1286
http://www.anarchy-online.com/
-
#166 szasztok btypehun nicken van martial artist lvl 5-ös karim. -
#165 az biztos....tegnap is kaptam egy emberkétől 256.000 Credet azzal a feltétellel, hogy "just have fun"...eleinte tényleg bonyorult de aztán belejöttem:P -
#164 Sziasztok!
Nektek mennyi idő múlva gyorsult be a letöltés?
Nekem pár óra múlva is csak 2-3 kb/s. :)
Mert ha ennyi magyar van, újra játszanék a gammával.
Nem egy mai darab, de amikor játszottam, magasan a (sztem) legjobb közösség ott volt. Nem a magyarok, hanem úgy általában is. -
#163 Nalam egy ket targy kiirja, hogy szugseges a felvetelehez "Comp. liter from 20 vagy mas szam.
Tudja esetleg valaki, hogy mi ez ? -
#162 Nekem még ez gordiuszi csomonak tünik de majd csak belejövök.
Elolvasom a leirást azt menni fog szerintem. -
#161 Na én most telepítem fel azt kiprobálom. -
#160 Na mikor lesztek fenn fiúk? Vagy már most is fennvagytok? :) -
#159 szvsz EZ a legjobb anarhcys oldal! Nézegessétek, minden le van írva. Kovácsolás, páncélkészítés, csakhát olyan cuccokból amiket még életemben nem láttam... -
#158 hát ez így nagyon faja :D
vagy 7-8 magyar friendlistában; van élet rendesen :) -
Kovász #157 Nekem is 1x lefagyott a játék, és utána meg nem volt meg a karim, de rájöttem, h A MÁSIK SZERVER VOLT ALAPBÓL KIVÁLASZTVA!!!. Átállitottam a Rubi-Ka 1-re, és ott volt a karim, nem volt semmi para. -
#156 talán ez segít -
#155 Nekem senki sem segít? :'( -
#154 Karimat "Ottto" néven megtaláljátok.
Nagyon hiányolom az árnyföldeket, tényleg sokat dobott a játékon, ott voltak a legjobb boltok, most egy mormális páncélom nincs, úgy nézek ki mint egy utolsó csöves :PPPPPPP
Jakuza:hát ez gáz :( sry. csinálj új karit
Gnome: Az a link HIBÁS! Nekem sem jött le rendesen, újra kellett szednem. Csak a torrentes leetöltés működik. Legalábbis nekem működik, 1 éjszakát rászántam, de lejött és most virulok. Salz a torrentes letöltést javaslom! -
#153 Hat ez kurva jo.
Lefagy a jatek es utana eltunt a karakterem. :((( -
#152 Hogy lehet pénzt és cuccokat szerezni? Hogy vállalhatok küldetéseket???
Valaki pls HELP! -
#151 MI van itt mndenki játsziok????? :((( Valaki HELP! -
#150 jovan...linkeles elbszva.. -
#149 hello tudna vki segiteni?
elinditom a setup.exe-t és akkor kiirja ezt
azután elinditom az install exe-t es akkormeg ezt irja ki leokezom es nemtortenik semmi...a #106 os linkrol szedtem le
koszi.. -
#148 Már kijutottam a kis szigetről, romeba teleportáltam, pontosabban a subway elé, de romeba nem tudok bejutni, mert a subwayben mindíg megölnrk. Mia francot csináljak? Te mree játszotok? Kéne segítség minél hamarabb!!! -
#147 én az egyes szerveren vagyok, milyen név alatt játszotok? Én Zsolo007 vagyok :). Mellesleg mi a frászt kell csinálni a szigeten? Miután lelőttek, felmentem a platformokhoz, katoinák lövöldöznek, beszéltem a parancsnokkal is. MI a fenét kell csinálni? Hogy szerezhetek cuccokat? Hol lehet átállítani az irányítást? -
#146 Felejtsétek el, sikerült megoldani,
Rubi-ka! ITT JÖVÖK!!! :DDDDDDDDDDD
Gyertek az 1-es szerverre. thnx -
#145 Na, szal EZ lenne a problémám. Elindítom a játékot és kapok egy ilyen üzenetet. Mit csináljak? -
#144 Én most raktam fel. Melyik szerverre menjek? Hol találok magyarokat? -
#143 Fontosabb billentyűparancsok:
/help | help menü
/terminate | öngyilkosság
/afk | away from keyboard (ha nem vagy gépnél)
/follow | követni a kijelölt személyt (sztem hülyeség de néha jó)
/cc addbuddy <név> | +barát
/cc rembuddy <név> | -barát
/stuck | ha beragadsz valhova (épületek közé, szakadékba) ezt írd be és kiszednek onnan -
#142 Nektek van működő szerver? nekem valamiért nem ad, kiírja hogy valami baj van és hogy babráljak a settingsben, csakhogy nagyon nem értek hozzá.
