Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Elég ha mindenki szépen beírja ide a karaktere nevét, akkor mások fel tudják venni friend listára, és beszélhetünk egy talit.
Mire hazaérek remélhetõleg leér a játék, aztán regelhetek. (Még mindig suliba vok)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Na emberek, beszéljük meg h hol találkozunk és alakitsunk egy csapatot!

\"...lámák kíméljenek.\"

Ottto
jaja, torrentel szedtem az este, erre kiderült nincs elég hely a meghajtón 😞 De le lehet szedni és a végén neekem már 71el szedte salz begyrosul az!
Most korigaálom a problémát, még1x elindítom, remélem már nem száll el, meert már csak elég neki 900 mega

antijedi: de, én írtam félre, elnézést érte

Más: Egész éjjel tanakodtam, miért nem engedheti az neturalt és a clant. Arra jutottam, lehet ez csak egy demo program. Végülis nem lepne meg, ám ingyenért, ennek is simán örülni kell! Meg is fordult a fejemben, a ful játék mintha jóval több lett volna....meglátjuk!
Persze ha kasztokat zártak le, az már idegesítõbb mert ha nekem kiszedték a karatés csávót, és a dokit akkor leszek ideges!!! De az omni-tekkel megbarátkozom, végüls zöld rómát megszerettem a játék során, és az omnitekkeseknek van a legjobb kiképzõterepük az alapjátékban.

Na most suli, salz megyek, de ha visszajöttem folytatjuk 😉

Bakutyin
áááá bakker most töröltem z ao-t mert foglaja a helyet, mer hogy már egy fél éve fenn vsn, hogy nem szedem le mer olyna jó, dfe már leszedtem...pfff

Bakutyin
ottto..berugam minta diszno..nem tudok, nrni se4...mivan most??? lehet tesztelni a z ao-t???
mer most voltma kocsmába és fiszettlék piát
...

nem neutral-t akartál irni? mert az jelenti a semmlegest... 😛 bár lehet igy akartak fantáziát vinni a gameba... <#idiota>
(bár nem tom mert én nem jáccotam ezzel a gameval és nem is fogok, csak szurta a szemem.. 😛)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[Jakuza]
Hat nem tom, de nekem ez nagyon nem jon be.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ottto
A 3 kapu közül válaszd a "Netureal"-t aztán irány a sivatag! Vagy a "Jobe" nemtom, de sztem nincs benne ebben a játékban, pedig az még hihetetlenül fasza, az árnyföldek a játék LEGJOBB területei, és szintén Netureal. Ha van akkor még azt tudom ajánlani.
Amúgy azért javaslom a neturealt mert a függetlenség nagy szerepet kaphat a játékban. Nem véletlenül lett Anarchy online a neve ugyebár. Mint netureal, az összes városokba, falvakba, kastélyokba, bunkerekbe, egy szóval mindenhová elmehetsz. Nyugodtabban kalandozhatsz a városok között, bár a whoopperek ezt is megkönnyítik (teleporterek)
Elmondom miért: Clan tagok nem mehetnek omni-tek területre, omni-tekkesek nemm mehetnek clan területre, mert a két szervezet háborúban áll egymással. Temérdek omni-tek, és clan bástyák állnak a városok között, a kalandozás roppant veszélyes, ugyanis még egy 200 szintes kari sem tudja felvenni a harcot egy bástyával, egyedül!
Ha balhézni akarsz és réészt venni a háborúban, ajánlom a clant, mert õk a függetlenségért harcolnak. Szabadságharcosok 😊 Az omni tek inkább hierarchiára épülõ rendszert akar felállítani rubik-oan, vagy hasonlót. Ebbõl neked annyi a jó, hogy törõdnek veled, pl kezdésnél kapsz egy szép omni-tek mellényt, de nem kell komolyra gondolni, komoly önellátásról van itt szó kéremszépen.
Nagyjából ennyi, most mindenki dönthet kihez akar csatlakozni, én a szabadság mellett szavazok (netureal)

Oké ha rajovok hogy kelkl megyek oda

Jimi Hendrix

Ottto
Az nem lehet igaz! Omni-tek szar, Clan még inkább, de Netureal best! Aki tud, oda menjen, mert nincs faszább a semlegességnél <#eljen> (tapasztalatból beszélek salz...)

