigyor3>
Jimi Hendrix
Én is ráizgultam! Most szedem lefelé a progit, hétvégén pedig fejest ugrok bele.
Nem alapítunk egy magyar klánt?<#vigyor2>#vigyor2>
\"...lámák kíméljenek.\"
Mert ott csak torrent letöltés van , azpedig nálam nem túl nyerõ...
PSN ID.: Beegabor
De azért majd megnézem, mert ez egy ISTEN játék, és minden lehetõséget meg kell ragadni egy kis kalandozásra Rubi-Ka-n 😊)))
Current Subscription Type
Anarchy Online 1-month recurring
Ez most az amire gondolok? 😊 1 hónap?
NA igen szóval 2006. január 1-ig ingyenes. Az elõbb azért írtam hogy ne legyen igazam, mert 2005-nek néztem a 6-ot 😊. Egy év ingyen játék, így már mindjárt más 😊
Regular subscription fees will start from 1/1 - 2006.
Vagyis a havidíj fizetés 2006. január 1-tõl lesz.
De ne legyen igazam!!!
És itt van ez amit szintén nem értek:
No payment data
Not having any payment data registered means you will not be billed on a regular basis.
When all your included and paid-for play-time is spent, Your account will be frozen and unusable until billings can be made.
Valaki világosítson fel, hogy akkor ez most örökre ingyyenes vagy csak egy jó beugratás.
Milyen a karakterfejlõdés? AD&D v. olyan mint pl. a Morrowindban?
Kipróbálta már vki?
\"...lámák kíméljenek.\"