HELP!!! -
#141 Amugy a friendlisthez hozzaadas:
/cc addbuddy <név> -
#140 Kosz.
My name is Jakuza es szinten ekezet nelkul. :P -
#139 A "help" fájlokat olvasgassátok szorgalmasan (írd be a játék konzolájba \help), ugyanis ez a játék igencsak alapszik a billentyűparancsokra ami ott szépen le van írva. Még jó hogy anno leírtam magamnak a legfontosabbakat ;) -
Kovász #138 A bal alsó sarokban van:)
Jah és a karim neve is Kovasz (ékezet nélkül) -
#137 Nem tudja valaki, hol talalhato a beallitasok panel, vagy milyen gombra jon elo ? A leirasban bootom right volt de en nem talaltam meg jobboldalt alul. -
#136 Elég ha mindenki szépen beírja ide a karaktere nevét, akkor mások fel tudják venni friend listára, és beszélhetünk egy talit.
Mire hazaérek remélhetőleg leér a játék, aztán regelhetek. (Még mindig suliba vok) -
Kovász #135 Na emberek, beszéljük meg h hol találkozunk és alakitsunk egy csapatot!
-
#134 jaja, torrentel szedtem az este, erre kiderült nincs elég hely a meghajtón :( De le lehet szedni és a végén neekem már 71el szedte salz begyrosul az!
Most korigaálom a problémát, még1x elindítom, remélem már nem száll el, meert már csak elég neki 900 mega
antijedi: de, én írtam félre, elnézést érte
Más: Egész éjjel tanakodtam, miért nem engedheti az neturalt és a clant. Arra jutottam, lehet ez csak egy demo program. Végülis nem lepne meg, ám ingyenért, ennek is simán örülni kell! Meg is fordult a fejemben, a ful játék mintha jóval több lett volna....meglátjuk!
Persze ha kasztokat zártak le, az már idegesítőbb mert ha nekem kiszedték a karatés csávót, és a dokit akkor leszek ideges!!! De az omni-tekkel megbarátkozom, végüls zöld rómát megszerettem a játék során, és az omnitekkeseknek van a legjobb kiképzőterepük az alapjátékban.
Na most suli, salz megyek, de ha visszajöttem folytatjuk ;) -
#133 áááá bakker most töröltem z ao-t mert foglaja a helyet, mer hogy már egy fél éve fenn vsn, hogy nem szedem le mer olyna jó, dfe már leszedtem...pfff -
#132 ottto..berugam minta diszno..nem tudok, nrni se4...mivan most??? lehet tesztelni a z ao-t???
mer most voltma kocsmába és fiszettlék piát
... -
antijedi #131 nem neutral-t akartál irni? mert az jelenti a semmlegest... :P bár lehet igy akartak fantáziát vinni a gameba...
(bár nem tom mert én nem jáccotam ezzel a gameval és nem is fogok, csak szurta a szemem.. :P) -
#130 Hat nem tom, de nekem ez nagyon nem jon be. -
#129 A 3 kapu közül válaszd a "Netureal"-t aztán irány a sivatag! Vagy a "Jobe" nemtom, de sztem nincs benne ebben a játékban, pedig az még hihetetlenül fasza, az árnyföldek a játék LEGJOBB területei, és szintén Netureal. Ha van akkor még azt tudom ajánlani.
Amúgy azért javaslom a neturealt mert a függetlenség nagy szerepet kaphat a játékban. Nem véletlenül lett Anarchy online a neve ugyebár. Mint netureal, az összes városokba, falvakba, kastélyokba, bunkerekbe, egy szóval mindenhová elmehetsz. Nyugodtabban kalandozhatsz a városok között, bár a whoopperek ezt is megkönnyítik (teleporterek)
Elmondom miért: Clan tagok nem mehetnek omni-tek területre, omni-tekkesek nemm mehetnek clan területre, mert a két szervezet háborúban áll egymással. Temérdek omni-tek, és clan bástyák állnak a városok között, a kalandozás roppant veszélyes, ugyanis még egy 200 szintes kari sem tudja felvenni a harcot egy bástyával, egyedül!
Ha balhézni akarsz és réészt venni a háborúban, ajánlom a clant, mert ők a függetlenségért harcolnak. Szabadságharcosok :) Az omni tek inkább hierarchiára épülő rendszert akar felállítani rubik-oan, vagy hasonlót. Ebből neked annyi a jó, hogy törődnek veled, pl kezdésnél kapsz egy szép omni-tek mellényt, de nem kell komolyra gondolni, komoly önellátásról van itt szó kéremszépen.
Nagyjából ennyi, most mindenki dönthet kihez akar csatlakozni, én a szabadság mellett szavazok (netureal) -
Alblink #128 Oké ha rajovok hogy kelkl megyek oda -
#127 Az nem lehet igaz! Omni-tek szar, Clan még inkább, de Netureal best! Aki tud, oda menjen, mert nincs faszább a semlegességnél (tapasztalatból beszélek salz...)