Ottto
Qrvaélet 😞((((((((
Letöltöttem a linkrõl de egy hibás filet szerett le D:
Asszem rá kell feküdni a torrentre. Még egyszer megpróbálom letölteni, de ha megint nem fog menni, akkor marad a torrent, több idõt nem vesztegetek.

j0nNyKa
1es szerveren, es elvileg csak az omni-tech fele tudunk tavozni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ZsZso
Melyik dimenzióban külditek ?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Asszem 3 kapu van, az egyikkel Omni-tek szövetséges leszel, a másikkal vmi Klán, a harmadik meg semleges (késöbb lehet persze változtatni).

Ezt egyébként még a readme-ben olvastam (beginners guide alcimmel, tanácsos mindenkinek elolvasnia)
mert még csak most fogom felrakni a játékot😊

\"...lámák kíméljenek.\"

Eljott az ido,kiprobaltam meg is fajdult a fejem olyan bonyulult igy elsore.amugy nem az gondolom de a kezdohelyrol se tudtam kimenekulni,mit kell csinalni hogy tovabbmehessek?ha van meg kezdo aki jatszik azzal game kozbe chaten segithetne,vagy valami hasonlo.
amugy jonak tunik csak a hangok eleg furcsak benne

Jimi Hendrix

Na az jo en most instalalom kivancsi leszek ra,ha bejon kene valami hun klant csinalni

Jimi Hendrix

j0nNyKa
Nem trial, regen volt 1 honap free, de most 2006 januar 1ig ingyenes. Egyebkent picit bonyi a jatek, meg kell szokni a kornyezetet, de aztan szerintem egy eleg korrekt mmorpg-t kap, aki leul vele jatszani.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

[Jakuza]
Foleg ha az a lo nem vak, hanem bator ? 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ZsZso
"Ajándék lónak ne nézd a fogát"

... Egy kis kultúra 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

[Jakuza]
Akkor megsem eliras hanem valoban ingyenes 2006 Januar 1.ig.
Igaz kiegeszitok nelkul. 😛

ZsZso
Olvasd el az angol szöveget és megérted, hogy miért csinálják ezt. Nem elírás ... mi csóró magyarok, meg örülünk a fejünknek 😊

toMpEr
nemtudom, en ezt kaptam emailben:
Thank you for becoming a member of Anarchy Online, the world’s leading
SCI-FI Online universe! Now that you have registered your information
with us, you can log in to the game and enter the exciting, futuristic
world of Rubi-Ka with no fees for basic Anarchy Online until January of
2006! (This is a savings of: $179.40!)

[Jakuza]
A leiras szerint 2006 1/1-ig , de szerintem ez eliras, mert az accountban egy honap aktiv hasznalat van engedelyezve a kliensnek.

Koszi,nem figyeltem de visszaolvastam.jakuza honnan veszed ezt az infot?amugy szerintem is furcsa lenne hogy 1-evig ingyen lenne,de a gamestaron azt irtak

Jimi Hendrix

[Jakuza]
Egy kis felreinformalas van a leirtakban.
Nem ingyenes a jatek, csak karacsonyi ajandekkent a Dec 15.-e es Januar 15.e kozotti regisztralok kapnak egy honap probajateknyi idot.

Ottto
Bazz olvass vissza! #41es hozzászólás óta itt áradoztam a játékról, és némi infoval iss szolgáltam salz TESSÉK OLVASNI 😉

Aki mar jatszott vele.annak hogy tetszett,es ez mennyire idoigenyes game ha csak napi 1orat tudok vele jatszani akkor neki se aljak?

Jimi Hendrix

Kösz a linket!!!!

A szar hivatalos oldalról reggel óta stabil 16k-val jött a cucc, már kezdtem megõszülni<#guluszem1>

Most meg 100-al jön<#wink>

\"...lámák kíméljenek.\"

ZsZso
már regelhecc elõtte is ...

Ottto
<#worship> Ezer köszönet a linket. 2 óra és lent is lesz. Aztán regelek, és ott meglátjuk. Nagyon remélem hogy nem kérnek számlaszámot, már tülkön ülök, alig bírom kivárni hogy ismét Rubik-Oan kalandozhassak 😄

ZsZso
Utánaolvasgattam, és úgy néz ki, hogy a "kiváltságosoktól" nem kérnek zs-t. Ahogy nézegettem, úgy jött ki, hogyha bejelölted, és megadtad a kártyaszámod, azért leszedik a ZSt 😊. Bár lehet, hogy csak elnéztem.

Lényeg ... akinek nem megy a letöltés, itt egy jó, és viszonylag gyors link hozzá (AO homepagéról nekem már nem mûködött a link, folyton foglalt a szerver)

http://www.ausgamers.com/files/details/html/14886

ZsZso
És honnét tudom meg, hogy tényleg olyan accot csináltam -e, ami 2006 jan. 1ig jó ? Mert az accnál lehet választani

Subscription Type -ot, ami jelenleg Anarchy Online 1-month recurring

2004-12-17 12:03:03 <- ekkor készítettem az accot.
Akkor az accnál semmit semmit se kell kiírjon, mint pl. hogy "hõs vagy, mert most 1 évig ingyen jácchacc", vagy ilyesmi ?! Csak a regisztrációnál a sarokban jelzi, hogy 1 évig ingyé van ?!

Érdekes ...

Ottto
Sztem az a trial, dobd a francba 😄
Ha meg nem, akkor nyomjál linket <#vigyor3>

De kene holnap ha mindenigaz en is nyomni fogom.van accom,de ckeyt nem kaptam azt hol lehet szerezni?amugy a hiv oldalrol torrentel,es nem torrentel egyarant leszedheto.

Jimi Hendrix

Csá!
Én is ráizgultam! Most szedem lefelé a progit, hétvégén pedig fejest ugrok bele.

Na, már csak 2 óra és lent van😊

Nem alapítunk egy magyar klánt?<#vigyor2>

\"...lámák kíméljenek.\"

Seth
Akkor vagy vak voltam vagy marha rossz helyen jártam 😊 <#lama>

PSN ID.: Beegabor

BBird
Én a hivatalos oldalról nem torrentet szedtem le... érdekes... :-D
Seth
Én is kipróbálnám,de csak a hivatalos oldalról lehet leszedni???
Mert ott csak torrent letöltés van , azpedig nálam nem túl nyerõ...

PSN ID.: Beegabor

Ottto
Ha ez tényleg ingyenes lesz, áldom az eget. Nekem még az is BÕVEN elég volna ha a trialnal nem kérnének számlaszámot.
De azért majd megnézem, mert ez egy ISTEN játék, és minden lehetõséget meg kell ragadni egy kis kalandozásra Rubi-Ka-n 😊)))

Zsolo007
Na leszedem, kíváncsi vagyok erre a gémre.

Zsolo007
Ez érdekes a regisztráció végén ezt írja:

Current Subscription Type

Anarchy Online 1-month recurring

Ez most az amire gondolok? 😊 1 hónap?

Zsolo007
Full version of Anarchy Online with free subscription until 1/1 – 2006.

NA igen szóval 2006. január 1-ig ingyenes. Az elõbb azért írtam hogy ne legyen igazam, mert 2005-nek néztem a 6-ot 😊. Egy év ingyen játék, így már mindjárt más 😊

Zsolo007
Én úgy érzem hogy ez a kulcsmondat:

Regular subscription fees will start from 1/1 - 2006.

Vagyis a havidíj fizetés 2006. január 1-tõl lesz.

De ne legyen igazam!!!

BBird
A magyar oldalakon úgy írták, hogy ingyenes innentõl, leszámítva a kiegészítõket, csak annyi a feltétel, hogy dec15-jan15-ig kell csinálni az acc-t.
Mivel nem vagyok kiváló angolból ezért lehet, hogy tévedek, de én úgy értelmezem a regisztráció után, hogy csak 1 hónapig érvényes az ingyenesség.
És itt van ez amit szintén nem értek:

No payment data
Not having any payment data registered means you will not be billed on a regular basis.

When all your included and paid-for play-time is spent, Your account will be frozen and unusable until billings can be made.

Valaki világosítson fel, hogy akkor ez most örökre ingyyenes vagy csak egy jó beugratás.

Hali!
Milyen a karakterfejlõdés? AD&D v. olyan mint pl. a Morrowindban?
Kipróbálta már vki?

\"...lámák kíméljenek.\"

Zsolo007
Én szívesen játszanék ezzel a gémmel 😊 Minél többen lennénk annál jobb, nem? Mellesleg milyen játék is ez? <#conf>

Zsolo007
Ti tudtatok regisztrálni? Nekem valami hibát írt ki mikor regisztrálni próbáltam erre az iungyenes dologra!

insp
FONTOS kérdés olyanokhoz, akik már régóta játszanak ezzel a játékkal:

Mennyire addiktív? (Ha nagyon, akkor inkább neki sem állok, mert kinyír az asszony...)

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"